AirBalticuga Hispaaniasse

lugusid ja muljeid välismaalt
Külaline

AirBalticuga Hispaaniasse

Postitus Postitas Külaline »

Kuna selle firmaga on pea kõigil tuttavatel ja sugulastel palju tühistamisi ette tulnud, siis pelgan veidi nii auto kui hotelli bronnimist.
Kui bronnin lennujaama auto ja lend tühistatakse, mis siis saab? Hotell, mis meeldib, võtab raha igal juhul. Või peaks igaks juhuks võtma viletsama hotelli, mida saab paar päeva enne tasuta tühistada?
Kui kaua ette on mõistlik auto bronnida üldse?
Oleme palju reisinud pakettidega ja pole pidanud ise selle pärast muretsema.
Külaline

Miks üldse broneerima pead? Vaata milline hotell meeldib ja kirjuta neile, palju vabu kohti sellel päeval võib-olla kui saabud.
Külaline

Edaspidi plaanimegi nii teha, aga esimeseks ööks võiks ikka kindluse mõttes koht olemas olla. Ja no auto kah, millega sinna sõita. Hiljem on aega küll otsustada, kuhu minna ja mida teha.
Kui kaua ette olete auto bronninud?
Külaline

Hispaanias siis ubereid polegi. Väga väljamõeldud mured.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mai 2026 23:08 Miks üldse broneerima pead? Vaata milline hotell meeldib ja kirjuta neile, palju vabu kohti sellel päeval võib-olla kui saabud.
Ahh? Loomulikult broneeritakse sobiv hotell juba aegsasti. Hispaanias on turistide üleküllus, never ei läheks kuhugi reisile nagu kodutu ja hakkas tee pealt ööbimist otsima.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mai 2026 12:06
Külaline kirjutas: 07 Mai 2026 23:08 Miks üldse broneerima pead? Vaata milline hotell meeldib ja kirjuta neile, palju vabu kohti sellel päeval võib-olla kui saabud.
Ahh? Loomulikult broneeritakse sobiv hotell juba aegsasti. Hispaanias on turistide üleküllus, never ei läheks kuhugi reisile nagu kodutu ja hakkas tee pealt ööbimist otsima.
Tegelikult me niimoodi läheme küll, seikema mööda maad. Jooksvalt bronnime edaspidi, ainult esimese hotelli tahaks kinni panna.
Nii et Uber ei aita ka kuidagi, vaja autot ca 3000 km-ks.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mai 2026 14:24
Tegelikult me niimoodi läheme küll, seikema mööda maad. Jooksvalt bronnime edaspidi, ainult esimese hotelli tahaks kinni panna.
3000 km? See siis pole puhkus vaid mingi seljakotiränne? Mida on seal 3000 km teha?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mai 2026 15:10

3000 km? See siis pole puhkus vaid mingi seljakotiränne? Mida on seal 3000 km teha?
Lugesid ka üldse 😃?
Nad tahavad autoga selle 3000km läbi reisida...
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mai 2026 15:103000 km? See siis pole puhkus vaid mingi seljakotiränne? Mida on seal 3000 km teha?
Vastan. Nii mõnus on autoistmel aega veeta. See ongi minu jaoks puhkus, kui saab 8 päevaga 3000 km läbida. Tõeline nauding.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mai 2026 20:48
Külaline kirjutas: 08 Mai 2026 15:10

Lugesid ka üldse 😃?
Nad tahavad autoga selle 3000km läbi reisida...
Mõistan, see on ju õudus ruudus, mitte puhkus.
Külaline

Kas reisitõrkekindlustus ei aita, kui lend ära käkerdatakse ja seoses sellega ka sihtkoha hotell vett vedama läheb?
Külaline

no tee reisitõrke kindlustus, küll see katab kaotsiläinud öö maksumuse. Ja loomulikult bronn tuleks teha varakult - kindlasti ei jätaks hooajal populaarsesse paika minnes esimest ööbimist lahtiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mai 2026 21:02
Külaline kirjutas: 08 Mai 2026 15:103000 km? See siis pole puhkus vaid mingi seljakotiränne? Mida on seal 3000 km teha?
Vastan. Nii mõnus on autoistmel aega veeta. See ongi minu jaoks puhkus, kui saab 8 päevaga 3000 km läbida. Tõeline nauding.
TA olen. Bronnisin auto läbi AirBaltiku enda süsteemi, oli võimalus "maksa letis".
Hotelliga jään lootma reisitõrke kindlustuse peale.
Kes 8 päevast rääkis, oli väike trollike.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mai 2026 22:16
Külaline kirjutas: 08 Mai 2026 21:02
TA olen. Bronnisin auto läbi AirBaltiku enda süsteemi, oli võimalus "maksa letis".
Hotelliga jään lootma reisitõrke kindlustuse peale.
Kes 8 päevast rääkis, oli väike trollike.
Ma mingi 30 pluss korda käinud ja sellise idiootsuse peale pole tõesti veel tulnud. See mingi üübermaakate teema vist.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mai 2026 22:23ja sellise idiootsuse peale pole tõesti veel tulnud.
Millist idiootsust täpsemalt silmas pead?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mai 2026 22:33Millist idiootsust täpsemalt silmas pead?
No kes siis 8 päevaga 3000 km sõidab, see ju paras 5 päeva reis :D
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mai 2026 22:48
Jajah, tuututa edasi, nii huvitav kõigil lugeda. Ja muidugi ära unusta 8 päeva mainimast, millest üks "luuletaja" rääkis.
Aga kui tõsiselt küsida - kuidas te siis nt lõuna poole autotrippe teete? Või polegi kunagi teinud? Väga paljud ju reisivad oma autoga paar nädalat, no alla 5000 km ei tule ju kuidagi?
Itaalia, Horvaatia, Prantsusmaa, Taani, Holland jne.
Me oleme üsna palju Euroopast oma autoga aastate jooksul läbi käinud, kilomeetreid koguneb kergesti. Väga huvitav on olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 00:07
Külaline kirjutas: 09 Mai 2026 22:48
Jajah, tuututa edasi, nii huvitav kõigil lugeda. Ja muidugi ära unusta 8 päeva mainimast, millest üks "luuletaja" rääkis.
Aga kui tõsiselt küsida - kuidas te siis nt lõuna poole autotrippe teete? Või polegi kunagi teinud? Väga paljud ju reisivad oma autoga paar nädalat, no alla 5000 km ei tule ju kuidagi?
Itaalia, Horvaatia, Prantsusmaa, Taani, Holland jne.
Me oleme üsna palju Euroopast oma autoga aastate jooksul läbi käinud, kilomeetreid koguneb kergesti. Väga huvitav on olnud.
vat see on paar nädalat, loomulikult olen teinud, aga Hispaanias 3000km 8 päevaga, see on midagi muud. Päev saabumiseks ja päev lahkumiseks, juba on 6 päevaga, 500 km päevas, uhhhh.
Meil kulus Hispaanias 3 nädalat ja ikka ei jõudnud kõikidesse kohtadesse
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 11:59vat see on paar nädalat, loomulikult olen teinud, aga Hispaanias 3000km 8 päevaga, see on midagi muud. Päev saabumiseks ja päev lahkumiseks, juba on 6 päevaga, 500 km päevas, uhhhh.
Meil kulus Hispaanias 3 nädalat ja ikka ei jõudnud kõikidesse kohtadesse
Keegi troll üritas teemat kaaperdada ja hakkas rääkima 8 päevast. Arvas, et on lahe vist. Ja nüüd kõik arutavad seda 8 päeva 😅
Mina olen TA ja meie lähemegi 3 nädalaks. Paar päeva pealegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 13:09Keegi troll üritas teemat kaaperdada ja hakkas rääkima 8 päevast. Arvas, et on lahe vist. Ja nüüd kõik arutavad seda 8 päeva 😅
Mina olen TA ja meie lähemegi 3 nädalaks. Paar päeva pealegi.
Vabandust, mina ei ole troll. Miks te ometi lennukiga ei reisi, teil keegi kardab lennata või milles asi?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline