No vaat, veelkord sulle tõestus, et räägid mitmete täiesti võõraste inimestega. Mina vestlesin sinuga enne, aga teksti "bolditas" juba keegi teine.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2026 23:43 Kellega sa vaidled? Minuga igal juhul mitte, mina olin juba teemast lahkunud.
Ei oska vastata, miks oli seda vaja mainida - sa oskad täpselt anda iga oma repliigi kohta põhjenduse? Niimoodi minu teada just räägitaksegi kõnekeeles, et ei vaagita iga ütluse detailset põhjendatust, nagu juriidilistes tekstides või ametlikes kirjades. Sellest saime juba ammu aru, et meie arusaamad vabast vestlusest on väga erinevad, milleks siin nüüd siis sellist draamat tekitada teksti bolditades ja mitu korda samale küsimusele vastust nõudes?
Saa nüüd ometi rahu. Võitsid, kui nii soovid!
Naised sõimavad sotsiaalmeedias üksteist igasuguse häbi ja filtrita
-
Külaline
-
Külaline
"Veelkord mulle tõestus"? Milline see eelmine tõestus oli ja kus ma üldse selles kahtlesin, et siin foorumis rohkem inimesi käib kui sina ja mina?Guest kirjutas: ↑04 Juun 2026 23:55No vaat, veelkord sulle tõestus, et räägid mitmete täiesti võõraste inimestega. Mina vestlesin sinuga enne, aga teksti "bolditas" juba keegi teine.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2026 23:43 Kellega sa vaidled? Minuga igal juhul mitte, mina olin juba teemast lahkunud.
Ei oska vastata, miks oli seda vaja mainida - sa oskad täpselt anda iga oma repliigi kohta põhjenduse? Niimoodi minu teada just räägitaksegi kõnekeeles, et ei vaagita iga ütluse detailset põhjendatust, nagu juriidilistes tekstides või ametlikes kirjades. Sellest saime juba ammu aru, et meie arusaamad vabast vestlusest on väga erinevad, milleks siin nüüd siis sellist draamat tekitada teksti bolditades ja mitu korda samale küsimusele vastust nõudes?
Saa nüüd ometi rahu. Võitsid, kui nii soovid!
-
Külaline
Kas sina siis ei kirjutanud, et foorumis on kõik nagu omad ja nendega võibki suhelda väga vabalt nagu omadega ja sulle vaieldi ses suhtes vastu?Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 00:01"Veelkord mulle tõestus"? Milline see eelmine tõestus oli ja kus ma üldse selles kahtlesin, et siin foorumis rohkem inimesi käib kui sina ja mina?
-
Külaline
Naine, ära riku teematKülaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 00:05Kas sina siis ei kirjutanud, et foorumis on kõik nagu omad ja nendega võibki suhelda väga vabalt nagu omadega ja sulle vaieldi ses suhtes vastu?Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 00:01"Veelkord mulle tõestus"? Milline see eelmine tõestus oli ja kus ma üldse selles kahtlesin, et siin foorumis rohkem inimesi käib kui sina ja mina?
-
Külaline
Millist teemat täpsemalt keegi rikub?Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 00:06Naine, ära riku teemat
-
Külaline
Tead - jälle sa sokid. Sinu arust tõestab minu arvamus, et foorumis on kõik omad, et ma arvan, et siin rohkem inimesi ei käi?Guest kirjutas: ↑05 Juun 2026 00:05Kas sina siis ei kirjutanud, et foorumis on kõik nagu omad ja nendega võibki suhelda väga vabalt nagu omadega ja sulle vaieldi ses suhtes vastu?Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 00:01"Veelkord mulle tõestus"? Milline see eelmine tõestus oli ja kus ma üldse selles kahtlesin, et siin foorumis rohkem inimesi käib kui sina ja mina?
Ehe, puhas, autentne sokk ehk jama, mitte mingit loogikat.
-
Külaline
Jajah. Kõik need erinevad siin kommenteerijad on kõik nii omad, et neile võib vabalt ebaviisakalt peale lennata, sest see on puhtalt nende oma taju küsimusKülaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 00:30Tead - jälle sa sokid. Sinu arust tõestab minu arvamus, et foorumis on kõik omad, et ma arvan, et siin rohkem inimesi ei käi?
Ehe, puhas, autentne sokk ehk jama, mitte mingit loogikat.
-
Külaline
Su jutt on äärmiselt ebaloogiline.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2026 01:00Jajah. Kõik need erinevad siin kommenteerijad on kõik nii omad, et neile võib vabalt ebaviisakalt peale lennata, sest see on puhtalt nende oma taju küsimusKülaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 00:30Tead - jälle sa sokid. Sinu arust tõestab minu arvamus, et foorumis on kõik omad, et ma arvan, et siin rohkem inimesi ei käi?
Ehe, puhas, autentne sokk ehk jama, mitte mingit loogikat.![]()
-
Külaline
Kas sõimamist on vaja inimesele endale? Loob see mingi parema tunde, et sai öelda halvasti või ärapanevalt?
-
Külaline
Ebaviisaka inimese jaoks on viisakalt rääkimine lisapingutus. Ta peab kasutama eneseregulatsiooni, kui peab sõnu valima ja teatavasti on eneseregulatsiooni ressurss piiratud. Kui saab lasta, nagu tal torust tuleb, siis on tal kergem. Kui inimene ongi kasvatuselt ja loomulikult viisakas, tuleb see automaatselt, ta ei pea oma sõimavat loomust kuidagi tagasi hoidma või reguleerima, tema jaoks see mingi lisatöö ei ole.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 07:26 Kas sõimamist on vaja inimesele endale? Loob see mingi parema tunde, et sai öelda halvasti või ärapanevalt?
-
Külaline
Sa ikka lähtud eeldusest, nagu kõik sõimajad oleks ebaviisakad juba loomult. Olen üsna kindel, et see nii ei ole. Need veebis sõimavad vanemad prouad kasutavad sõimamist pigem oma frustratsiooni välja elamiseks nende arust ohutusse ja kahjutusse kohta - umbes nagu läheks metsa ja karjuks seal täiest kõrist. Internet on nende jaoks just samalaadne, anonüümne ja elutu paik, kuhu võib kõike endast välja lasta. Siis lähevad nad oma ellu tagasi ja on taas normaalsed nunnud vanaemad ja armsad naabriprouad.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2026 07:48Ebaviisaka inimese jaoks on viisakalt rääkimine lisapingutus. Ta peab kasutama eneseregulatsiooni, kui peab sõnu valima ja teatavasti on eneseregulatsiooni ressurss piiratud. Kui saab lasta, nagu tal torust tuleb, siis on tal kergem. Kui inimene ongi kasvatuselt ja loomulikult viisakas, tuleb see automaatselt, ta ei pea oma sõimavat loomust kuidagi tagasi hoidma või reguleerima, tema jaoks see mingi lisatöö ei ole.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 07:26 Kas sõimamist on vaja inimesele endale? Loob see mingi parema tunde, et sai öelda halvasti või ärapanevalt?
Elu ega inimesed pole nii lihtsad midagi, et selliseid üldistusi saaks teha.
-
Külaline
Mina seda jälle ei usu. Ma arvan, et päriselus nad ka väga meeldivad pole.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 09:58Sa ikka lähtud eeldusest, nagu kõik sõimajad oleks ebaviisakad juba loomult. Olen üsna kindel, et see nii ei ole. Need veebis sõimavad vanemad prouad kasutavad sõimamist pigem oma frustratsiooni välja elamiseks nende arust ohutusse ja kahjutusse kohta - umbes nagu läheks metsa ja karjuks seal täiest kõrist. Internet on nende jaoks just samalaadne, anonüümne ja elutu paik, kuhu võib kõike endast välja lasta. Siis lähevad nad oma ellu tagasi ja on taas normaalsed nunnud vanaemad ja armsad naabriprouad.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2026 07:48Ebaviisaka inimese jaoks on viisakalt rääkimine lisapingutus. Ta peab kasutama eneseregulatsiooni, kui peab sõnu valima ja teatavasti on eneseregulatsiooni ressurss piiratud. Kui saab lasta, nagu tal torust tuleb, siis on tal kergem. Kui inimene ongi kasvatuselt ja loomulikult viisakas, tuleb see automaatselt, ta ei pea oma sõimavat loomust kuidagi tagasi hoidma või reguleerima, tema jaoks see mingi lisatöö ei ole.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 07:26 Kas sõimamist on vaja inimesele endale? Loob see mingi parema tunde, et sai öelda halvasti või ärapanevalt?
-
Külaline
Kelle käest siis ikka sõimata saab, kui mitte vanemate prouade käest. Kui ma olin laps, siis kõige sõnakamad ja õiendavamad olid ikka mingid vanemad naised. Nüüd enam inimesed päris elus ei puutu eriti kokku, eks tuleb netis õiendada.
-
Külaline
Ja seda lisaks ka, et ilmselt oma lähedased saavad kõige suurema vingumis ja solcamise oma kaela. Tihtipeale esmaselt elataksegi oma lähedaste peal välja ja kui need enam ei kannata ja katkestavad suvted, siis minnakse võõraste kallale.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 10:55Mina seda jälle ei usu. Ma arvan, et päriselus nad ka väga meeldivad pole.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 09:58Sa ikka lähtud eeldusest, nagu kõik sõimajad oleks ebaviisakad juba loomult. Olen üsna kindel, et see nii ei ole. Need veebis sõimavad vanemad prouad kasutavad sõimamist pigem oma frustratsiooni välja elamiseks nende arust ohutusse ja kahjutusse kohta - umbes nagu läheks metsa ja karjuks seal täiest kõrist. Internet on nende jaoks just samalaadne, anonüümne ja elutu paik, kuhu võib kõike endast välja lasta. Siis lähevad nad oma ellu tagasi ja on taas normaalsed nunnud vanaemad ja armsad naabriprouad.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2026 07:48
Ebaviisaka inimese jaoks on viisakalt rääkimine lisapingutus. Ta peab kasutama eneseregulatsiooni, kui peab sõnu valima ja teatavasti on eneseregulatsiooni ressurss piiratud. Kui saab lasta, nagu tal torust tuleb, siis on tal kergem. Kui inimene ongi kasvatuselt ja loomulikult viisakas, tuleb see automaatselt, ta ei pea oma sõimavat loomust kuidagi tagasi hoidma või reguleerima, tema jaoks see mingi lisatöö ei ole.
-
Külaline
Mina seda ei usu. Kes sõimab ja räägib ebameeldival viisil, ei ole sisemiselt meeldiv inimene. Just nimelt ta võib teeselda armsat naabriprouat, aga tegelik olemus on midagi muud. See nõuab eneregulatsiooni ressurssi, et sa mängid kedagi teist, seega on neil suur vajadus vahel ka auru välja lasta. Seda eesmärki täidabki internetikius või siin foorumis teiste halvustamine.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 09:58Sa ikka lähtud eeldusest, nagu kõik sõimajad oleks ebaviisakad juba loomult. Olen üsna kindel, et see nii ei ole. Need veebis sõimavad vanemad prouad kasutavad sõimamist pigem oma frustratsiooni välja elamiseks nende arust ohutusse ja kahjutusse kohta - umbes nagu läheks metsa ja karjuks seal täiest kõrist. Internet on nende jaoks just samalaadne, anonüümne ja elutu paik, kuhu võib kõike endast välja lasta. Siis lähevad nad oma ellu tagasi ja on taas normaalsed nunnud vanaemad ja armsad naabriprouad.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2026 07:48Ebaviisaka inimese jaoks on viisakalt rääkimine lisapingutus. Ta peab kasutama eneseregulatsiooni, kui peab sõnu valima ja teatavasti on eneseregulatsiooni ressurss piiratud. Kui saab lasta, nagu tal torust tuleb, siis on tal kergem. Kui inimene ongi kasvatuselt ja loomulikult viisakas, tuleb see automaatselt, ta ei pea oma sõimavat loomust kuidagi tagasi hoidma või reguleerima, tema jaoks see mingi lisatöö ei ole.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 07:26 Kas sõimamist on vaja inimesele endale? Loob see mingi parema tunde, et sai öelda halvasti või ärapanevalt?
