Miks te naised seksite?
-
Külaline
Miks te naised seksite?
Mida te naised seksist üldse saate?
Mees katsub, kabistab, äkki kallistab ka natuke, ütleb ilusaid sõnu, siis pistab sisse ja varsti saab kätte. Tunnete ka sellest midagi?
Mees katsub, kabistab, äkki kallistab ka natuke, ütleb ilusaid sõnu, siis pistab sisse ja varsti saab kätte. Tunnete ka sellest midagi?
-
Külaline
Äkki sa peaks naisega proovima? Saad ka kätte ehk.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 21:25 Mida te naised seksist üldse saate?
-
Külaline
Miks või mille jaoks mees katsub ja kabistab?Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 21:25 Mida te naised seksist üldse saate?
-
Naine
Pole aimugi, millest sa räägid. Mina seksin ainult teiste naistega ja selliseid imelikke probleeme pole.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 21:25 Mida te naised seksist üldse saate?
-
Külaline
Mina seksin mõnust ja naudingust?
TA, kas sa oled seesama tüüp (Revolver), kes vanasti pk-s koguaeg raius, et naised ju ei saa orgasmi?
TA, kas sa oled seesama tüüp (Revolver), kes vanasti pk-s koguaeg raius, et naised ju ei saa orgasmi?
-
Külaline
See pole seks ja sellest ei saa naine tõepoolest mittekuimidagi. Viisakad naised seda sulle ei ütle, näed vaid nende suurenevat rahulolematustKülaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 21:25 Mida te naised seksist üldse saate?
-
Külaline
Avalik saladus, naised ei saa orgasmi ja seks on igav nühkimine. Mõnd erandiga.
Mõni proovib olla eriline ja väita et saab. Tegelikult igav abielukohustuse täitmine mida on ühiskonna ja enda poolt veendud meeldivaks.
Mõni proovib olla eriline ja väita et saab. Tegelikult igav abielukohustuse täitmine mida on ühiskonna ja enda poolt veendud meeldivaks.
-
Külaline
Sa lihtsalt ei oska.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:39 Avalik saladus, naised ei saa orgasmi ja seks on igav nühkimine. Mõnd erandiga.
-
Külaline
Kas sa ise oskad?
-
Külaline
Teemaalgatuses toodud tingimustel ei oska seda seksiks nimetada.
-
Külaline
Mina oskan küll, jah, tänan küsimast.Ja naudin ka täiega.
-
Külaline
Kui sa oled naine, siis proovi omale ise teha teinekord. Siis saad aru, millest jutt käib.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:39 Avalik saladus, naised ei saa orgasmi ja seks on igav nühkimine. Mõnd erandiga.
Kui sa oled mees, siis palun palun, hoia lihtsalt naistest eemale. Rohkem polegi tarvis teha.
-
Külaline
Tore kui sul nii.
See, et sa oskad, tähendab seda, et sa ei ole meritäht.
Millegipärast mulle tundub, et naised arvavad, et mees peab tegema ja oskama. Ja kust need oskused tulevad. Aga kui naine ise ka midagi ei tee, siis kaua sa tahad niimoodi.
Niimoodi minnaksegi teistesse naistesse oskusi õppima.
-
Külaline
Ega ei pea ju mehega koos elama, kui ei taha. Võid ka üksi, venna või isa või emaga elu lõpuni elada.
-
Külaline
Ei, muidugi ei ole ma meritäht. Mis naudingut lihtsalt vedelemine peaks pakkuma? Ma tahan, et mõlemal oleks maksimaalselt hea.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 12:36Tore kui sul nii.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:37 Mina oskan küll, jah, tänan küsimast.Ja naudin ka täiega.
See, et sa oskad, tähendab seda, et sa ei ole meritäht.
Millegipärast mulle tundub, et naised arvavad, et mees peab tegema ja oskama. Ja kust need oskused tulevad. Aga kui naine ise ka midagi ei tee, siis kaua sa tahad niimoodi.
Niimoodi minnaksegi teistesse naistesse oskusi õppima.
-
Külaline
Ise saabki. Mehe nahapulk hõõrub seest, kus see orgasm tulema peaks? Tupe sees pole närve mis mõnuaistinguid annaks, kliitoril on. Penetratiivsel seksil kuidas kliitori stimulatsiooniks peenis vajalik on? Kui naised saaks tupe kaudu orgasmi oleks sünnituslaudadel võimas orgasmitamine, aga pole juKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:44Kui sa oled naine, siis proovi omale ise teha teinekord. Siis saad aru, millest jutt käib.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:39 Avalik saladus, naised ei saa orgasmi ja seks on igav nühkimine. Mõnd erandiga.
Kui sa oled mees, siis palun palun, hoia lihtsalt naistest eemale. Rohkem polegi tarvis teha.
-
Külaline
Vau.. Ma arvasin, et sellised inimesed, kes ei oska seksida, on ainult komöödiafilmidesKülaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 14:40Ise saabki. Mehe nahapulk hõõrub seest, kus see orgasm tulema peaks? Tupe sees pole närve mis mõnuaistinguid annaks, kliitoril on. Penetratiivsel seksil kuidas kliitori stimulatsiooniks peenis vajalik on? Kui naised saaks tupe kaudu orgasmi oleks sünnituslaudadel võimas orgasmitamine, aga pole juKülaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 18:44Kui sa oled naine, siis proovi omale ise teha teinekord. Siis saad aru, millest jutt käib.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:39 Avalik saladus, naised ei saa orgasmi ja seks on igav nühkimine. Mõnd erandiga.
Kui sa oled naine, ei oskagi sulle nagu midagi soovitada. Äkki, et mine seksikoolitusele. Kasvõi Epu juurde.
Kui sa oled mees, siis vist ikka sama, et hoia lihtsalt naistest eemale. See ilmselt endiselt parim soovitus.
-
Külaline
See on ikka seesama mees, kes PK-s seda mantrat hommikust õhtuni laulis: naised ei saa orgasmi, naised seksivad ainult selleks, et raha välja pumbata ja meestele lapsi kaela sokutada. Ka siis öeldi talle, et asi on temas, temaga ei saa naised orgasmi, aga tema seksiteadmised pole lihtsalt piisavad, et naistele midagi voodis pakkuda. Aga inimene ajab ikka oma joru ja ei õpi kohe kuidagi.Kui sa oled mees, siis vist ikka sama, et hoia lihtsalt naistest eemale. See ilmselt endiselt parim soovitus.
-
Külaline
Miks sa meest Epu koolitusele ei suuna?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 14:47 Kui sa oled mees, siis vist ikka sama, et hoia lihtsalt naistest eemale. See ilmselt endiselt parim soovitus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist