Mees ei armasta enam
-
Külaline
Natuke karm on, et mees sulle ütleb, et ta enam ei armasta. Et tunded ajaga jahtuvad ja tuhmuvad, see on normaalne, aga nii kategoorilisi väiteid ei peaks ometi loopima, eriti kui ta soovib koos elama jääda.
Minu kogemus on selline, et mees ei tahtnud mingist ajast enam seksida. Ma ei küsinud kunagi, miks, sest ma tean ise ja olen temaga nõus - ma olen paksuks (no palju paksuks, mitte lihtsalt nati pehmeks) läinud. Mina ka ei tahaks seksida nii paksu inimesega. Nii elamegi ilma seksita, olen kindel, et mees kuskilt ikka midagi hangib, aga kodust eemal ta ei ööbi, ei käi salapärastel reisidel, ei käitu veidralt - ehk et uut suhet tal selgelt ei ole. Ma ei keskendu teadmisele, et kuskil on tema seksisemu. Koos on meil hea olla vaatamata seksi puudumisele, naerame palju, arutame tulevikuplaane, teeme koos kodutöid, hoolitseme mõlema vanemate eest ning loomulikult oma laste eest (kes on küll juba üsna suured).
Kokkuvõttes - meie ka ei saa öelda, et oleks mehe-naise suhe koos kire ja muu taolisega, aga ometi olen ma suhtega rahul. Ei, alguses oli küll umbes aasta aega väga raske, kui sain aru, et mind füüsiliselt ei taheta, aga see läks ühel hetkel üle, liigitus "on nagu on" kategooriasse ja minu hinnangul kõik muu meie pereelu kaalub selle osa üle. Seega mina väidan, et on küll võimalik pereelu elada sõpradena.
Kui aga mees oleks mulle öelnud, et ta enam ei armasta ... siis ma poleks kindel, et ma nii rahulik suudaks olla. Praegu on see minu jaoks lihtsalt natuke puudega armastus, mis meie vahel on.
Ahjaa, ja kindlasti keegi nüüd tahab küsida, et aga miks ma alla ei võta (kuigi see ei puutu teemasse) ... praegu on viimase 10 aasta jooksul neljas kord, kui alla võtan. Jõuan kuhugi kaaluni, sealt rohkem alla ei saa ja ühel hetkel hakkab tagasi tulema. Nii on. Ei saa väita, et ma poleks proovinud.
Minu kogemus on selline, et mees ei tahtnud mingist ajast enam seksida. Ma ei küsinud kunagi, miks, sest ma tean ise ja olen temaga nõus - ma olen paksuks (no palju paksuks, mitte lihtsalt nati pehmeks) läinud. Mina ka ei tahaks seksida nii paksu inimesega. Nii elamegi ilma seksita, olen kindel, et mees kuskilt ikka midagi hangib, aga kodust eemal ta ei ööbi, ei käi salapärastel reisidel, ei käitu veidralt - ehk et uut suhet tal selgelt ei ole. Ma ei keskendu teadmisele, et kuskil on tema seksisemu. Koos on meil hea olla vaatamata seksi puudumisele, naerame palju, arutame tulevikuplaane, teeme koos kodutöid, hoolitseme mõlema vanemate eest ning loomulikult oma laste eest (kes on küll juba üsna suured).
Kokkuvõttes - meie ka ei saa öelda, et oleks mehe-naise suhe koos kire ja muu taolisega, aga ometi olen ma suhtega rahul. Ei, alguses oli küll umbes aasta aega väga raske, kui sain aru, et mind füüsiliselt ei taheta, aga see läks ühel hetkel üle, liigitus "on nagu on" kategooriasse ja minu hinnangul kõik muu meie pereelu kaalub selle osa üle. Seega mina väidan, et on küll võimalik pereelu elada sõpradena.
Kui aga mees oleks mulle öelnud, et ta enam ei armasta ... siis ma poleks kindel, et ma nii rahulik suudaks olla. Praegu on see minu jaoks lihtsalt natuke puudega armastus, mis meie vahel on.
Ahjaa, ja kindlasti keegi nüüd tahab küsida, et aga miks ma alla ei võta (kuigi see ei puutu teemasse) ... praegu on viimase 10 aasta jooksul neljas kord, kui alla võtan. Jõuan kuhugi kaaluni, sealt rohkem alla ei saa ja ühel hetkel hakkab tagasi tulema. Nii on. Ei saa väita, et ma poleks proovinud.
-
Külaline
Ma usun, et selliseid pereelusid on eestis sadu. Vanuses nii 50+ pole seks enam suhtes nii oluline.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 10:32 Natuke karm on, et mees sulle ütleb, et ta enam ei armasta. Et tunded ajaga jahtuvad ja tuhmuvad, see on normaalne, aga nii kategoorilisi väiteid ei peaks ometi loopima, eriti kui ta soovib koos elama jääda.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 10:32
Kas poleks mõistlikum külmkapi sisu välja vahetada ning mitte nii rammusaid toite süüa? Kuskilt see kaal ju iga kord tagasi tuleb!
-
Külaline
Ei ole karm. Naine on kaks aastat seksist keeldunud (ja eks varemgi tuli mehel pikalt peale käia), mehe jaoks tunded ammu kustunud, aga naine kujutab ette nagu alati, et kõik on siiski okei!! Aivar Riisalugi leidis lõpuks uue naise, set oma mehega polnud nad kümme aastat seksinud, aga naine loomulikult kujutas ette, et kõik on normaalne,sest olid ju igasugused põhjused, miks tal polnud seksiks tuju.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 10:32 Natuke karm on, et mees sulle ütleb, et ta enam ei armasta. Et tunded ajaga jahtuvad ja tuhmuvad, see on normaalne, aga nii kategoorilisi väiteid ei peaks ometi loopima, eriti kui ta soovib koos elama jääda.
-
Külaline
Aivar Riisalugi leidis lõpuks uue naise, set oma mehega polnud nad kümme aastat seksinud
, aga naine loomulikult kujutas ette, et kõik on normaalne,sest olid ju igasugused põhjused, miks tal polnud seksiks tuju.
[/quote]
Et otsustas mehe asemele ikka naise võtta
Tegelt sain muidugi aru küll, aga toredasti mööda on see lause sul läinud.
, aga naine loomulikult kujutas ette, et kõik on normaalne,sest olid ju igasugused põhjused, miks tal polnud seksiks tuju.
[/quote]
Et otsustas mehe asemele ikka naise võtta
-
Külaline
Miks olen elanud koos? Ta tuli ja jäi, ära pole läinud ja mina pole ära ajanud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 08:33Miks ometi elada kolmkümmend aastat koos, sellest 25 inimesega seksida ka veel, kui pole teda kunagi armastanudki? Kas tema seda ka teadis ja oli rahul või oled talle aastakümneid valetanud? Kui te seda vastastikusel kokkuleppel ei teinud ja teine on olukorrast teadmatuses olnud, on niisugune elu ju räige petmine.
Selles mõttes kas teadis või mitte mida ja valetanud mida?
Ma pole talle öelnud, et armastan teda või, et ta meeldib mulle või on ilus.
Aga ma ei tea mis tema arvab asjadest, me ei ole sellest rääkinud.
Ma saan ise ka aru, et see pole normaalne, aga nii on läinud.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 13:24Miks olen elanud koos? Ta tuli ja jäi, ära pole läinud ja mina pole ära ajanud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 08:33Miks ometi elada kolmkümmend aastat koos, sellest 25 inimesega seksida ka veel, kui pole teda kunagi armastanudki? Kas tema seda ka teadis ja oli rahul või oled talle aastakümneid valetanud? Kui te seda vastastikusel kokkuleppel ei teinud ja teine on olukorrast teadmatuses olnud, on niisugune elu ju räige petmine.
Viitsivad ikka inimesed oma elu tühja elada
-
Külaline
Soovitada on hea, aga pole niimoodi veel juhtunud, et oleks armastus mõlemapoolne.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 13:49 Viitsivad ikka inimesed oma elu tühja eladaSelle asemel, et õnnelik olla ning olla koos armastatuga.
Praegusel juhul (vähemalt alguse poole) naine sai elada armastatuga. Mis seis praegu naisel on, ma ei tea.