-
Külaline
No mis asi üldse on see "meeldiv inimene". Seda sa ju näedki temast, mis on tema fassaad. Mis on "meeldiva inimese" taga, ei tea sa iialgi ja minu arust on naiivne eeldada, et kes on meeldiv väljast, see on seda ka seest. Igaühel meist on omad mustad päevad ja mustad nurgakesed, igaüks oskab neid erinevalt varjata ja mõni ei viitsi lihtsalt varjata (see võib ka olla põhjus, miks vanemad inimesed nn. vastikuks muutuvad - nad ei viitsi enam oma olemust peita ega pingutada meeldimiseks, nad on nagu on kogu aeg olnud).Guest kirjutas: ↑05 Juun 2026 14:06Mina seda ei usu. Kes sõimab ja räägib ebameeldival viisil, ei ole sisemiselt meeldiv inimene. Just nimelt ta võib teeselda armsat naabriprouat, aga tegelik olemus on midagi muud. See nõuab eneregulatsiooni ressurssi, et sa mängid kedagi teist, seega on neil suur vajadus vahel ka auru välja lasta. Seda eesmärki täidabki internetikius või siin foorumis teiste halvustamine.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 09:58Sa ikka lähtud eeldusest, nagu kõik sõimajad oleks ebaviisakad juba loomult. Olen üsna kindel, et see nii ei ole. Need veebis sõimavad vanemad prouad kasutavad sõimamist pigem oma frustratsiooni välja elamiseks nende arust ohutusse ja kahjutusse kohta - umbes nagu läheks metsa ja karjuks seal täiest kõrist. Internet on nende jaoks just samalaadne, anonüümne ja elutu paik, kuhu võib kõike endast välja lasta. Siis lähevad nad oma ellu tagasi ja on taas normaalsed nunnud vanaemad ja armsad naabriprouad.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2026 07:48
Ebaviisaka inimese jaoks on viisakalt rääkimine lisapingutus. Ta peab kasutama eneseregulatsiooni, kui peab sõnu valima ja teatavasti on eneseregulatsiooni ressurss piiratud. Kui saab lasta, nagu tal torust tuleb, siis on tal kergem. Kui inimene ongi kasvatuselt ja loomulikult viisakas, tuleb see automaatselt, ta ei pea oma sõimavat loomust kuidagi tagasi hoidma või reguleerima, tema jaoks see mingi lisatöö ei ole.
-
Külaline
Must päev ei loe, kui sa oled sisemiselt kultuurne ja meeldiva käitumisega, siis see vilets päev ei pane sind kellelegi halvasti ütlema. Sul lihtsalt pole see kombeks ega seda harjumust. Ja kes on harjunud oma paha tuju välja elama, sel muidugi pole isegi neid musti päevi vaja. Põhimõtteliselt, kui oled paljude inimestega kokku puutunud ja muidu ka analüüsivõimeline, näed juba üsna kohe, milleks see inimene VÕIMELINE on, kui asjad ei lähe tema soovi järgi. Reeglina selliseid dramaatikuid või intrigante tööle ei võetagi. Inimese loomus ei muutu. Olen seega täiesti nõus sellega, kes eelpool väidab, et sõimajad on juba oma loomult sellised. Just vastupidi headel päevadel ei tarvitse see välja paista.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 14:13No mis asi üldse on see "meeldiv inimene". Seda sa ju näedki temast, mis on tema fassaad. Mis on "meeldiva inimese" taga, ei tea sa iialgi ja minu arust on naiivne eeldada, et kes on meeldiv väljast, see on seda ka seest. Igaühel meist on omad mustad päevad ja mustad nurgakesed, igaüks oskab neid erinevalt varjata ja mõni ei viitsi lihtsalt varjata (see võib ka olla põhjus, miks vanemad inimesed nn. vastikuks muutuvad - nad ei viitsi enam oma olemust peita ega pingutada meeldimiseks, nad on nagu on kogu aeg olnud).Guest kirjutas: ↑05 Juun 2026 14:06Mina seda ei usu. Kes sõimab ja räägib ebameeldival viisil, ei ole sisemiselt meeldiv inimene. Just nimelt ta võib teeselda armsat naabriprouat, aga tegelik olemus on midagi muud. See nõuab eneregulatsiooni ressurssi, et sa mängid kedagi teist, seega on neil suur vajadus vahel ka auru välja lasta. Seda eesmärki täidabki internetikius või siin foorumis teiste halvustamine.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 09:58 Sa ikka lähtud eeldusest, nagu kõik sõimajad oleks ebaviisakad juba loomult. Olen üsna kindel, et see nii ei ole. Need veebis sõimavad vanemad prouad kasutavad sõimamist pigem oma frustratsiooni välja elamiseks nende arust ohutusse ja kahjutusse kohta - umbes nagu läheks metsa ja karjuks seal täiest kõrist. Internet on nende jaoks just samalaadne, anonüümne ja elutu paik, kuhu võib kõike endast välja lasta. Siis lähevad nad oma ellu tagasi ja on taas normaalsed nunnud vanaemad ja armsad naabriprouad.
-
Külaline
Sinu jutt põhineb eeldusel, et kõik ongi sisemiselt mädad, sõimlevad ja nõmedad inimesed. Ei ole nii. On väga palju inimesi, kes on meeldivad ja viisakad. Mitte mingit vajadust kuskil "auru välja lasta" ehk siis kedagi halvustada neil ei ole ei headel ega halbadel päevadel.No mis asi üldse on see "meeldiv inimene". Seda sa ju näedki temast, mis on tema fassaad. Mis on "meeldiva inimese" taga, ei tea sa iialgi ja minu arust on naiivne eeldada, et kes on meeldiv väljast, see on seda ka seest. Igaühel meist on omad mustad päevad ja mustad nurgakesed, igaüks oskab neid erinevalt varjata ja mõni ei viitsi lihtsalt varjata (see võib ka olla põhjus, miks vanemad inimesed nn. vastikuks muutuvad - nad ei viitsi enam oma olemust peita ega pingutada meeldimiseks, nad on nagu on kogu aeg olnud).
