Ma ei teagi kedagi, kes on läinud AÜEsse tavalise töömesilase elu elama, tuues kogu pere kaasa. Vallalised ja lastetud noored võib-olla tõesti lähevad õnne otsima. Perega minnakse ikka siis, kui on oma erialas midagi saavutatud ja tehakse nii magus pakkumine, millest ei saa keelduda. Või liigutatakse oma äri sinna.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 21:59Minu jaoks täiesti välistatud ja seda mitte kultuuriliste erinevuste pärast. See piirkond jätab kaugelt vaadates paradiisi mulje, aga ta ei ole seda. Mu töökaaslane, kes on araabia kultuuri taustaga kolis sinna koos oma pere ja lastega. Nad pidasid seal vastu viis aastat, pärast mida kolisid Euroopasse.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 19:01 Araabia Ühendemiraadid.
8 kuud aastas on suurepärane ilm.
Peaaegu olematud maksud.
Suurepärane tasuline tervishoid ja koolid.
Maailma sõlmpunkt ja majanduskeskus.
Noor ja rahvusvaheline rahvastik.
Karmid seadused sobivad ka hästi, tagavad turvalise elu.
Peamine põhjus sealt ära kolimiseks oli tohutu elukallidus. Mõlemad on IT-ala inimesed, aga nende palkadest ei jätkunud normaalseks eluks. Ühel sealses mõistes heal järjel perel on koduabiline. Ühistransport on ainult vaestele, "normaalsed" sõidavad taksoga või oma autoga. Haridus ja tervishoid on tasuline. Kohutavalt palju on võõrtööjõudu Indiast ja Bangladeshist, aga nemad moodustavad justkui sealse rikka ühiskonna paralleel-ühiskonna. Neid koheldakse halvasti ja tihtipeale on nad lausa orja staatuses. Tööandja võib neil dokumendid ära võtta ja mingit arvestatavat tööalast kaitset neile ei laiene. Mina ise kindlasti ei kipuks riiki, millel on inimõigustest niivõrd vildakas tõlgendus.
See, et mõnede euroopa neidude seas on populaarne seal eskordiks käia on ka täitsa omaette teema.
Autoühiskonna mainimine on naljakas, justkui Eestis ei oleks autokultust. Minu lapsepõlvekodust ei saa ilma autota kuskile minna.
Tasuline haridus ja tervishoid on suur pluss. Kui soovid arsti näha siis on su visiit samal päeval, mitte 6 kuu pärast.
Kui neid India ja Bangladeshi inimesi nii halvasti koheldakse siis miks nad karjadeviisi ikka araabiamaadesse kipuvad? Seda ikka tead, et nad teenivad oma koduriigis heal juhul 100 eurot kuus, AÜEs kordades rohkem, jõuab ise ära elada ja perele saata.
Euroopa eskordid - tegu on täiskasvanud naistega, kes on oma vaba valiku teinud kerge raha teenimiseks. Ma ei näe probleemi, mis pointi sa üritasid siin teha?