-
Külaline
Suurem osa inimesi ei leia armastatut. Elataksegi kellegagi koos, kes on enam-vähem sobiv kooseluksKülaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 13:49Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 13:24Miks olen elanud koos? Ta tuli ja jäi, ära pole läinud ja mina pole ära ajanud.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 08:33
Miks ometi elada kolmkümmend aastat koos, sellest 25 inimesega seksida ka veel, kui pole teda kunagi armastanudki? Kas tema seda ka teadis ja oli rahul või oled talle aastakümneid valetanud? Kui te seda vastastikusel kokkuleppel ei teinud ja teine on olukorrast teadmatuses olnud, on niisugune elu ju räige petmine.
Viitsivad ikka inimesed oma elu tühja eladaSelle asemel, et õnnelik olla ning olla koos armastatuga.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 14:07Suurem osa inimesi ei leia armastatut. Elataksegi kellegagi koos, kes on enam-vähem sobiv kooseluksKülaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 13:49Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 13:24
Miks olen elanud koos? Ta tuli ja jäi, ära pole läinud ja mina pole ära ajanud.
Viitsivad ikka inimesed oma elu tühja eladaSelle asemel, et õnnelik olla ning olla koos armastatuga.
Nii see kindlasti pole! Võetakse mingi suvaline tont enda juurde elama, seetõttu armastust ei leiagi. Suvakaga elamine on aja raiskamine.
-
Külaline
Mina saan elada koos inimesega, kes mind ei armasta. Kui elu on rahulik, siis on see isegi paremuselt järgmine kahepoolsele armastusele.
Aga ma ei suudaks mitte kunagi elada koos inimesega, keda mina ei armasta. Vat see on täielik elu raiskamine. See, et "teenib palju" või et "hoiab kodu korras" ei ole piisavad argumendid. Need on väga kaugel olemaks piisavad argumendid..
Aga ma ei suudaks mitte kunagi elada koos inimesega, keda mina ei armasta. Vat see on täielik elu raiskamine. See, et "teenib palju" või et "hoiab kodu korras" ei ole piisavad argumendid. Need on väga kaugel olemaks piisavad argumendid..
-
Külaline
Tegelikult kui mees armastab, ei sega teda kellegi kehakaal. Olin ka vahepeal päris priske, mees tahtis mind endiselt. Vaadakem numbritele otsa, 40+ vanuses on meestest ülekaalulised 75 protsenti ja naistest pooled. Kõik peaks siis lahku minema ja armastus maailmast kadunud. Aga on ka need trullad kellegi ihaldusobjektid ja seksivad aktiivselt. Võtsin siis maha, aga mehele see pigem ei meeldinud, sest nüüd tunnevad minu vastu huvi ka teised meesterahvad ja pigem kardab mind kaotada. Toob mulle mingeid kooke jne ja ütleb, et ma pole kunagi paks olnud, olen alati ilus. Niimoodi käitub armastav mees, mitte ei lase jalga kellegi teise voodisse. Ja petetakse ka väga ilusaid ja saledaid naisi, mõnikord ka nende trulladega, sest pettur tahab lihtsalt petta, ükskõik mis ettekääne on sobiv.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 10:32 Natuke karm on, et mees sulle ütleb, et ta enam ei armasta. Et tunded ajaga jahtuvad ja tuhmuvad, see on normaalne, aga nii kategoorilisi väiteid ei peaks ometi loopima, eriti kui ta soovib koos elama jääda.
-
Külaline
Ah ära targuta. Natuke priske olemine ei sega, suur ülekaal kindlasti segab, välja arvatud üksikuid erandeid.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 14:57 Tegelikult kui mees armastab, ei sega teda kellegi kehakaal.
-
Külaline
Mehed on ise veel suuremas ülekaalus. Naistest kuni vanusegrupini 55+ on siiski väehamalt pooled normaalkaalus ja mingi osa kerges ülekaalus. Rasvunuid on väike osa. Meeste puhul on asi teisiti, juba üle 35 eluaasta kolmveerand on ülekaalulised. Neid suure ülekaaluga naisi pole eriti palju.
-
Külaline
Karmim oleks kui ütleks, et pole kunagi armastanudki.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 10:32 Natuke karm on, et mees sulle ütleb, et ta enam ei armasta.
On ta kunagi öelnud, et armastab?
Oli mingi põhjus, millepeale nii ütles? Niisama ma külle ei hakkaks ütlema seda. Kui siis, et minna teise naise juurde ja midagi vaja enne teada anda.
-
Külaline
Ja mis see siia puutub, et meestest veel suurem osa ülekaalus on või et suure ülekaaluga naisi pole palju? Jutt on konkreetsest ühest paarist, kus naine on suures ülekaalus ja mees tõenäoliselt siis mitte - ja mees ei soovi ülekaalus naisega seksida. Mida te targutate selle ümber.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 15:07 Mehed on ise veel suuremas ülekaalus. Naistest kuni vanusegrupini 55+ on siiski väehamalt pooled normaalkaalus ja mingi osa kerges ülekaalus. Rasvunuid on väike osa. Meeste puhul on asi teisiti, juba üle 35 eluaasta kolmveerand on ülekaalulised. Neid suure ülekaaluga naisi pole eriti palju.
-
Külaline
Ta pole öelnud, et on suures ülekaalus. Ja mina ütlesin, et see on vaid vabandus, kui poleks ülekaalu, oleks midagi muud, kui mees naist ei armasta.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 15:23Ja mis see siia puutub, et meestest veel suurem osa ülekaalus on või et suure ülekaaluga naisi pole palju? Jutt on konkreetsest ühest paarist, kus naine on suures ülekaalus ja mees tõenäoliselt siis mitte - ja mees ei soovi ülekaalus naisega seksida. Mida te targutate selle ümber.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 15:07 Mehed on ise veel suuremas ülekaalus. Naistest kuni vanusegrupini 55+ on siiski väehamalt pooled normaalkaalus ja mingi osa kerges ülekaalus. Rasvunuid on väike osa. Meeste puhul on asi teisiti, juba üle 35 eluaasta kolmveerand on ülekaalulised. Neid suure ülekaaluga naisi pole eriti palju.
-
Külaline
Eks igaüks räägib oma kogemuste pealt. Sinul on sellised kogemused. Teistel on teised kogemused. Ei ole vaja kohe hakata väitma, et teiste kogemusi ei eksisteeri või nad on kõigest valesti aru saanud. Kindlasti on olemas inimesi, kes muidu oma abikaasat armastavad, austavad ja hoolivad, aga käest lastud välimus takistab intiimsust. Milleks siia tuua sisse väidet, nagu see poleks võimalik ja mees lihtsalt petta tahab?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 15:27 Ja mina ütlesin, et see on vaid vabandus, kui poleks ülekaalu, oleks midagi muud, kui mees naist ei armasta.
-
Külaline
Sest olen näinud naisi, kelle mehed umbes sellist juttu ajavad, et näe, oled paks, oled kole, sellepärast ei taha sind. Ja kui need naised siis maha võtavad ja sada imenippi teevad, siis selgub, et üllatus-üllatus, mees ikka ei taha. Sest tegelik põhjus on mujal. Vana suhe on igav, vahiks hea meelega teisi, see on tegelik põhjus.Kindlasti on olemas inimesi, kes muidu oma abikaasat armastavad, austavad ja hoolivad, aga käest lastud välimus takistab intiimsust. Milleks siia tuua sisse väidet, nagu see poleks võimalik ja mees lihtsalt petta tahab?
-
Külaline
No just. Täpselt nii ka kirjutasin - sinul on sinu kogemused, teistel on omad. Sinu kogemuste pealt ei saa teha üldistusi kõigi suhete ja inimeste kohta.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 16:12 Sest olen näinud naisi, kelle mehed umbes sellist juttu ajavad, et näe, oled paks, oled kole, sellepärast ei taha sind. Ja kui need naised siis maha võtavad ja sada imenippi teevad, siis selgub, et üllatus-üllatus, mees ikka ei taha. Sest tegelik põhjus on mujal. Vana suhe on igav, vahiks hea meelega teisi, see on tegelik põhjus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline