Ei, ma ei käituks nii ja ei ole kunagi ka võlgu võtnud, isegi kodulaenu mitteKülaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 19:42Ma ilmselgelt ei sätikski ennast sellisesse olukorda, kus ma olen kelleltki kelmusega raha välja petnud või võlgu jäänud. Ma saan aru, et sina küll käituksid nii?Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 18:18Mina ka ei maksaks, kui on võimalik mitte maksta. Miks siis üldse midagi sellist teha. Sa maksaks laksust minki 300K ära? Müüksid oma kodu ja läheksid puu alla elama? Vaevalt sul nii kallis kodugi on.Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 09:59
See on ka ebameeldiv, et ise mingit häbi oma tegude üle ei tunne ja ütles ülbelt, et tema ei kavatsegi midagi tagasi maksta, kuigi raha oleks. Seega ega ta ju grammigi ennast muutnud ei ole. Nii et väga palju parem ikkagi pole ka.
Mis siis uuest skandaalist arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Sa ei leia, et see teeb sama välja? Loe: oled valmis petma ja teisi inimesi üle laskma? Huvitav, mis sellise inimese perekondlik taust on, kust nii viltuste väärtushinnangutega inimesed välja kasvavad? Ilmselt kehva ja vaese päritoluga perest tuleb selline inimene.Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 19:53Ei, ma ei käituks nii ja ei ole kunagi ka võlgu võtnud, isegi kodulaenu mitteKülaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 19:42Ma ilmselgelt ei sätikski ennast sellisesse olukorda, kus ma olen kelleltki kelmusega raha välja petnud või võlgu jäänud. Ma saan aru, et sina küll käituksid nii?Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 18:18
Mina ka ei maksaks, kui on võimalik mitte maksta. Miks siis üldse midagi sellist teha. Sa maksaks laksust minki 300K ära? Müüksid oma kodu ja läheksid puu alla elama? Vaevalt sul nii kallis kodugi on.Aga kui ma oleksin nii käitunud, ei kavatseks ma tagasi maksta.
-
Külaline
Tundub nagu uhke veel olevat enda üle.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 20:17Sa ei leia, et see teeb sama välja? Loe: oled valmis petma ja teisi inimesi üle laskma? Huvitav, mis sellise inimese perekondlik taust on, kust nii viltuste väärtushinnangutega inimesed välja kasvavad? Ilmselt kehva ja vaese päritoluga perest tuleb selline inimene.Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 19:53Ei, ma ei käituks nii ja ei ole kunagi ka võlgu võtnud, isegi kodulaenu mitteKülaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 19:42
Ma ilmselgelt ei sätikski ennast sellisesse olukorda, kus ma olen kelleltki kelmusega raha välja petnud või võlgu jäänud. Ma saan aru, et sina küll käituksid nii?Aga kui ma oleksin nii käitunud, ei kavatseks ma tagasi maksta.
-
Külaline
Ei, see ei tee sama välja, sest ma olen aus inimene, ma ei suudaks midagi sellist teha. Minu väärtushinnangud on kõrged, tulen edukate inimeste perest ja olen ka ise edukas. Meie suguvõsas on vaesusest muidugi asi väga kaugel.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 20:17Sa ei leia, et see teeb sama välja? Loe: oled valmis petma ja teisi inimesi üle laskma? Huvitav, mis sellise inimese perekondlik taust on, kust nii viltuste väärtushinnangutega inimesed välja kasvavad? Ilmselt kehva ja vaese päritoluga perest tuleb selline inimene.Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 19:53Ei, ma ei käituks nii ja ei ole kunagi ka võlgu võtnud, isegi kodulaenu mitteKülaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 19:42
Ma ilmselgelt ei sätikski ennast sellisesse olukorda, kus ma olen kelleltki kelmusega raha välja petnud või võlgu jäänud. Ma saan aru, et sina küll käituksid nii?Aga kui ma oleksin nii käitunud, ei kavatseks ma tagasi maksta.
Kas sa oled see siinne selgeltnägija või oli see ennustaja, kuidas peaks sind kutsuma?
-
Külaline
Aus inimene ei viljeleks sellist mõtteviisi - ma ei mõtlekski tagasi maksta.Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 20:45Ei, see ei tee sama välja, sest ma olen aus inimene, ma ei suudaks midagi sellist teha. Minu väärtushinnangud on kõrged, tulen edukate inimeste perest ja olen ka ise edukas. Meie suguvõsas on vaesusest muidugi asi väga kaugel.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 20:17Sa ei leia, et see teeb sama välja? Loe: oled valmis petma ja teisi inimesi üle laskma? Huvitav, mis sellise inimese perekondlik taust on, kust nii viltuste väärtushinnangutega inimesed välja kasvavad? Ilmselt kehva ja vaese päritoluga perest tuleb selline inimene.Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 19:53
Ei, ma ei käituks nii ja ei ole kunagi ka võlgu võtnud, isegi kodulaenu mitteAga kui ma oleksin nii käitunud, ei kavatseks ma tagasi maksta.
Kas sa oled see siinne selgeltnägija või oli see ennustaja, kuidas peaks sind kutsuma?Mul on sinu viimase lause pärast sinust kahju. Nii rumal, aga nii enesekindel, see maksab sulle kunagi väga kätte.
Seda ma arvasingi, kuidas hakkad nüüd kirjutama, kuidas sa tuled edukast ja ettevõtlikust perest ja suguvõsa on ka muidugi uhke.
Hakkab jälle peale see "ennustamise" jutt! Nüüd on vähemalt selge, et nende eriti rumalate kommentaaride taga on ikka üks ja sama inimene. Teise teema all sa just parasjagu vihkad lapsi ja tunned kõikidele kaasa, kellel on lapsed.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline