Kas tunnete ka nii?
-
Külaline
Maru pilt. On ennast ära nuumanud, ja nüüd seedib, varsti asub jälle haukama..
-
Külaline
Appi, kui nõme.
-
Külaline
Ei kujuta ette, et mul kodus köögis selline pilt või lõikelaud oleks. Nõme ja maitselage. Läheb samasse kategooriasse nende "Sõbralik koer, kuri naine" siltide aiaväravas.
-
Külaline
Need pilked on elust enesest ja naised ongi kurjad.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 10:18 Ei kujuta ette, et mul kodus köögis selline pilt või lõikelaud oleks. Nõme ja maitselage. Läheb samasse kategooriasse nende "Sõbralik koer, kuri naine" siltide aiaväravas.
-
Külaline
Avan sama, olen TA. Aga FB-s oli lõputu rodu seda osta soovijaidKülaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 10:18Ei kujuta ette, et mul kodus köögis selline pilt või lõikelaud oleks. Nõme ja maitselage. Läheb samasse kategooriasse nende "Sõbralik koer, kuri naine" siltide aiaväravas.
-
Külaline
Minu arust on need sildid naljakad ja andekalt tehtud, vahel laatadel lihtsalt seisan nende leti juures ja loen, mis vaimukusi veel kirjutatud on.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2026 10:18 Ei kujuta ette, et mul kodus köögis selline pilt või lõikelaud oleks. Nõme ja maitselage. Läheb samasse kategooriasse nende "Sõbralik koer, kuri naine" siltide aiaväravas.
-
Külaline
Eksponeerivad köögis, kui jaanipäeval suguselts kokku koguneb?Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 12:03Avan sama, olen TA. Aga FB-s oli lõputu rodu seda osta soovijaidKülaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 10:18Ei kujuta ette, et mul kodus köögis selline pilt või lõikelaud oleks. Nõme ja maitselage. Läheb samasse kategooriasse nende "Sõbralik koer, kuri naine" siltide aiaväravas.![]()
-
Külaline
Lõikad ikka teisel poolel ju.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 13:05 Ega see kiri lõikelaual kaua vastu pea, tuleb ruttu maha.
-
Külaline
Miks peaks?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot] ja 8 külalist