Kui suur on beebi jalg? (kudumine)

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Algaja Kuduja

Kui suur on beebi jalg? (kudumine)

Postitus Postitas Algaja Kuduja »

Sooviksin tuttavate lapsele üllatuskingiks sokid kududa, aga mul pole aimugi, kui suur võiks olla beebi jalg. Äkki kellelgi on kodus 6-9kuune laps ja saaks mulle öelda oma lapse jalalaba pikkuse, pahkluu ümbermõõdu ja pöia ümbermõõdu?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Algaja Kuduja kirjutas: 19 Juul 2024 20:09 Sooviksin tuttavate lapsele üllatuskingiks sokid kududa, aga mul pole aimugi, kui suur võiks olla beebi jalg. Äkki kellelgi on kodus 6-9kuune laps ja saaks mulle öelda oma lapse jalalaba pikkuse, pahkluu ümbermõõdu ja pöia ümbermõõdu?
Mul on värske 9 kuune.
Talla pikkus on 11-12cm
Pöid ja pahkluu üm mõlemad 15cm.

Kooks väikese varuga(pahkluu osa kindlasti, siis on lihtsam jalga panna sokke). Sest lapse jalg kasvab väga kiirelt.
Algaja Kuduja

Külaline kirjutas: 19 Juul 2024 21:13
Algaja Kuduja kirjutas: 19 Juul 2024 20:09 Sooviksin tuttavate lapsele üllatuskingiks sokid kududa, aga mul pole aimugi, kui suur võiks olla beebi jalg. Äkki kellelgi on kodus 6-9kuune laps ja saaks mulle öelda oma lapse jalalaba pikkuse, pahkluu ümbermõõdu ja pöia ümbermõõdu?
Mul on värske 9 kuune.
Talla pikkus on 11-12cm
Pöid ja pahkluu üm mõlemad 15cm.

Kooks väikese varuga(pahkluu osa kindlasti, siis on lihtsam jalga panna sokke). Sest lapse jalg kasvab väga kiirelt.
Aitäh vastuse eest!
Külaline

Beebi kasvab kiirelt, kaua ta seda sokki ikka kannab ja tahab kanda. Ja kootud sokki veel…see ju sügelev kui ei ole udupeenest pehmest meriinosiidi segust
Külaline

Sellistel algajatel ringitatsajatel kasutasime ainult libisemiskindlate nupukestega sokke, mis püsisid kindlalt jalas. Kootud sokke kingiti ka, aga jalga need kordagi ei saanud, aastaaeg oli vale, talveks olid ammuilma väikesed.
Külaline

Kootud sokk on talvel hea kärus magavale lapsele.
Aastane magab kindlasti ka veel kärus(kui on üleüldse kärus magaja).
Või siis sellisele istuvale, kes veel ei kõnni ega liiguta palju.
Mina kasutan villaseid sokke tavalise soki peale, magamiskotis.
Mina küll võtaks kootud sokid heaga vastu. Suuremake lapsele on veel vanavanaema varu olemas, pisile tegi eelmine talv sõbranna aga teda enam pole kahjuks(surnud).
Suurem laps on mul 10 ja kandis ka talvel villaseid sokke kui ikka -15 oli.
Ise kannan ka alati tavaliste sokkide peal. Siis ei aja sügelema.
Külaline

Koo beebile mänguasi, mõmmi. Sellest kauem rõõmu ja otstarbekam
Algaja Kuduja

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 11:36 Beebi kasvab kiirelt, kaua ta seda sokki ikka kannab ja tahab kanda. Ja kootud sokki veel…see ju sügelev kui ei ole udupeenest pehmest meriinosiidi segust
Drops baby merino lõnga kasutan, hästi pehme on ja üldse mitte villase moodi. Mu enda lapsed kandsid villaseid sokke Voksi kotis magades, toas olid libisemiskindlad sokid. Suuremana olid villased sokid head voodrita kummikutes.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist