Kas kannate päikeseprille?

vana hea klassika
Külaline

Kas kannate päikeseprille?

Postitus Postitas Külaline »

Millised näitajad on teie jaoks päikeseprillidel olulised? Kas ostate ainult prillipoest või ka toidupoest?
Külaline

Prillipoest. Ei kannata üldse päikesega muidu käia.
Külaline

Ikka, mul suvakad 20 eurosed värviliste klaasidega.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Ei kanna.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Kannan, sest mul on väga tundlikud silmad. Pisradavad nii tuule, külma kui ka päikesega. UV kaitsega ikka. Neid leiab ka marketitest "odavaid". Hetkel on kunagi töökoha poolt saadud Blackläderi omad ja need on parimad. Väärtust ei tea. On juba mitu aastat kasutusel olnud.
Külaline

Mul on retseptiga prillid, mille klaasid lähevad päikese käes tumedaks. Ma ostan juba aastaid kõik oma prillid sellistena.
Külaline

Alati päikese käes.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2026 19:12 Mul on retseptiga prillid, mille klaasid lähevad päikese käes tumedaks. Ma ostan juba aastaid kõik oma prillid sellistena.
See on lihtsalt keemiline pleksiklaasi kate. Tänapäeval prillides väga vähe kasutatakse päris klaasi. Kõik on plast tänapäeval ja plast kaetakse keemilise vedelikuga mis ei lase UV kiirgusel läbida, on tume, peegel, värviline või muudab läbipaistvust.
Külaline

Eriti ei kanna. Vbla ainult päevitades. Ma olen kergelt lühinägelik ja kannan miinusprille. Aga üldiselt ere valgus mind eriti ei häiri.
Ärge hakake kortsudest rääkima. 66-aastasena on mul neid suht vähe. Geenid?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2026 19:36 Eriti ei kanna. Vbla ainult päevitades. Ma olen kergelt lühinägelik ja kannan miinusprille. Aga üldiselt ere valgus mind eriti ei häiri.
Saad ka päikeseprillid teha miinusega, isegi ujumisprille saab teha.
Külaline

Loomulikult, kuidas siis ilma saab? Autot ei saaks siis üldse juhtida. Autos kasutan heledama klaasiga prille, väga soojal maal kõige tumedamaga, kõndimas käin sportlikuma versiooniga. Ostan ainult märgiprille-Chanel, Gucci, Bvlgari, Christian Dior, Prada keskmiselt 300-400 eurot paar. Kõige tähtsam on näoga sobivus ning mugavus. Pidevas kasutuses on hetkel 10 paari, valin igal päeval vastavalt riietusele ja vajadusele. Prillid on nagu jalanõud, mida sobitad vastavalt riietusele ja vajadusele.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2026 20:37Ostan ainult märgiprille-Chanel, Gucci, Bvlgari, Christian Dior, Prada keskmiselt 300-400 eurot paar. Kõige tähtsam on näoga sobivus ning mugavus. Pidevas kasutuses on hetkel 10 paari, valin igal päeval vastavalt riietusele ja vajadusele. Prillid on nagu jalanõud, mida sobitad vastavalt riietusele ja vajadusele.
Mulle sinu suhtumine meeldib. Mul peaaegu sama asi, aga....autodega. Valin igal päeval vastavalt riietusele auto. Hetkel on garaazis 10 autot, igasuguseid keretüüpe- cabrio, sportlik kupee, maastur, sedaan jne. Erinevates värvitoonides. Autod on nagu prillid, mida sobitad vastavalt riietusele ja vajadusele ;)
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juun 2026 19:22
Külaline kirjutas: 04 Juun 2026 19:12 Mul on retseptiga prillid, mille klaasid lähevad päikese käes tumedaks. Ma ostan juba aastaid kõik oma prillid sellistena.
See on lihtsalt keemiline pleksiklaasi kate. Tänapäeval prillides väga vähe kasutatakse päris klaasi. Kõik on plast tänapäeval ja plast kaetakse keemilise vedelikuga mis ei lase UV kiirgusel läbida, on tume, peegel, värviline või muudab läbipaistvust.
Issand halasta, see info on ju prille ostes ja klaase valides näha: millimeetrid, materjalid, omadused.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 09:33
Guest kirjutas: 04 Juun 2026 19:22
Issand halasta, see info on ju prille ostes ja klaase valides näha: millimeetrid, materjalid, omadused.
Klaas ei ole alati klaas
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juun 2026 19:37
Külaline kirjutas: 04 Juun 2026 19:36 Eriti ei kanna. Vbla ainult päevitades. Ma olen kergelt lühinägelik ja kannan miinusprille. Aga üldiselt ere valgus mind eriti ei häiri.
Tean, aga mulle ei meeldi eriti päikeseprille kanda.
Külaline

Päikesega silmi kissitades tekivad silmade ümber kortsud
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2026 12:05
Guest kirjutas: 04 Juun 2026 19:37
Tean, aga mulle ei meeldi eriti päikeseprille kanda.
Päikeseprill on lisaks kasutegurile ka kõige silmatorkavam aksessuaar.
Külaline

Kui sul 66-aastasena on kortse vähe, pead olema üsna ülekaaluline. Ma ei usu, et selline 165/60 naine oleks suhteliselt kortsuvaba.
Külaline

Muidugi kannan, sest mul on mõlemad silmad opereeritud ja peale oppi peab kandma.

Kasutan odavaid optilisi (-2,5 klaasidega) päikeseprille,
ostetud ca 10+a tagasi ühest väikesest prillipoest ca 50€ eest.
Õnneks pole veel katki läinud selle aja jooksul.
Uued samasugused maksaksid tänapäeval kordades rohkem.
Külaline

Ma see, kes nende odavatega rahul. Mul sellised tasuta saadud töökoha poolt ja juba 3ndat aastat väga head. Ja mis peamine, imekombel sobivad mu näokujuga. Mul sellesmõttes väga raske näoga normaalselt sobivaid päikeseprille leida. Kõik on liiga suured.

Pilt
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 11 külalist