Mida teha kuumahoogude vastu

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mul aitas HAR imeliselt. Peale kahte aastat võtmist, arvasin, et äkki aitab ja jätsin järele. Oi kurja, läks jälle sellisteks hoogudeks kätte, et vähe pole. Hakkasin uuesti võtma, et inimesena end tunda. Aga sellel HAR-il ka see värk, et hakkab mõjuma umbes 1,5-2 nädala jooksul. Oi, ma olin vaevas oma hoogudega. Nüüd muidugi ok jälle, kui võtan.
postmast
Kontakt:

Postitus Postitas postmast »

Nuvialab Meno - https://nuvialab.com/ee/p/NuviaLab-Meno Soovitan.
Külaline

Ma ei hakka uut teemat tegema. Aga mul on küsimus...
Ma olen alles 37aastane. Viimased paar kuud olen hädas punetava näoga ja öise higistamisega(see on aegajalt ja ülakeha). Aga nüüd näoga olen täitsa hädas. Iga päevaselt. Suval hetkel tunnen, et nagu punastaks ja nägu punane nagu peet ja kuumab. Ikka kogu nägu(põsed, otsaesine, lõug). Kas tõesti on see märk juba menopausist? On kellelgi nii vara juba kuumahood hakkanud?
Päevad käivad regulaarselt. Lausa päeva ja kellaajalise täpsusega. Mingeid ras. vastaseid (hormonaalseid) vahendeid ei kasuta enam juba viimased 4.5 aastat.
Noorim laps saab sügisel 3a. Rasestumisega probleeme polnud. Kohe esimese korraga. Kilpnääre ka korras.
Külaline

Mida perearst arvab?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 12:05Mida perearst arvab?
Pole käinud. Ma ei ela Eestis ja siin sellise "tühise" murega lmselt üldse jutule ei võetagi. Siin pole kindlat perearsti. On tervisekeskus, kus siis satud kelle iganes juurde. Kui võetakse jutule üldse. Eraka jaoks kahjuks hetkel finantse ei ole.
Külaline

Higistamisel võib lisaks menopausile olla mitmeid muid põhjuseid. Kui ma oleksin 37 ja mul oleks kuumahood, siis ma pigem kahtlustaksin muud tervisehäda kui menopaus ja läheksin arstile.
Külaline

Mida AI vastab?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 13:00Mida AI vastab?
Ma ei kasuta Ai-d 😃
Soovisin reaalseid inimeste kogemusi. Sest oöen lugenud küll erinevatest kohtadest, et osadel on menopaus lausa 34selt alanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 14:03
Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 13:00Mida AI vastab?
Ma ei kasuta Ai-d 😃
Soovisin reaalseid inimeste kogemusi. Sest oöen lugenud küll erinevatest kohtadest, et osadel on menopaus lausa 34selt alanud.
Tohohh, 46% inimesi kasutab. Tõmba äpp ja tipi oma sümtomid ja küsimus sisse, saad vastuse 1 sekundiga.
Külaline

*sümptomid
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2026 14:21
Tohohh, 46% inimesi kasutab. Tõmba äpp ja tipi oma sümtomid ja küsimus sisse, saad vastuse 1 sekundiga.
Ja no mida saab AI ilma proove tegemata vastata?! Võib olla varajane menopaus, võib olla kilpnäärme talitlushäire, võib olla pahaloomuline kasvaja...ja ilmselt veel 110 võimalust.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 14:43
Guest kirjutas: 05 Juun 2026 14:21
Ja no mida saab AI ilma proove tegemata vastata?! Võib olla varajane menopaus, võib olla kilpnäärme talitlushäire, võib olla pahaloomuline kasvaja...ja ilmselt veel 110 võimalust.
Sa oled nagu mu kolleeg, kes mitte kunagi ei googelda. Kui tahab midagi erilist osta, siis kolab kõik e-poed ükshaaval läbi ja vaatab, äkki on neil seda müügil.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 11:59 Suval hetkel tunnen, et nagu punastaks ja nägu punane nagu peet ja kuumab.
Pikkus ja kehakaal? Äkki oled selline pontsakas rõõmurull ja neil ongi nägu tihti punane.
Külaline

Võib-olla ka rosaatsea, nahahaigus. Viskab näo õhetama ja punetama. Aga siis peaks eelnema tavaliselt ka mingi vallandaja, näiteks päike, alkohol, vürtsikas toit, tugevad emotsioonid vms.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2026 17:39
Sa oled nagu mu kolleeg, kes mitte kunagi ei googelda. Kui tahab midagi erilist osta, siis kolab kõik e-poed ükshaaval läbi ja vaatab, äkki on neil seda müügil.
Jah, kõikvõimas google teab kindlasti, mis konkreetsel indiviidil viga on, olgugi, et sama sümptom võib esineda mitmete tervisehädade korral! Lollakas.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 20:23
Guest kirjutas: 05 Juun 2026 17:39
Jah, kõikvõimas google teab kindlasti, mis konkreetsel indiviidil viga on, olgugi, et sama sümptom võib esineda mitmete tervisehädade korral! Lollakas.
Sina oled tõesti lollakas. Ai või google ütleks ära, kust alustada ja milline on tõenäoline põhjus.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 21:41Sina oled tõesti lollakas. Ai või google ütleks ära, kust alustada ja milline on tõenäoline põhjus.
Olen teine külaline, erialalt arst.
Mitte s*ttagi see ai ei ütle, täiega paneb puusse.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Roosad tulbid ja 6 külalist