kudumine
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
ma ka. aga nüüd leidsin siidalpaka lõnga ja äkki leiaks kuduja kaGuest kirjutas: ↑21 Juul 2026 19:57 Otsi Itaaliast. Ma olen kaks ilusat ja väga hea hinnaga sealt kaasa toonud.
-
Külaline
siia ei anna pilti panna - või no lihtsal copy paste meetodil ei toimiGuest kirjutas: ↑21 Juul 2026 20:02 Mis on sinu jaoks äge kootud pitsiline ürp?
-
Külaline
soovitad mõnda? peamiselt on seal hobitgevus, ma tahaks inimest, kes teenust pakub. ja veel üks küsimus - palju (umbes) läheb lõnga lühikeste varrukatega M suurus pitsilisele türbile? lõng Kaal: 25 grammiGuest kirjutas: ↑22 Juul 2026 00:23FB-s on käsitöögruppe.
Pikkus: 140 meetrit
Soovituslik varras: nr 4-5
-
Külaline
Ma kunagi pakkusin teenust, kliendid olid Eestist aga peamiselt Soomest. Lõpetasin ära sest tüütu on see kauplemine. Mõni hakkab hinna üle vinguma kui asi juba peaaegu valmis. Käsitöökaugetel inimestel pole õrna aimugi, palju kootud asjade tegemise aega võtab.Guest kirjutas: ↑22 Juul 2026 09:17soovitad mõnda? peamiselt on seal hobitgevus, ma tahaks inimest, kes teenust pakub. ja veel üks küsimus - palju (umbes) läheb lõnga lühikeste varrukatega M suurus pitsilisele türbile? lõng Kaal: 25 grammiGuest kirjutas: ↑22 Juul 2026 00:23FB-s on käsitöögruppe.
Pikkus: 140 meetrit
Soovituslik varras: nr 4-5
Kokkulepitud sai hind enne töö alustamist, siis justkui sobib aga edasi tuleb joru teemal "liiga kallis". Ostagi siis Temust kui käsitsi tehtud originaalese ja kvaliteet rolli ei mängi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Tigger ja 4 külalist