Tipsu, kui vaja, siis ma vaatan just selleks reisiks vajalikud kindlustused ja ära muretse, küll ma nende eest jõuan ka maksta.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 21:55Pead ju. Näiteks aastas mitmel korral reisikindlustused. Nende tegemine võtab kauem kui 5 sekundit, mis kulub raha tagasi kandmiseks. Lisaks võtab sadu eurosid. Lisaks 6 kuud kindlustus kõikidele ostudele.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 21:39Ms saan kõiki asju makstud deebetkaardiga ega pea mingeid kuupäevi järgima ega lisaliigutusi tegema.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:49
Issand, kui rumal, miks sa neid maksma peaksid? Mul on 10K limiidiga kaart ning jooksvalt kasutan ainult seda, iga kuu 10-ndal maksan tagasi. Nüüd juba 20 aastat, intressi pole isegi kokku eurot maksnud.
Mehe kulul elamine
-
Külaline
-
Külaline
Sa, tipsu, lihtsslt ei reisi siis piisavalt, kui seda mõistlikumaks aja- ja ressursikasutuseks pead võrreldes mainitud krediitkaardiga koos pakutava lisahüvena.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 07:25
Tipsu, kui vaja, siis ma vaatan just selleks reisiks vajalikud kindlustused ja ära muretse, küll ma nende eest jõuan ka maksta.
Täpselt sama loll jutt, kui et deebetkaart on vaeste kaart. See ei näita, kui palju inimesel tegelikult vara on. Ja kahjuks on nii, et teie mõistes "vaestele" antakse ka krediiti. Mul endal sellist paar tuttavat, kel pole hinge taga muud kui kuupalk, mis siis kohe krediidi tagasimakseks läheb ja järgmise palgapäevani elatakse jälle krediidi kulul.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 23:48Päris loll jutt. Mul on endal kakssada korda rohkem raha, kui krediitkaardi limiit. Vaestele ei anna keegi krediidilimiitigi. Vaestel pole lennujaama loungedesse asja.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Hale vastus, katsu paremini.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 07:59Sa, tipsu, lihtsslt ei reisi siis piisavalt, kui seda mõistlikumaks aja- ja ressursikasutuseks pead võrreldes mainitud krediitkaardiga koos pakutava lisahüvena.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 07:25
Tipsu, kui vaja, siis ma vaatan just selleks reisiks vajalikud kindlustused ja ära muretse, küll ma nende eest jõuan ka maksta.
-
Külaline
Ma ka seda meelt, et krediitkaart on neile kel raha pole, siis saavad võlgu võtta. Nagu sms laen. Hea on maksta küll, aga pärast tuleb tagasi maksta.
-
Külaline
Krediitkaart on väga hea backup. Niisama ju ei hoia kontol igaks juhuks raha, et äkki läheb vaja.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 10:35Ma ka seda meelt, et krediitkaart on neile kel raha pole, siis saavad võlgu võtta. Nagu sms laen. Hea on maksta küll, aga pärast tuleb tagasi maksta.
-
Külaline
Krediitkaardid on teil ainult seetõttu, et elate meeste kulul. Kui ise süüa ostaksiste, elamise eest tasuksite jne ei annaks ükski pangahärra teile krediit kaarti
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 11:43 Krediitkaardid on teil ainult seetõttu, et elate meeste kulul. Kui ise süüa ostaksiste, elamise eest tasuksite jne ei annaks ükski pangahärra teile krediit kaarti
Ei ela ise ega tunne ühtki naist, kes mehe kulul elaks. Tänapäeval ükski naine naljalt alla 1500 euro kätte ei teeni ka.
-
Külaline
Kas 1500 € on võimalik ära elada??????????????????Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 11:50Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 11:43 Krediitkaardid on teil ainult seetõttu, et elate meeste kulul. Kui ise süüa ostaksiste, elamise eest tasuksite jne ei annaks ükski pangahärra teile krediit kaarti
Ei ela ise ega tunne ühtki naist, kes mehe kulul elaks. Tänapäeval ükski naine naljalt alla 1500 euro kätte ei teeni ka.
-
Külaline
Keskealisena, kui laene pole, on küll. Toidust ja arvetest jääb 1000 endale kulutamiseks.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 12:06Kas 1500 € on võimalik ära elada??????????????????Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 11:50Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 11:43 Krediitkaardid on teil ainult seetõttu, et elate meeste kulul. Kui ise süüa ostaksiste, elamise eest tasuksite jne ei annaks ükski pangahärra teile krediit kaarti
-
Külaline
Osalen palju küsitlustes. See on tavaline küsimus, kas vallaline, abielus, lahutatud või lesk. Sul võib olla selja taga 20 a kooselu, aga sa ei saa valida varianti - lahutatud.
-
Juustup
Elasime Eestis mehega kahekesi 1500 euroga ära, mõni kuu isegi 1200-ga. Sealt läks maha esimesena kommunaalide arve, vältimatud kulutused(ravimid, kontaktläätsed, talvesaapad, jope vms), alimendid, telia tv. Tellisime kassidele ära toidu, käisime turul ja ostsime turult hakkliha, maximast mune ja maitseaineid, makarone, kartulit. Värsket ostsime täiesti sõltuvalt hinnast, kui kurk-tomat olid kallid, tegin porgandisalatit karriga(väga hea ja odav)Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 12:06Kas 1500 € on võimalik ära elada??????????????????Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 11:50Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 11:43 Krediitkaardid on teil ainult seetõttu, et elate meeste kulul. Kui ise süüa ostaksiste, elamise eest tasuksite jne ei annaks ükski pangahärra teile krediit kaarti
Riisi, makarone, tatart ostsime soodukatega ja suurtes pakkides. Kotlette ja kastmeid tegime kõik ise. Hommikuti võileibu me palju ei söönud, pigem omletti. Lidlist ostsime soodukatega konserve- kui rahaline seis oli nigel, oli teada et midagi on alati varuks.
Naljaga kutsusime oma sisseehitatud kappi "maailmalõpu" kapiks, sest seal olid meil alati varutud ette ostetud hügieenitarbed, joogivesi ning toit.
Kalapulkadest jms poolproduktiddst loobusime- maitsesid hästi, aga ise tehes tuli odavam. Iga nädal tegime suppi ja supi kõrvale sõime ka võileibu(aga läbi kalkuleeritud, st täishinnaga juustu näiteks ei ostnud). Raske südamega loobusime mõnest toiduainest nagu näiteks merevaik ning asendasime need margariiniga või mõne analoogse odavama variandiga.
Näljas polnud kunagi ja süüa teha on mulke terve elu meeldinud. Samas mis seal salata, vahel oli küll kibe maik suus kui ma selle närutamise peale mõtlema hakkasin. Samas sama kiirelt kui see loll mõte tuli, läks see ka peast, sest süüa on meil alati olnud ning kodu oli meil oma, on palju inimesi kellel on palju raskem olukord.
Lisan juurde, et meil oli ka laen maksta, 330 eurot kuus.
/Juustup
-
Külaline
Mis mees sul küll on, juustup? Ilmselt oled päris kole, et sellise luuseriga olema pead… ewww
-
Juustup
Ei ole ma kole ega pole ka mu mees luuser. Kui inimene endast mitteoleneval põhjusel tööl ei saa käia, ei tähenda see seda, et tegu oleks luuseriga. Oluliselt rohkem nimetaks ma luuseriks mehi, kes kõik kinni maksavad, aga samaaegselt oma sekretäri ning naabrinaist põrutavad ja õhtul õige näoga koju tulevad. Selline vahetab su 40-45 aastaselt uuema mudeli vastu välja ja nii need elus pettunud keskealised mammid tekivadki. Noorena usutakse, et ollakse mingi eliitklass, leitakse heal järjel nö "ideaalmees", aastatega aga viskab sellel heal järjel mehel oma vingus ja kortsus eit siibrisse ning kabistatakse endast nooremaid tibisid. Muidugi on erandeid, kõik pole sellised, aga selline muster on päris laialdaselt levinud.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 22:36 Mis mees sul küll on, juustup? Ilmselt oled päris kole, et sellise luuseriga olema pead… ewww
/Juustup
-
Külaline
1500 eurot on meil mediaanpalk. See tähendab, et 50% inimestest saab vähem palka. Sealjuures pensionärid ja töövõimetud pole selle arvestuse sees. Nii et 1500-eurone sissetulek perekonnas on kõrgem kui enamikul ja peaks olema elementaarne, et saadakse probleemideta hakkama. Sest enamikul inimestel on lisaks töölkäijale ka perekonnas 1-2 ülalpeetavat või madala sissetulekuga pensionäri jne. Ei ole Eestis mingi eriline saavutus, kui seejuures hakkama saadakse. pigem oleks eriline, kui selle palgaga ei saada hakkama.
-
Külaline
Õige suhtumine. Minu vanaema ütles ka, et tuleb võtta ikka selline mees, keda keegi teine ei taha. Mees siis ka töövõimetu?Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 23:17Ei ole ma kole ega pole ka mu mees luuser. Kui inimene endast mitteoleneval põhjusel tööl ei saa käia, ei tähenda see seda, et tegu oleks luuseriga. Oluliselt rohkem nimetaks ma luuseriks mehi, kes kõik kinni maksavad, aga samaaegselt oma sekretäri ning naabrinaist põrutavad ja õhtul õige näoga koju tulevad. Selline vahetab su 40-45 aastaselt uuema mudeli vastu välja ja nii need elus pettunud keskealised mammid tekivadki. Noorena usutakse, et ollakse mingi eliitklass, leitakse heal järjel nö "ideaalmees", aastatega aga viskab sellel heal järjel mehel oma vingus ja kortsus eit siibrisse ning kabistatakse endast nooremaid tibisid. Muidugi on erandeid, kõik pole sellised, aga selline muster on päris laialdaselt levinud.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 22:36 Mis mees sul küll on, juustup? Ilmselt oled päris kole, et sellise luuseriga olema pead… ewww
/Juustup
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist