Armukolmnurk
-
Külaline
Võimalik, et ma ei mõista kolme eelmist lõiku, kuid mina loen nendest välja sundi, mitte loomulikku kulgemist.
-
Külaline
Kmkm, kellel teistel? Neil, kes põgenevad varakult kodust, et olla paarisuhtes ja sünnitada 16.aastasena ja omada 20. eluaastaks mitut last? Ei imesta, kui isalik, suunav ja õpetlik suhtumine sel juhul vajalik on. Teadlikud tiinekad valikud kogu eluks? Ei, ütlen minaKülaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 19:31 Teistel on ammu juba lapselapsed varsti. Kohe päriselt, nii on. Elu ei oota, ootad ainult sina. Plaanide tegemise ajal läheb elu edasi.
-
Külaline
Kompleksides ja suhteliselt rumal keskealine tädikekes ei saa enda elu, tunnete ja kõige muuga k.a endaga hakkama. Ma tegelikult ei mõista neid iseaalmehe otsingul olevaid keskealisi mamsleid. Mingi asi mehe juures härib. Väike ja tõenäoliselt ka tähtsusetu asi aga näe armumine kustub. Kes oled sina, et sa pead inimest muutma? Kas oled ise veatu? Jahh inimeste suhtes peab midagi olema mis seob. Igathaes katse inimest muuta, kontrollida jne lükkab ta eemale. Mingi asi ju sidus kui voodisse ronisid, aga näe ikka vaja probleem välja mõelda.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 19:26Suhtesse minna pole mingi probleem, probleem on suhet hoida. Need asjad, mis häirivad enne, häirivad ka suhte ajal ja need kustutavadki armumise. Kui sa oled juba tüki vanemat inimest.. Isegi siis, kui oled kõik need aastad olnud vallaline mingil imekombel, siis ikkagi ei saa täiskasvanud inimene enam samasuguselt mõelda kui tiinekas. Teiseks muidugi, millest ei räägita, on see, et varases eas suhtesse minnes seovad paljud asjad sind kaaslasega, te loote elu ja argipäeva koos, vanemas eas on teistsugune suhe. On tõestatud, et püsivad sõprused tulevad lapsepõlvest. Ma eeldan, et sama on suhetega. Lihtsalt see pole enam sama asi, mis minevikus ja noor olles. Inimesed juba pole samad. Vähemalt nii ma arvan suhetest. Midagi peab siduma paraku, et üldse miski toimiks ja lihtsalt ajutine kirg ei seo.Kass kirjutas: ↑06 Juul 2024 11:15Tegelikult südamest sa tahaksid armuda, aga vastastikuselt.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2024 00:51 Ongi õudne. Mul pole kunagi vastastikkust armumist on. Minusse on olnud armunud paar tüüpi, kes mulle üldse huvi ei pakkunud. Ja mina olen olnud armunud inimestesse, keda mina sugugi ei huvita..
Alati saan haiget ka.. rohkem armuda ei taha.
Minu puhul tekiks siis alateadlikult hirm uue ja tundmatu olukorra ees mida pole varem kunagi kogenud, et mis nüüd juhtuma hakkab.
Põhimõtteliselt lõpetad üksinda kuskil vanadekodus. Ja sinna on veel pikk tee üksinda minna. Kui sa just ei proovi mõnikord teisiti käituda ja proovida mis siis saab.
-
Külaline
Issand jumal. Milliseid hälvikuid ikka meie seas liigub.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 20:57Kmkm, kellel teistel? Neil, kes põgenevad varakult kodust, et olla paarisuhtes ja sünnitada 16.aastasena ja omada 20. eluaastaks mitut last? Ei imesta, kui isalik, suunav ja õpetlik suhtumine sel juhul vajalik on. Teadlikud tiinekad valikud kogu eluks? Ei, ütlen minaKülaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 19:31 Teistel on ammu juba lapselapsed varsti. Kohe päriselt, nii on. Elu ei oota, ootad ainult sina. Plaanide tegemise ajal läheb elu edasi.
-
Külaline
Serveerid seda nagu üksindus oleks mingi eriline õnnetus. Muide, on terve hulk inimesi, kes seda täiega naudivad. Kirjeldad siin just mõne ideaalmaailma.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 23:08
Põhimõtteliselt lõpetad üksinda kuskil vanadekodus. Ja sinna on veel pikk tee üksinda minna.
-
Külaline
Ma siin loen sinu kirjutisi ja proovin aru saada, mis see sinu probleem on siis. Siit tuleb välja, et need jubedad keskealised mamslid jätavad sind järjest maha. Kõik otsivad sinu arust ideaalmeest ja sina selle pildiga ei haaku. Aga kas sa seda pole mõelnud kunagi, et äkki sinus on viga. Minu arust naistel on hoopis kombeks olla arusaamatult leplik. Kannatavad igasugu tölle ja lahkuvad siis, kui ikka on täiesti väljakannatamatu. Kui sa nendele naistele ka sellist vingu kogu aeg lased, siis nad ei saagi ju muudmoodi käituda, kui jalga lasta. Kirjutad, et midagi ju sidus, kui voodisse ronis. Aga sina räägid ju pidevalt, et sind nende üheöösuhetega ei seo midagi, nad on koledad ja jubedad, miks sa siis ise solvud, et need naised edasi liiguvad. Äkki sina ka proovid teisiti käituda ja vaadata, mis siis saab. Äkki mõni kannatab sind rohkem välja kui üks kord voodis. See sinu hirmus kibestumine peletab kõik eemale.Kompleksides ja suhteliselt rumal keskealine tädikekes ei saa enda elu, tunnete ja kõige muuga k.a endaga hakkama. Ma tegelikult ei mõista neid iseaalmehe otsingul olevaid keskealisi mamsleid. Mingi asi mehe juures härib. Väike ja tõenäoliselt ka tähtsusetu asi aga näe armumine kustub. Kes oled sina, et sa pead inimest muutma? Kas oled ise veatu? Jahh inimeste suhtes peab midagi olema mis seob. Igathaes katse inimest muuta, kontrollida jne lükkab ta eemale. Mingi asi ju sidus kui voodisse ronisid, aga näe ikka vaja probleem välja mõelda.
Põhimõtteliselt lõpetad üksinda kuskil vanadekodus. Ja sinna on veel pikk tee üksinda minna. Kui sa just ei proovi mõnikord teisiti käituda ja proovida mis siis saab.
-
Külaline
Nii. Tõenäoliselt jälle pannakse mulle süüks midagi mida ma pole kirjutanud. Teeme ühe asja selgeks. Kõiki kommentaare siin ei kirjuta mina. Siit edasi järgmine fakt. Kus olen kirjutanud, et mind maha jäetakes. Pidevalt. Mõni viide?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 08:18Ma siin loen sinu kirjutisi ja proovin aru saada, mis see sinu probleem on siis. Siit tuleb välja, et need jubedad keskealised mamslid jätavad sind järjest maha. Kõik otsivad sinu arust ideaalmeest ja sina selle pildiga ei haaku. Aga kas sa seda pole mõelnud kunagi, et äkki sinus on viga. Minu arust naistel on hoopis kombeks olla arusaamatult leplik. Kannatavad igasugu tölle ja lahkuvad siis, kui ikka on täiesti väljakannatamatu. Kui sa nendele naistele ka sellist vingu kogu aeg lased, siis nad ei saagi ju muudmoodi käituda, kui jalga lasta. Kirjutad, et midagi ju sidus, kui voodisse ronis. Aga sina räägid ju pidevalt, et sind nende üheöösuhetega ei seo midagi, nad on koledad ja jubedad, miks sa siis ise solvud, et need naised edasi liiguvad. Äkki sina ka proovid teisiti käituda ja vaadata, mis siis saab. Äkki mõni kannatab sind rohkem välja kui üks kord voodis. See sinu hirmus kibestumine peletab kõik eemale.Kompleksides ja suhteliselt rumal keskealine tädikekes ei saa enda elu, tunnete ja kõige muuga k.a endaga hakkama. Ma tegelikult ei mõista neid iseaalmehe otsingul olevaid keskealisi mamsleid. Mingi asi mehe juures härib. Väike ja tõenäoliselt ka tähtsusetu asi aga näe armumine kustub. Kes oled sina, et sa pead inimest muutma? Kas oled ise veatu? Jahh inimeste suhtes peab midagi olema mis seob. Igathaes katse inimest muuta, kontrollida jne lükkab ta eemale. Mingi asi ju sidus kui voodisse ronisid, aga näe ikka vaja probleem välja mõelda.
Kus olen öelnud,et minu kaaslased/partnerid on jubedad ja koledad? Viidet paluks.
Mis puudutab sinu juttu naistest kes on kannatlikud jne siis see jutt ei käi minu kohta. Ma pole viimased 5 aastat muutunud kellegile väljakannatamatuks. Mind pole ka viimastel aastatel maha jäetud ehk jalga lastud. Minu suhted on nii üürikesed, et seda ei jõua lihtalt juhtuda. Ja julgelt 2/3 nn "suhetest" olen mina lahkunud. Ja põhjustest miks ma olen lahkunud olen ma korduvalt kirjutanud. Ei hakka pikemalt sellel teemal peatuma. Märksõnaks on usaldus. Ja usaldust on raske välja teenida. Midagi pole teha. Vanus ja kogemused on õpetanud. Küll aga on usaldust väga kerge kaotada. Piisab väga vähesest. Kui vähesest oleneb kelle mätta otsast vaadata. Naise vaatevinklist pole 3-4 kuud suhet päris suhe ja see annab talle õiguse nn ringi vaadata. Ehk siis läbi erinevate suhtlusportaalide jätkata oma kohtumisi. Talle ei tule pähegi neid kasvõi ajutiselt sulgeda. Minu mätta otsast on see nn "latt" mida armastate siin toonitada. Ja sellest latist ma allapoole ei lähe. Hetkest kui saan teada, et tutvumiste ralli kestab on minu jaoks asi läbi. Lähen uutele otsingutele ja aktiveerin oma kontid. Ametlikult lõppeb hetkest kui leian uue. Niikaua lihtsalt kasutan ja naudin elu. Las arvab, et on kaval ja tark. Ei hakka mina midagi selgitama või rääkima. Ja mis see annakski. Portaalid olid lahti, tutvumised, kohtumised jätkusid. Kuidas saab seda ära siluda? Kellegiga võibolla saab. minuga mitte.
-
Külaline
Need üksindust nautivad inimesed ongi enamuse oma elust üksi veetnud. Isegi kui on olnud suhtes. Ühel hetkel hakkab see üksindus vaimsele tervisele mõjuma. Vanaduses ka füüsilisele.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 04:35Serveerid seda nagu üksindus oleks mingi eriline õnnetus. Muide, on terve hulk inimesi, kes seda täiega naudivad. Kirjeldad siin just mõne ideaalmaailma.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 23:08
Põhimõtteliselt lõpetad üksinda kuskil vanadekodus. Ja sinna on veel pikk tee üksinda minna.
-
Külaline
Jälle halavend.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 12:42Nii. Tõenäoliselt jälle pannakse mulle süüks midagi mida ma pole kirjutanud. Teeme ühe asja selgeks. Kõiki kommentaare siin ei kirjuta mina. Siit edasi järgmine fakt. Kus olen kirjutanud, et mind maha jäetakes. Pidevalt. Mõni viide?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 08:18Ma siin loen sinu kirjutisi ja proovin aru saada, mis see sinu probleem on siis. Siit tuleb välja, et need jubedad keskealised mamslid jätavad sind järjest maha. Kõik otsivad sinu arust ideaalmeest ja sina selle pildiga ei haaku. Aga kas sa seda pole mõelnud kunagi, et äkki sinus on viga. Minu arust naistel on hoopis kombeks olla arusaamatult leplik. Kannatavad igasugu tölle ja lahkuvad siis, kui ikka on täiesti väljakannatamatu. Kui sa nendele naistele ka sellist vingu kogu aeg lased, siis nad ei saagi ju muudmoodi käituda, kui jalga lasta. Kirjutad, et midagi ju sidus, kui voodisse ronis. Aga sina räägid ju pidevalt, et sind nende üheöösuhetega ei seo midagi, nad on koledad ja jubedad, miks sa siis ise solvud, et need naised edasi liiguvad. Äkki sina ka proovid teisiti käituda ja vaadata, mis siis saab. Äkki mõni kannatab sind rohkem välja kui üks kord voodis. See sinu hirmus kibestumine peletab kõik eemale.Kompleksides ja suhteliselt rumal keskealine tädikekes ei saa enda elu, tunnete ja kõige muuga k.a endaga hakkama. Ma tegelikult ei mõista neid iseaalmehe otsingul olevaid keskealisi mamsleid. Mingi asi mehe juures härib. Väike ja tõenäoliselt ka tähtsusetu asi aga näe armumine kustub. Kes oled sina, et sa pead inimest muutma? Kas oled ise veatu? Jahh inimeste suhtes peab midagi olema mis seob. Igathaes katse inimest muuta, kontrollida jne lükkab ta eemale. Mingi asi ju sidus kui voodisse ronisid, aga näe ikka vaja probleem välja mõelda.
Kus olen öelnud,et minu kaaslased/partnerid on jubedad ja koledad? Viidet paluks.
Mis puudutab sinu juttu naistest kes on kannatlikud jne siis see jutt ei käi minu kohta. Ma pole viimased 5 aastat muutunud kellegile väljakannatamatuks. Mind pole ka viimastel aastatel maha jäetud ehk jalga lastud. Minu suhted on nii üürikesed, et seda ei jõua lihtalt juhtuda. Ja julgelt 2/3 nn "suhetest" olen mina lahkunud. Ja põhjustest miks ma olen lahkunud olen ma korduvalt kirjutanud. Ei hakka pikemalt sellel teemal peatuma. Märksõnaks on usaldus. Ja usaldust on raske välja teenida. Midagi pole teha. Vanus ja kogemused on õpetanud. Küll aga on usaldust väga kerge kaotada. Piisab väga vähesest. Kui vähesest oleneb kelle mätta otsast vaadata. Naise vaatevinklist pole 3-4 kuud suhet päris suhe ja see annab talle õiguse nn ringi vaadata. Ehk siis läbi erinevate suhtlusportaalide jätkata oma kohtumisi. Talle ei tule pähegi neid kasvõi ajutiselt sulgeda. Minu mätta otsast on see nn "latt" mida armastate siin toonitada. Ja sellest latist ma allapoole ei lähe. Hetkest kui saan teada, et tutvumiste ralli kestab on minu jaoks asi läbi. Lähen uutele otsingutele ja aktiveerin oma kontid. Ametlikult lõppeb hetkest kui leian uue. Niikaua lihtsalt kasutan ja naudin elu. Las arvab, et on kaval ja tark. Ei hakka mina midagi selgitama või rääkima. Ja mis see annakski. Portaalid olid lahti, tutvumised, kohtumised jätkusid. Kuidas saab seda ära siluda? Kellegiga võibolla saab. minuga mitte.
-
Külaline
Kirjuta ka delfisse, saate uue ahistamisloo.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 14:09 Jälle halavend.
-
Külaline
Ohohh, keegi tegi sinust loo või?
-
Juustup
Saan aru. Kui ollakse koos, siis pole enam tutvumisportaalidele kohta. Kui on, on asi mäda. Siis jääbki ainult k*pp ja keeks kui see mõlemale sobib, mingit reaalset suhet sealt ilmselgelt siis ei tule.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 12:42Nii. Tõenäoliselt jälle pannakse mulle süüks midagi mida ma pole kirjutanud. Teeme ühe asja selgeks. Kõiki kommentaare siin ei kirjuta mina. Siit edasi järgmine fakt. Kus olen kirjutanud, et mind maha jäetakes. Pidevalt. Mõni viide?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 08:18Ma siin loen sinu kirjutisi ja proovin aru saada, mis see sinu probleem on siis. Siit tuleb välja, et need jubedad keskealised mamslid jätavad sind järjest maha. Kõik otsivad sinu arust ideaalmeest ja sina selle pildiga ei haaku. Aga kas sa seda pole mõelnud kunagi, et äkki sinus on viga. Minu arust naistel on hoopis kombeks olla arusaamatult leplik. Kannatavad igasugu tölle ja lahkuvad siis, kui ikka on täiesti väljakannatamatu. Kui sa nendele naistele ka sellist vingu kogu aeg lased, siis nad ei saagi ju muudmoodi käituda, kui jalga lasta. Kirjutad, et midagi ju sidus, kui voodisse ronis. Aga sina räägid ju pidevalt, et sind nende üheöösuhetega ei seo midagi, nad on koledad ja jubedad, miks sa siis ise solvud, et need naised edasi liiguvad. Äkki sina ka proovid teisiti käituda ja vaadata, mis siis saab. Äkki mõni kannatab sind rohkem välja kui üks kord voodis. See sinu hirmus kibestumine peletab kõik eemale.Kompleksides ja suhteliselt rumal keskealine tädikekes ei saa enda elu, tunnete ja kõige muuga k.a endaga hakkama. Ma tegelikult ei mõista neid iseaalmehe otsingul olevaid keskealisi mamsleid. Mingi asi mehe juures härib. Väike ja tõenäoliselt ka tähtsusetu asi aga näe armumine kustub. Kes oled sina, et sa pead inimest muutma? Kas oled ise veatu? Jahh inimeste suhtes peab midagi olema mis seob. Igathaes katse inimest muuta, kontrollida jne lükkab ta eemale. Mingi asi ju sidus kui voodisse ronisid, aga näe ikka vaja probleem välja mõelda.
/Juustup
-
Külaline
Aga mis siis saab, kui ühel pole keeksi ja teine ei taha keppi?Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 21:19Saan aru. Kui ollakse koos, siis pole enam tutvumisportaalidele kohta. Kui on, on asi mäda. Siis jääbki ainult k*pp ja keeks kui see mõlemale sobib, mingit reaalset suhet sealt ilmselgelt siis ei tule.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 12:42Nii. Tõenäoliselt jälle pannakse mulle süüks midagi mida ma pole kirjutanud. Teeme ühe asja selgeks. Kõiki kommentaare siin ei kirjuta mina. Siit edasi järgmine fakt. Kus olen kirjutanud, et mind maha jäetakes. Pidevalt. Mõni viide?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 08:18
Ma siin loen sinu kirjutisi ja proovin aru saada, mis see sinu probleem on siis. Siit tuleb välja, et need jubedad keskealised mamslid jätavad sind järjest maha. Kõik otsivad sinu arust ideaalmeest ja sina selle pildiga ei haaku. Aga kas sa seda pole mõelnud kunagi, et äkki sinus on viga. Minu arust naistel on hoopis kombeks olla arusaamatult leplik. Kannatavad igasugu tölle ja lahkuvad siis, kui ikka on täiesti väljakannatamatu. Kui sa nendele naistele ka sellist vingu kogu aeg lased, siis nad ei saagi ju muudmoodi käituda, kui jalga lasta. Kirjutad, et midagi ju sidus, kui voodisse ronis. Aga sina räägid ju pidevalt, et sind nende üheöösuhetega ei seo midagi, nad on koledad ja jubedad, miks sa siis ise solvud, et need naised edasi liiguvad. Äkki sina ka proovid teisiti käituda ja vaadata, mis siis saab. Äkki mõni kannatab sind rohkem välja kui üks kord voodis. See sinu hirmus kibestumine peletab kõik eemale.
/Juustup
-
Juustup
Siis tuleb laiali minna. Täiskasvanud inimesed naljalt ei muutu.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 23:37Aga mis siis saab, kui ühel pole keeksi ja teine ei taha keppi?Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 21:19Saan aru. Kui ollakse koos, siis pole enam tutvumisportaalidele kohta. Kui on, on asi mäda. Siis jääbki ainult k*pp ja keeks kui see mõlemale sobib, mingit reaalset suhet sealt ilmselgelt siis ei tule.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 12:42
Nii. Tõenäoliselt jälle pannakse mulle süüks midagi mida ma pole kirjutanud. Teeme ühe asja selgeks. Kõiki kommentaare siin ei kirjuta mina. Siit edasi järgmine fakt. Kus olen kirjutanud, et mind maha jäetakes. Pidevalt. Mõni viide?
/Juustup
/Juustup
-
Külaline
"Ehk siis läbi erinevate suhtlusportaalide jätkata oma kohtumisi. Talle ei tule pähegi neid kasvõi ajutiselt sulgeda. Minu mätta otsast on see nn "latt" mida armastate siin toonitada. Ja sellest latist ma allapoole ei lähe. Hetkest kui saan teada, et tutvumiste ralli kestab on minu jaoks asi läbi. Lähen uutele otsingutele ja aktiveerin oma kontid"
Millised kontod aktiveeritakse, kas need sulgemata kontod?
Teisele nõuded mida ise täitma ei pea, ha-haa
Millised kontod aktiveeritakse, kas need sulgemata kontod?
-
Külaline
Võib-olla nii 70-80-aastaselt oma üksildust nii väga enam ei naudi. Üksi hooldekodus, umbkeelne migrant mähkmeid vahetamas. Lastevabaduse tulem varem või hiljem.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 04:35Serveerid seda nagu üksindus oleks mingi eriline õnnetus. Muide, on terve hulk inimesi, kes seda täiega naudivad. Kirjeldad siin just mõne ideaalmaailma.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 23:08
-
Külaline
Mul on lapsed, aga viimane asi, mis mind nende saamise juures huvitas oli see, mis ma 80 aastaselt hooldekodus mõtlen. Selle mõju polnud isegi mitte 0 see oli kusagil kaugel miinuses.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 08:45Võib-olla nii 70-80-aastaselt oma üksildust nii väga enam ei naudi. Üksi hooldekodus, umbkeelne migrant mähkmeid vahetamas. Lastevabaduse tulem varem või hiljem.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 04:35Serveerid seda nagu üksindus oleks mingi eriline õnnetus. Muide, on terve hulk inimesi, kes seda täiega naudivad. Kirjeldad siin just mõne ideaalmaailma.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 23:08
Sinu arvates kui sul on lapsed, siis sa sunnid nad ennast täiskusevat vanainimest hooldama? Vaesed lapsed muidugi sel juhul..
-
Külaline
Kui setsmekümneselt peab hooldekodus lebama, on see küll kahetsusväärne erijuhtum. Mu peatselt kaheksakümneseks saavad sugulased on kõik triksis-traksis ja tegelevad veel jõudumööda erialase töögagi. Rääkimata maja- ja aiapidamisest.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 08:45 Võib-olla nii 70-80-aastaselt oma üksildust nii väga enam ei naudi. Üksi hooldekodus, umbkeelne migrant mähkmeid vahetamas. Lastevabaduse tulem varem või hiljem.
-
Külaline
Mul tuli siinkohal hoopis pähe see laul:Kass kirjutas: ↑04 Juul 2024 22:49 Mis asi on armukolmnurk?
Mõtlen elu üle järele.
Elan ühega, tema kunagi mind vist armastas, mina mitte. Ma täpselt ei tea, sest me sellistest asjadest ei räägi.
Olen armunud teise täiega(ma tunnen seda), tema minusse pole.
Kolmas on vist minust täiega sisse võetud, aga mina temasse mitte, sest mul tunded teise vastu.
"Võta see seitsmes, kes heledalt hirnus,
mine ta juurde ja talitse hirmu.
Seitsmes on sinu, sest peas on tal valjad,
sadul on seljas ja rauad on haljad."
Sorry. Lihtsalt jagasin emotsiooni.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 8 külalist