Voodilina

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Voodilina

Postitus Postitas Külaline »

Kust leiaks paksemaid ja tugevamaid vastupidavaid voodilinasid? Ilma kummita. Puuvillane või linane.
Ostsin ükskord Ikeast. Kirjade järgi 100% puuvillane. Aga oli suht õhuke ning lausa tõmbab igasugust tolmu ja karvu enda külge nagu magnetiga (kaks kassi kodus) - nii et ma pole kindel, et kas see ikkagi on 100% puuvill. Mingi suvaline puuvillane voodilina kuskilt mujalt ostetud seda trikki ei tee, et karvu kogub.
Igal pool, kus vaadanud olen, on ikkagi päris õhukesed.
Selliseid paksemaid nagu nõukaajal oli, enam mitte kuskilt ei leia. Või kuskilt ikka leiab?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mai 2026 14:59 Kust leiaks paksemaid ja tugevamaid vastupidavaid voodilinasid? Ilma kummita. Puuvillane või linane.
Ostsin ükskord Ikeast. Kirjade järgi 100% puuvillane. Aga oli suht õhuke ning lausa tõmbab igasugust tolmu ja karvu enda külge nagu magnetiga (kaks kassi kodus) - nii et ma pole kindel, et kas see ikkagi on 100% puuvill. Mingi suvaline puuvillane voodilina kuskilt mujalt ostetud seda trikki ei tee, et karvu kogub.
Selliseid paksemaid nagu nõukaajal oli, enam mitte kuskilt ei leia. Või kuskilt ikka leiab?
Ei leia enam selliseid.
Kui on õmblemisoskusi tasuks kangapoest ise riie osta ja ääred ära õmmelda. Kangapoodides veel sellist heaf puvillast leiab.
Külaline

Kasutan ammu juba fliislinasid. Mõnusalt soojad, pehmed ja ka paljude pesukordadega ei lähe koledaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mai 2026 16:00 Kasutan ammu juba fliislinasid. Mõnusalt soojad, pehmed ja ka paljude pesukordadega ei lähe koledaks.
Fliis ju sünteetika?!? Anna mõni link millised.
Külaline

Mulle väga meeldivad need linad:
https://hotellitarbed.ee/et/executive-s ... -1-in.html
https://hotellitarbed.ee/et/executive-s ... -2-in.html
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mai 2026 17:16Fliis ju sünteetika?!? Anna mõni link millised.
Pigem mõeldi siin flanelli, mitte fliisi? Flanell on enamasti puuvillane ja pehme.

Aga muidu näiteks siin https://www.nostrahome.ee/ee/kataloog/m ... mod_59:769 on kirjelduse järgi tugevamast materjalist puuvillased linad (seal kirjeldustes on kangaste tihedused ka kirjas), võibolla tasub proovida? Valged linad on neil seal hotellidele mõeldud alajaotuses samad, seega peaks olema vastupidavad ehk ikka.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mai 2026 15:43Ei leia enam selliseid.
Kui on õmblemisoskusi tasuks kangapoest ise riie osta ja ääred ära õmmelda. Kangapoodides veel sellist heaf puvillast leiab.
Tegelikult leiab laatadelt. On nii oma Eesti kui ka Leedu tootjaid, kes meil tihti müümas käivad.
Olen saanud täis puuvillaseid ja tugevaid, mitte lörtsakaid õhukesi.
Väga rahul. Ka pärast mitmeid-setmeid pesusid on ikka sama head ja tugevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mai 2026 14:59 Kust leiaks paksemaid ja tugevamaid vastupidavaid voodilinasid? Ilma kummita. Puuvillane või linane.
Mul on pakkuda. Nõuka ajast. Valged, paksemad, nagu nad olid, linane või puuvillane. Kasutatud 10€/tk, mis paistavad uued, 25€/tk.
Kasutatuid oli vist 9tk, uuemaid ka mitu tükki.
Kui on huvi, jäta kontakt.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist