Ilu on ülimalt suhteline, ka meestel on väga erinev maitsemeel. Sinu arust on jõusaalitibid väga ilusad, aga väga paljude arust on nad nagu kuivetanud ploomid. Näiteks võtame Diana Teniste. Minu arust oli ta ümaramana kenam. Võib-olla mitte kõige suuremas kaalus paksuna, aga kui juba alla võttis. Nüüd näeb kõvasti vanem välja ja ilust pole enam midagi järel.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 10:40Sina oled meil vist väike naljanina. Mingi aktiivne eluviis ei vormi su keha, keha vormitakse jõutreeninguga. Mis 1kg hantlid? Tavalaine naiste hantel on 5-10kg, muidu ei oleks sellest kasugi. Kas su mees jooksis mingi ilusa kehaga tibiga minema, ega sa muidu ilusatest naistest nii ärritunult räägiksKülaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 08:49On küll jah, teiesugused jõuisaalitibid oma 1kg hantlitega ei tekita ju endale mingeid olulisi fitnessilihaseid.Külaline kirjutas: ↑12 Mai 2026 08:52
Kas sul on sama ilus keha ja sama tugev luustik? Eeldan, et oled juba 40 ja kaotad juba tükk aega lihast.
Sama heas vormis võib ka olla lihtsalt aktiivse eluviisiga.![]()
Maovähendusoperatsioon
-
Külaline
-
Külaline
Sina ei tea vist asjadest üldse midagi. Diana treenist ennast võistluseks, kus on teatud standardid ja kuivus. Tavainimese jõusaalitreening mingit sellist vormi ei anna ja jumal hoidku, ei soovigi. Jõusaal vormib keha ilusaks ja ma tahaks näha meest, kellele meeldib lodev olematu lihasega langeva tagumikuga naine trimmis naise asemel. Naine, kes tahab olla terve, peaks alustama jõusaalitreeningutega hiljemalt vanuses 40.Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2026 18:32Ilu on ülimalt suhteline, ka meestel on väga erinev maitsemeel. Sinu arust on jõusaalitibid väga ilusad, aga väga paljude arust on nad nagu kuivetanud ploomid. Näiteks võtame Diana Teniste. Minu arust oli ta ümaramana kenam. Võib-olla mitte kõige suuremas kaalus paksuna, aga kui juba alla võttis. Nüüd näeb kõvasti vanem välja ja ilust pole enam midagi järel.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 10:40Sina oled meil vist väike naljanina. Mingi aktiivne eluviis ei vormi su keha, keha vormitakse jõutreeninguga. Mis 1kg hantlid? Tavalaine naiste hantel on 5-10kg, muidu ei oleks sellest kasugi. Kas su mees jooksis mingi ilusa kehaga tibiga minema, ega sa muidu ilusatest naistest nii ärritunult räägiksKülaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 08:49
On küll jah, teiesugused jõuisaalitibid oma 1kg hantlitega ei tekita ju endale mingeid olulisi fitnessilihaseid.
-
Külaline
Ära üldse muretse, saavad need langeva tagumikuga naised ka kõik mehed, sest mehed ise on ka parajad õllekõhud ja lihastes musklimehi on vähe. Ma ise isiklikult ei soovigi sellist, kunagi oli, no mitte ei jäänud aega pereeluks, iga päev oli trennis. Suurem osa inimesi jõusaalis ei käi ja pole nad haiged ega surnud. Sina käi seal rahulikult edasi, aga ei pea iga kord hirmsasti vahule ennast lööma selle teema pärast. Las teised elavad nii, nagu nemad tahavad.Jõusaal vormib keha ilusaks ja ma tahaks näha meest, kellele meeldib lodev olematu lihasega langeva tagumikuga naine trimmis naise asemel.
-
Külaline
Kui õllekõhuga mees sobib, siis oletegi paras paar, väga nunnu. Ise ma õllekõhuga meest ei soovi, mees võiks enda eest ikka hoolitseda ka.Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2026 20:16Ära üldse muretse, saavad need langeva tagumikuga naised ka kõik mehed, sest mehed ise on ka parajad õllekõhud ja lihastes musklimehi on vähe. Ma ise isiklikult ei soovigi sellist, kunagi oli, no mitte ei jäänud aega pereeluks, iga päev oli trennis. Suurem osa inimesi jõusaalis ei käi ja pole nad haiged ega surnud. Sina käi seal rahulikult edasi, aga ei pea iga kord hirmsasti vahule ennast lööma selle teema pärast. Las teised elavad nii, nagu nemad tahavad.Jõusaal vormib keha ilusaks ja ma tahaks näha meest, kellele meeldib lodev olematu lihasega langeva tagumikuga naine trimmis naise asemel.
-
Külaline
Teema polnudki ju sinust. Igaüks leiabki endasuguse. Sinu mure oli, et kes neid langeva tagumikuga naisi küll võiks tahta. Küll tahetakse, sina ei pea sellepärast muretsema. Sina mine trenni ja ära muretse teiste pärast.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2026 21:42Kui õllekõhuga mees sobib, siis oletegi paras paar, väga nunnu. Ise ma õllekõhuga meest ei soovi, mees võiks enda eest ikka hoolitseda ka.Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2026 20:16Ära üldse muretse, saavad need langeva tagumikuga naised ka kõik mehed, sest mehed ise on ka parajad õllekõhud ja lihastes musklimehi on vähe. Ma ise isiklikult ei soovigi sellist, kunagi oli, no mitte ei jäänud aega pereeluks, iga päev oli trennis. Suurem osa inimesi jõusaalis ei käi ja pole nad haiged ega surnud. Sina käi seal rahulikult edasi, aga ei pea iga kord hirmsasti vahule ennast lööma selle teema pärast. Las teised elavad nii, nagu nemad tahavad.Jõusaal vormib keha ilusaks ja ma tahaks näha meest, kellele meeldib lodev olematu lihasega langeva tagumikuga naine trimmis naise asemel.
-
Külaline
Ainuke, kes siin ärritunud on, oled sa ise.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 10:40Sina oled meil vist väike naljanina. Mingi aktiivne eluviis ei vormi su keha, keha vormitakse jõutreeninguga. Mis 1kg hantlid? Tavalaine naiste hantel on 5-10kg, muidu ei oleks sellest kasugi. Kas su mees jooksis mingi ilusa kehaga tibiga minema, ega sa muidu ilusatest naistest nii ärritunult räägiksKülaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 08:49On küll jah, teiesugused jõuisaalitibid oma 1kg hantlitega ei tekita ju endale mingeid olulisi fitnessilihaseid.Külaline kirjutas: ↑12 Mai 2026 08:52
Kas sul on sama ilus keha ja sama tugev luustik? Eeldan, et oled juba 40 ja kaotad juba tükk aega lihast.
Mees on juba 20a kodus ja pole soovinud lahkuda.
Ma ütlen sulle lihtsalt, et sa oled kõige ehedam näide inimesest, kelle ainus elu mõte on jõusaal ja kes muust enam isegi rääkida ei oska.
Jumala eest, keeruta ja selfira ennast sealt peegli ees kavõi 5kg hantlitega, heas vormis on ka naised, kes jõusaalis ei käi.
P.S Ma arvan, et ma olen maratonijooksjana sinust paremas vormis, kui sa oma selfijõusaaliga.
-
Külaline
Sul on ikka eriline viha nende naiste vastu!Külaline kirjutas: ↑22 Mai 2026 11:14Ainuke, kes siin ärritunud on, oled sa ise.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 10:40Sina oled meil vist väike naljanina. Mingi aktiivne eluviis ei vormi su keha, keha vormitakse jõutreeninguga. Mis 1kg hantlid? Tavalaine naiste hantel on 5-10kg, muidu ei oleks sellest kasugi. Kas su mees jooksis mingi ilusa kehaga tibiga minema, ega sa muidu ilusatest naistest nii ärritunult räägiksKülaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 08:49
On küll jah, teiesugused jõuisaalitibid oma 1kg hantlitega ei tekita ju endale mingeid olulisi fitnessilihaseid.
Mees on juba 20a kodus ja pole soovinud lahkuda.
Ma ütlen sulle lihtsalt, et sa oled kõige ehedam näide inimesest, kelle ainus elu mõte on jõusaal ja kes muust enam isegi rääkida ei oska.
Jumala eest, keeruta ja selfira ennast sealt peegli ees kavõi 5kg hantlitega, heas vormis on ka naised, kes jõusaalis ei käi.
P.S Ma arvan, et ma olen maratonijooksjana sinust paremas vormis, kui sa oma selfijõusaaliga.
Maratonijooksja keha küll kena ei ole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist