Revolvri blokeerimise teema kustutati!!

vana hea klassika
külaline

Revolvri blokeerimise teema kustutati!!

Postitus Postitas külaline »

Vot ja nii ongi. Nii palju siis liberaalsest uuest foorumist. Revolver ise on mode? Vaatame, kui kaua see teema üleval püsib, mitu minutit?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Pigem see kustutamine näitabki liberaalsust, iga jonnipunni käsu peale pole mõistlik inimesi bännida. Kui sulle see revolver ei meeldi siis ära loe, ära vasta, ära suhtle. Lihtne.
külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2024 19:27 Pigem see kustutamine näitabki liberaalsust, iga jonnipunni käsu peale pole mõistlik inimesi bännida. Kui sulle see revolver ei meeldi siis ära loe, ära vasta, ära suhtle. Lihtne.
Selge, aga miks siis peab teema kustutama? Revolver on nii tundlik ja hakkas nutma või?
Külaline

Kas nüüd hakkab siin ka see totter jälitamine ja selgeltnägemise ettekujutamine?
Kas pead kõike lugema?
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

külaline kirjutas: 05 Juun 2024 19:24 Vot ja nii ongi. Nii palju siis liberaalsest uuest foorumist. Revolver ise on mode? Vaatame, kui kaua see teema üleval püsib, mitu minutit?
Jah, kustutasin Revolveri blokeerimise teema. Keegi ei ole tema postitusi raporteerinud. Vaatasin ise tema postitused üle, tavaline vaidlus kasutajatega, mis vahepeal nugadepeale kiskus. Ühes teises teemas ma juba ütlesin korra, et las igaüks teeb ise otsuse, mis ta arvab tema kohta. Pole vaja selleks kampaaniat korraldada. Teema puhul, mille ma kustutasin, oli tegu kiusuga.
külaline

Teema on sellest, et Revolvri teema kustutati. Revolver läbustab paljudes teemades ja seetõttu tehti teema, et teda võiks blokeerida. See teema kustutati. Väga veider ja jätab mulje, et Revolver ise on selles foorumis tegev. Teema kustutati ikka väga ruttu.
külaline

TurvaSiil kirjutas: 05 Juun 2024 19:35
külaline kirjutas: 05 Juun 2024 19:24 Vot ja nii ongi. Nii palju siis liberaalsest uuest foorumist. Revolver ise on mode? Vaatame, kui kaua see teema üleval püsib, mitu minutit?
Jah, kustutasin Revolveri blokeerimise teema. Keegi ei ole tema postitusi raporteerinud. Vaatasin ise tema postitused üle, tavaline vaidlus kasutajatega, mis vahepeal nugadepeale kiskus. Ühes teises teemas ma juba ütlesin korra, et las igaüks teeb ise otsuse, mis ta arvab tema kohta. Pole vaja selleks kampaaniat korraldada. Teema puhul, mille ma kustutasin, oli tegu kiusuga.
Et Revolver on igati ok kasutaja ja tema blokeerida tahtmine on kius?? Saan ma õigesti aru?
Maasikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Maasikas »

külaline kirjutas: 05 Juun 2024 19:37 Teema on sellest, et Revolvri teema kustutati. Revolver läbustab paljudes teemades ja seetõttu tehti teema, et teda võiks blokeerida. See teema kustutati. Väga veider ja jätab mulje, et Revolver ise on selles foorumis tegev. Teema kustutati ikka väga ruttu.
Seekord olen mina nõus, et teema kustutati, sest praegu pole antud kodanik siin labaselt sõimanud, nagu ta varem tegi. Et tal on oma (erinev) arvamus millestki, pole argument, et inimene foorumist välja visata. Pealegi, kui sellist asja hakata tegema, siis inimene saab ju külalisena ikka postitada ja kas see on siis eesmärk? Pigem las inimene olla oma nime all ja teised saavad siis tema vastuseid ignoreerida, kui neile need vastused ei sobi. Ei ole vaja siin hakata kohe mingit klaperjahti korraldama.
Külaline

Väga veider on kõrvalt vaadata, kuidas inimesed endale (väidetavalt) ebameeldiva isikuga pikka diskussiooni laskuvad ja siis hädaldavad, et see kasutaja tuleks blokkida. See oli nii pk-s ja tundub, et ka siin. Ma alati mõtlen, et nagu mingid kihistavad koolitüdrukud ja siis mingi hetk solvuvad ning kukuvad kaebama. Nii lapsik. Perekoolis oli see original taste, mina kusjuures ei märganudki tema postitusi, sest need absoluutselt ei kõnetanud mind. Elu sees poleks viitsinud vaidlema hakata.
külaline

Äkki võiks Revolver ise ka siin sõna võtta ja öelda, mis tal on öelda, et miks ta avalikus foorumis niimoodi käitub ja on. Või ta on praegu vait ja siis teistes teemades kukub jälle trollima.
XXVXX

Postitus Postitas XXVXX »

külaline kirjutas: 05 Juun 2024 19:50 Äkki võiks Revolver ise ka siin sõna võtta ja öelda, mis tal on öelda, et miks ta avalikus foorumis niimoodi käitub ja on. Või ta on praegu vait ja siis teistes teemades kukub jälle trollima.
Miks sa temaga nii visalt vaidled? Miks arvad, et ainult sinu arvamus on õige. Kas eriarvamustele ei saaks jääda?
Maasikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Maasikas »

külaline kirjutas: 05 Juun 2024 19:50 Äkki võiks Revolver ise ka siin sõna võtta ja öelda, mis tal on öelda, et miks ta avalikus foorumis niimoodi käitub ja on. Või ta on praegu vait ja siis teistes teemades kukub jälle trollima.
Äkki siis vastad, mis ta tegi siis? Mis teemas ta häirib sind? Tee konto ja ära loe tema vastuseid.
Külaline

Täielik perekool juba 🙄
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

külaline kirjutas: 05 Juun 2024 19:40
TurvaSiil kirjutas: 05 Juun 2024 19:35
Et Revolver on igati ok kasutaja ja tema blokeerida tahtmine on kius?? Saan ma õigesti aru?
Selles kontekstis küll praegu.
Külaline

külaline kirjutas: 05 Juun 2024 19:37 Teema on sellest, et Revolvri teema kustutati. Revolver läbustab paljudes teemades ja seetõttu tehti teema, et teda võiks blokeerida. See teema kustutati. Väga veider ja jätab mulje, et Revolver ise on selles foorumis tegev. Teema kustutati ikka väga ruttu.
Teise foorumi tegelased siin draamat tekitamas ja mode vastu ässitmas? Äääääääää, miks teema ära kustutatiäääääää. Sinu õnnetuseks on siinne mode pädev ja su soust tuligi maha võtta.
Parabellum

Postitus Postitas Parabellum »

Kas oma pereliikmed ka iga nägeluse korral kodust välja viskad?
Korra tekkis tüli, aga järgmises teemas saate ehk koos teiste vastu olla.
Leevike

Postitus Postitas Leevike »

Aga kas siin pole mitte võimalus keegi personaalselt ära blokkida, nii et tema kirjutatut ei näe?
Külaline

Mitte midagi ei saa praegu aru...
Külaline

Revolver kirjutas: 05 Juun 2024 20:00 Minu stalkerid järgenvad alati mulle.
Ei järgne sulle keegi. Vaata peeglisse ja mõtle selle üle, miks on nii, et ükskõik kuhu sa lähed, muutud inimeste jaoks ebameeldivaks. Põhjus vaatab sulle peeglist vastu ja selle nimi ei ole päris kindlasti kohe Õiglus.
külaline

Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 09:24 Vaata peeglisse ja mõtle selle üle, miks on nii, et ükskõik kuhu sa lähed, muutud inimeste jaoks ebameeldivaks. Põhjus vaatab sulle peeglist vastu ja selle nimi ei ole päris kindlasti kohe Õiglus.
Palun ärge kirjutage inimeste nimel, kui tegemist on Teie isikliku arvamusega.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist