Mees ei lähe kohe pesema

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Juun 2026 13:08
Külaline kirjutas: 01 Juun 2026 12:33Veel jaburamat võrdlust ei suutnud välja mõelda? On täiesti põhjendatud nõuda, et partner elementaarse hügieeni eest hoolitseks. TA öelgugi seda otsesõnu oma mehele
Elementaarne hügieen on inimeste jaoks väga erinev. Mõni peseb ennast kolm korda päevas ja peab seda elementaarseks. Minu jaoks näiteks pole elementaarne see, et kui tulen väljast füüsilist tööd tegemast, ilmselt olen higisem kui tavaliselt ja tahaks kõigepealt natuke omaenda raha eest ostetud diivanil hinge tõmmata ja lõõgastuda. Aga siis hoopis kargab nurga tagant välja terve päeva toas passinud härra, kes uurib, et miks ma juba duši all pole ja loputusvahendi järele ei lõhna, et temal kaob niimoodi ju seksiisu ära. Ja siis vestleb minuga sellest “minu probleemist” pikalt ja põhjalikult. No ei kotiks kohe absoluutselt, peseks ennast meelega veel vähem sellise jutu peale.
Aga sa ju ometi elad üksi, kuskohast sul see härra välja kargab?
Külaline

Fuiii ma juba kujutan ette, mis hais tuleb kui mees alukad ära võtab. Suuseks vist ei tule kõne allagi 😃 aga ausalt mina ei seksiks sellise mehega üldse, kes oma riistagi ei pese. Mis tal siis veel seal tagapool toimub, vastik mõeldagi. Kuidas teil see sekselu üldse eksisteerib?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juun 2026 13:09
Külaline kirjutas: 01 Juun 2026 13:08
Külaline kirjutas: 01 Juun 2026 12:33Veel jaburamat võrdlust ei suutnud välja mõelda? On täiesti põhjendatud nõuda, et partner elementaarse hügieeni eest hoolitseks. TA öelgugi seda otsesõnu oma mehele
Elementaarne hügieen on inimeste jaoks väga erinev. Mõni peseb ennast kolm korda päevas ja peab seda elementaarseks. Minu jaoks näiteks pole elementaarne see, et kui tulen väljast füüsilist tööd tegemast, ilmselt olen higisem kui tavaliselt ja tahaks kõigepealt natuke omaenda raha eest ostetud diivanil hinge tõmmata ja lõõgastuda. Aga siis hoopis kargab nurga tagant välja terve päeva toas passinud härra, kes uurib, et miks ma juba duši all pole ja loputusvahendi järele ei lõhna, et temal kaob niimoodi ju seksiisu ära. Ja siis vestleb minuga sellest “minu probleemist” pikalt ja põhjalikult. No ei kotiks kohe absoluutselt, peseks ennast meelega veel vähem sellise jutu peale.
Aga sa ju ometi elad üksi, kuskohast sul see härra välja kargab?
Ma ei ela üksi, aga ilmselt tänu selle, et abikaasal pole kunagi olnud kommet mulle minu hügieeni- ega puhkegraafiku osas ettekirjutusi ja nõudmisi tegemas käia. Ma arvan, et ka see duši alla minemisega viivitamine, kui suurim probleem nende suhtes, on ka lihtsalt ettekääne ja naisel on sest mehest lihtsalt villand. Ja ehk ka mehel naisest, kui nii väikest asja oma naise jaoks ei viitsi ette võtta.
Külaline

Mu eks oli samasugune. Jah. Ta käis küll igapäev pesemas aga hommikul enne tööd. Ja kodus siis istus diivanil ja magas voodis nagu põrsas. Mind ajas küll väga kurjaks, sest tema pool voodist ja tema tavapärane koht diival oli rõvedad. Vopdipesu tihtipeale enam puhtaks ei läinudki. Ja enne seksi pidin ma ta alati ennem pesema saatma. See lõpuks muutis sekselu vastumeelseks ja viis viimasegi tahtmise, et ma pidin alati ennem ütlema, et mine käi pesus ära. Jube erutav eksole.
Aga kui peale tööpäeva oli kuhugi minek, siis suutis küll pesemas ära kohe käia. 🤷‍♀️
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

See meenutab, kuidas telekas nägin, oli mingi autist, kodus end ei pesnud alt ja enne seksi, ja iga kord, kui naine temaga seksis, siis sai sealt seene. Aga mees oli treener ja alati enne trenni minekut küüris ennast puhtaks, et mis teised arvavad, et puhas välja paistaks. Aga oma naise jaoks enam puhtust ei jagunud. Seal saates kasvas ümber ja hakkas ennast pesema. Ega sedagi tea, arvatavasti saate ajal, et jällegi temast hea mulje jääks, eks edaspidi läks kindlasti kõik vanaviisi edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juun 2026 14:13 Mu eks oli samasugune. Jah. Ta käis küll igapäev pesemas aga hommikul enne tööd. Ja kodus siis istus diivanil ja magas voodis nagu põrsas. Mind ajas küll väga kurjaks, sest tema pool voodist ja tema tavapärane koht diival oli rõvedad. Vopdipesu tihtipeale enam puhtaks ei läinudki. Ja enne seksi pidin ma ta alati ennem pesema saatma. See lõpuks muutis sekselu vastumeelseks ja viis viimasegi tahtmise, et ma pidin alati ennem ütlema, et mine käi pesus ära. Jube erutav eksole.
Aga kui peale tööpäeva oli kuhugi minek, siis suutis küll pesemas ära kohe käia. 🤷‍♀️
Mul oli eksnaine selline. Pidin tihti tema selga pesema ja jalgevahel oli tal metsik põõsas. Kui kord kuus seksi tegime, siis pidin juuksemasinaga kõigepealt põõsa maha võtma, sest see tuust oli lihtsalt nii jõle. Õnneks ta kunagi vastu ei punninud. Karvad kasvasid tal õudsalt kiirelt, kuupärast oli sama võsa tagasi kasvanud. Aastaga tüdinesin ära, leidsin uue preili, kiisu koguaeg sile. Bingovõit.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juun 2026 14:13Ja enne seksi pidin ma ta alati ennem pesema saatma.
Huvitav. Mul on elu jooksul olnud 7 partnerit ja mitte ühegagi ei alanud seks pesemisega. Selle statistika põhjal arvaks, et sa oled kõvasti üle keskmise hügieeninõuetega, kuid kuna taolisi kommentaare on siin rohkem kui üks, siis ma ei teagi, kumb on tavapärasem, kas sinusugused või minusugused... a kuidas sa näiteks ülikoolis seksisid, kui ainuke dušširuum oli keldrikorrusel? Käisite enne keldris ära ja siis läksite reformi peale või panid tol ajal räpaselt?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juun 2026 20:59
Külaline kirjutas: 01 Juun 2026 14:13Ja enne seksi pidin ma ta alati ennem pesema saatma.
Huvitav. Mul on elu jooksul olnud 7 partnerit ja mitte ühegagi ei alanud seks pesemisega. Selle statistika põhjal arvaks, et sa oled kõvasti üle keskmise hügieeninõuetega, kuid kuna taolisi kommentaare on siin rohkem kui üks, siis ma ei teagi, kumb on tavapärasem, kas sinusugused või minusugused... a kuidas sa näiteks ülikoolis seksisid, kui ainuke dušširuum oli keldrikorrusel? Käisite enne keldris ära ja siis läksite reformi peale või panid tol ajal räpaselt?
Ülikoolis käijad elavad vanemate juures või kui ülikool on teises linnas, siis on üürikorterid, kes küll tahaks mingis ühikas elada?
Mis puudutab sinu pakutud varianti, siis jah, enne magama minekut, eriti veel kui seda tehakse kellegagi koos, käiakse otseloomulikult pesemas ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juun 2026 22:54Ülikoolis käijad elavad vanemate juures või kui ülikool on teises linnas, siis on üürikorterid, kes küll tahaks mingis ühikas elada?
Ühikad on täis ja kohti ei jagu.
Aga see aeg, millest kirjutati, kui ainus duširuum asus 5-korruselise ühika keldris, oli ikka väga ammune. Tartus oli nt Betton selline. Järjekord pesemiseks oli ikka väga suur.
Külaline

Jalad haisevad....
Mis selle vastu aitaks? Mul on sugulane, 12a.. Ka jalad haisevad jubedalt.
Siin on lugu seotud seksiga. Aga ka lastel võib olla probleeme sellega, et jalad haisevad. Tuleb meile peale kooli.
Saadan käsi pesema. Ok. Sellel on põhjendus, enne söömist.
Aga kuidas talle öelda et pesku ka jalad. Ma peaks andma talle siis uued sokid ka. Temaga koos süüa ma ei suuda.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Jalad võivad haiseda jalanõudest. Näiteks odavad sünteetilised jalanõud, ei lase õhku läbi, siis hakkavadki haisema. Üks põhjus.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 03 Juun 2026 07:38 Jalad võivad haiseda jalanõudest. Näiteks odavad sünteetilised jalanõud, ei lase õhku läbi, siis hakkavadki haisema. Üks põhjus.
Jalanõu peabki olema sünteetiline. Nahast jalanõu on nagu kasukas. teadlikum, seda ei osta, sest see on tapetud loom.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juun 2026 08:00
Tolmukübe kirjutas: 03 Juun 2026 07:38 Jalad võivad haiseda jalanõudest. Näiteks odavad sünteetilised jalanõud, ei lase õhku läbi, siis hakkavadki haisema. Üks põhjus.
Jalanõu peabki olema sünteetiline. Nahast jalanõu on nagu kasukas. teadlikum, seda ei osta, sest see on tapetud loom.
Ükski normaalne inimene ei kanna sünteetilist jalanõud, ainult koonrid ja need, kel on oma jala tervisest ükskõik. Sünteetiline jalanõu ei hinga ega veni.
Külaline

Ükski normaalne inimene ei kanna sünteetilist jalanõud, ainult koonrid ja need, kel on oma jala tervisest ükskõik. Sünteetiline jalanõu ei hinga ega veni.
Külaline

Loodus ongi kõige 100% ära kasutamine. Loomi süüakse nagunii, mis nahad viskamine minema? Loomanahast jalatsid lagunevad looduses ära, sünteetikal kulub selleks rohkem aega, lisaks eraldab ka mürgiseid aineid. Kui loodus on maailma selliseks loonud, siis tuleb elada.
Külaline

See on vägivald, valu, hirm. Sa ei pea seda looma sööma ka
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist