Mäng: Mis on pildil

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Mäng: Mis on pildil

Postitus Postitas Külaline »

Pildil on midagi sellist mis on kõikidel inimestel olenemata soost ja tegemist ei ole sellega mida te arvate (sõrmed ka ei ole). Aga mis on pildil.

Pilt
Külaline

Pilt
Külaline

https://www.tiktok.com/discover/what-do ... microscope
Külaline

Sfinkter
Külaline

Põlved
Külaline

ei oleeeeee, pakkuge veel
Külaline

Tiktoki lingil ju toodud, et see on inimese silma makrovõte.
Külaline

no siis kellegi imelikud varbad. Tegelt ma olen kunagi näinud neiut kellel olid väga pikad varbad ja ta sai neid keskelt üles tõsta nagu roomav uss Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mai 2026 21:31Tiktoki lingil ju toodud, et see on inimese silma makrovõte.
Kuidas seda peaks saama ära arvata?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mai 2026 21:48
Külaline kirjutas: 30 Mai 2026 21:31Tiktoki lingil ju toodud, et see on inimese silma makrovõte.
Kuidas seda peaks saama ära arvata?
seepärast see ongi ära arvamise mäng. Aga pole mõtet siin mängida kui pilt pannakse kohe AI otsingusse ja on vastus käes. Siis on igav.
Külaline

sellist asja ei saa ju arvata, nõme
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mai 2026 21:59 sellist asja ei saa ju arvata, nõme
Ega ei saa jah. Ma olen kindel, et mingeid maksa-, neeru- vms rakkude makropilte ka ilma erihariduseta inimene ära ei arva. Huvitav oleks mäng siis, kui oleks tegemist tavalise asjaga, mis on ebatavalise nurga alt vms. Ni et loogilist mõtlemist kasutades oleks võimalik vastus ära arvata.
Külaline

huvitav, et te pakute varbaid ja, ma ei tea, kõrvaotsi, kui on kirjas juba õige vastus lingiga.
Vasta