Oh õudust.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 08:37Ei. HPV ajastus ei maksa omale suguelundeid suhu toppida.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 08:33Kumbki siis suuseksi ka ei tee?Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 20:03
Dubai onud kes naistele hiigelrahasid maksavad, et nad elus kalasid üksteisele aanusesse paneks arvaksid, et sina oled kuivik. Kõik olene kelle vaatevinklist vaadata. Higiplekk on üks asi, sisse lasta, peale kusta ja sittuda ja sülitada mulle ei meeldi ja partnerile ka mitte.
Vahekorra lõpetamine
-
Külaline
-
Külaline
Äkki lepiks kokku, et teistega ei maga? Minu arust see teie suguelu tundub väga igav, kondoomiga seks ei ole üldse hea, suuseksi ka ei tee, ma ei viitsikski sellise inimesega seksida üldse.Ei. HPV ajastus ei maksa omale suguelundeid suhu toppida.
-
Külaline
Ei.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 11:55 Kas käega rahuldamisel on kah kummikindad käes?
-
Külaline
HPV ajastul turvalisus eelkõigeKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 11:55 Kas käega rahuldamisel on kah kummikindad käes?
-
Külaline
Sa ei ei tea kuidas hpv levib?
-
Külaline
Tean tean ja seda ma ju räägingi. Naine paneb kummikinda kätte, törts vaseliini pihku ja asub meest käega rahuldama. See on väga turvaline viis mehe rahuldamiseks ja plussiks on veel see, et ise otseselt seksima ei pea.
-
Külaline
Kullake….mille jaoks see kinnas vajalik on kuo sa teaf kuidas hpv levib : )))))Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 14:37Tean tean ja seda ma ju räägingi. Naine paneb kummikinda kätte, törts vaseliini pihku ja asub meest käega rahuldama. See on väga turvaline viis mehe rahuldamiseks ja plussiks on veel see, et ise otseselt seksima ei pea.![]()
-
Külaline
Kummikinnas tagab naise jaoks turvalisuse ja ta kindlasti ei nakatu HPV-ga. Muidugi on tähtis moment, kuidas kinnast peale sellist tegevust eemaldada. Aga sellest juba järgmises saates.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 14:40Kullake….mille jaoks see kinnas vajalik on kuo sa teaf kuidas hpv levib : )))))Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 14:37Tean tean ja seda ma ju räägingi. Naine paneb kummikinda kätte, törts vaseliini pihku ja asub meest käega rahuldama. See on väga turvaline viis mehe rahuldamiseks ja plussiks on veel see, et ise otseselt seksima ei pea.![]()
-
Külaline
Meditsiiniteadmised left the chat.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 14:42Kummikinnas tagab naise jaoks turvalisuse ja ta kindlasti ei nakatu HPV-ga. Muidugi on tähtis moment, kuidas kinnast peale sellist tegevust eemaldada. Aga sellest juba järgmises saates.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 14:40Kullake….mille jaoks see kinnas vajalik on kuo sa teaf kuidas hpv levib : )))))Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 14:37
Tean tean ja seda ma ju räägingi. Naine paneb kummikinda kätte, törts vaseliini pihku ja asub meest käega rahuldama. See on väga turvaline viis mehe rahuldamiseks ja plussiks on veel see, et ise otseselt seksima ei pea.![]()
-
Külaline
Sinul soovitaks ennast seksi ajaks üleni tihedasse kummiülikonda riietada.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 14:42
Kummikinnas tagab naise jaoks turvalisuse ja ta kindlasti ei nakatu HPV-ga. Muidugi on tähtis moment, kuidas kinnast peale sellist tegevust eemaldada. Aga sellest juba järgmises saates.
-
Külaline
Ma viskasin niisama siin villast!Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 09:06Sinul soovitaks ennast seksi ajaks üleni tihedasse kummiülikonda riietada.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 14:42
Kummikinnas tagab naise jaoks turvalisuse ja ta kindlasti ei nakatu HPV-ga. Muidugi on tähtis moment, kuidas kinnast peale sellist tegevust eemaldada. Aga sellest juba järgmises saates.
-
Külaline
Ma olen samal nõul. Las mees harrastab neid jäledusi kellegi teisega, sinusugune daame ei peaks nii madalale laskuma.Postitus on kustutatud
-
Külaline
ära muretse, ta on mul väga truu ja olen tema ihaldusobjekt. Eks ta on ise ka väsinud ja kiiretel aegadel ei tahagi seksimaratone. Mina selliseid asju tegema ei hakka, kui suuseks nii tähtis on leidku uus, õnneks seda ta ei tee. Teised võivad hirmust imeda kui see on ainuke viis meest enda juures hoida. Pulk suhuKülaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 12:09Ma olen samal nõul. Las mees harrastab neid jäledusi kellegi teisega, sinusugune daame ei peaks nii madalale laskuma.Postitus on kustutatud
-
Külaline
Kui õnnetud elud on inimestel. Kurb lugeda tegelikult..Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 12:11ära muretse, ta on mul väga truu ja olen tema ihaldusobjekt. Eks ta on ise ka väsinud ja kiiretel aegadel ei tahagi seksimaratone. Mina selliseid asju tegema ei hakka, kui suuseks nii tähtis on leidku uus, õnneks seda ta ei tee. Teised võivad hirmust imeda kui see on ainuke viis meest enda juures hoida. Pulk suhuKülaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 12:09Ma olen samal nõul. Las mees harrastab neid jäledusi kellegi teisega, sinusugune daame ei peaks nii madalale laskuma.Postitus on kustutatud
![]()
-
Külaline
Mehele sobib - no, mis tal muud sulle öelda ongi? Oleks ma mees, siis ma vahetaks päeva pealt sellise naise välja. Täiesti mõttetu, nüri ja ebarahuldav seks on sinusuguse naisega.
-
Külaline
Oota, asi pole ju kvantiteedis - seksimise sagedusest, vaid kvaliteedis. Paljudel inimestel on perioodid, kui seks on harvem mingil põhjusel. Ag, kui see harva asi toimub ebakvaliteetselt, mida sinu pakutu kahtlemata on, siis on ikka probleem küll.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 12:11ära muretse, ta on mul väga truu ja olen tema ihaldusobjekt. Eks ta on ise ka väsinud ja kiiretel aegadel ei tahagi seksimaratone. Mina selliseid asju tegema ei hakka, kui suuseks nii tähtis on leidku uus, õnneks seda ta ei tee. Teised võivad hirmust imeda kui see on ainuke viis meest enda juures hoida. Pulk suhuKülaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 12:09Ma olen samal nõul. Las mees harrastab neid jäledusi kellegi teisega, sinusugune daame ei peaks nii madalale laskuma.Postitus on kustutatud
![]()
-
Külaline
Enamus siin muidugi ilguvad selle selle üle aga minu arust üsna kurb tegelikult.
Esiteks, et mees sellise "seksiga" üldse rahul on.
Teiseks: inimesel imselgelt on mingid kompleksid.
Ilastamine? Normaalne suudlus üleüldse ei ole üleliigse süljega ilastamine. Järelikult ei ole sa hea suudlejaga suudelnud.
Kolmandaks: mis on jälk ja ilge normaalse klassikalise seksi juures?
Minul isiklikult just suudlemisest kõik hakkabki. Kui see on nauditav ja sobiv partneriga, alles siis võib pükstesse piiluda. Kui suudlus ei klapi(on tõesti ka minu jaoks halbu suudlejaid olnud- sh ka ilastajaid), siis ei teki ka erutust edasi minna.
Ühesõnaga minu jaoks just suudlemine on tähtis.
Suuseksi vihkasin ma seniakaua, kui vale inimesega koos olin. Ka see saab ilma rõvedusteta ja jälkuseta olla nauditav, kui on õige inimene.
Üleüldse kuni 33 eluaastani olin ka mina see fuh ja jäkk igas seksi osas, sest ma olin nii vale inimesega koos(esimene pikk suhe 10+ a) kui üldse olla sai. Nüüd olen 35 ja oskan teada mis mulle sobib ja ei.
-
Külaline
No mina olen teine inimene, keda jätab suudlemine täiesti külmaks.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 17:57Enamus siin muidugi ilguvad selle selle üle aga minu arust üsna kurb tegelikult.
Ilastamine? Normaalne suudlus üleüldse ei ole üleliigse süljega ilastamine. Järelikult ei ole sa hea suudlejaga suudelnud.
Minul isiklikult just suudlemisest kõik hakkabki. Kui see on nauditav ja sobiv partneriga, alles siis võib pükstesse piiluda. Kui suudlus ei klapi(on tõesti ka minu jaoks halbu suudlejaid olnud- sh ka ilastajaid), siis ei teki ka erutust edasi minna.
Suuseksi vihkasin ma seniakaua, kui vale inimesega koos olin. Ka see saab ilma rõvedusteta ja jälkuseta olla nauditav, kui on õige inimene.
Üleüldse kuni 33 eluaastani olin ka mina see fuh ja jäkk igas seksi osas, sest ma olin nii vale inimesega koos(esimene pikk suhe 10+ a) kui üldse olla sai. Nüüd olen 35 ja oskan teada mis mulle sobib ja ei.
-
Külaline
Mehele suuseks meeldiks aga kuna mina seda ei naudi siis peale ta ei suru ja ta on selles osas ükskõikne. Suudlemist ei naudi, ei meeldi. Purjus peaga kirehoos, muul ajal mitte.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 17:57Enamus siin muidugi ilguvad selle selle üle aga minu arust üsna kurb tegelikult.
“Minul isiklikult” vaata aga kõik ei ole sina, ei naudi samu asju mis SINA ja nende mehed ei naudi samu asju mida SINU mees.
35 eluaastaks võiks selline elementaarne arusaamine maailmast tegelikult juba olemas olla
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 3 külalist