Armuke
-
Külaline
Jah. Lihtsalt alati on keegi veel lisaks olnud, esimene armuke tekkis peagi pärast pulmi (18 aastat oleme nüüdseks abielus olnud). Huvitaval kombel pole jah kunagi kahtlustanud. Töö ajal ja teine kord peale tööd; reisidel käime. Jah, olen rahul.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 15:48 Kas siin on mõnel naisel oma mehe kõrvalt armuke? Kui on, siis miks nii on läinud? Kas oma mees ei kahtlusta midagi? Kuidas te oma mehe kõrvalt armukesega kohtute? Ja kas olete sellise elukorraldusega rahul?
-
Külaline
Sind ennast pole huvitama hakanud, et miks sul armukest tingimata vaja on? Mis probleemi endas sa sellega lahendad? Soovitaks uurida, sest normaalne see pole.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 18:00Jah. Lihtsalt alati on keegi veel lisaks olnud, esimene armuke tekkis peagi pärast pulmi (18 aastat oleme nüüdseks abielus olnud). Huvitaval kombel pole jah kunagi kahtlustanud. Töö ajal ja teine kord peale tööd; reisidel käime. Jah, olen rahul.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 15:48 Kas siin on mõnel naisel oma mehe kõrvalt armuke? Kui on, siis miks nii on läinud? Kas oma mees ei kahtlusta midagi? Kuidas te oma mehe kõrvalt armukesega kohtute? Ja kas olete sellise elukorraldusega rahul?
-
Külaline
Aga mul polegi probleeme. Kõik päevad on mõnusad ja päikeselised.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 18:33Sind ennast pole huvitama hakanud, et miks sul armukest tingimata vaja on? Mis probleemi endas sa sellega lahendad? Soovitaks uurida, sest normaalne see pole.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 18:00Jah. Lihtsalt alati on keegi veel lisaks olnud, esimene armuke tekkis peagi pärast pulmi (18 aastat oleme nüüdseks abielus olnud). Huvitaval kombel pole jah kunagi kahtlustanud. Töö ajal ja teine kord peale tööd; reisidel käime. Jah, olen rahul.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 15:48 Kas siin on mõnel naisel oma mehe kõrvalt armuke? Kui on, siis miks nii on läinud? Kas oma mees ei kahtlusta midagi? Kuidas te oma mehe kõrvalt armukesega kohtute? Ja kas olete sellise elukorraldusega rahul?
-
Külaline
Ja 16 aastat noorem mees ja kümned kinnisvarad, mis kenasti toodavad ...Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 19:21Aga mul polegi probleeme. Kõik päevad on mõnusad ja päikeselised.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 18:33Sind ennast pole huvitama hakanud, et miks sul armukest tingimata vaja on? Mis probleemi endas sa sellega lahendad? Soovitaks uurida, sest normaalne see pole.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 18:00
Jah. Lihtsalt alati on keegi veel lisaks olnud, esimene armuke tekkis peagi pärast pulmi (18 aastat oleme nüüdseks abielus olnud). Huvitaval kombel pole jah kunagi kahtlustanud. Töö ajal ja teine kord peale tööd; reisidel käime. Jah, olen rahul.![]()
-
Külaline
Tubli oled.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 19:31Ja 16 aastat noorem mees ja kümned kinnisvarad, mis kenasti toodavad ...
Mul endal küll nii palju nooremat pole olnud, aga väga kena välimusega siiski kõik.
Kinnisvaraga isiklikult jännata ei viitsi, aga kui sulle meeldib, lase käia.
-
Külaline
Sul siiski on probleem - sa oled petis ning arvatavasti ka psühhopaat, kui seda ise seni pole kordagi sellisena tunnetanud. Et sa probleemi ise ei taju, on osa sellest probleemist.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 19:21Aga mul polegi probleeme. Kõik päevad on mõnusad ja päikeselised.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 18:33Sind ennast pole huvitama hakanud, et miks sul armukest tingimata vaja on? Mis probleemi endas sa sellega lahendad? Soovitaks uurida, sest normaalne see pole.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 18:00
Jah. Lihtsalt alati on keegi veel lisaks olnud, esimene armuke tekkis peagi pärast pulmi (18 aastat oleme nüüdseks abielus olnud). Huvitaval kombel pole jah kunagi kahtlustanud. Töö ajal ja teine kord peale tööd; reisidel käime. Jah, olen rahul.![]()
-
Külaline
Milleks endale vägisi probleemi / probleeme tekitada, kui elu on mõnus ja hea?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 19:47Sul siiski on probleem - sa oled petis ning arvatavasti ka psühhopaat, kui seda ise seni pole kordagi sellisena tunnetanud. Et sa probleemi ise ei taju, on osa sellest probleemist.
-
Külaline
Oma mehega ka asja teed? Sul suurem isu kui mehel? On sul tundeid mõlema mehe vastu?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 18:00Jah. Lihtsalt alati on keegi veel lisaks olnud, esimene armuke tekkis peagi pärast pulmi (18 aastat oleme nüüdseks abielus olnud). Huvitaval kombel pole jah kunagi kahtlustanud. Töö ajal ja teine kord peale tööd; reisidel käime. Jah, olen rahul.
Armukesi mitu olnud?
Ma ise olen mõelnud, et võiks armuke olla kes minuga kooselu ei tahaks. Ainult asja tahaks vahetevahel teha. Ise ma oma kaasaga seda asja ei tee.
-
Külaline
Jah, seks mulle meeldib, nii et ikka olen seda nii mehe kui ka armukes(t)ega harrastanud.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 20:12Oma mehega ka asja teed? Sul suurem isu kui mehel? On sul tundeid mõlema mehe vastu?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 18:00Jah. Lihtsalt alati on keegi veel lisaks olnud, esimene armuke tekkis peagi pärast pulmi (18 aastat oleme nüüdseks abielus olnud). Huvitaval kombel pole jah kunagi kahtlustanud. Töö ajal ja teine kord peale tööd; reisidel käime. Jah, olen rahul.
Armukesi mitu olnud?
Ma ise olen mõelnud, et võiks armuke olla kes minuga kooselu ei tahaks. Ainult asja tahaks vahetevahel teha. Ise ma oma kaasaga seda asja ei tee.
Mis tunnetesse puutub, siis ma väga hindan oma meest, ta on parim isa meie lastele ja hoolitseb minu eest. Aga ma ei ütleks, et ma temasse kunagi meeletult armunud oleksin olnud - tema on mind alati taga ajanud ja armastanud.
Ja "staažiga" ehk pikemaajalisi armukesi on mul kolm-neli olnud. Nendega on rohkem crush ja seks olnud.
Ehk ma pole eriline "tundleja" tundub.
Lihtsalt võtan elu mõnuga.
-
Külaline
Kas eesmärk pühendab abinõu? Kõik on lubatud selleks, et sinu elu oleks mõnus ja hea? Ka teiste elu ära rikkumine?Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 20:04Milleks endale vägisi probleemi / probleeme tekitada, kui elu on mõnus ja hea?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 19:47Sul siiski on probleem - sa oled petis ning arvatavasti ka psühhopaat, kui seda ise seni pole kordagi sellisena tunnetanud. Et sa probleemi ise ei taju, on osa sellest probleemist.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 19:21
Aga mul polegi probleeme. Kõik päevad on mõnusad ja päikeselised.![]()
Ja pole nüüd vaja vastust, et "aaaaga ma pole kellegi elu ära rikkunud, mu mees ju ei tea".
-
Külaline
Eks mõtle siis endale sobiv vastus ise välja.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 20:27Kas eesmärk pühendab abinõu? Kõik on lubatud selleks, et sinu elu oleks mõnus ja hea? Ka teiste elu ära rikkumine?Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 20:04Milleks endale vägisi probleemi / probleeme tekitada, kui elu on mõnus ja hea?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 19:47 Sul siiski on probleem - sa oled petis ning arvatavasti ka psühhopaat, kui seda ise seni pole kordagi sellisena tunnetanud. Et sa probleemi ise ei taju, on osa sellest probleemist.
Ja pole nüüd vaja vastust, et "aaaaga ma pole kellegi elu ära rikkunud, mu mees ju ei tea".
-
Külaline
Pühitseb, mitte pühendab. Kogu aeg öeldakse seda valesti.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 20:27Kas eesmärk pühendab abinõu?
-
Külaline
Üks siinne tola on ikka nii pihta saanud, et see noorema mehega rikas naine elab ta peas nüüd juba lausa 24/7. Igale poole ta oma stampi topib ja esineb lausa teise nimel, et oma adrekas kätte saadaKülaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 19:31Ja 16 aastat noorem mees ja kümned kinnisvarad, mis kenasti toodavad ...
-
Külaline
Armukese pidamise põhiline mõte ongi ju seks. Kui armukesega niisama mööda linna kepsutad, teatrid, kohvikud, restoranid, siis on see varsti abikaasal teada ja siis võib hakata juhtuma. Armukest tasub ikka salaja pidada.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 20:25Jah, seks mulle meeldib, nii et ikka olen seda nii mehe kui ka armukes(t)ega harrastanud.
Kummal on suurem kara, kas mehel või armukesel?
-
Külaline
olen pidanud armukest mehe teadmisel ja vaikival nõusolekul. mingi 5 aastat. siis enam ei viitsinud.
-
Külaline
Jah, ma võtaksin ka armukese, kui minu standarditele vastav ette satuks. Kuna meest seks ei huvita juba aastaid, siis poleks ka mingeid süümekaid.
Isegi kui teada saaks, poleks ka probleemi, ei läheks ta kuhugi. Ainult jah, selle leidmisega probleem, ei saa ju kuskile pilti üles panna...
Isegi kui teada saaks, poleks ka probleemi, ei läheks ta kuhugi. Ainult jah, selle leidmisega probleem, ei saa ju kuskile pilti üles panna...
-
Külaline
Jah, muidugi ütlesin valesti, üldse ei ole mõelnud selle ütlemise õigsusele. Tänan parandamast, nüüd jääb vast meelde.
-
Külaline
Mis mul üle jääb. Arusaadav, et sul polegi vastust. Liiga keeruline mõte sinu jaoks, et tuleks ka kellegi teise kui iseenda peale mõelda.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 20:39Eks mõtle siis endale sobiv vastus ise välja.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 20:27Kas eesmärk pühendab abinõu? Kõik on lubatud selleks, et sinu elu oleks mõnus ja hea? Ka teiste elu ära rikkumine?Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 20:04
Milleks endale vägisi probleemi / probleeme tekitada, kui elu on mõnus ja hea?
-
Külaline
No aga kui sa ise selline standardile vastav oled, siis miks mees sind ei taha?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 21:57 Jah, ma võtaksin ka armukese, kui minu standarditele vastav ette satuks. Kuna meest seks ei huvita juba aastaid, siis poleks ka mingeid süümekaid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist