Miks soovitakse abiellumise puhul õnne?
-
Külaline
Miks soovitakse abiellumise puhul õnne?
Ja inimese lahkumise puhul tuntakse kaasa ning ollakse kurvad. Täpselt vastupidi peaks olema. Kaasa tuleks tunda abiellujatele ja värsketele lapsevanematele. Nende välja öeldud soovimiste seos antud olukordade raskusastmetega on ju pöördvõrdelises seoses ehk paigast ära. Ühel viisil inimene pääseb kõigest hingamisse, teistel juhtudel tõmmatakse ta sisult rattale aeglaselt ligi 50 aastat järjest. See on ju suurim pettus.
-
Külaline
Kui suremist silmas pead, siis surijast jääb maha tühi koht. Keegi kes varem oli toetav, siis teda enam ei ole. Abielu puhul tuleks ikka õnne soovida, sest suur osa lahutustest toimub ju meedia ässitusel. Igapäev on mingis ajalehes artikkel lahutamisest, miks on õige lahutada... Ülivähe on meedias positiivseid artikleid abielu headusest. Mis see abielu muud on kui kaks inimest abistavad üksteist. Liiga tühistest asjadest tekib liiga palju erimeelsusi, mis tagant järgi on paljudel imelik isegi meenutada.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 22:39 Kui suremist silmas pead, siis surijast jääb maha tühi koht. Keegi kes varem oli toetav, siis teda enam ei ole. Abielu puhul tuleks ikka õnne soovida, sest suur osa lahutustest toimub ju meedia ässitusel. Igapäev on mingis ajalehes artikkel lahutamisest, miks on õige lahutada... Ülivähe on meedias positiivseid artikleid abielu headusest. Mis see abielu muud on kui kaks inimest abistavad üksteist. Liiga tühistest asjadest tekib liiga palju erimeelsusi, mis tagant järgi on paljudel imelik isegi meenutada.
Statistiliselt on see protsent paare, kes omavahel reaalselt ka sobivad ju nii väike ja samas koduvägivalla näitajad suured.
-
Külaline
Meil kõigil on väga kahju, et sul inimsuhetega elus halvasti on läinud. Kõigil siiski nii pole, ära seda unusta, kui mõne järjekordse kibestunud teema teed.
Loomulikult antakse värskele abielupaarile üle kõik head soovid ja loomulikult tuntakse partneri kaotanule kaasa.
Loomulikult antakse värskele abielupaarile üle kõik head soovid ja loomulikult tuntakse partneri kaotanule kaasa.
-
Külaline
Ebareaalsed ootused inimsuhetele. Abielu saab olla täpselt nii hea kui heaks see elatakse. Koduvägivald on ka rohkem ajakirjanduse teema, kui seda võrdselt kajastataks, siis lõpetatakse üldse ära. Siit isegi huvitav mõelda, kui abielus olemiseks ei sobi, kas siis sõbraks ka keegi ei sobi, sest väga paljudel pole ka sõpru. Abikaasa ongi ainuke sõber.Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 22:40Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 22:39 Kui suremist silmas pead, siis surijast jääb maha tühi koht. Keegi kes varem oli toetav, siis teda enam ei ole. Abielu puhul tuleks ikka õnne soovida, sest suur osa lahutustest toimub ju meedia ässitusel. Igapäev on mingis ajalehes artikkel lahutamisest, miks on õige lahutada... Ülivähe on meedias positiivseid artikleid abielu headusest. Mis see abielu muud on kui kaks inimest abistavad üksteist. Liiga tühistest asjadest tekib liiga palju erimeelsusi, mis tagant järgi on paljudel imelik isegi meenutada.
Statistiliselt on see protsent paare, kes omavahel reaalselt ka sobivad ju nii väike ja samas koduvägivalla näitajad suured.
-
Külaline
Realism on muidugi ebameeldiv ja parem ikka kohe pea liiva alla ning vaid pee väljas, aga ma tahaksin tõesti näha inimest, kes ütleb, et laste suureks kasvatamine oli lust ja lillepidu ning abielu vaid meelakkumine. Äkki ma just olen see, kes on siin ainsana aus, et need mõlemad on elus tahtnud pühendumist ja tööd. Ja vb mõni viiendal ringil olija õhkab, kui tore on, et talle viis korda elus õnne on soovitud pulmitamiste puhul. Ma ise tundsin peale lapsi, et miks ometi keegi aus polnud ja ei maininud kunsgi kordagi, mis tööd see tähendab.
-
Külaline
Kui keegi tuleb rääkima "pühendumisest ja tööst" siis selline suhe on orjasuhe. Kui kellegagi koos elamine on ka töö või oma lastega koosolemine on töö, siis on suhtumises midagi valesti. Tegelikult elu kulgeb, me kulgeme päevast päeva ja ööst öösse. Kui miski muutub tööks, siis on ta kohustus. Elu võiks lõdvemalt võtta.
-
Külaline
Jah, loomulikult tahavad tööd, vahel ka eneseületust. Ja hea on näha, kui ka abikaasa pingutab, et me oleme kahekesi ühel lainel.Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 22:50Äkki ma just olen see, kes on siin ainsana aus, et need mõlemad on elus tahtnud pühendumist ja tööd.
Laste kasvatamine võib olla kergem või raskem ja kohati ka täiega üle visata, aga kõik need rasked ajad lähendasid meid abikaasaga vägagi.
Praegu oleme õnnelikud oma täiskasvanud laste ja lastelaste üle.
Ja ei kujutaks elu ilma abikaasa ja lasteta ettegi.
Jah, mu abikaasa on mu parim sõber. Sõbrannadega ma kõigest rääkida ei saa ega tahagi.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 23:01Jah, loomulikult tahavad tööd, vahel ka eneseületust. Ja hea on näha, kui ka abikaasa pingutab, et me oleme kahekesi ühel lainel.Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 22:50Äkki ma just olen see, kes on siin ainsana aus, et need mõlemad on elus tahtnud pühendumist ja tööd.
Laste kasvatamine võib olla kergem või raskem ja kohati ka täiega üle visata, aga kõik need rasked ajad lähendasid meid abikaasaga vägagi.
Praegu oleme õnnelikud oma täiskasvanud laste ja lastelaste üle.
Ja ei kujutaks elu ilma abikaasa ja lasteta ettegi.
Jah, mu abikaasa on mu parim sõber. Sõbrannadega ma kõigest rääkida ei saa ega tahagi.
Novot onju, muidugi sealmaal, kui lapsed on täiskasvanud ja lapselapsedki olemas.
-
Külaline
Miks keegi peaks selliseid asju ütlema? Elus on kõike, rõõme ja raskusi. Laste kasvatamises ja abielus samuti. Halvasti on siis, kui peres on ainult raskused ning rõõme pole - kuid selliseid peresid on ju vähe.Guest kirjutas: ↑31 Mai 2026 22:50 Realism on muidugi ebameeldiv ja parem ikka kohe pea liiva alla ning vaid pee väljas, aga ma tahaksin tõesti näha inimest, kes ütleb, et laste suureks kasvatamine oli lust ja lillepidu ning abielu vaid meelakkumine. Äkki ma just olen see, kes on siin ainsana aus, et need mõlemad on elus tahtnud pühendumist ja tööd. Ja vb mõni viiendal ringil olija õhkab, kui tore on, et talle viis korda elus õnne on soovitud pulmitamiste puhul. Ma ise tundsin peale lapsi, et miks ometi keegi aus polnud ja ei maininud kunsgi kordagi, mis tööd see tähendab.
-
Külaline
Nagu on veider ütlus et magab nagu lapsuke/beebi.
No kes selle küll välja mõtles, ta oli lastetu.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 23:11 Nagu on veider ütlus et magab nagu lapsuke/beebi.
Jah. Petetakse noored liimile ja naerdakse ise pihku. Ma vähemalt aus inimene. Ja mõnel vanaks saanul ja vanal mälul liugu laskjal vb tõesti tundub, et oma vanamees kogu elu vaid liblikaid peeretanud, aga vabandamata ütlengi, et ei usu.
-
Külaline
Et selleni jõuda, võib tõesti palju vaimujõudu kuluda. Aga võib ka mitte - eks oleneb, kui rõõmsameelsed inimesed te ise olete ja kui palju üksteisele meeldite.Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 23:09Novot onju, muidugi sealmaal, kui lapsed on täiskasvanud ja lapselapsedki olemas
Kas otsite igale probleemile kohe lahendust ja ei tee tühjast tüli, töötate ka laste kasvatamisel koos, ei tee igast asjast draamat ega soovi ka üksteisele lihtsalt ära panna, ei ole mingit võimuvõitlust sel teemal.
-
Külaline
Pigem oled sina lastetu, kui sa ei tea, et lapsed ongi magades ääretult nunnud.Guest kirjutas: ↑31 Mai 2026 23:11 Nagu on veider ütlus et magab nagu lapsuke/beebi.
-
Külaline
Sinu arust üksikud inimesed on alati rõõmsad? No ei ole.Guest kirjutas: ↑31 Mai 2026 23:16Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 23:11 Nagu on veider ütlus et magab nagu lapsuke/beebi.
Jah. Petetakse noored liimile ja naerdakse ise pihku. Ma vähemalt aus inimene. Ja mõnel vanaks saanul ja vanal mälul liugu laskjal vb tõesti tundub, et oma vanamees kogu elu vaid liblikaid peeretanud, aga vabandamata ütlengi, et ei usu.
-
Külaline
Õnnetunde tekitabki see, et olete kõigist raskustest koos kaaslasega üle saanud. Kasvatanud lapsed, kes teid usaldavad ja suhelda tahavad ning oma lapsedki aegajalt teie kätesse usaldavad.
Olete head tööd teinud!
Ainult ullike võib arvata, et laste kasvatamine ja pikk kooselu on alati lust ja lillepidu.
Kui oled leidnud selle õige inimese, kellega koos tahad kõik need elus ettetulevad raskused ületada, siis tulebki pulmas õnne soovida! Seda läheb ju tõesti vaja.
Jõudu ja jaksu kah.
Olete head tööd teinud!
Ainult ullike võib arvata, et laste kasvatamine ja pikk kooselu on alati lust ja lillepidu.
Kui oled leidnud selle õige inimese, kellega koos tahad kõik need elus ettetulevad raskused ületada, siis tulebki pulmas õnne soovida! Seda läheb ju tõesti vaja.
Jõudu ja jaksu kah.
-
Külaline
Aga teemaalgataja moodi imelikke inimesi on vist rohkemgi. Kunagi perekoolis keegi kirjutas, et tal sündisid kaksikud. Ja keegi naisterahvas täiesti siiralt avaldas kaastunnet. Et lapse saamine pidi olema üks suur õnnetus inimese jaoks. Aga mõnel inimesel kohe üldse ei vea - saab veel kaksikud - täitsa topeltõnnetus ju.
Ja eks siin foorumis on ka selliseid kummalisi, kes nimetavad üksi elamist luksuseks ja leiavad, et kõik abielus või kooselus elavad inimesed on ühed väga õnnetud inimesed.
Ja eks siin foorumis on ka selliseid kummalisi, kes nimetavad üksi elamist luksuseks ja leiavad, et kõik abielus või kooselus elavad inimesed on ühed väga õnnetud inimesed.
-
Külaline
Ilmselt see olin mina. Mul on kaksikud ja pärast seda olen ma alati kõikidele kaksikute vanematele kaastunnet avaldanud ja tõepoolest täiesti siiralt. Kui sa ei tea, millest räägid, ei ole vaja kommenteerida. Inimene liigina saab reeglina korraga ühe järglase (katseklaasilapsi ma ei arvesta, see on looduse suhtes vägivaldne).Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 00:17Kunagi perekoolis keegi kirjutas, et tal sündisid kaksikud. Ja keegi naisterahvas täiesti siiralt avaldas kaastunnet.
-
Külaline
Kahju su lastest, kellel selline ema on, kelle jaoks tema lapsed on ainult üks rist ja viletsus. Mul on ka kaksikud ja see aeg, kui on vaja neid elus hoida ja on palju tegemist, on ju nii lühike. Minu jaoks on minu lapsed kõige suurem õnn, mis kunagi on juhtunud. Mulle meeldib nendega koos olla, armastan neid südamest. Eks on ka keerulisemaid aegu, aga positiivne kaalub kõik selle üles. Ka abielu meeldis mulle väga, nüüd olen kahjuks üksi ja väga palju halvem on. Samas muidugi on halb suhe hullem kui üksindus, sellepärast üksi olengi, et pole enam sobivat inimest enda kõrvale leidnud. Aga hea suhe tõstab väga palju elukvaliteeti.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 06:14Ilmselt see olin mina. Mul on kaksikud ja pärast seda olen ma alati kõikidele kaksikute vanematele kaastunnet avaldanud ja tõepoolest täiesti siiralt. Kui sa ei tea, millest räägid, ei ole vaja kommenteerida. Inimene liigina saab reeglina korraga ühe järglase (katseklaasilapsi ma ei arvesta, see on looduse suhtes vägivaldne).Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 00:17Kunagi perekoolis keegi kirjutas, et tal sündisid kaksikud. Ja keegi naisterahvas täiesti siiralt avaldas kaastunnet.
-
Külaline
Lapsed saavad aru, kuidas vanem neisse suhtub ja kui neil armastust ei ole, siis hakkavadki halvasti käituma. Koolid on selliste vanemate lapsi täis, kes oma lastest ei hooli ja peavad neid ainult koormaks.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 06:14Ilmselt see olin mina. Mul on kaksikud ja pärast seda olen ma alati kõikidele kaksikute vanematele kaastunnet avaldanud ja tõepoolest täiesti siiralt. Kui sa ei tea, millest räägid, ei ole vaja kommenteerida. Inimene liigina saab reeglina korraga ühe järglase (katseklaasilapsi ma ei arvesta, see on looduse suhtes vägivaldne).Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 00:17Kunagi perekoolis keegi kirjutas, et tal sündisid kaksikud. Ja keegi naisterahvas täiesti siiralt avaldas kaastunnet.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kiisu ja 8 külalist