Lõbusad lood perekoolist

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 21 Mai 2026 11:21
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 10:38 Täitsa huvitav - miks sul selline ekraanipilt tehtud või alles on?
Pole minu tehtud ekraanitõmmis. Eelpool juba link olemas ka. Juhuslik leid netist ja tore seda enam, et seal rivis on ka üks minu tehtud teema.
See "Leinan peaaegu võõrast inimest" kindlasti :D
Külaline

Mulle meenub veel teema naisest, kes oma kallimal külas käies mitte kunagi wc-s häda nr 2 ei teinud. Lippas mingit hädavalet kasutades lähedalasuvasse bensukasse ja käis seal hädal. Talle sekundeeris proua, kes väitis, et tema enne vetsu nr 2 tegema ei lähe, kui mees on kodust välja läinud. Ei tulnud kõne allagi, et tega seda mehe kodusoleku ajal- liiga piinlik tegevus.

See oli küll teema, mis mu silmad avas, et on ikka huvitavaid inimesi olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 01:00 Mulle meenub veel teema naisest, kes oma kallimal külas käies mitte kunagi wc-s häda nr 2 ei teinud. Lippas mingit hädavalet kasutades lähedalasuvasse bensukasse ja käis seal hädal. Talle sekundeeris proua, kes väitis, et tema enne vetsu nr 2 tegema ei lähe, kui mees on kodust välja läinud. Ei tulnud kõne allagi, et tega seda mehe kodusoleku ajal- liiga piinlik tegevus.

See oli küll teema, mis mu silmad avas, et on ikka huvitavaid inimesi olemas.
No oli seal ju ka teema uppumatust junnist.
Külaline

Eks see "Uppumatud junnid" lugu võis ka lihtsalt linnalegend olla. Vändati sellest loost ju ka "Saladuste" saade. Aga seal keerati veel natukene vinti peale. Kuna junnid alla ei läinud õngitses neiu need kilekotiga vetsupotist välja. Uus silmarõõm oli kodust juba lahkunud. Ja neiu pidi ka kohe lahkuma, aga enne kirjutas peikakandidaadile köögilaua taga kirja, sisuks midagi sellist, et oli meeldiv öö ja sooviks suhet edasi aretada. Siis pani riidesse ja lahkus. Aga sneprist ust kinni lastes meenus, et oli vetsupotist kilekotiga väljaõngitsetud junnid unustanud köögi laua peale, kirjakese kõrvale.

Hästi ei taha uskuda, et see kõik päriselt toimus, aga lõbus lookene igal juhul.
Külaline

Lõbus, õigemini piinlik oli ka looke sellest, kuidas tütarlaps ei saanud uut töökohta vastu võtta, sest "nussiajad" ei sobinud.
Külaline

Meenub üks lugu teemast "Hajameelne professor", kus kägu läks poodi, parkis kenasti auto parklasse ära ja asus ostlema. Sisseostud tehtud ja ostukeskusest väljudes märkab, et buss ka mugavalt just peatuses. Jookseb siis bussile, omal mitu rasket ostukotti käe otsas. Kodu juures bussilt maha ronides meenub lõpuks, et auto jäi ju ostukeskuse parklasse ...
Külaline

Mitu lugu oli kogemata võõrasse autosse istumisest.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 11:39Meenub üks lugu teemast "Hajameelne professor", kus kägu läks poodi, parkis kenasti auto parklasse ära ja asus ostlema. Sisseostud tehtud ja ostukeskusest väljudes märkab, et buss ka mugavalt just peatuses. Jookseb siis bussile, omal mitu rasket ostukotti käe otsas. Kodu juures bussilt maha ronides meenub lõpuks, et auto jäi ju ostukeskuse parklasse ...
Selle variant on, et sõidab mees mööda linnatänavat ja näeb eespool valgusfooriga ülekäigurajal lapsevankri ja kottidega maadlevat naisterahvast. Hüppab siis autost välja, jätab veel uksegi pärani, ja avitab naisterahva üle tee. Vaatab siis, et ehh, tramm siinsamas peatuses, tormab peale. Alles kodupeatuses väljudes tuleb valgusfoori taha jäänud auto meelde.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 15:19
Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 11:39Meenub üks lugu teemast "Hajameelne professor", kus kägu läks poodi, parkis kenasti auto parklasse ära ja asus ostlema. Sisseostud tehtud ja ostukeskusest väljudes märkab, et buss ka mugavalt just peatuses. Jookseb siis bussile, omal mitu rasket ostukotti käe otsas. Kodu juures bussilt maha ronides meenub lõpuks, et auto jäi ju ostukeskuse parklasse ...
Selle variant on, et sõidab mees mööda linnatänavat ja näeb eespool valgusfooriga ülekäigurajal lapsevankri ja kottidega maadlevat naisterahvast. Hüppab siis autost välja, jätab veel uksegi pärani, ja avitab naisterahva üle tee. Vaatab siis, et ehh, tramm siinsamas peatuses, tormab peale. Alles kodupeatuses väljudes tuleb valgusfoori taha jäänud auto meelde.
See viimane küll loogiline ei ole. Niisama kellegi luul. Või on see mees täiesti dementne.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 16:26
See viimane küll loogiline ei ole. Niisama kellegi luul. Või on see mees täiesti dementne.
No see on ulme jah. Mitte üks normaalne autojuht ei pane niimoodi foori taga liiklust seisma.
Ta vist tahtis ka humoorikas olla selle väljamõeldisega/näitega.

Küll aga ma olen ise täpselt samasuguse võõra auto uksi lõgistanud, kui poest olen tulnud. Meie autode vahel oli üks auto ja ega ma numbrimärki vaadanud. Koht oli ju nahu sama. Imestasin vaid, et miks puldist uksed lahti ei tule. Siis taipasin ka numbrimärki vaadata.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 17:29Küll aga ma olen ise täpselt samasuguse võõra auto uksi lõgistanud, kui poest olen tulnud. Meie autode vahel oli üks auto ja ega ma numbrimärki vaadanud. Koht oli ju nahu sama. Imestasin vaid, et miks puldist uksed lahti ei tule. Siis taipasin ka numbrimärki vaadata.
Täielik väljamõeldis, vaimuvaba pealekauba. Jumalast nahu.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 17:29
Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 16:26

No see on ulme jah. Mitte üks normaalne autojuht ei pane niimoodi foori taga liiklust seisma.
Ta vist tahtis ka humoorikas olla selle väljamõeldisega/näitega.

Küll aga ma olen ise täpselt samasuguse võõra auto uksi lõgistanud, kui poest olen tulnud. Meie autode vahel oli üks auto ja ega ma numbrimärki vaadanud. Koht oli ju nahu sama. Imestasin vaid, et miks puldist uksed lahti ei tule. Siis taipasin ka numbrimärki vaadata.
Nõukaaegne tõestisündinud lugu. Mees sõitis mossega kolhoosikeskusesse külla. Õhtul pimedas läks auto juurde, tegi ukse lahti, istus autosse, pani mootori käima, hakkas tagurpidikäiku sisse panema, siis avastas, et polegi oma auto, käigukangi nupp oli teistsugune. Oli kõrvalautosse istunud.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 22 Mai 2026 19:43Nõukaaegne tõestisündinud lugu. Mees sõitis mossega kolhoosikeskusesse külla. Õhtul pimedas läks auto juurde, tegi ukse lahti, istus autosse, pani mootori käima, hakkas tagurpidikäiku sisse panema, siis avastas, et polegi oma auto, käigukangi nupp oli teistsugune. Oli kõrvalautosse istunud.
Kui me nõukaajal malevas olime, siis vahel sõidutas meid oma Willisega mingi kohalik töödejuhataja. Tal olid mingid meetripaksuste klaasidega prillid. Siis ükspäev teda ei tulnud ja kui küsisime, mis ja mida, siis räägiti, et tal oli avarii. Männioks oli prilliklaasi ette langenud ja mees arvas, et palk kukkus teele ja keeras Willise kraavi.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 20:18
Tõutäkk kirjutas: 22 Mai 2026 19:43Nõukaaegne tõestisündinud lugu. Mees sõitis mossega kolhoosikeskusesse külla. Õhtul pimedas läks auto juurde, tegi ukse lahti, istus autosse, pani mootori käima, hakkas tagurpidikäiku sisse panema, siis avastas, et polegi oma auto, käigukangi nupp oli teistsugune. Oli kõrvalautosse istunud.
Kui me nõukaajal malevas olime, siis vahel sõidutas meid oma Willisega mingi kohalik töödejuhataja. Tal olid mingid meetripaksuste klaasidega prillid. Siis ükspäev teda ei tulnud ja kui küsisime, mis ja mida, siis räägiti, et tal oli avarii. Männioks oli prilliklaasi ette langenud ja mees arvas, et palk kukkus teele ja keeras Willise kraavi.
Sa olid Hiiumaal malevas, onju? Kõlab hiidlaste huumori moodi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 20:27
Guest kirjutas: 22 Mai 2026 20:18
Sa olid Hiiumaal malevas, onju? Kõlab hiidlaste huumori moodi.
Äi, Saaremaal. Kohas, mis kõlab peaaegu nagu Hiiumaa pealinn.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 20:18
Ah mis sa plärad. Isegi mossel olid erinevad võtmed. Kui just süütelukk ei olnud katki ja autot sai kruvikeerajaga käivitada. Mis oli suur erand
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 20:52
Ah mis sa plärad. Isegi mossel olid erinevad võtmed. Kui just süütelukk ei olnud katki ja autot sai kruvikeerajaga käivitada. Mis oli suur erand
Pane enne vastamist prillid ette.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 20:52Ah mis sa plärad. Isegi mossel olid erinevad võtmed. Kui just süütelukk ei olnud katki ja autot sai kruvikeerajaga käivitada. Mis oli suur erand
Vot ei tea, aga mäletan, kui - ikka nõukaajal - oli mu värskel kallimal valge Volga. Korra siis sai kesklinna sõidetud ja poiss pidi korra kuskilt asutusest kähku läbi hüppama. Nii ta krapsakalt vuhh! läks ja mina jäin autosse. Ja ootasin, ootasin ja jube pikaks venis juba see ootamine, aga poissi pole ega tule.

Lõpuks siiski tuli, endal imelik nägu ees, ja ütles, et ta oli meie taga teisel pool tänavat seisvasse valgesse Volgasse istunud. Mõtles, et ma korra välja läksin. Ja siis ootas, ootas ja ootas.

Aga imestas ta kah täiega, et oma Volga võtmega suvalise teise Volga ukse lahti sai.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 20:52
Näiteks mul on hulk Uaze ja osad võtmed keeravad ka teiste Uazide lukke, eriti kui võti ja lukk on kulunud. Ka vanematel mossedel oli sama. Ladade ja uuemate mossede süütelukud olid olid kindlamad.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 16:26See viimane küll loogiline ei ole. Niisama kellegi luul. Või on see mees täiesti dementne.
Inimesed tormavad poes oma just ostetud kauba juurestki seda kaasa võtmata minema.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elke ja 6 külalist