Mis saamatute karja sa üleval pead? Omaette elamiseks nad just kodus harjutavadki, mitte et kolivad ära ja siis saavad teada, et koristada, pesu pesta ja süüa teha tuleb ka, aga kuidas, who the f knows. Arusaamatuks jääb, miks neid ülesandeid lapsele siiamaani pole antud. Olen Redditis näinud taolisi teemasid, kus laps küsib, et kolis omaette elama, kuidas ja mis tooteid ta nüüd poest peab ostma hakkama, millistele kuludele ja kui palju raha planeerima, mis vahenditega ja kuidas hoida puhtust. Miks vanemad oma lastele nii teevad?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2026 01:09 Mina arvan, et lapsed peaks vähemalt esialgu minema oma teed. Ma tahan ükskord pesta oma ja mehe pesu ja teha süüa kahele. Üksi elades tekib vastutus, toimetuleku oskus, majandamine. Mul on suur maja, ruumi jaguks, aga toesti tahan, et nad välja lendaks. Kui aga elu läheb nässu, siis jah voi mone aja möödudes, jah, palun.
Ma toesti ei taha, et nad kolmekümne viieselt ikka veel ilma iseseisva elu kogemuseta mu sohval mämm-mämm nõusks.
Arusaadav, et tahad, et nad kiiresti kodust minema läheks, kui sina üksinda kõiki orjad, sh meest, kes ei saa pesumasina nuppugi vajutatud.