Kas tunnete ka nii?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kas tunnete ka nii?

Postitus Postitas Külaline »

Pilt
Külaline

Ei. Aga üldiselt pole midagi parata, eks rotil ongi sugulased rotid.
Külaline

Ei tunne. Meil rotte pole. Täitsa inimesed.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Maru pilt. On ennast ära nuumanud, ja nüüd seedib, varsti asub jälle haukama..
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 05 Juun 2026 07:39 Maru pilt. On ennast ära nuumanud, ja nüüd seedib, varsti asub jälle haukama..
Appi, kui nõme.
Külaline

Ei kujuta ette, et mul kodus köögis selline pilt või lõikelaud oleks. Nõme ja maitselage. Läheb samasse kategooriasse nende "Sõbralik koer, kuri naine" siltide aiaväravas.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 10:18 Ei kujuta ette, et mul kodus köögis selline pilt või lõikelaud oleks. Nõme ja maitselage. Läheb samasse kategooriasse nende "Sõbralik koer, kuri naine" siltide aiaväravas.
Need pilked on elust enesest ja naised ongi kurjad.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 10:18Ei kujuta ette, et mul kodus köögis selline pilt või lõikelaud oleks. Nõme ja maitselage. Läheb samasse kategooriasse nende "Sõbralik koer, kuri naine" siltide aiaväravas.
Avan sama, olen TA. Aga FB-s oli lõputu rodu seda osta soovijaid :?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2026 10:18 Ei kujuta ette, et mul kodus köögis selline pilt või lõikelaud oleks. Nõme ja maitselage. Läheb samasse kategooriasse nende "Sõbralik koer, kuri naine" siltide aiaväravas.
Minu arust on need sildid naljakad ja andekalt tehtud, vahel laatadel lihtsalt seisan nende leti juures ja loen, mis vaimukusi veel kirjutatud on.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 12:03
Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 10:18Ei kujuta ette, et mul kodus köögis selline pilt või lõikelaud oleks. Nõme ja maitselage. Läheb samasse kategooriasse nende "Sõbralik koer, kuri naine" siltide aiaväravas.
Avan sama, olen TA. Aga FB-s oli lõputu rodu seda osta soovijaid :?
Eksponeerivad köögis, kui jaanipäeval suguselts kokku koguneb? 👀
Külaline

Ega see kiri lõikelaual kaua vastu pea, tuleb ruttu maha.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 13:05 Ega see kiri lõikelaual kaua vastu pea, tuleb ruttu maha.
Lõikad ikka teisel poolel ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 13:25
Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 13:05 Ega see kiri lõikelaual kaua vastu pea, tuleb ruttu maha.
Lõikad ikka teisel poolel ju.
Miks peaks?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot] ja 8 külalist