Mees ei armasta enam
-
Külaline
Mees ei armasta enam
suhe mehega kehv mitu aastat. Mitte et me kakleks ja palju tülitseks, aga oleme lahku kasvanud. St et naise-mehe suhet seal pole. Mees ütles täna lihtsalt ei armasta enam. Kaks kooliealist last. Kas kellelgi analoogset kogemust - kas on veel teoorias võimalik üldse kuidagi tundeid tagasi saada/tekitada. Või kas keegi on sarnases olukorras jäänud kokku elama (ratsionaalne lähenemine - igaüks elab niiöelda oma elu ja samas lastega käime 1-2 x aastas reisil kui “pere”). Või läksite lahku ja kõik elasid õnnelikult omaette edasi. V.a. lapsed kes pendeldavad kahe kodu vahel.
-
Külaline
See teie suhte hukule viiski.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:50 suhe mehega kehv mitu aastat. Mitte et me kakleks ja palju tülitseks, aga oleme lahku kasvanud. St et naise-mehe suhet seal pole. Mees ütles täna lihtsalt ei armasta enam. Kaks kooliealist last. Kas kellelgi analoogset kogemust - kas on veel teoorias võimalik üldse kuidagi tundeid tagasi saada/tekitada. Või kas keegi on sarnases olukorras jäänud kokku elama (ratsionaalne lähenemine - igaüks elab niiöelda oma elu ja samas lastega käime 1-2 x aastas reisil kui “pere”). Või läksite lahku ja kõik elasid õnnelikult omaette edasi. V.a. lapsed kes pendeldavad kahe kodu vahel.
Niisama elasite nagu vend ja ôde ja sina olid sellega rahul. Selge on see, et mees polnud ja vôid kindel olla, et tal on juba uus naine silmapiiril.
-
Külaline
Vastupidi. Mehel ei olnud vajadusi. Nüüd sa võid vastu öelda, et küllap oled kole. Muidu oleks tahtnud. Aga ma ei osanud ise probleemile õigesti läheneda, seda ilmselt küll.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 19:29See teie suhte hukule viiski.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:50 suhe mehega kehv mitu aastat. Mitte et me kakleks ja palju tülitseks, aga oleme lahku kasvanud. St et naise-mehe suhet seal pole. Mees ütles täna lihtsalt ei armasta enam. Kaks kooliealist last. Kas kellelgi analoogset kogemust - kas on veel teoorias võimalik üldse kuidagi tundeid tagasi saada/tekitada. Või kas keegi on sarnases olukorras jäänud kokku elama (ratsionaalne lähenemine - igaüks elab niiöelda oma elu ja samas lastega käime 1-2 x aastas reisil kui “pere”). Või läksite lahku ja kõik elasid õnnelikult omaette edasi. V.a. lapsed kes pendeldavad kahe kodu vahel.
Niisama elasite nagu vend ja ôde ja sina olid sellega rahul. Selge on see, et mees polnud ja vôid kindel olla, et tal on juba uus naine silmapiiril.
-
Külaline
Mees pigem jääks kokku elama, laste nimel. Mina tahan, et keegi hoiaks mõnikord kätt ja võtaks ümber kinni, nii lihtsate sõnadega öeldes. Ja mul rohkem raskusi niimoodi koos elamisega. Kus mees käib omi käike ja mina tegelen rohkem laste-elamisega. Tõmbab motivatsiooni ka alla. Kui keegi ütleb, et aga käi ka - ma ei taha. Ei tea ise ka mida tahan.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 19:11 Kas te tahate lahku minna või mees lihtsalt enam ei armasta?
-
Nujaa
Meil oli umbes sama teema, mees teatas ühel heal päeval, et läheb ära ja mina ütlesin ahahh. Lapsed läksid pooleks elama, aga kõik on paindlik ja keegi kellelegi raha ei maksa, hingelisi traumasid ei ole ilmnenud. Asi sai lihtsalt otsa ja rahu sellega.
-
Külaline
Mees on kas kapihomo või aseksuaal. Maailmale tahaks näidata perekonda, kulisside taga teeb omi salajasi käike.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 19:49Mees pigem jääks kokku elama, laste nimel. Mina tahan, et keegi hoiaks mõnikord kätt ja võtaks ümber kinni, nii lihtsate sõnadega öeldes. Ja mul rohkem raskusi niimoodi koos elamisega. Kus mees käib omi käike ja mina tegelen rohkem laste-elamisega. Tõmbab motivatsiooni ka alla. Kui keegi ütleb, et aga käi ka - ma ei taha. Ei tea ise ka mida tahan.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 19:11 Kas te tahate lahku minna või mees lihtsalt enam ei armasta?
Pall on sinu väravas, kui ikka paar aastat pole "vajadusi", siis neid sinu suhtes ka ei teki.
-
Juustup
Kõigepealt minu siiras kaastunne ja üks suur juustune kalli Sulle minu poolt! See võib ja ilmselt ongi kohutavalt raske ja segadusseajav olukord.
Mida mina teeksin? Ausalt? - lõpetaks selle agoonia, lööks selja sirgu, ja saadaks mehe kus kurat. Kui on ühisvara siis müüki. Isegi kui veel pole, on varsti mingi eit ka silmapiiril- siis on see mees sul nagu peast soe, midagi aru ei saa ja teie elu hakkate korraldama sina ja uus mutt, mitte vasikasilmadega armunud mees.
Minu soovitus: võta endale paar päeva(justnimelt paar mitte üks) ja pea sõbrannadega nõu. Osta kasvmi vihik ja pange punkt haaval kirja kuidas toimida. Oma nõrkust ära mehele nöita, pigem naera talle näkku ja anna mõista, et ta on tühi koht.
Ühes magamistoas magamine lõpeta ka ära, ükskõik millisel põhjusel. Kasvõi too vabanduseks, et tal suu haiseb. Küsi hoolitsevalt ja kerge naeratusega kuna ta viimati hambaarsti külastas- las paratseb. Sa pead praegu keskenduma eranditult enda heaolule, sest kui sa sellega hakkama ei saa,kannatavad lapsed.
Kui elamine on sinu oma, viskaks ma selle tolguse välja,lahutaks ja paneks alimendid peale. Huvitav kaua see uus mammi seda kodutut üleval peaks..
Lastest on muidugi kahju, aga tuleb kuidagi asi ära seletada.
Kui on vanavanemad või sugulased elus, viiks ma lapsed sinna, praegu suvisel ajal oleks hea aeg selle "mehega" asjad selgeks saada enne õppetöö algust.
Soovin edu!
/Juustup
Mida mina teeksin? Ausalt? - lõpetaks selle agoonia, lööks selja sirgu, ja saadaks mehe kus kurat. Kui on ühisvara siis müüki. Isegi kui veel pole, on varsti mingi eit ka silmapiiril- siis on see mees sul nagu peast soe, midagi aru ei saa ja teie elu hakkate korraldama sina ja uus mutt, mitte vasikasilmadega armunud mees.
Minu soovitus: võta endale paar päeva(justnimelt paar mitte üks) ja pea sõbrannadega nõu. Osta kasvmi vihik ja pange punkt haaval kirja kuidas toimida. Oma nõrkust ära mehele nöita, pigem naera talle näkku ja anna mõista, et ta on tühi koht.
Ühes magamistoas magamine lõpeta ka ära, ükskõik millisel põhjusel. Kasvõi too vabanduseks, et tal suu haiseb. Küsi hoolitsevalt ja kerge naeratusega kuna ta viimati hambaarsti külastas- las paratseb. Sa pead praegu keskenduma eranditult enda heaolule, sest kui sa sellega hakkama ei saa,kannatavad lapsed.
Kui elamine on sinu oma, viskaks ma selle tolguse välja,lahutaks ja paneks alimendid peale. Huvitav kaua see uus mammi seda kodutut üleval peaks..
Lastest on muidugi kahju, aga tuleb kuidagi asi ära seletada.
Kui on vanavanemad või sugulased elus, viiks ma lapsed sinna, praegu suvisel ajal oleks hea aeg selle "mehega" asjad selgeks saada enne õppetöö algust.
Soovin edu!
/Juustup
-
Külaline
Mina elaks edasi koos. Kui närvidele ei käi ja elu ilma seksita elada kannatab, siis elaks endist viisi edasi. Kui enam ei kannata, siis muidugi lahku.
-
Külaline
Mina läheks lahku. Sa oled ilmselt veel noor, jõuad uuesti armuda ja õnne tunda. Miks sa peaksid selle võimaluse endalt ära võtma? Jäädes armastuseta suhtesse sa tapad ennast vaikselt ja vanuigi oled lihtsalt üks kibestunud vanur, kes jättis elu elamata. Ära tee seda endale.
-
Külaline
Mina elan sarnases olukorras u 30 aastat. Pole kunagi armastanud teist. Seksi pole vist juba üle 5 aasta. Magame eraldi tubades. Imelik on ka nüüd mõelda, et koos teeks seksi. Ma ei tahtnud enam teha.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:50 Või kas keegi on sarnases olukorras jäänud kokku elama
-
Külaline
Ega 60 aastane naine enam tahagi seksi. See on normaalne, seepärast ei peagi kurvastama. Paljud vanainimesed magavad eraldi tubades ja elavad rahulikult koos. Miks see vanainimene peaks mingi olematu seksi pärast lahutama? Eks nooruses sai ju seksitud kah, kas poleKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 23:32Mina elan sarnases olukorras u 30 aastat. Pole kunagi armastanud teist. Seksi pole vist juba üle 5 aasta. Magame eraldi tubades. Imelik on ka nüüd mõelda, et koos teeks seksi. Ma ei tahtnud enam teha.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:50 Või kas keegi on sarnases olukorras jäänud kokku elama
-
Külaline
Aga vajadused sul jätkuvalt on? Või on need ka kadunud?Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 23:32
Mina elan sarnases olukorras u 30 aastat. Pole kunagi armastanud teist. Seksi pole vist juba üle 5 aasta. Magame eraldi tubades. Imelik on ka nüüd mõelda, et koos teeks seksi. Ma ei tahtnud enam teha.
-
Külaline
Ma olen nagu TA mees, kes naist ei armasta.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 23:46Ega 60 aastane naine enam tahagi seksi. See on normaalne, seepärast ei peagi kurvastama. Paljud vanainimesed magavad eraldi tubades ja elavad rahulikult koos. Miks see vanainimene peaks mingi olematu seksi pärast lahutama? Eks nooruses sai ju seksitud kah, kas poleKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 23:32Mina elan sarnases olukorras u 30 aastat. Pole kunagi armastanud teist. Seksi pole vist juba üle 5 aasta. Magame eraldi tubades. Imelik on ka nüüd mõelda, et koos teeks seksi. Ma ei tahtnud enam teha.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:50 Või kas keegi on sarnases olukorras jäänud kokku elama![]()
Naine tahtis ja oli siis nõks alla 50a.
Aga mina enam temaga ei tahtnud teha.
-
Külaline
Tahad, et teen endale halba ja seksin endale vastumeelselt?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 00:48Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 23:32Mina elan sarnases olukorras u 30 aastat. Pole kunagi armastanud teist. Seksi pole vist juba üle 5 aasta. Magame eraldi tubades. Imelik on ka nüüd mõelda, et koos teeks seksi. Ma ei tahtnud enam teha.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:50 Või kas keegi on sarnases olukorras jäänud kokku elama
-
Külaline
Millega see naine siis ometi hakkama sai, et temaga järsku enam seksida ei taheta? Või oli ikkagi asi selles, et meespoolele tekkis mujal ihaldusobjekt?
-
Külaline
Miks ometi elada kolmkümmend aastat koos, sellest 25 inimesega seksida ka veel, kui pole teda kunagi armastanudki? Kas tema seda ka teadis ja oli rahul või oled talle aastakümneid valetanud? Kui te seda vastastikusel kokkuleppel ei teinud ja teine on olukorrast teadmatuses olnud, on niisugune elu ju räige petmine.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 01:10Tahad, et teen endale halba ja seksin endale vastumeelselt?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 00:48Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 23:32
Mina elan sarnases olukorras u 30 aastat. Pole kunagi armastanud teist. Seksi pole vist juba üle 5 aasta. Magame eraldi tubades. Imelik on ka nüüd mõelda, et koos teeks seksi. Ma ei tahtnud enam teha.
-
Külaline
Miks ta värdjas on? Et mehe ette põlvili paluma ei visanud ja ei halanud?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 00:44Postitus on kustutatudNujaa kirjutas: ↑22 Juul 2024 20:27 Meil oli umbes sama teema, mees teatas ühel heal päeval, et läheb ära ja mina ütlesin ahahh. Lapsed läksid pooleks elama, aga kõik on paindlik ja keegi kellelegi raha ei maksa, hingelisi traumasid ei ole ilmnenud. Asi sai lihtsalt otsa ja rahu sellega.
-
Külaline
Pole vaja selle öise räuskajaga vaielda. Paraku on foorum tema rõveduste väljaelamiskoht.
Ei saa sellises olukorras edasi koos elada vist, kui ise ikkagi armastad veel. Kahepoolse leiguse puhul - küllap on võimalik, kui inimestena muidu klapite.
Mu meelest pole mõtet mängida mingeid suhtemänge, "näkku naerda", "välja visata" jne suured sõnad, laste ja tegelikult iseenda hingerahu huvides oleks võimalikult inimlikult ja kokkuleppeliselt laiali minna, jube valus kindlasti, kui ise seda üldse ei sooviks.
Kaastunne!
Mu meelest pole mõtet mängida mingeid suhtemänge, "näkku naerda", "välja visata" jne suured sõnad, laste ja tegelikult iseenda hingerahu huvides oleks võimalikult inimlikult ja kokkuleppeliselt laiali minna, jube valus kindlasti, kui ise seda üldse ei sooviks.
Kaastunne!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline