Külmik ei lähe külmaks

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Külmik ei lähe külmaks

Postitus Postitas Külaline »

Külmik ei lähe enam korralikult külmaks ja tagaseina tekib jääkiht. Milles asi võib olla?
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Uks ei sulgu korralikult või on tihend katki.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

Külmik on katki ja vajaks välja vahetamist.
Külaline

Revolver kirjutas: 05 Juun 2024 20:11 Kui vana on külmik? 10 aasta jooksul külmiku sees olev plast on muutunud kriimuliseks ja kogub sinna massiliselt baktereid. Kui hügieen on oluline, siis üle 10 aasta ei tasuks külmikut hoida.
No mingid bakterid tagaseinale jääkihti küll ei tekita. Milliseid täpsemalt silmas pead? Miks on plast muutunud kriimuliseks? Iseenesest või? Mu külmik on 12 aastat vana, puhastan ja desinfitseerin seda aeg-ajalt ikka, ei näe ühtki põhjust seda välja vahetada mingite müstiliste bakterite pärast. Kui need tekiksid ja uhkelt areneksid, siis ikka juba paari kuuga, mitte ei kogune 10 aastaga.
Arvad, et kui hügieen on oluline, ei tohiks ka ühtki muud köögimasinat või -kappi kasutada üle 10 aasta, sest mingid kummalised bakterid?
Külaline

Vaheta külmik välja. Minu vanal külmikul tekkis ka alatasa jääkiht ja sügavkülma pidi pidevalt üles sulatama. ÕUDNE. Nüüd on hea moodne külmik juba 3 aastat ja null probleemi.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Enne uue ostmist mina annaksin olemasolevale siiski võimaluse. Sulata üles, puhasta korralikult ära ja vaata ise kas mõni tihend vms on äkki natuke paigast ära. Siis topi ta uuesti sisse ja kui sama jama kordub vaheta välja. Äkki saab ikka olemasoleva korda:)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Tutiga Täi ja 5 külalist