Pole kuulnud või?
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
"Emotsionaalne intelligentsus (ingl k Emotional Intelligence ehk EQ) on oskus märgata, mõista ja juhtida nii enda kui ka teiste emotsioone."
-
Külaline
Kas see mitte mingi diagnoos ei ole kui inimene ei taju mida koledat tal suu peas patrab? Meil on olnud varemgi lugusid tarkadest/haritutest kes tavaeluga hakkama ei saa. Üks ootas tõsimeelselt UK kuulsust külla, pidi lausa lennukiga tal põllule maanduma. Valimatult räuskas üks juura haridusega naine. Teagi mis neist saanud.
-
Külaline
Kas see juuraharidusega naine oli see, kes fb-sse postitantsu pilte pani?Guest kirjutas: ↑11 Juul 2026 14:39 Kas see mitte mingi diagnoos ei ole kui inimene ei taju mida koledat tal suu peas patrab? Meil on olnud varemgi lugusid tarkadest/haritutest kes tavaeluga hakkama ei saa. Üks ootas tõsimeelselt UK kuulsust külla, pidi lausa lennukiga tal põllule maanduma. Valimatult räuskas üks juura haridusega naine. Teagi mis neist saanud.
-
Külaline
Marju pole midagi koledat vatranud, sinusugustest lumehelbekestest on juba kõrini.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2026 14:39 Kas see mitte mingi diagnoos ei ole kui inimene ei taju mida koledat tal suu peas patrab? Meil on olnud varemgi lugusid tarkadest/haritutest kes tavaeluga hakkama ei saa. Üks ootas tõsimeelselt UK kuulsust külla, pidi lausa lennukiga tal põllule maanduma. Valimatult räuskas üks juura haridusega naine. Teagi mis neist saanud.
-
Külaline
Oled ikka! Räägid kõike, mida sülg suhu toob. Täiesti null enesekontrolli.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2026 15:43Marju pole midagi koledat vatranud, sinusugustest lumehelbekestest on juba kõrini.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2026 14:39 Kas see mitte mingi diagnoos ei ole kui inimene ei taju mida koledat tal suu peas patrab? Meil on olnud varemgi lugusid tarkadest/haritutest kes tavaeluga hakkama ei saa. Üks ootas tõsimeelselt UK kuulsust külla, pidi lausa lennukiga tal põllule maanduma. Valimatult räuskas üks juura haridusega naine. Teagi mis neist saanud.
-
Külaline
Mida ma olen? Ma rääkisin Marjust, kui sa aru ei saanud. Tema on ju teil koguaeg hammaste vahel.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2026 15:56Oled ikka! Räägid kõike, mida sülg suhu toob. Täiesti null enesekontrolli.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2026 15:43Marju pole midagi koledat vatranud, sinusugustest lumehelbekestest on juba kõrini.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2026 14:39 Kas see mitte mingi diagnoos ei ole kui inimene ei taju mida koledat tal suu peas patrab? Meil on olnud varemgi lugusid tarkadest/haritutest kes tavaeluga hakkama ei saa. Üks ootas tõsimeelselt UK kuulsust külla, pidi lausa lennukiga tal põllule maanduma. Valimatult räuskas üks juura haridusega naine. Teagi mis neist saanud.
-
Külaline
Ma räägin ka marjust, ehk sinust!Guest kirjutas: ↑11 Juul 2026 15:57Mida ma olen? Ma rääkisin Marjust, kui sa aru ei saanud. Tema on ju teil koguaeg hammaste vahel.
-
Külaline
Millisest Marjust? Ma ei saa mitte midagi aru. Sul on mingid luulud kellegi Marju suhtes ja ilmselt siin foorumis olek ei mõju sulle hästi. Tee väike paus.
-
Külaline
Terve see kamp on selline, et klatšib kõiki ja kõike taga, sellistel polegi mingeid pärissõpru.
-
Külaline
Kes tahakski sellistega sõbrustda? Näiteks selle suure M-i sugusega. Mina küll mitte. Ma ei julgeks sellisele mitte midagi usaldada, sest üks mis kindel, et saladus seal ei öüsi. Kõik rahaks ja klikkideks.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 13:26 Terve see kamp on selline, et klatšib kõiki ja kõike taga, sellistel polegi mingeid pärissõpru.
-
Külaline
Kindlasti tahaks suvalised inimesed su saladuste eest maksta ja sinuga seotud teemadele klikkida.Guest kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:34Kes tahakski sellistega sõbrustda? Näiteks selle suure M-i sugusega. Mina küll mitte. Ma ei julgeks sellisele mitte midagi usaldada, sest üks mis kindel, et saladus seal ei öüsi. Kõik rahaks ja klikkideks.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 13:26 Terve see kamp on selline, et klatšib kõiki ja kõike taga, sellistel polegi mingeid pärissõpru.
-
Külaline
Nagu näha, siis tahavadki suvalised inimesed teiste suvaliste saladusi kuulata. Saalid ju väljamüüdud, korduvalt.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:40Kindlasti tahaks suvalised inimesed su saladuste eest maksta ja sinuga seotud teemadele klikkida.
-
Külaline
Ei käi.
-
Külaline
mida see tähendab?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 16:41Ja käid neid siin taga panemas?
-
Külaline
Sa ei mõista eesti kõnekeelt?
-
Külaline
Aga seda need ullikesed ju teevad. Maksavad mingi suvalise gossipi eest. Igasuguseid inimesi on olemas...Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:40Kindlasti tahaks suvalised inimesed su saladuste eest maksta ja sinuga seotud teemadele klikkida.Guest kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:34Kes tahakski sellistega sõbrustda? Näiteks selle suure M-i sugusega. Mina küll mitte. Ma ei julgeks sellisele mitte midagi usaldada, sest üks mis kindel, et saladus seal ei öüsi. Kõik rahaks ja klikkideks.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 13:26 Terve see kamp on selline, et klatšib kõiki ja kõike taga, sellistel polegi mingeid pärissõpru.
-
Külaline
Mitte gossipi eest ei maksta vaid selle elamuse eest, mida vestlusõhtu pakub.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 20:22Aga seda need ullikesed ju teevad. Maksavad mingi suvalise gossipi eest. Igasuguseid inimesi on olemas...Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:40Kindlasti tahaks suvalised inimesed su saladuste eest maksta ja sinuga seotud teemadele klikkida.Guest kirjutas: ↑12 Juul 2026 15:34
Kes tahakski sellistega sõbrustda? Näiteks selle suure M-i sugusega. Mina küll mitte. Ma ei julgeks sellisele mitte midagi usaldada, sest üks mis kindel, et saladus seal ei öüsi. Kõik rahaks ja klikkideks.![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy ja 3 külalist