Abi

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Küsija suu pihta ei lööda.
Mida see tähendab?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juun 2026 08:15 Küsija suu pihta ei lööda.
Mida see tähendab?
Et muudkui küsi, mõni ikka annab. Neid abist elatujaid on juurde tulnud nagu seeni pärast vihma.
Külaline

Kes saab ja tahab, see annabki abi. Mis selles halba on?
Mul ka vahel läheks midagi halvaks, viin selle juba varem toidujagamiskappi ära. Aga äkki mõni elabki sellest toidujagamiskapist ja poes raha eest ei käigi? Mis selles halba on?
Külaline

Kes saab ja tahab, see annabki abi. Mis selles halba on?
Mul ka vahel läheks midagi halvaks, viin selle juba varem toidujagamiskappi ära. Aga äkki mõni elabki sellest toidujagamiskapist ja poes raha eest ei käigi? Mis selles halba on?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juun 2026 08:38 Kes saab ja tahab, see annabki abi. Mis selles halba on?
Õngitsuskiri, jääd oma pin koodidest ilma
Külaline

Kuidas saab sel moel õngitseda, kui keegi küsib abi ja ma viin talle vorsti?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juun 2026 10:13 Kuidas saab sel moel õngitseda, kui keegi küsib abi ja ma viin talle vorsti?
Proovi järgi
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juun 2026 10:53
Külaline kirjutas: 02 Juun 2026 10:13 Kuidas saab sel moel õngitseda, kui keegi küsib abi ja ma viin talle vorsti?
Proovi järgi
Nagu ütlesin, siis mina olen proovinud selliste kirjade peale kontakteeruda. Pärisinimesega ei ole õnnestunud kunagi kohtuda, alati hakkab mingi muu jutt.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Juun 2026 08:37 Kes saab ja tahab, see annabki abi. Mis selles halba on?
Halb on see, et nende kuulutuste taga on üks ja sama isik - pettur - https://kuuuurija.postimees.ee/8469062/ ... pidurdanud. Neid kuulutusi puistab ta ohtralt igale poole.

Kuidas see kuulutamise süsteem tal täpsemalt toimib, seda on siin mõni abipakkuja kirjeldanud.
Külaline

Selline inimene, või noh petturid üldse väärivad füüsilist vägivalda. No ei ole mitte mingit hirmu neil, jäledad värdjad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bubbletea, Google [Bot], Semrush [Bot] ja 12 külalist