Gümnaasiumi ühiskatsed Tartus

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Gümnaasiumi ühiskatsed Tartus

Postitus Postitas Külaline »

Kuidas läksid? Minu laps ütles, et väga rasked olid olnud ja paljud klassikaaslased olid osad ülesanded tegemata jätnud..
Külaline

Minu laps tegi ka katseid. Tema jaoks oli kõige raskem olnud loodusainete test, kuigi arvas, et on selles tugevam kui reaalainete testis. Reaalainete test olevat olnud lihtne. Seda muidugi ei tea, kas ka vastused õiged said.... Praegu pabistab väga. Põhikooli lõpueksamite tulemused mängivad muidugi ka olulist rolli, kuid tundub, et väga palju on selliseid, kes said eesti keele ja matemaatika lõpueksamid 100 lähedased punktid, mistõttu tunne on, et selleks, et soovitud kooli sisse saada peab ka katsete testid 90+ tulemusele tegema. Oleneb ilmselt koolist.
Külaline

Lapsel matemaatika + eesti keele pk lõpueksamid olid korralikud (100 ja 90), ühiskatsete reaalvaldkonna test tundus talle keskmine, matemaatikaülesanded lihtsad, füüsika omad raskemad, ja mingit ülesannet, ütles, ei osanud ta kohe üldse. Nii et väga ennustamatu kõik esialgu, õnneks pole ühiskatsete koolid tema ainukesed võimalikud valikud ja väga me ei muretse.
Külaline

Kuidas katsete tulemused olid? Minu lapsel läks päris hästi: reaalained 98, loodus 86, humanitaar 80.
Külaline

Reaal 87, humanitaar 85, loodus 42. Ka ok, millisesse kooli soovib saada?
Külaline

Laps soovib saada Tamme meditsiini ning peaks selle tabeli järgi olema sees https://tammegymnaasium.ee/sisseastumine/ . Punkte kokku üle 480.
Kaalub ka Treffneri loodusesklassi, kuid ei tea, kas loodustestiga 85 punkti saab sisse. Ilmselt piiripealne. Teab ühte koolikaaslast, kes sai loodustesti üle 90. Kui latt on seal, siis ilmselt ei saa sinna. Ei teagi, kumb parem on üldse.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, elke, Google [Bot], kaegu, kiisu ja 9 külalist