-
Külaline
Ilus mõte, kuid kahjuks arvan, et eksid. Sa väidad, et maailmas on inimesi (ja mitte vähe), kes elus kordagi kellelegi halvasti ei ütle, ei solva kordagi, ei nähva, ei ütle mõnd krõbedamat sõna, isegi mitte vaikse häälega või omaette podinal? Kui tõesti nii arvad, siis oled küll ääretult positiivse mõtlemisega, kuid kahjuks ebarealistlike ootustega inimestele. Kõik on kunagi kedagi solvanud, seega ei pea kindlasti paika su mõte, et need, kes tunduvad toredad, on seda ka päriselt ja kogu aeg. Kui nii oleks, siis poleks maailmas negatiivseid emotsioone ega tülisid, sest enamik inimestest tunduvad suurem osa ajast toredad.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2026 16:01Sinu jutt põhineb eeldusel, et kõik ongi sisemiselt mädad, sõimlevad ja nõmedad inimesed. Ei ole nii. On väga palju inimesi, kes on meeldivad ja viisakad. Mitte mingit vajadust kuskil "auru välja lasta" ehk siis kedagi halvustada neil ei ole ei headel ega halbadel päevadel.No mis asi üldse on see "meeldiv inimene". Seda sa ju näedki temast, mis on tema fassaad. Mis on "meeldiva inimese" taga, ei tea sa iialgi ja minu arust on naiivne eeldada, et kes on meeldiv väljast, see on seda ka seest. Igaühel meist on omad mustad päevad ja mustad nurgakesed, igaüks oskab neid erinevalt varjata ja mõni ei viitsi lihtsalt varjata (see võib ka olla põhjus, miks vanemad inimesed nn. vastikuks muutuvad - nad ei viitsi enam oma olemust peita ega pingutada meeldimiseks, nad on nagu on kogu aeg olnud).
-
Külaline
Sa räägid ju jälle täiesti muust asjast. Omaette pobisemine on hoopis midagi muud kui see, et sa pead inimesi valimatult igal hetkel sõimama, solvama, halvustama. Viisakas inimene hoiabki oma pahameele endale, mitte ei lähe teistega lakkamatult sõimlema.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 16:40Ilus mõte, kuid kahjuks arvan, et eksid. Sa väidad, et maailmas on inimesi (ja mitte vähe), kes elus kordagi kellelegi halvasti ei ütle, ei solva kordagi, ei nähva, ei ütle mõnd krõbedamat sõna, isegi mitte vaikse häälega või omaette podinal? Kui tõesti nii arvad, siis oled küll ääretult positiivse mõtlemisega, kuid kahjuks ebarealistlike ootustega inimestele. Kõik on kunagi kedagi solvanud, seega ei pea kindlasti paika su mõte, et need, kes tunduvad toredad, on seda ka päriselt ja kogu aeg. Kui nii oleks, siis poleks maailmas negatiivseid emotsioone ega tülisid, sest enamik inimestest tunduvad suurem osa ajast toredad.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2026 16:01Sinu jutt põhineb eeldusel, et kõik ongi sisemiselt mädad, sõimlevad ja nõmedad inimesed. Ei ole nii. On väga palju inimesi, kes on meeldivad ja viisakad. Mitte mingit vajadust kuskil "auru välja lasta" ehk siis kedagi halvustada neil ei ole ei headel ega halbadel päevadel.No mis asi üldse on see "meeldiv inimene". Seda sa ju näedki temast, mis on tema fassaad. Mis on "meeldiva inimese" taga, ei tea sa iialgi ja minu arust on naiivne eeldada, et kes on meeldiv väljast, see on seda ka seest. Igaühel meist on omad mustad päevad ja mustad nurgakesed, igaüks oskab neid erinevalt varjata ja mõni ei viitsi lihtsalt varjata (see võib ka olla põhjus, miks vanemad inimesed nn. vastikuks muutuvad - nad ei viitsi enam oma olemust peita ega pingutada meeldimiseks, nad on nagu on kogu aeg olnud).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist