Meeldetuletuseks, et Iisrael on Palestiina rahvast aastaid rôhunud, nende kodusid rüüstanud, pôllumaid üle vôtnud. Sõna otseses môttes nende kodudesse tunginud ja sinna lihtsalt sisse kolinud, ning sealseid elanikke julmalt tappes ja piinates. Sa ei tea, pole sellest midagi kuulnud?Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2026 16:18 Meeldetuletuseks, et konflikti ja rünnakud algatas siiski Hamas, mitte Iisrael.
Eurovisioon täna
-
Külaline
-
Külaline
Ja sina pole ilmselt sellest midagi kuulnud, et ka nende "rõhumiste" aluseks olnud sündmuste algataja ei olnud Iisrael.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2026 18:25Meeldetuletuseks, et Iisrael on Palestiina rahvast aastaid rôhunud, nende kodusid rüüstanud, pôllumaid üle vôtnud. Sõna otseses môttes nende kodudesse tunginud ja sinna lihtsalt sisse kolinud, ning sealseid elanikke julmalt tappes ja piinates. Sa ei tea, pole sellest midagi kuulnud?Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2026 16:18 Meeldetuletuseks, et konflikti ja rünnakud algatas siiski Hamas, mitte Iisrael.
-
Külaline
Te kumbki pole vist kuulnud, et üldse pole selge, kes algataja on - kõik oleneb sellest, kui pikka ajatelge vaadata. Pigem tuleks siin teemas vaadata, kes on olnud leppimatum pool ja jäärapäisemalt oma ainuõigust nõudnud - ja minu arust on selleks pooleks palestiinlased, paraku.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2026 19:57Ja sina pole ilmselt sellest midagi kuulnud, et ka nende "rõhumiste" aluseks olnud sündmuste algataja ei olnud Iisrael.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2026 18:25Meeldetuletuseks, et Iisrael on Palestiina rahvast aastaid rôhunud, nende kodusid rüüstanud, pôllumaid üle vôtnud. Sõna otseses môttes nende kodudesse tunginud ja sinna lihtsalt sisse kolinud, ning sealseid elanikke julmalt tappes ja piinates. Sa ei tea, pole sellest midagi kuulnud?Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2026 16:18 Meeldetuletuseks, et konflikti ja rünnakud algatas siiski Hamas, mitte Iisrael.
-
Külaline
Selle kandi asju ei jaga kohalikudki, mõttetu teie kemplemine. Ei kustu põrgus tuli ega lõpe seal konfliktid 
-
Külaline
Olen nõus, et kemplemine on mõttetu, kuid viimaste aastate sündmuseid arvestades ei ole Venemaa ja Iisraeli ühele pulgale asetamine õige.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2026 21:31 Selle kandi asju ei jaga kohalikudki, mõttetu teie kemplemine. Ei kustu põrgus tuli ega lõpe seal konfliktid![]()
-
Külaline
Kas teid ka eile kontserdi ajal Reikopi jutt häiris? Ta on küll alati pisut liiga jutukas olnud, aga eile (eriti hääletamise ajal) ületas see mõttetu mulin juba kõik piirid. Väga tüütu.
-
Külaline
Hääletamist ma ei vaadanud, aga laulude ajal olid tema kommentaarid küll väga lõbustavad. Selgelt oli tunda ka Reikopil tüdimust Eurovisioonist ja see oli tore. Tema töö ongi rääkida.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2026 22:40 Kas teid ka eile kontserdi ajal Reikopi jutt häiris? Ta on küll alati pisut liiga jutukas olnud, aga eile (eriti hääletamise ajal) ületas see mõttetu mulin juba kõik piirid. Väga tüütu.
-
Külaline
Häält maha keerata ei taibanud?Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2026 22:40Kas teid ka eile kontserdi ajal Reikopi jutt häiris? Ta on küll alati pisut liiga jutukas olnud, aga eile (eriti hääletamise ajal) ületas see mõttetu mulin juba kõik piirid. Väga tüütu.
-
Külaline
Mulle ei jäänud see võidulaul meelde ja täna siis Terevisioonis lasti seda. Täiesti mõttetu laul, plekine hääl, vanamoodne kummaline kostüüm. Ainult kargas krapsakalt, see on tõsi. Ja kui lugesin veel mingi Delfi või Kroonika kommentaare, siis imestasin, kui labased on inimesed. Kari vanamehi kommenteeris naisterahva tisse. Lisaks oli, et best before juba möödas, paks, mida iganes. Ma FB gruppides olen nänud neid vanamehi, kes peamiselt naisi kommenteerivad. Õudukad. Seega ei ühtki head emotsiooni selle lauluga seoses. Muusikalises mõttes jamps, küll aga aktiveeris mingid madalatel instinktidel töötavad isikud.
-
Külaline
Mis see parem laul oleks olnud?Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 06:59 Mulle ei jäänud see võidulaul meelde ja täna siis Terevisioonis lasti seda. Täiesti mõttetu laul, plekine hääl, vanamoodne kummaline kostüüm. Ainult kargas krapsakalt, see on tõsi. Ja kui lugesin veel mingi Delfi või Kroonika kommentaare, siis imestasin, kui labased on inimesed. Kari vanamehi kommenteeris naisterahva tisse. Lisaks oli, et best before juba möödas, paks, mida iganes. Ma FB gruppides olen nänud neid vanamehi, kes peamiselt naisi kommenteerivad. Õudukad. Seega ei ühtki head emotsiooni selle lauluga seoses. Muusikalises mõttes jamps, küll aga aktiveeris mingid madalatel instinktidel töötavad isikud.
Mina kuulasin ja meeldis küll. Nii arvas ka enamus muu euroopa.
-
Külaline
Väga naljakas on oma arvamust põhjendada sellega, et näe, neid oli palju kes nii arvas. Kui arvajaid on palju, ei tee seda laulu heaks. Primitivne slaavi tümakas. Enamus muu Euroopa ei pruukinud nii arvata, ta lihtsalt võitis, samas oli teisi arvamusi ju veelgi rohkem.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 07:17Mis see parem laul oleks olnud?Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 06:59 Mulle ei jäänud see võidulaul meelde ja täna siis Terevisioonis lasti seda. Täiesti mõttetu laul, plekine hääl, vanamoodne kummaline kostüüm. Ainult kargas krapsakalt, see on tõsi. Ja kui lugesin veel mingi Delfi või Kroonika kommentaare, siis imestasin, kui labased on inimesed. Kari vanamehi kommenteeris naisterahva tisse. Lisaks oli, et best before juba möödas, paks, mida iganes. Ma FB gruppides olen nänud neid vanamehi, kes peamiselt naisi kommenteerivad. Õudukad. Seega ei ühtki head emotsiooni selle lauluga seoses. Muusikalises mõttes jamps, küll aga aktiveeris mingid madalatel instinktidel töötavad isikud.
Mina kuulasin ja meeldis küll. Nii arvas ka enamus muu euroopa.
-
Külaline
Sa võid siin vehkida palju tahes. Bulgaaria võitis. Sa ei tee seda ümber.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 07:31Väga naljakas on oma arvamust põhjendada sellega, et näe, neid oli palju kes nii arvas. Kui arvajaid on palju, ei tee seda laulu heaks. Primitivne slaavi tümakas. Enamus muu Euroopa ei pruukinud nii arvata, ta lihtsalt võitis, samas oli teisi arvamusi ju veelgi rohkem.
-
Külaline
Iga laulu taga on tiim, iga laul on mingi lugu, esitaja on näitleja laval. Kui palju inimesi on tööl ühe laulu nimel.
Aga mina vaatan seda kui mis jaburus see veel on.
Kas ma olen loll ja harimatu, et teiste töö, kunst, mind ei kõneta või ma ei saa sellest aru. Või eelpool loetust, mehed näevad vaid tisse selle loo puhul.
Aga mina vaatan seda kui mis jaburus see veel on.
Kas ma olen loll ja harimatu, et teiste töö, kunst, mind ei kõneta või ma ei saa sellest aru. Või eelpool loetust, mehed näevad vaid tisse selle loo puhul.
Ega mina näen ka selle laulu puhul vaid tisse. Laulu ennast polnud, mingit erilist vokaali ka mitte. Kui keegi kommenteeris karja vanamehi, kellel selle laulja tissid hambus, et see on labane, siis selline õõtsuvate tissidega ilma rinnahoidjata laval ringi hüppav mutt on ka labane.
-
Külaline
See naine jäi mulle ka silma ja tissid ka. Ja lisaks vaatan ma naiste pepusid ka. Ja välimuselt ta meeldis mulle ka.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 08:11Või eelpool loetust, mehed näevad vaid tisse selle loo puhul.
Ja mehena vaatangi naisi.
-
Külaline
Vaata siis omaette, kas peab seda kõigile kuulutama. See on rõve, kui vanamehed noori naisi kommenteerivad, kuigi keegi pole küsinud.
-
Külaline
Bulgaaria laulu esitajal on rinnahoidja seljas, pluus kaelani kinni ja norm suuruses naise rinnad. Või no paljud naised lasevad oma rindu suurendada, et oleks ilusad rinnad.
Nüüd aga tekib arutelu kas need on ilusad. Või liiga domineerivad ja pole ilus.
Nüüd aga tekib arutelu kas need on ilusad. Või liiga domineerivad ja pole ilus.
-
Külaline
Huvitav, millistes kohtades sa käid, kus vanamehed kommenteerivad ja miks sa seal oled?Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 09:29Vaata siis omaette, kas peab seda kõigile kuulutama. See on rõve, kui vanamehed noori naisi kommenteerivad, kuigi keegi pole küsinud.
-
Külaline
Ma käisin delfi kommentaariumis ja siin. Siin ka mingi vanamees arvab, et on vajalik kommenteerida, et mina vaatan naisi. Keda huvitab. Seal delfi kommentaariumis läks süda pahaks. Igasugustel vanameestel oli tingimata vajalik öelda, mis nemad selle laulja rindadest arvavad. Ma ei saa aru, mis neist niiväga arvata, suht tavalised rinnad olid, kinni kaetud ja mitte ülearu suured. Ei tea, mis mõnda nii kihevile ajas.
-
Külaline
Sa vaatasid eelmise aasta Soome luguGuest kirjutas: ↑17 Mai 2026 02:42 Nõme, et Baltimaad nii rängalt põrusid, Läti lugu ei olnud ju üldse halb. Soome naise hiigel kintsud ka ei suutnud rahvast piisavalt võluda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], dmy, elke, Karlsson ja 11 külalist