Surin

vana hea klassika
Vasta
Juustup

Surin

Postitus Postitas Juustup »

Tere!

Täiskasvanud inimene, igati sümpaatne, räägib tõsimeeli et kui talle sõrm pea keskele asetada(ehk siis pöörisesse) siis tema pea hakkab surisema. Surin pidavat olema väga häiriv. Muul ajal mingit surinat ei esine.
Üldiselt noor ja pm terve inimene.
Kas usute seda või arvate et ta tuleks hullumajja saata?
Kass
Teerajaja

Postitus Postitas Kass »

Kaa sinu või ka teiste sõrmede peale panekul on surin?
Kui ainult sinu, siis hoopis sina annad seda surinat.
Juustup

Kass kirjutas: 05 Juun 2024 14:45 Kaa sinu või ka teiste sõrmede peale panekul on surin?
Väidetavalt iseenda sõrme peale ei surise. Proovitud. Kedagi rohkem testinud pole, aga kui see "surin" nüüd minu tekitatud on siis millest see tuleb?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kui see ka sul vang on, siis jumal teab mida sellisele pähe on pekstud.
Juustup

Külaline kirjutas: 05 Juun 2024 16:13 Kui see ka sul vang on, siis jumal teab mida sellisele pähe on pekstud.
Ei ole tegu vangiga. Tegu on täiesti normaalset elu elava ning töötava 35 aastase inimesega.
hull

Postitus Postitas hull »

Kui muid kaebusi pole, on probleemi lahendamine lihtne: ärge talle sõrme pealaele pange.
Juustup

hull kirjutas: 05 Juun 2024 16:53 Kui muid kaebusi pole, on probleemi lahendamine lihtne: ärge talle sõrme pealaele pange.
Ei peagi panema, aga kas see vähe veider pole? Ei tundu ju eriti reaalne jutt. Mis tal seal kupli all siis "suriseda" saab?
Kass
Teerajaja

Postitus Postitas Kass »

Juustup kirjutas: 05 Juun 2024 15:10
Kass kirjutas: 05 Juun 2024 14:45 Kaa sinu või ka teiste sõrmede peale panekul on surin?
Väidetavalt iseenda sõrme peale ei surise. Proovitud. Kedagi rohkem testinud pole, aga kui see "surin" nüüd minu tekitatud on siis millest see tuleb?
Proovi oma sõrme panna kellegi teise pähe, kas siis teisel ka nii on?
Mul tuli pähe, pakkuda, et proovi oma sõrmedega taldrik liikuma panna nii, et taldrikut ise ei puutu. Sõrmed taldriku ligidal. Küsi, taldrik, kas räägid minuga. Vaata mis juhtub.
Kunagi üks sai nii taldriku liikuma. Miski kerge portselan taldrik oli. Küünlaga alt kuumaks. Taldrik ise tagurpidi laual.
Täitsa vastas küsimustele.
Kass
Teerajaja

Postitus Postitas Kass »

Juustup kirjutas: 05 Juun 2024 17:19
hull kirjutas: 05 Juun 2024 16:53 Kui muid kaebusi pole, on probleemi lahendamine lihtne: ärge talle sõrme pealaele pange.
Ei peagi panema, aga kas see vähe veider pole? Ei tundu ju eriti reaalne jutt. Mis tal seal kupli all siis "suriseda" saab?
Ega me keegi tegelikult ei tea mis siin maailmas ja universumis tegelikult võimalik on. Näiteks ma tean ainult seda, mida ma olen näinud, kuulnud, tundnud jne. See ei tähenda, et ma kõike tean.
Vanasti käis päike ümber maa, sest teisiti polnud võimalik. Oma silmaga näed ju. Kuu ja päike mõlemad. Vanasti oli maa ka lapik, aga nüüd äkki muutus maa ümmarguseks ja hakkas ümber päikese käima.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Loomulikult võib inimestel erinevaid aistinguid esineda, mis selles imelikku on?
Minul hakkab näiteks teatud helide peale vasak kõrv ragisema, st kuulen raginat, sellist mis tuleb kui raadiol sagedus pole paigas. Olen mõnele inimesele sellest rääkinud ja kellelgi teisel pole sellist asja esinenud. Ütlen igaks juhuks, et kuuldeaparaati mul pole.
Hüpik

Postitus Postitas Hüpik »

Sa arvad, et sellise asja pärast saab inimese "hullumajja saata? Tänapäeval ei saateta kedagi, isegi päris tõelisi hulle on raske sinna saada, kui minna ei taha.
Ja loomulikult võib pea suriseda, surin ei ole mitte kuskil kupli all nagu sa arvad, vaid liigub ikka mööda närviühendusi. Iseenda sõrmega muidugi ei ole, kõdi ju ja nt pole, kui ise teha. Ilmselt vajutad mingile kindlale kohale, mis sellist aistingut tekitab.
Miks see sind väga häirib, kas ta sunnib sind endal näppu peas hoidma, et suriseks või mis?
Juustup

Hüpik kirjutas: 06 Juun 2024 14:08 Sa arvad, et sellise asja pärast saab inimese "hullumajja saata? Tänapäeval ei saateta kedagi, isegi päris tõelisi hulle on raske sinna saada, kui minna ei taha.
Ja loomulikult võib pea suriseda, surin ei ole mitte kuskil kupli all nagu sa arvad, vaid liigub ikka mööda närviühendusi. Iseenda sõrmega muidugi ei ole, kõdi ju ja nt pole, kui ise teha. Ilmselt vajutad mingile kindlale kohale, mis sellist aistingut tekitab.
Miks see sind väga häirib, kas ta sunnib sind endal näppu peas hoidma, et suriseks või mis?
Hahaa, ma ei tea miks aga su kommentaar ajas mind naerma:D tegelikult on nii, et me avastasime seda juhuslikult. Mees siis teatas et vot kui sinna sõrm vastu panna(kindel koht pea keskel) siis temal hakkab pea surisema. Mujal seda pole. Ja ma ei räägi mingist jõuga vajutamisest vaid õrnalt sõrme vastu panemisest. Lihtsalt kuidagi..imelik. pole ühestki "surisevast" inimesest varem kuulnud
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist