Eurovisioon täna
-
Külaline
-
Külaline
Kas see tõesti sai kellelegi üllatusena tulla, et Vanilla Ninja edasi ei saa?
Kes oli nende riietuse autor ja mis ajastust see oli?
-
Külaline
Ma vaatasin ka, et kui 1. poolfinaalis oli enamus laule kuidagi röökivad ja imelikud, "võta üks ja viska teist", siis 2. poolfinaal oli palju parem, leidus täitsa kuulatavaid laule.
Kõige rohkem meeldis ikka Norra - oli sellist loomulikku minekut ja energiat. Austraalia laulja väga hea, maailmatasemel, aga laul - ei midagi meeldejäävat.
Kõige rohkem meeldis ikka Norra - oli sellist loomulikku minekut ja energiat. Austraalia laulja väga hea, maailmatasemel, aga laul - ei midagi meeldejäävat.
-
Külaline
Kas nende parematel aegadel olid teised liikmed peale Lenna, üks vist kolis kuhugi välismaale? Need praegused 2 jätsid ikka väga hädise mulje, oskasid ainult juukseid pilduda ja kitarride najal kõikuda.Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2026 05:15Kas see tõesti sai kellelegi üllatusena tulla, et Vanilla Ninja edasi ei saa?
-
Külaline
Soome loo peale tekkis mõte, et mõni muusik võiks kirjutada järgmisel aastal eurolaulu, kuhu ka Silvia Ilves oma Tšelloga panna.
-
Külaline
Kõigile ei anta ju pilli mängimiseks luba. Kui on helitult nagu VN piigad, oleks väga hale.
-
Külaline
Ei ole paha mõte, kusjuures - lvesel on julgust, väljendusrikkust ja särtsakust. Ainult siis peab keegi oskama kabeda loo ka kirjutada.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2026 12:39 Soome loo peale tekkis mõte, et mõni muusik võiks kirjutada järgmisel aastal eurolaulu, kuhu ka Silvia Ilves oma Tšelloga panna.
-
Külaline
Järgmine aasta see tunduks kohe väga ahvimise moodi.. peaks ootama mõned aastadGuest kirjutas: ↑15 Mai 2026 12:59Ei ole paha mõte, kusjuures - lvesel on julgust, väljendusrikkust ja särtsakust. Ainult siis peab keegi oskama kabeda loo ka kirjutada.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2026 12:39 Soome loo peale tekkis mõte, et mõni muusik võiks kirjutada järgmisel aastal eurolaulu, kuhu ka Silvia Ilves oma Tšelloga panna.
-
Külaline
Jana Hallas äkki jälle, täpselt samasugused valged saapad ja kaltsukubu meenutav mood, nagu oli Sahlene'i puhul ja veel mitme artisti puhul. Kunagi 20-30 aastat tagasi oli see ehk omal kohal, aga praegu mitte.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2026 05:15 Kas see tõesti sai kellelegi üllatusena tulla, et Vanilla Ninja edasi ei saa?
-
Külaline
Mul on hea meel, et nad edasi ei saanud. Eurovisioon on muutunud täiesti môttetuks, nômedaks ürituseks. Minu meelest on see häbiasi, et Iisrael sai osaleda, samas, kui Venemaa blokiti. Tohutu kahepalgelisus ja võlts mäng, kus pôhirôhk on poliitikal.
-
Külaline
Iisraelil oli ainus hea laul.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2026 23:25 Mul on hea meel, et nad edasi ei saanud. Eurovisioon on muutunud täiesti môttetuks, nômedaks ürituseks. Minu meelest on see häbiasi, et Iisrael sai osaleda, samas, kui Venemaa blokiti. Tohutu kahepalgelisus ja võlts mäng, kus pôhirôhk on poliitikal.
-
Külaline
Päris palju on häid laule ka selllel aastalGuest kirjutas: ↑17 Mai 2026 00:44Iisraelil oli ainus hea laul.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2026 23:25 Mul on hea meel, et nad edasi ei saanud. Eurovisioon on muutunud täiesti môttetuks, nômedaks ürituseks. Minu meelest on see häbiasi, et Iisrael sai osaleda, samas, kui Venemaa blokiti. Tohutu kahepalgelisus ja võlts mäng, kus pôhirôhk on poliitikal.
-
Külaline
Minu arust mitte. Üks tobedam (diibim) kui teine.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2026 01:09Päris palju on häid laule ka selllel aastalGuest kirjutas: ↑17 Mai 2026 00:44Iisraelil oli ainus hea laul.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2026 23:25 Mul on hea meel, et nad edasi ei saanud. Eurovisioon on muutunud täiesti môttetuks, nômedaks ürituseks. Minu meelest on see häbiasi, et Iisrael sai osaleda, samas, kui Venemaa blokiti. Tohutu kahepalgelisus ja võlts mäng, kus pôhirôhk on poliitikal.
-
Külaline
Nõme, et Baltimaad nii rängalt põrusid, Läti lugu ei olnud ju üldse halb. Soome naise hiigel kintsud ka ei suutnud rahvast piisavalt võluda.
-
Külaline
Soome lugu minu lemmik ei olnud, aga viiuldaja jalgu hiigelkintsudeks nimetamine on puhas halvustamine ja õelus. Ta on sale ja mingeid hiigelkintse tal pole.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2026 02:42 Nõme, et Baltimaad nii rängalt põrusid, Läti lugu ei olnud ju üldse halb. Soome naise hiigel kintsud ka ei suutnud rahvast piisavalt võluda.
-
Külaline
Mis meil baltlastega ühist? Läänemeresoomlased said ju finaali.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2026 02:42 Nõme, et Baltimaad nii rängalt põrusid, Läti lugu ei olnud ju üldse halb. Soome naise hiigel kintsud ka ei suutnud rahvast piisavalt võluda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dmy, Semrush [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 9 külalist