Sa paistad asjaga väga kursis olema. Mis ained need on siis, mida su guru sulle müüs? Mis toime neil sulle oli ja tasus ära siis see rännak?Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 11:42 Aga kui uhuuuu rännakutel ja retriitidels saate guru käest "imeainet" mis avab südame ja paneb teid lendama. muudab teie teadvust ja toob teie Mina välja mis aine see on??? Kui juba guru ütleb, et pole narkots siis pole![]()
Ostate korda 10 guru käest aineid. Minge oste diilerilt parem mitte guru diilerilt![]()
Narkootikumid
-
Külaline
-
Külaline
Huvitav kas narko tarbimise tõttu muutuvadki inimesed aina lollimaks. Siingi üks räägib aiast, teine aiaaugust, üksteise juttu üldse ei mõisteta.
-
Külaline
No päriselt, ei oleks osanud arvata, et mitte sõltlaseks olemine on midagi nii tavapäratut ja haruldast, et mul on põhjust end eriti kõrgilt ja uhkel tunda. Enamus mu tuttavaid, sugulasi ja kolleege ei tee suitsu ega tarvita alkoholi rohkem kui seltskondlikel üritustel. Minu arvates on see vägagi tavapärane ja ma ei tunne end küll korralikkusega etalonina.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 23:10Täitsa õige! Ta ei ole mitte kuidagi sallimatu ja üleolev! Lihtsalt ta on ennastuppitav! Ilmselt pisut haige inimene, kes toitub sellest, et saab teisi inimesi enda kõrval pisut madaldada.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 22:04Ta ei jätnud üldse isegi kibestunud muljet ja pole küll nii õelat kommentaari ära teeninud. Eriti kaugeleulatuvaid järeldusi teete, "kui sallimatu ja üleolev /.../" jne. Katsuge parem rõõmustada, et on keegi, kes ei pea elust rõõmu tundmiseks isegi kohvi tarbima.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 20:46
Lõõgastid on ka alkohol ja tubakas. Ja, miks mitte ka mõnus tassitäis lattet. Täiesti legaalsed lõõgastid. Sina kohe said aru, et sinu tsiteeritu on narko tarvitaja?
Arvestades, kui sallimatu ja üleolev sa nende inimeste suhtes oled, kes ei ole "nii korralikud" kui sina, tuleb teha järeldus, et parem on võtta vabalt, nautida elu ja olla rõõmus ja rõõsa, mitte olla sinusugune "korralik" kibestunud punn.
-
Külaline
Ei, mitte sõltlane olla ei ole ebatavaline ega imelik. Imelik on see, et üks tädi kujutab ette, et kui ta mitte kunagi kohvi ei joo ning pole elus alkoholi proovinud, et siis on ta kuidagi korralikum ja tublim kui teised inimesed.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 17:43No päriselt, ei oleks osanud arvata, et mitte sõltlaseks olemine on midagi nii tavapäratut ja haruldast, et mul on põhjust end eriti kõrgilt ja uhkel tunda. Enamus mu tuttavaid, sugulasi ja kolleege ei tee suitsu ega tarvita alkoholi rohkem kui seltskondlikel üritustel. Minu arvates on see vägagi tavapärane ja ma ei tunne end küll korralikkusega etalonina.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 23:10Täitsa õige! Ta ei ole mitte kuidagi sallimatu ja üleolev! Lihtsalt ta on ennastuppitav! Ilmselt pisut haige inimene, kes toitub sellest, et saab teisi inimesi enda kõrval pisut madaldada.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 22:04
Ta ei jätnud üldse isegi kibestunud muljet ja pole küll nii õelat kommentaari ära teeninud. Eriti kaugeleulatuvaid järeldusi teete, "kui sallimatu ja üleolev /.../" jne. Katsuge parem rõõmustada, et on keegi, kes ei pea elust rõõmu tundmiseks isegi kohvi tarbima.
Sa oled isegi nii tume, et ei saa aru, miks sinu kommentaaridele reageeriti. Ennastupitavad ja tädilikult manitsevad kommentaarid... Võeh, kui ebameeldivad on sellised inimesed!
Ausalt, ma pigem luban endale mõnikord hea meelega klaasi veini ja joon hommikuti mõnuga kohvi kui olen sinusugune kibestunud mutt, kel nina vingus ja kes on kõikide inimeste suhtes, kes ei ole samasugused kui sina, kriitiline. Ei ole vist kuigi mõnus elada nii, kui koguaeg on pind tagumikus?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist