Kas teile sobiks pühapäeva hommik:
-
Külaline
Kas teile sobiks pühapäeva hommik:
1. Anu Välbaga
2. Rain Lõhmusega
3. LHV-ga
4. Muu (kirjelda)
https://elu24.postimees.ee/8475145/saut ... ik-rainiga
2. Rain Lõhmusega
3. LHV-ga
4. Muu (kirjelda)
-
Külaline
Unustasin ise vastata. Ma võtaks Raini, sest tundub, et ta pole ammu korralikku ... saanud. Aga ainult korraks, Šveitsi mägesid vaataks ka ja tulema.
-
Külaline
Kui pühapäevane töö saab viisakalt tasustatud, siis väga paljudele see sobib. Pole veel kuulda olnud, et LHV peab tikutulega töötajaid taga otsima. Ja kuna enamikku meist sinna nagunii tööle ei võetaks, siis pole mingit vahet, kas meile see sobiks või ei sobiks.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 11:48 1. Anu Välbaga
2. Rain Lõhmusega
3. LHV-ga
4. Muu (kirjelda)
-
Külaline
ma võtaks hommikukohvi oma armsa abikaasaga maamajas, kus linnulaul ja veevulin on igati nauditavad helid.
-
Külaline
Mulle sobiks pühapäevahommik olles voodis ja kaisus naisega kelle vastu mul on armastusetunded.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 11:484. Muu (kirjelda)
-
Külaline
Eelistaksin oma aias tiigi ääres terassil perega kohvi juua. Toomingad õitsevad, linavästrikud ja lepalinnud käivad suplemas, meil on mida vaadata siin koduses Eestiski, ilma igasuguste mägedeta. 
-
Külaline
Ma ärkan tööpäeva hommikuti kell 6.
Laupäeval- pühapäeval, mil uni läheb 9 paiku ära, ei taha ühtegi neist näha.
Anu saadet ei taha juba mitu aastat näha.
Laupäeval- pühapäeval, mil uni läheb 9 paiku ära, ei taha ühtegi neist näha.
Anu saadet ei taha juba mitu aastat näha.
-
Külaline
Mis nädalavahetusel töötamisse puutub, siis nii mõnelegi sobib hästi.
Küsisin oma juuksuri käest, miks ta laupäeviti-pühapäeviti tööl on, oma salong ja firma ju? Ja nädala sees alati õhtuses vahetuses. Kas töötajaid puudu?
Ütles, et kui ta sel ajal kodus oleks, peaks maja hooldama suurele perele süüa tegema ja pesu pesema. Parem töötab. Ja on kodus argipäeva hommikuti rahus omaette, kui kõik teised on tööl või koolis.
Küsisin oma juuksuri käest, miks ta laupäeviti-pühapäeviti tööl on, oma salong ja firma ju? Ja nädala sees alati õhtuses vahetuses. Kas töötajaid puudu?
Ütles, et kui ta sel ajal kodus oleks, peaks maja hooldama suurele perele süüa tegema ja pesu pesema. Parem töötab. Ja on kodus argipäeva hommikuti rahus omaette, kui kõik teised on tööl või koolis.
-
Külaline
Võtaks Rain Lõhmusega, sest ta onn tark ning temalt on palju õppida.
Kõik need igavad oma abikaasaga maamaja veevulinad ja ojad-seda saan iga kell absuluutselt iga suvalisel muul hetkel aastakümnaei tagasi ja kuni surmani edasi. Tasub panustada inimesele, kes sind arendab ja edasi viib. Ma alustasin 15 aastat tagasi dividendiaktsiatesse investeerimisega ja täna sain kõigi aegade ühe päeva dividendi-1479 eurot neto. Ma olen seda teinud iseseisvalt, aga kujutage ette, kui on ees keegi mentor, eks.
Kõik need igavad oma abikaasaga maamaja veevulinad ja ojad-seda saan iga kell absuluutselt iga suvalisel muul hetkel aastakümnaei tagasi ja kuni surmani edasi. Tasub panustada inimesele, kes sind arendab ja edasi viib. Ma alustasin 15 aastat tagasi dividendiaktsiatesse investeerimisega ja täna sain kõigi aegade ühe päeva dividendi-1479 eurot neto. Ma olen seda teinud iseseisvalt, aga kujutage ette, kui on ees keegi mentor, eks.
-
Külaline
Kes ta lapsi siis kasvatab, maja ja söögi eest hoolitseb?Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 20:29 Mis nädalavahetusel töötamisse puutub, siis nii mõnelegi sobib hästi.
-
Külaline
Lapsed ammu hästi kasvatatud, vanuses 13-18, mehel ka pea otsas ja kaks kätt küljes, saavad kõigega ise hakkama.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 21:04Kes ta lapsi siis kasvatab, maja ja söögi eest hoolitseb?Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 20:29 Mis nädalavahetusel töötamisse puutub, siis nii mõnelegi sobib hästi.
Nii palju kui tean, siis meeldib juuksuriprouale väga kokata - rahus ja omaette, nii et nädala sees valmistab hommikuti kogu pere toidud. Vahel õhtul küpsetab, kui lapsed (4) pole juba midagi teinud.
-
Külaline
Anu saade on maha käinud, ikka samad külalised, Kadri Voorand ja Koit Toome on vist 3 korda aastas platsis. Aga Palgatöötajana ei ole tark tegu kapitalisti pühapäeval orjata. Rainile muidugi meeldiks, kui usinad töömesilased tema kukrut ka pühapäeviti täidaksid.
-
Külaline
Ma kujutan ette, et temaga koos olles oled nagu Viiburi sõjakoolis - joondu, valvel, pikali, püsti! Ma ei usu, et ta oleks inimesena tüüp, kellega on võimalik väga pikalt koos olla. Ega ta vist last ka asjata üksinda kasvata.Guest kirjutas: ↑21 Mai 2026 20:50 Võtaks Rain Lõhmusega, sest ta onn tark ning temalt on palju õppida.
Iga kell pooldan inimlikku lähedust ja soojust külmale ja kalkuleerivale suhtele.
-
Külaline
Olen korra Hansapanga algusaegadel Lõhmusega kohtunud, ta mõjus kõhedust tekitavalt.
-
Külaline
Ma jookseks sellise tööandja juurest nii kuis jalad võtavad. Täielik orjapidaja mentaliteet.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 11:48 1. Anu Välbaga
2. Rain Lõhmusega
3. LHV-ga
4. Muu (kirjelda)
"Kolmapäeval andis sõnakas pankur «Pealtnägijale» intervjuu, kus avaldas, et LHV pangas ei ole kohta inimesele, kes ei ole nõus näiteks pühapäeviti töötama."
-
Külaline
Aga iga kandideerija ju on selleks valmis hea tasu eest!Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 23:40Ma jookseks sellise tööandja juurest nii kuis jalad võtavad. Täielik orjapidaja mentaliteet.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 11:48 1. Anu Välbaga
2. Rain Lõhmusega
3. LHV-ga
4. Muu (kirjelda)
"Kolmapäeval andis sõnakas pankur «Pealtnägijale» intervjuu, kus avaldas, et LHV pangas ei ole kohta inimesele, kes ei ole nõus näiteks pühapäeviti töötama."
Pangad tõesti töötavad 24/7/365. Seda eeldab ka iga tavakodanik ju, et pankade töö ei jää kunagi pausile.
-
Külaline
Jah, seda küll, aga mulle jäi artiklist mulje, et pühapäevast töötamist oodatakse kõigilt. Selge, et panga klienditeenindus on rakkes ka pühapäeval, on ok, nad ju teadsid töölepingule alla kirjutades tööaegu. Täiesti teine teema on aga, kui näiteks analüütikule teatatakse pühapäeva hommikul, et on vaja tööle tulla.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 23:54Aga iga kandideerija ju on selleks valmis hea tasu eest!Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 23:40Ma jookseks sellise tööandja juurest nii kuis jalad võtavad. Täielik orjapidaja mentaliteet.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 11:48 1. Anu Välbaga
2. Rain Lõhmusega
3. LHV-ga
4. Muu (kirjelda)
Pangad tõesti töötavad 24/7/365. Seda eeldab ka iga tavakodanik ju, et pankade töö ei jää kunagi pausile.
-
Külaline
Ehk on ka analüütiku töölepingus selline nõue kirjas? Kui mingi jama juhtub, tuled ja analüüsid.Külaline kirjutas: ↑22 Mai 2026 00:03Täiesti teine teema on aga, kui näiteks analüütikule teatatakse pühapäeva hommikul, et on vaja tööle tulla.
Usun, et nt kriminalistid töötavad samuti - kui juhtus, tulevad välja. Väga spetsialiseerunud arstid samuti, isegi kui nad valves pole.
Elektrikute meeskondi mobiliseeritakse ka iga tormi järel suva maakonnas. Töötavad samuti suva kellaajal, kui on vaja.
Lõputult on ju ameteid, kus on vaja töötada just siis, kui on vaja ja nädalapäev üldse ei loe.
Mis pangas erilist on? Ka IT-mehi võidakse iga kell välja kutsuda.
Just täna õhtul oli Swedis kiri, et on probleem, üritame lahendada.
Eile oli sama teade maksuametis. Ikka keegi neid asju lahendab, olgu tööaeg või pühapäev või mitte.
-
Külaline
No vaata, üks asi on see, kui inimene saab nende ebatavalisel ajal töötamise/välja tulemiste eest muul ajal vaba aega tagasi.Guest kirjutas: ↑22 Mai 2026 00:51Ehk on ka analüütiku töölepingus selline nõue kirjas? Kui mingi jama juhtub, tuled ja analüüsid.Külaline kirjutas: ↑22 Mai 2026 00:03Täiesti teine teema on aga, kui näiteks analüütikule teatatakse pühapäeva hommikul, et on vaja tööle tulla.
Usun, et nt kriminalistid töötavad samuti - kui juhtus, tulevad välja. Väga spetsialiseerunud arstid samuti, isegi kui nad valves pole.
Elektrikute meeskondi mobiliseeritakse ka iga tormi järel suva maakonnas. Töötavad samuti suva kellaajal, kui on vaja.
Lõputult on ju ameteid, kus on vaja töötada just siis, kui on vaja ja nädalapäev üldse ei loe.
Mis pangas erilist on? Ka IT-mehi võidakse iga kell välja kutsuda.
Just täna õhtul oli Swedis kiri, et on probleem, üritame lahendada.
Eile oli sama teade maksuametis. Ikka keegi neid asju lahendab, olgu tööaeg või pühapäev või mitte.
Linnaliini trammijuht/bussijuht võibolla töötab isegi vana-aasta õhtul, aga saab ju selle eest muul ajal vaba aja. Eelpool kirjeldatud juuksurist ja et ta on oma eluga rahul, ma saan ka aru - tal on vaba aeg lihtsalt teisel ajal kui tüüpilisel inimesel (hommikupoole), aga see on tal olemas.
Hulluks läheb asi siis, kui keegi töötab kogu aeg - hommikul alustab, aga õhtul kell 9 paneb edasi, nädalavahetused uhab töötada, seejärel on jälle esmaspäev ja kõik otsast peale jne.
Siis tekib juba küsimus, et kas inimesel isiklikku, pereelu ka üldse saab olla - kodus toimetamist, oma perega aja veetmist? Ilmselt ei saa ega tohigi olla - pole ette nähtud!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kaegu ja 4 külalist