Veel mingi vanamees vaatab naiste kintsusid.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 10:54Soome naise hiigel kintsud ka ei suutnud rahvast piisavalt võluda.
Eurovisioon täna
-
Külaline
-
Külaline
Jah, see näib inetu küll. Vaadata naiste mingeid kehaosi, mida ei peaks vaatama.
Samas, kas neid peaks üldse näitama? Kas põlvini kleit poleks sel juhul parim?
Ma panen selga lühikesed püksid. Olen kehaga vaeva näinud et saada nn rannavormi. Ja siis ei või keegi vaadata. Pervo!
A see pole nagu imelik et kantakse selliseid keha paljastavat riideid?
-
Külaline
Paneks mees jalga oma mune esiletoovad püksid, püüaks see ka pilku.
Püüab pilku. Nagu petersell hamba vahel. Ei tohiks ega tahaks vaadata aga sinna vaatamata ka on raske
Püüab pilku. Nagu petersell hamba vahel. Ei tohiks ega tahaks vaadata aga sinna vaatamata ka on raske
-
Külaline
Hea laul, jõuline ehitus, mõnusalt kaasahaarav ja meeldejääv.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 06:59 Mulle ei jäänud see võidulaul meelde ja täna siis Terevisioonis lasti seda. Täiesti mõttetu laul, plekine hääl, vanamoodne kummaline kostüüm. Ainult kargas krapsakalt, see on tõsi. Ja kui lugesin veel mingi Delfi või Kroonika kommentaare, siis imestasin, kui labased on inimesed. Kari vanamehi kommenteeris naisterahva tisse. Lisaks oli, et best before juba möödas, paks, mida iganes. Ma FB gruppides olen nänud neid vanamehi, kes peamiselt naisi kommenteerivad. Õudukad. Seega ei ühtki head emotsiooni selle lauluga seoses. Muusikalises mõttes jamps, küll aga aktiveeris mingid madalatel instinktidel töötavad isikud.
Rinnad olid tõesti liialt suured pandud ja karjusid silma, ei olnud maitsekas.
-
Külaline
Invaliidi on inetu naerda, aga selliseid oma kunstkehaosade eksponeerijaid naerge terviseks. Tähelepanu nad otsivadki.
-
Külaline
Kust seda võetakse, et tal kunstrinnad on? Minu arust need kunstrinna muljet ei jätnud. TK arvates polnud rinnahoidjat ka, see on ka ju jamps.
-
Külaline
Ma naine ja olid küll silmahakkavad rinnad sellel Bulgaaria lauljal, aga koledad ja labased küll ei tundunud - täiesti kurguni kinnine pluus, ilmselgelt ka rinnahoidjaga toestatud (nii suured rinnad ei püsi ilma hoidjata sedasi üleval, nagu duuuuuhhhhhhh!) - et mis see laulja oleks pidanud burkas tantsima või siis mida?
Ja laul ise oli väga kaasahaarava rütmiga ning meeldejääv, pole absolutselt mingi muusikaline suurteos, aga eristus, šõu oli professionaalselt ja ägedalt tehtud, tantsunumber mu meelest väga meisterlik - kokkvõttes igati ok eurolugu mu meelest. Hääletamine oli ka põnev seekord, kui üht ilmset favoriiti tükk aega ei tekkinud ja lõpuni ei teadnud, mis laul võidab.
Ja laul ise oli väga kaasahaarava rütmiga ning meeldejääv, pole absolutselt mingi muusikaline suurteos, aga eristus, šõu oli professionaalselt ja ägedalt tehtud, tantsunumber mu meelest väga meisterlik - kokkvõttes igati ok eurolugu mu meelest. Hääletamine oli ka põnev seekord, kui üht ilmset favoriiti tükk aega ei tekkinud ja lõpuni ei teadnud, mis laul võidab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 7 külalist