Kroonilise petja idioodist abikaasa

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 21 Mai 2026 04:29
Guest kirjutas: 21 Mai 2026 00:05
Sa siis seksiksid oma mehega edasi, kui tead, et ta käib sinu kõrvalt teiste naistega seksimas? On tõesti imeline maailm! Ma ei tuleks selle pealegi!
No siis tuleb lahku kolida, mitte pereelu edasi mängida ise silmi pööritades. Rikute laste elu ka ära, arvate, et nad ei saa aru või, kui ema ja isa teineteist ei salli.
Kes sina selline oled, et õpetad teistele, kuidas nende jaoks on hea ja õige käituda? Sa selle peale ei tule, et inimeste elud ja olukorrad on erinevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mai 2026 21:51
level kirjutas: 20 Mai 2026 21:25 Teemaalgataja olen.

Neid teadasaamisi on aastate jooksul kogunenud erineval moel. Alguses ulgusin silmad peast ja nutsingi sõna otseses mõttes lepikus põlvili poris. No olen selline, noh. Kindlasti on naisi, kes löövad pea selga ja astuvad kõrge kurejalaga selliusest jamast üle, aga mina - uhkust ju nagu on, aga see vist saigi mingiks omamoodi lõksuks - uhkus ei luba avalikult tunnistada. Samas on mul tunne, et kõik niikuinii teavad. Kui ikka oled mustvalgel näinud kirjavahetusi sekskohtingutest, siis on raske kohalikule müüjannale rõõmsalt otsa vaadata. Mul on vahel natuke selline "kuhu kurat ma olen sattunud?" tunne. Arvestades minu abikaasa mastaapi ja süüdimatust, siis ma tegelikult juba tunnen, et tahaks HPV-eestkõnelejaks hakata.
Kas sa seksid temaga edasi? Mina ise viskasin kohe pärast teada saamist mehe voodist välja. Täiesti välistatud! Seda asja teen nüüd teiste meestega.
Mul tekkis sama küsimus. Eriti just nedele, kes teavad aga mingil põhjusel eadsi "suhtesse" jäävad. Ma ei tahaks juba suguhaiguste ohu pärast sellist meest enam oma ligidale lasta.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mai 2026 06:33

Kes sina selline oled, et õpetad teistele, kuidas nende jaoks on hea ja õige käituda? Sa selle peale ei tule, et inimeste elud ja olukorrad on erinevad.
Kui ei taha teiste õpetusi kuulda, siis pole ka mõtet foorumisse ohkima tulla.
Külaline

Kuna ükski täie mõistusega inimene ei kirjuta iseenda kohta idioot, siis pakun, et see peab olema hoopis armukese enda treitud teema. Mingi pettumuse pealt, et sihikul pereisa valis abikaasa ja lapsed?
Ei kõla usutavalt lihtsalt teistpidi.
Tuleb suuta eluga edasi minna, mis muud ja leppida olukorraga, et on naised, kellega abiellutakse ja naised, keda suhte ajutises madalpunktis korraks lohutuseks tarvitatakse loomulike vajaduste rahuldamiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 06:49
level kirjutas: 20 Mai 2026 21:25 Teemaalgataja olen.

Neid teadasaamisi on aastate jooksul kogunenud erineval moel. Alguses ulgusin silmad peast ja nutsingi sõna otseses mõttes lepikus põlvili poris. No olen selline, noh. Kindlasti on naisi, kes löövad pea selga ja astuvad kõrge kurejalaga selliusest jamast üle, aga mina - uhkust ju nagu on, aga see vist saigi mingiks omamoodi lõksuks - uhkus ei luba avalikult tunnistada. Samas on mul tunne, et kõik niikuinii teavad. Kui ikka oled mustvalgel näinud kirjavahetusi sekskohtingutest, siis on raske kohalikule müüjannale rõõmsalt otsa vaadata. Mul on vahel natuke selline "kuhu kurat ma olen sattunud?" tunne. Arvestades minu abikaasa mastaapi ja süüdimatust, siis ma tegelikult juba tunnen, et tahaks HPV-eestkõnelejaks hakata.
Kas sa seksid temaga edasi? Mina ise viskasin kohe pärast teada saamist mehe voodist välja. Täiesti välistatud! Seda asja teen nüüd teiste meestega.
Mul tekkis sama küsimus. Eriti just nedele, kes teavad aga mingil põhjusel eadsi "suhtesse" jäävad. Ma ei tahaks juba suguhaiguste ohu pärast sellist meest enam oma ligidale lasta.
Ehk siis oma mehega on suguhaiguste oht ja suvalisega, kellega magatakse, ei ole?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 00:05
Guest kirjutas: 20 Mai 2026 22:39

Oma meest ei taha ja samad oled heameelega võõraste meeste teine või mitmes sekspartner samal ajal. Maailm on ikka imeline.
Sa siis seksiksid oma mehega edasi, kui tead, et ta käib sinu kõrvalt teiste naistega seksimas? On tõesti imeline maailm! Ma ei tuleks selle pealegi!
Kui ma oma mehega enam olla ei tahaks, viskaksin mehe välja, mitte ei käiks pere kõrvalt teiste meestega magamas. Mis eeskuju sa oma lastele annad?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mai 2026 06:57

Veider arusaam, et foorumis käiakse selleks, et kellegi õpetusi kuulda ...
Foorumis käiakse peamiselt ikka selleks, et auru välja lasta. Samamoodi räägitakse muredest sõbrannadele peamiselt selleks, et see välja rääkida. Õudselt ebameeldivad on need eluvõõrad inimesed, kes pole taibanud, et kui tahavad head, siis kuulaku teine ära, pole vaja hakata õpetussõnu jagama. Kuldreegel on - kui ei küsita, siis ära õpeta. Küll inimene jõuab ise endale sobivaima lahenduseni.

Lapsevanematena sõbralikult koos elamine ja armuelu mujal elamine on minu arust täiesti ok, kui mõlemad vanemad seda suudavad teha nii, et nende armuelu kuidagigi pereelu segama ei tungi. Enamasti on see nagunii ajutine, oodatakse paremat hetke lahku minekuks. Või teie korraldaks kodus skandaali sõltumata ajahetkest - ka nädal enne tütre põhikoolieksameid või ajal, kui pojal on diagnoositud depressioon? Täiskasvanu ja lapsevanem olemine tähendab muuhulgas aeg-ajalt ja olulistel hetkedel oma soovide tahaplaanile panemist võrreldes laste omadega.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mai 2026 08:58
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 00:05
Guest kirjutas: 20 Mai 2026 22:39
Oma meest ei taha ja samad oled heameelega võõraste meeste teine või mitmes sekspartner samal ajal. Maailm on ikka imeline.
Kui ma oma mehega enam olla ei tahaks, viskaksin mehe välja, mitte ei käiks pere kõrvalt teiste meestega magamas. Mis eeskuju sa oma lastele annad?
Mis eeskuju annab isa, kes lahku ei lähe, aga peab pere kõrvalt armukesi?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 09:46

Foorumis käiakse peamiselt ikka selleks, et auru välja lasta. Samamoodi räägitakse muredest sõbrannadele peamiselt selleks, et see välja rääkida. Õudselt ebameeldivad on need eluvõõrad inimesed, kes pole taibanud, et kui tahavad head, siis kuulaku teine ära, pole vaja hakata õpetussõnu jagama. Kuldreegel on - kui ei küsita, siis ära õpeta. Küll inimene jõuab ise endale sobivaima lahenduseni.

Lapsevanematena sõbralikult koos elamine ja armuelu mujal elamine on minu arust täiesti ok, kui mõlemad vanemad seda suudavad teha nii, et nende armuelu kuidagigi pereelu segama ei tungi. Enamasti on see nagunii ajutine, oodatakse paremat hetke lahku minekuks. Või teie korraldaks kodus skandaali sõltumata ajahetkest - ka nädal enne tütre põhikoolieksameid või ajal, kui pojal on diagnoositud depressioon? Täiskasvanu ja lapsevanem olemine tähendab muuhulgas aeg-ajalt ja olulistel hetkedel oma soovide tahaplaanile panemist võrreldes laste omadega.
Mingit skandaali pole vaja korraldada. Täiskasvanud inimesed suudavad oma asjad ka rahulikult selgeks rääkida.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mai 2026 10:00
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 09:46

Mingit skandaali pole vaja korraldada. Täiskasvanud inimesed suudavad oma asjad ka rahulikult selgeks rääkida.
Enamasti siiski mitte. Üldjuhul sellised, kes suudavad oma asjad selgeks rääkida, ei satu ka sellistesse suhetesse, sest asjad ongi juba eos selgeks räägitud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 10:32
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 09:46 Veider arusaam, et foorumis käiakse selleks, et kellegi õpetusi kuulda ...

Enamasti siiski mitte. Üldjuhul sellised, kes suudavad oma asjad selgeks rääkida, ei satu ka sellistesse suhetesse, sest asjad ongi juba eos selgeks räägitud.
Nii see kindlasti pole. Tahaks näha neid inimesi, kes enne oma armukesega seksimist teisele poolele sellest kenasti teada annavad.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mai 2026 10:34
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 10:32

Nii see kindlasti pole. Tahaks näha neid inimesi, kes enne oma armukesega seksimist teisele poolele sellest kenasti teada annavad.
Sa vist ei saanud aru, mis ma ütlesin? Ma ütlesin, et inimesed, kes suudavad emotsioone kontrollida ehk inimesed, kes suudavad asjad rahulikult selgeks rääkida, suudavad ka vältida armukeste pidamist. Ülejäänud, kes ei suuda, ei suuda ka viisakalt lahku minna peale vahele jäämist. Viisakas lahkuminek eeldab ju ometi seda, et mõlemad jäävad viisakaks - ei piisa ainult sellest, et petetu on viisakas.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 10:41
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 10:32 Enamasti siiski mitte. Üldjuhul sellised, kes suudavad oma asjad selgeks rääkida, ei satu ka sellistesse suhetesse, sest asjad ongi juba eos selgeks räägitud.
Sa vist ei saanud aru, mis ma ütlesin? Ma ütlesin, et inimesed, kes suudavad emotsioone kontrollida ehk inimesed, kes suudavad asjad rahulikult selgeks rääkida, suudavad ka vältida armukeste pidamist. Ülejäänud, kes ei suuda, ei suuda ka viisakalt lahku minna peale vahele jäämist. Viisakas lahkuminek eeldab ju ometi seda, et mõlemad jäävad viisakaks - ei piisa ainult sellest, et petetu on viisakas.
Sain väga hästi aru ja väidangi, et see ei ole nii. Armukeste pidamine ei ole mitte kuidagi välditav, ole sa milline tahes.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 12:02Armukeste pidamine ei ole mitte kuidagi välditav, ole sa milline tahes.
Miks pole?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mai 2026 12:02
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 10:41

Sain väga hästi aru ja väidangi, et see ei ole nii. Armukeste pidamine ei ole mitte kuidagi välditav, ole sa milline tahes.
Heh.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 13:21
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 12:02Armukeste pidamine ei ole mitte kuidagi välditav, ole sa milline tahes.
Miks pole?
Sest ole sa kui korralik tahes, elu võib tuua ette kedagi sellist, keda sa oodatagi pole osanud või situatsiooni, millel lased rõõmuga minna.
Külaline

Lugesin just delfist vene aja günekoloogidest. Nemad teadsid alati täpselt mida naine peab tegema.
Sama suhtumine.
Külaline

oled väga enesekriitile ja hea jutusoonega. kui sa millegipärast oled otsustanud paigale jääda, ei tee sind idioodiks. kuigi jah - mina kõnniks kõrgilt minema ja astuks kurejalaga sellest jamast üle. selline mees oleks minu jaoks edaspidi õhust lahjem aine.
Külaline

Teemaalgataja olen.

Mul on vahel natuke selline "kuhu kurat ma olen sattunud?" tunne. Arvestades minu abikaasa mastaapi ja süüdimatust, siis ma tegelikult juba tunnen, et tahaks HPV-eestkõnelejaks hakata.

Sa ei ole kuskile "sattunud", sa oled ise sinna sisse astunud ja parim, mis sa teha saaksid, oleks sealt välja astuda. Aga osadele inimestele meeldib märtrioreool, et näete, kui suur kannataja ma olen! No kannata siis edasi, et kõik saaksid kaasa ohkida ja kaasa tunda.

Teemaalgatajalt:

Kes need kõik on, kes saavad kaasa ohkida ja kaasa tunda? Minu olukorrast teab reaalselt üks inimene - mu eluaegne sõbranna. See ei ole selline teema, millega kaastunnet saaks, ma arvan. Siia kirjutasin tõesti, sest tänu järjekordsele intsidendile lõi silme eest mustaks. Reaalsuses pigem toob see pigem mingid kontrollimatud ülekehalised värinad. Muidugi, siit saaks nüüd edasi mõnitada, et eks värise seal siis edasi. Paratamatult jah, nii on. Mul on ka lapsed, kellele vähemalt praeguses eas on n.ö. kodubaas oluline. Kui noorim lõpetab põhikooli, on mul tõesti plaan siit välja astuda. Kui olukord muutunud ei ole. Tema poolt see kindlasti ei muutu. Muutumise all mõtlen pigem, et ehk suudan ise ennast sellest olukorrast emotsionaalselt lahti siduda.
Ise ma teiste meeste tähelepanu ei otsi. Mingeid pilke ja vaatamisi ikka on. Paar vanemast ajast meestuttavat (abielus muidugi!) on kirjutanud sellisel õngitsemise eesmärgil, et mis oleks kui kohtuks ja kodus on suhted halvad neil jne. Kuna ma olen ka oma abikaasa selliseid kirju näinud ja tean, kui valed ja valelikud need võivad olla, siis no tõesti ei kõneta.

Olen isegi kunagi nooruses mingites vestlustes selliste naistemeeste abikaasade kohta mingeid märkusi teinud, et a la, kas nad siis ei tea, kellega nad elavad jne. Rumal minust. Võib-olla kannatasid samamoodi.

Paar päeva tagasi kirjutas üks sugulane, niisama tühjast-tähjast ja lõpetuseks palus mul abikaasat tervitada. Et nii meeldiv mees ja et hoidku ma teda. Vat sellistel hetkedel tunned küll valu. Ja vihakihvatust. Ei, ma ei kirjutanud vastu, kuidas meie elu tegelikult välja näeb. Lubasin tervitada. "Hoidmist" siiski ei kommenteerinud.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mai 2026 14:36
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 13:21
Miks pole?
Sest ole sa kui korralik tahes, elu võib tuua ette kedagi sellist, keda sa oodatagi pole osanud või situatsiooni, millel lased rõõmuga minna.
Siis see tähendabki, et sa pole oma emotsioonide ega impulsside peremees. Mis mõttes peab kohe trillama hakkama, kui satun kokku kellegagi "keda pole oodatagi osanud"?
Ja kui sa pole emotsioonide ega impulsside peremees, siis ei suuda sa ka keerulist olukorda kaine peaga lahendada. Tormad ja teed lollusi, tülitsed ja trambid jalgu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist