Mis puudutab kaalutõusu, siis kui mul on pidu ja tarvitan alkoholi, siis on järgmise ja ülejärgmise päeva kaaluvahe rahulikult 3-4 kilo.
Sibul otsib sellerit, jälle
-
Külaline
Vaatan praegu ta storysid, ta on emmega tööreisil/puhkamas. Küsib inimestelt, kui vanaks nad teda peavad ja vastatakse 21-23. Siinsetele kadedatele mammidele siis vastukajaks
Mis puudutab kaalutõusu, siis kui mul on pidu ja tarvitan alkoholi, siis on järgmise ja ülejärgmise päeva kaaluvahe rahulikult 3-4 kilo.
-
Külaline
Näed, isegi seda sa ei talu, et ta näeb noor välja? Ongi vallaline, kõik õige, sotasiaalse staatuse järgi noor neiu. Kas sina olid see, kelle arust ei tohi lapsele plika öelda? Pidavat olema halvustav ja nii. Mina arvan küll, et ühel päeval upud sa oma sapi sisse ära, selline põlgus ja viha igati kenade ja tublite naiste kohta ei ole kuidagi normaalne.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 13:45 Väljendiga "noor neiu" mõeldakse tavaliselt teismeeas või varases 20. eluaastates vallalist naisterahvast ehk tütarlast, kes on lapse- ja täiskasvanuea üleminekufaasis.
Vanusevahemik: Kõige sagedamini mõeldakse selle all vanust umbes 13–22 eluaastat. See hõlmab gümnaasiumiealisi tüdrukuid ja noori üliõpilasi või tööturule sisenenud naisi.
Sotsiaalne staatus: Traditsioonilises tähenduses viitab "neiu" (erinevalt sõnast "naine") sellele, et tegemist on vallalise või abielu- ja pereloomise-eelse noore inimesega.
Meeleheitlik kaitsja, oled vist natuke tuutu![]()
-
Külaline
Miks sa pead, kes käsib? Ma ei ava mitte ühtegi artiklit, mida ma lugeda ei soovi.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 16:48 Ei, ma ei hakka kuulama, aga pilti ja jaburat teksti pean ikka nägema
https://www.ohtuleht.ee/oltv-raadio/115 ... siaks-ilus[/b]-ja-mul-on-vabadus-diana-teniste-raagib-miks-ta-on-otsustanud-lapsi-mitte-saada
-
Külaline
See on ju nähtav ilma avamata. Kas vaestele lugemisõiguseta kodanikele ei ole nähtav?
-
Külaline
See näeb labane välja. Eriti, kui kohe on paista, et ilma oleks oluliselt ilusam.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 19:06Kas see on kuidagi halb, kui on kohe näha, et huuli süstitud?
-
Külaline
No temal on nüüd ilusam, seetõttu seda tehtigi. Väga kena.
-
Külaline
Minul on Delfi pakett ostetud, aga ilma artiklit avamata näen vaid pealkirja. Mida sina siis näed? Kõiki pilte või?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 21:33 See on ju nähtav ilma avamata. Kas vaestele lugemisõiguseta kodanikele ei ole nähtav?
-
Külaline
Siin räägitakse ju välimusest piltide põhjal.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 18:34Mis puudutab kaalutõusu, siis kui mul on pidu ja tarvitan alkoholi, siis on järgmise ja ülejärgmise päeva kaaluvahe rahulikult 3-4 kilo.
Peojärgne kaaluvahe ei jõua su kehakujusse järgmiseks päevaks ometi
Suurem kogus toitu ja alkot/vedelikku püsivad maos ja soolestikus, kuni need massid sealt väljuvad loomulikul teel.
Kui sa sama elustiili ei jätka, siis tekkis su kehasse selle ühe peo jooksul ehk 200 g üleliigset massi. Ja seda pole küll üheltki pildilt näha.
-
Külaline
Nagu öeldud- kadedus on hirmus asi. Kohe kuidagi ei suuda olla ilma kenade naiste kallal kaagutamata.
-
Külaline
Kes see kena naine on?Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 12:12Nagu öeldud- kadedus on hirmus asi. Kohe kuidagi ei suuda olla ilma kenade naiste kallal kaagutamata.![]()
-
Külaline
Diana.
-
Külaline
Ja mis tal nende sibulate ja selleritega on?
-
Külaline
Taimetoidust see meeletu iluKülaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 13:46Ja mis tal nende sibulate ja selleritega on?
-
Külaline
Aga kas ta suu- ja kehahaisu ei karda? Ja seller ajab ju hirmsasti pissima.
-
Külaline
Printsess vää? Aga too on juba ammu surnud. Ilus oli ta küll.
-
Külaline
Vastikud labased ja huumorivaesed naised.
-
Külaline
Oli jah ilus ja lapsed olid ka, oligi kohe nagu päris naine.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 14:20Printsess vää? Aga too on juba ammu surnud. Ilus oli ta küll.
-
Külaline
Kui kuivetunud fitnessitar kuivalt sööb, siis ehk ei pääse välja midagi.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 14:18Aga kas ta suu- ja kehahaisu ei karda? Ja seller ajab ju hirmsasti pissima.
-
Külaline
Mis kuivetanud? Ümarapoolne pidi ju olema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Kirile, Triibu ja 6 külalist