Lõbusad lood perekoolist
-
Külaline
Mina olen see, kes selle 45+ vanuse välja tõi. Tegelikult siin vist on isegi 50+ enamus. Ma lihtsalt ei tahtnud solvata kedagi. Aga lugedes teemasid, siis mina alla 40a saan aru, et enamus heietavad oma nõukaajast, beebide ja väikelaste teemades keegi kaasa ei räägi(no pole ilmselt väikelapsi).
-
Külaline
Sa ei pea ju kümneid erinevaid poste tegema kui sa oled üks ja sama 60 aastane naine.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:56 Mina olen see, kes selle 45+ vanuse välja tõi. Tegelikult siin vist on isegi 50+ enamus. Ma lihtsalt ei tahtnud solvata kedagi. Aga lugedes teemasid, siis mina alla 40a saan aru, et enamus heietavad oma nõukaajast, beebide ja väikelaste teemades keegi kaasa ei räägi(no pole ilmselt väikelapsi).
-
Külaline
Milline teema lõppes? Kas sul on mingi paranoia nende teemadega? Jutusta edasi või mis sa teistelt soovid?
-
Külaline
Aga miks sa vastad talle?
-
Külaline
Heh. Ma üks noorimatestest siin. Ma olen 37Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:58Sa ei pea ju kümneid erinevaid poste tegema kui sa oled üks ja sama 60 aastane naine.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:56 Mina olen see, kes selle 45+ vanuse välja tõi. Tegelikult siin vist on isegi 50+ enamus. Ma lihtsalt ei tahtnud solvata kedagi. Aga lugedes teemasid, siis mina alla 40a saan aru, et enamus heietavad oma nõukaajast, beebide ja väikelaste teemades keegi kaasa ei räägi(no pole ilmselt väikelapsi).
-
Külaline
Seda foorumit siin rikud eelkõige sina, mitte need "mingid koledad vanamutid".Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:54 Üldiselt eestis ei ole ühtegi teist nii rumalat foorumit kui on see naiste foorum arutle. Uskumatu kontsentratsioon kõige labasemaid naisi koos, enamus kõik ka mingi koledad vanamutid. Naine on ja jääb tühiseks olendiks. Naine on valmis seda igal hetkel tõestama...
-
Külaline
No tõesti - ei ole vaja trollile vastata. Tema eesmärk ongi ju teemasid rikkuda ja kommentaare saada. Igav elu muidu.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 22:05Seda foorumit siin rikud eelkõige sina, mitte need "mingid koledad vanamutid".Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:54 Üldiselt eestis ei ole ühtegi teist nii rumalat foorumit kui on see naiste foorum arutle. Uskumatu kontsentratsioon kõige labasemaid naisi koos, enamus kõik ka mingi koledad vanamutid. Naine on ja jääb tühiseks olendiks. Naine on valmis seda igal hetkel tõestama...
-
Külaline
Huvitav, kuhu lapsi puudutavate teemadega liiguti. Mina omal ajal avastasin perekooli rasedana ja siis tulid loomuliku jätkuna ka ülejäänud laste alamteemad. Nüüd ulub neis alamfoorumites tuul. Raske uskuda, et lapsevanemad/rasedad enam kogemusi vahetada ei soovi, ilmselt on kuskil mõni teine ja parem koht siis.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:56 Mina olen see, kes selle 45+ vanuse välja tõi. Tegelikult siin vist on isegi 50+ enamus. Ma lihtsalt ei tahtnud solvata kedagi. Aga lugedes teemasid, siis mina alla 40a saan aru, et enamus heietavad oma nõukaajast, beebide ja väikelaste teemades keegi kaasa ei räägi(no pole ilmselt väikelapsi).
See pole küll nüüd lõbus lugu, aga tänu perekoolile sain ma IVF'i alal korralikult haritud. Endal küll õnneks seda vaja ei olnud, aga hakkasin huvi pärast ka seda puudutavaid teemasid lugema ja sain teada kui raske ja keeruline IVF'i tegemine tegelikult on.
-
Külaline
Emmedel on omad grupid FB-s mujal, aga mina vanaemana olen juba paar aastat tundnud igatsust perekooli teemade järele.
-
Külaline
Noored ei kasuta FB, FB on pensiode koht nagu ka rate.
-
Külaline
Kasutavad vägagi FBd. Neil seal oma grupid iga valdkonna jaoks. Suhtlust on ikka väga palju.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 22:57 Noored ei kasuta FB, FB on pensiode koht nagu ka rate.
Iga lapse sünnikuu grupid, kus suheldakse ka 10 aastat jutti, lasteaia ja kooligrupid, grupid töökaaslastega, hobidega seotud grupid üle maailma ja ka erialased huvigrupid.
Lisaks ka oma kodukoha grupid nii asumi, linna, valla kui ka maakonna piires.
-
Külaline
Ei jõua robotiga vaieldaKülaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 23:06Kasutavad vägagi FBd. Neil seal oma grupid iga valdkonna jaoks. Suhtlust on ikka väga palju.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 22:57 Noored ei kasuta FB, FB on pensiode koht nagu ka rate.
Iga lapse sünnikuu grupid, kus suheldakse ka 10 aastat jutti, lasteaia ja kooligrupid, grupid töökaaslastega, hobidega seotud grupid üle maailma ja ka erialased huvigrupid.
Lisaks ka oma kodukoha grupid nii asumi, linna, valla kui ka maakonna piires.
-
Külaline
Milliseid veebilehti noored kasutavad, uuring olemas https://euroopanoored.eu/mihus/kui-noor ... orsootoos/
-
Külaline
Noored eelistavad sotsiaalmeediaplatvorme, nagu Instagram, TikTok, YouTube ja WhatsApp, ning eelistatuim sisuvorm on video. Infot tuleks edastada lühidalt, visuaalselt ja arusaadavalt, vältides keerulist keelekasutust ja liigset teksti.
Facebooki kasutab kõigest 20% noortest ja seegi on vähenemas. Aga kes jõuab robotiga vaielda kes lihtsalt kõike ise välja mõtleb kui võiks kasvõi otsingut kasutada.
Facebooki kasutab kõigest 20% noortest ja seegi on vähenemas. Aga kes jõuab robotiga vaielda kes lihtsalt kõike ise välja mõtleb kui võiks kasvõi otsingut kasutada.
-
Külaline
Ju minu lapsed kuuluvad siis selle 20% hulka, kes FB gruppides aktiivsed on. Kasutavad neid kõiki, mida mainisin.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 23:12Facebooki kasutab kõigest 20% noortest ja seegi on vähenemas. Aga kes jõuab robotiga vaielda kes lihtsalt kõike ise välja mõtleb kui
-
Külaline
Mida kõike sina ja sinu lapsed ei tee.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 23:42Ju minu lapsed kuuluvad siis selle 20% hulka, kes FB gruppides aktiivsed on. Kasutavad neid kõiki, mida mainisin.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 23:12Facebooki kasutab kõigest 20% noortest ja seegi on vähenemas. Aga kes jõuab robotiga vaielda kes lihtsalt kõike ise välja mõtleb kui
-
Külaline
Räägime ju perekoolist kadunud nooremate inimeste teemadest ja need mahuvad ilusti selle 20% hulka. Eks mujal möllavad nendest nooremad, koolilapsed.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 23:12Facebooki kasutab kõigest 20% noortest
-
Külaline
Noored ei soovi olla samadel platvormidel kus on nende vanemad.
-
Külaline
WhatsApp on just sellest hästi populaarne kuna seal sõnumid kustuvad ära. Kirjutad oma asja ära, saad vastused eks ja siis päev hiljem on kõik kustunud. Sellised foorumid kus teemad jäävad igavesti teistele lugemiseks noori ei huvita, seepärast noored ei käi üldiselt ka foorumites nagu see foorum on. See et mõni üksik noor kuhugi ära eksib, see ei ole mingi alus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Bubbletea, Google [Bot], Semrush [Bot] ja 11 külalist