Ei saa aru ja ei mõista - ema ja tütre suhted

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 15:25
Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 15:15 Otsusta ära mida siis väidad
Väike sõbralik meeldetuletus, et siin on rohkem inimesi, kui vaid mina ja sinu kolm aliast. 😉
Mina pole see kellele vastad, aga mina tõesti küsisin.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2026 15:28 Millest ta elab kui ta läbis 2023 aastal eraisiku pankroti. OÜ teenib väga väikest raha. Abiellubki meestega, et neilt siis lahutusega midagi saada.
Mida ta siis selle paariaastase abielusolemisega sinu arust saab? Isegi ühisvara korral (mida valitakse tänapäeval päris vähe) saab ta ju ainult sellest pool, mis soetati abielu ajal. Mis oli mehel enne, ei kuulu jagamisele.
Külaline

Äkki ülalpidamist?
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2026 15:39Äkki ülalpidamist?
Ega ta mingi invaliid ei ole, kellele ülevalpidamist määratakse.
Külaline

Tööl ta ei käi, kuskohast raha tuleb?
Külaline

Guest kirjutas: 09 Mai 2026 21:51
Külaline kirjutas: 09 Mai 2026 14:27
Guest kirjutas: 08 Mai 2026 19:09
Ma ei näe selles, et sa oled 40 aastat abielus, mitte ühtki tunnustustväärivat asja.

Kes on pikalt koos, äkki seetõttu, et kummalgi pole maja kuhu minna
raha, millega minna
elu, kellega minna

40 aastat abielus tähendab pigem koledaid, õnnetuid, vaeseid ja hädiseid inimesi.
Ma ei ole kunagi aru saanud loogikast, miks ühe ja sama inimesega, pikalt koos olnud inimeste puhul eeldatakse, et naine kindlasti ei saa ära minna, sest tal ei ole raha.

Ma olen see peaaegu 40 aastat abielus olev inimene. Mõtle nüüd natukene peaga. Ma olen terve elu täiskohaga tööl käinud ja ise teeninud, mida tähendab, et ma olen vaene ja hädine? Miks mul ei peaks olema materiaalset kindlustatust? Ma käin ju tööl ja teenin ise. Selle kõrvalt olen ka neli last üles kasvatanud. Hädine?

Kui sind nii kõvasti minu majanduslik seis huvitab, siis meil on mehega nii koos kui ka kummalgi eraldi kinnisvara. Ja mitte ainult elukondlik kinnisvara, vaid ka metsa- ja põllumaad. Kui kumbki meist tahab ära minna, siis oleks meil mõlemal rohkem kui üks variant, kuhu ära kolida.

Sinu mõistus muidugi ei võta seda kinni, et mõned inimesed tahavad päriselt ka koos olla - täitsa omast vabast tahtest. Ja mina tean selliseid paare õnneks väga palju. Minu ja mehe vanematega eesostas. Aga tean ka eakaaslasi, kes sama kaua, kui meie koos olnud.

Sina aga oled üksik ja kibestunud inimene. Täiesti mõistan, miks sinu suhted ei õnnestu. No, kui sind kunagi keegi on üldse tahtnud.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2026 12:34
Guest kirjutas: 10 Mai 2026 12:19
Guest kirjutas: 09 Mai 2026 15:56 Ega see koosoldud aeg või abielu spordivõistlus pole, st koguda aastaid. Läheb kuidas läheb. Kui ikka koos oldud enam ei saa siis minnakse lahku, kui minnakse.
Mnjah, kui üks-kaks korda läheb kehvasti, sisi võib veel mõelda, et viga on valitud kaasas, no ei vedanud. Kui juba 7 korda lahutada, siis tekib küll küsimus, mis temaga pahasti on, et abielus olla ei kannata, kui juba olla nii kangesti "abielluja tüüp". Aeg peeglisse vaadata enne pensile minekut?
Aga mis sinu asi on, mida tema teeb? Sina oled tema vanuses igav penskar, tema elu käib.
Mis mõttes, mis see kellegi asi on, mida ta teeb? Veel kord, kui inimene presenteerib selliseid asju, siis ta on ise selle ju teinud teiste asjaks. Kui riputab end püünele, siis on ilmselt ka arvestanud, et erinevatel inimestel on erinevad mõtted sel teemal.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2026 15:56
Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 15:50
Guest kirjutas: 09 Mai 2026 21:51
Ma ei ole kunagi aru saanud loogikast, miks ühe ja sama inimesega, pikalt koos olnud inimeste puhul eeldatakse, et naine kindlasti ei saa ära minna, sest tal ei ole raha.

Ma olen see peaaegu 40 aastat abielus olev inimene. Mõtle nüüd natukene peaga. Ma olen terve elu täiskohaga tööl käinud ja ise teeninud, mida tähendab, et ma olen vaene ja hädine? Miks mul ei peaks olema materiaalset kindlustatust? Ma käin ju tööl ja teenin ise. Selle kõrvalt olen ka neli last üles kasvatanud. Hädine?

Kui sind nii kõvasti minu majanduslik seis huvitab, siis meil on mehega nii koos kui ka kummalgi eraldi kinnisvara. Ja mitte ainult elukondlik kinnisvara, vaid ka metsa- ja põllumaad. Kui kumbki meist tahab ära minna, siis oleks meil mõlemal rohkem kui üks variant, kuhu ära kolida.

Sinu mõistus muidugi ei võta seda kinni, et mõned inimesed tahavad päriselt ka koos olla - täitsa omast vabast tahtest. Ja mina tean selliseid paare õnneks väga palju. Minu ja mehe vanematega eesostas. Aga tean ka eakaaslasi, kes sama kaua, kui meie koos olnud.

Sina aga oled üksik ja kibestunud inimene. Täiesti mõistan, miks sinu suhted ei õnnestu. No, kui sind kunagi keegi on üldse tahtnud.
Postitus on kustutatud
Mis Maasikas?

Ma saan aru, et sa vaatad alt külastajate nimesid ning nüüd püüad kedagi kommentaaride alt ära tunda. Aga sa eksid, ma ei ole maasikas. Ma olen foorumis peidetud kasutajanimega. Nii et ära teinekord enam püüa seda "maasika-mängu" mängida.

Lisaks, ära omista teistele seda, mida tead endal veaks olevat - alaväärsuskompleksid, kibestunud, üksik ja keegi sind ei taha - see kõik käib ju sinu enda kohta.

P S Mina olen juba võetud ja keegi ei peagi mind enam tahtma.
Külaline

40 aastat abielus 60+ naisterahvas hommikust õhtuni üritab kõigile pähe pressida ennast. Ei ole asja millega ei kiidelda ja uhkustata. :lol: :lol: :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2026 16:17 40 aastat abielus 60+ naisterahvas hommikust õhtuni üritab kõigile pähe pressida ennast. Ei ole asja millega ei kiidelda ja uhkustata. :lol: :lol: :lol:
Esiteks, ma ei ole 60+ vanuses. Teiseks, mida tähendab üritab ennast hommikust õhtuni kõigile pähe määrida?
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2026 16:21
Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 16:19
Guest kirjutas: 10 Mai 2026 16:17 40 aastat abielus 60+ naisterahvas hommikust õhtuni üritab kõigile pähe pressida ennast. Ei ole asja millega ei kiidelda ja uhkustata. :lol: :lol: :lol:
Esiteks, ma ei ole 60+ vanuses. Teiseks, mida tähendab üritab ennast hommikust õhtuni kõigile pähe määrida?
Postitus on kustutatud
Arvutamisega on sul küll pahasti.

Tundub, et oled joobes.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 16:23
Guest kirjutas: 10 Mai 2026 16:21
Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 16:19

Postitus on kustutatud
Arvutamisega on sul küll pahasti.

Tundub, et oled joobes.
Veits hull oled jah, seda olematuks ei muuda. No muidugi sa ei ole 40 aastat abielus olnud ja sul pole ka 4 last.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 06:49 Julgen arvata , et suur osa õpetajapoolsest kiusmisest on mingi reaktsioon õpilasepoolsele allumatusele, tunni segamisele, vastu haukumisele, pidevale aine õppimata jätmisele jms. See, et õpeataja valib suvalise, natuke nõrgema õpilase ja hakkab teda lihtsalt kottima- sellist asja ei näinud kunagi. Meil oli ka mõned tegelased, keda õpetaja regulaarselt kostitas krõbedate väljenditega jne, aga need polnud kunagi õpilased, kes natukenegi pingutada soostusid, vaid nad olid ise enne seda õpetajat varasemalt kiusanud või ignoreerinud nii et seda nägu.

Julgen puusalt arvata, et sa võid p... minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mai 2026 12:51
Guest kirjutas: 09 Mai 2026 09:49
Peetrus taeva väravas: “Tere Siiri, mis te tegite maa peal olles?
Siiri: “Ma olin 40 aastat abielus!”
Peetrus: “Natuke vähe Siiri, järgmine palun.”
Ja arvad, et kui Peetrusele vastata, et olin 5 kord abielus, siis on taevaväravad kohe avali?!

Juh, juhhei!
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 15:41 Tööl ta ei käi, kuskohast raha tuleb?

Osaline töövōimekaotus võib peal olla. Oli vahepealpäris haige. Ümmarguselt 400€ ikka saab vast.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 14:00
Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 12:36 Huvitav, et see Beatrice kõigiga abielluda tahab või mehed nõuavad kuigi ette teada kauaks see õnn kestma ei jää.
Ehk see laps kasvas ajal kui emmel korraga 2 meest oli :D
Ma pakun, et mehed nõuavad. Naised ise ei otsusta midagi, nad teevad ainult seda mida mehed nõuavad.

Täitsa soe arvamus ja eluvõōras pealegi. Mees teeb just seda, mis naine tahab. Meestel on müts kenasti peas.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2026 16:58

Osaline töövōimekaotus võib peal olla. Oli vahepealpäris haige. Ümmarguselt 400€ ikka saab vast.
Mis haigus tal on?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 20:29
Guest kirjutas: 10 Mai 2026 16:58
Mis haigus tal on?
Ta on mitmel korral rääkinud, et selg jube haige, ja et ta on põhimõtteliselt invaliid.
10a tagasi kirjutas Kroonika nii: raske terviserikke põhjustasid Beatrice’i selgroo lülisambadiskist eraldunud killud, mis surusid vastavale suurele närvile ja nüüd operatsioonist taastudes on naise elukvaliteet tugevasti muutunud, sest ka kõige lihtsamad füüsilised tegevused teevad valu.

Täna ei saa ma panna isegi sukki ise jalga ja ka kõik muu on väga keeruline. Mul võib olla näos kaunis meik, ma liigun ringi ja tegutsen, kuid tegelikkus on trööstitu, sest ma ei saa mitte millegagi ise hakkama. Ma vajan pidevalt kellegi abikätt.

2025a. Muutusin sisuliselt invaliidiks ja pidin minema operatsioonile, et suudaksin edasi kõndida. Jalg teeb siiani muret ja kroonilised valud on jäänud. Olen aastaid elanud valuvaigistite toel, valudele lisandusid stress ja traumaatilised elusündmused. Antidepressante võtan juba aastaid. Arst on öelnud, et minu puhul on probleemiks krooniline valu, sest see süvendab depressiooni. See ongi nagu suletud ring. Ilma rohtudeta ma elada ei suudaks.

Aga ilus näeb välja ikkagi.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2026 23:18
2025a. Muutusin sisuliselt invaliidiks ja pidin minema operatsioonile, et suudaksin edasi kõndida. Jalg teeb siiani muret ja kroonilised valud on jäänud. Olen aastaid elanud valuvaigistite toel, valudele lisandusid stress ja traumaatilised elusündmused. Antidepressante võtan juba aastaid. Arst on öelnud, et minu puhul on probleemiks krooniline valu, sest see süvendab depressiooni. See ongi nagu suletud ring. Ilma rohtudeta ma elada ei suudaks.
Huvitav siis, et mehed sellise viletsa ja hädise järgi lausa sabas seisavad: nii kui ühest lahutab, nii teisega abiellub.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 06:19
Guest kirjutas: 10 Mai 2026 23:18
Huvitav siis, et mehed sellise viletsa ja hädise järgi lausa sabas seisavad: nii kui ühest lahutab, nii teisega abiellub.
Järelikult on temas seda miskit, mis tõmbab ligi ja mida on vähestel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 8 külalist