Huvitav, see on siis pläust, et normaalsetes peredes ei kägistata lapsi? Sa pead seda ütlemist rumaluseks, sest sinu arust on elementaarne oma lapsi kägistada ja roppude sõnadega sõimata?
Kohtuvaidlusest
-
Külaline
-
Külaline
Juhtusin täna fb-s lugema ühte kommentaari:
"...Ja kui üks isa laigib ja paneb aplausi emotikoni kommentaarile, kus tema tütart litsiks ja lehmaks sõimatakse, siis selle koha pealt on minul piir ees. Isiklikult nägin"...
Kui see on tõsi, siis... Täiesti uskumatu ikka!
"...Ja kui üks isa laigib ja paneb aplausi emotikoni kommentaarile, kus tema tütart litsiks ja lehmaks sõimatakse, siis selle koha pealt on minul piir ees. Isiklikult nägin"...
-
Külaline
Ta paneb neid naerunägusid Henry nime alt. Rikub tema maine ka ära.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2026 15:20 Juhtusin täna fb-s lugema ühte kommentaari:
-
Külaline
Eks nii need külajutud naised saunas rääkisid, tekivadki
-
Külaline
Ja siis? Et kui teismeline ei kuula sõna, siis peksame läbi? Kas sa pole iial ühtki teismelist näinud? Kasvatanud? Kuulnud ka mitte? Mitte iial ei ole kasu teismelisele ütelda, et seda sa nüüd ei tee või anna aga arvuti siia. Nii lapsi ei kasvatata. Ammu enne teismeiga tuleb alustada ja mõistlikud reeglid luua, mis siis ka püsivad. Lapsi kasvatatakse armastusega, nõudes samas kokkulepetest kinni pidamist. Vanemlik märatsemine teeb kahju, mingit kasu sellest ei tule. Kui omal pole mõistust, on raamatuid piisavalt, kust õppida.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2026 13:57Mingi tahvelarvuti pärast oli läinud kallale. Isa oli käskinud ära panna ja Henry ei pannud.Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2026 12:56Kallale läks ta Henryle seetõttu, et Henry tahtis emaga suhelda, kes oli Eestis, aga Tõnis ei lubanud. Tõnis ise on kogu aeg valetanud ja vassinud, raha kõrvale tassinud. Talle on alati palka makstud mitme keskmise palga ulatuses, aga alati on vähe ja vähe. Valetanud Henryle, et Kelly pärast pole meil raha kuskile laagrisse minna jne, jne. Lisaks on Herny täiesti isoleerinud omaealistest. Ja siis kõik õigustavad seda inimest ja süüdistavad ema ja Kellyt.kolja kirjutas: ↑10 Mai 2026 12:48
Võis? Minu meelest on üsna täpselt teada, mis nende abieluvälised suhted olid. Kõigepealt kunagi ammu emal üks kõrvalehüpe, siis palju aastaid hiljem Tõnisel üks pikaajalisem suhe, mille ajal sai ka teada Liliani kõrvalhüppest (ilmselt on info allikaks seesama kõrvalsuhe, kes oli varem Liliani sõbranna). Aga see ei puutu absoluutselt sellesse, kuidas ta oma lastega suhtles. Tegelikult suisa vastupidi- kui oli näha, et vanemad on niikuinii lahku minemas, oleks võinud just pingutada lastega suhete hoidmisesse, kuid ta läks ikka täiesti sassi. Meditsiinilises mõttes sassi, sest ma tõepoolest arvan, et see käitumine, mis Tavakodaniku kanalil tõenditega on esitatatud, ei ole vaimselt terve inimese käitumine. Täiesti segi tont, kellelt juhul, kui ta tõepoolest peaks ära tegema treenerikutse, tuleks see ka kohe ära võtta.
Noh, nö "tehniliselt" laikis Henry, kuid ega neid palju vist pole, kes arvaks, et Henry temanimelisel kontol toimetab.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2026 15:20 Juhtusin täna fb-s lugema ühte kommentaari:
??? Ma ei tea ühtegi inimest, kes oleks oma last kägistanud, mida siin üldse uskuda on??
(P.S. Kuigi aususe mõttes olgu lisatud, sellel tahvelarvuti-pildil kägistamist näha on siiski päris keeruline, keegi ei kägista nii, et käed särgi all- nii aetakse ikka tahvlit taga, mida särgi alla peidetakse.)
-
Külaline
Tere, Tõnis!
-
Külaline
Ma tegin vea ja vaatasin üht siin eespool mainitud videot, kus ka antud intsidendist lähemalt räägitakse. Vea, sest mul läks konkreetselt süda pahaks seda kuulates. Ma saan aru, et see kägistamise jutt pärineb sellelt pildi teinud lapselt. Pildil mina ka kägistamist ei näe, aga sellele lapsele võis see meenutada kägistamist või võis pildistamisele eelnev tegevus seda talle meenutada. Tegu on siis lapsega, ma ei tea kui vanaga, aga ma arvan, et u. Henry vanusega ja Henry oli 13 ja see laps on teisel pool maakera Uus-Meremaal koos treeneriga, kes oma lapsele tema nähes kallale läheb, sest see treeneri laps tahab oma emmele helistada. Ja see isa lõhkus konflikti tulemusena selle tahvli ära. Ja neist võõra lapse sõnumitest on näha, et ta kardab. Kui isegi võõra lapse juuresolek ei pidurda selle mehe käitumist, siis kas ta ilma võõraste juuresolekuta käitus veel hullemini? Kogu on see lugu on nii haige ja see valgete sokkide lugu on nii haige. Milline lapsevanem mõnitab oma last sokkide pärast? Sokid on niivõrd elemntaarsed riideesemed, neid on nagunii regulaaselt osta vaja, mis vahet seal on, mis värvi nad on? Miks ei või üks pea täisealine laps kanda sellist värvi sokke nagu ta tahab? Nagu mis sorti lapsevanem oma lapsega nii käitub?kolja kirjutas: ↑10 Mai 2026 19:15??? Ma ei tea ühtegi inimest, kes oleks oma last kägistanud, mida siin üldse uskuda on??
(P.S. Kuigi aususe mõttes olgu lisatud, sellel tahvelarvuti-pildil kägistamist näha on siiski päris keeruline, keegi ei kägista nii, et käed särgi all- nii aetakse ikka tahvlit taga, mida särgi alla peidetakse.)
Ja kõi kes siin kirevad, et laps ise provotseeris ja ise tegi. Teismelised provotseerivadki ja ajavad vanemal juhtme kokku, see on osa nende suureks saamisest ja vanemast eemaldumise protsessist. Nad on samal ajal täiskavasnud ja lapsed ja tegelikult ei saa nad alati ise ka aru, mis nendega toimub. Vanemal võib olla raske selle olukorraga hakkama saada, aga lapse mõnitamine ei ole kindlasti midagi, mida üks last armastav vanem teeb.
-
Külaline
Ma ei saa aru ühest asjast, kuidas kahel lowliferil kaks nii mōistlikku last sündis nagu Kelly ja Henry.
-
Külaline
Vaevalt nad mingid lowliferid on. Lihtsalt tüli ja ärapanemise käigus tulevad need kõige hullemad küljed esile, mille olemasolu ei usukski. Meis kõigis on need olemas.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 08:50 Ma ei saa aru ühest asjast, kuidas kahel lowliferil kaks nii mōistlikku last sündis nagu Kelly ja Henry.
-
Külaline
Jah, on, aga ka mina ei saa aru, kuidas see tüli NII kaua kestab ja NII kaugele on läinud. Täiesti uskumatu. Kui see saaga ükskord läbi saab, siis peab kogu pere vist pika puhkuse võtma, et kõigest sellest puhata. Ja võibolla ka terapeudi juures käima, sest selline asi jätab ju jälje. Mul on neist kõigist väga kahju.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 09:02Vaevalt nad mingid lowliferid on. Lihtsalt tüli ja ärapanemise käigus tulevad need kõige hullemad küljed esile, mille olemasolu ei usukski. Meis kõigis on need olemas.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 08:50 Ma ei saa aru ühest asjast, kuidas kahel lowliferil kaks nii mōistlikku last sündis nagu Kelly ja Henry.
-
Külaline
Mul on sellest Kelly ja Tõnise asjast siiber. Vaidlevad ja vaidlevad ning lõppu ei ole. Kes on halb ja kes on hea, mina seda enam ei tea. Ilmselt ei saagi teada. Kohus võib otsustada, kuidas nende rahaasjadega oli, kes siis saab selle rahahunniku endale, aga kuidas nad pärast edasi elavad, seda mina ei oska öelda. Pada sõimab katelt värk, pole see Kelly puhas ja pole ka see Tõnis puhas. Paras kraaklejate punt.
-
Külaline
olin kaua aega sama meelt, et pada sõimab katelt. Viimaste kuude info valguses olen siiski veendunud, et Tõnis on 90% süüdi ja Kellil osa vaid 10%.Guest kirjutas: ↑11 Mai 2026 10:26 Mul on sellest Kelly ja Tõnise asjast siiber. Vaidlevad ja vaidlevad ning lõppu ei ole. Kes on halb ja kes on hea, mina seda enam ei tea. Ilmselt ei saagi teada. Kohus võib otsustada, kuidas nende rahaasjadega oli, kes siis saab selle rahahunniku endale, aga kuidas nad pärast edasi elavad, seda mina ei oska öelda. Pada sõimab katelt värk, pole see Kelly puhas ja pole ka see Tõnis puhas. Paras kraaklejate punt.
-
Külaline
On ju ammu selge, et asi ei ole ainult rahas.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 10:26 Mul on sellest Kelly ja Tõnise asjast siiber. Vaidlevad ja vaidlevad ning lõppu ei ole. Kes on halb ja kes on hea, mina seda enam ei tea. Ilmselt ei saagi teada. Kohus võib otsustada, kuidas nende rahaasjadega oli, kes siis saab selle rahahunniku endale, aga kuidas nad pärast edasi elavad, seda mina ei oska öelda. Pada sõimab katelt värk, pole see Kelly puhas ja pole ka see Tõnis puhas. Paras kraaklejate punt.
Teema eskaleerus koheselt peale Henry medalivõitu - algas Kelly (= Kelly advokaadi poolt kirjutatud) kirjaga EOK-le ja sealt edasi on on ainult üks katkematu pasarahe Tõnise suunal - lõputud meediakajastused, ükshaaval välja ilmuvad lindistused ja kampaaniad jne jne.
Aga juba 5a taguses "Pealtnägija" saates rääkis Tõnis Kelly vägivaldsusest (kägistamine ja kannaga löömine), eilne Henry postitus kinnitas Tõnise öeldut:
Kelly Sildaru, minu õde, ei ole aastaid tulnud toime sellega, et ühel hetkel hakkasin temast paremini suusatama, talle võistluskavasid ette sõitma. Viimased aasta-kaks (2018-2019), kui veel koos sportisime, sain pea igas laagris või võistlusel õe käest peksa. Palusin isal mind Kellyga mitte kahekesi jätta. Ka ei ole ma ainuke, keda on Kelly meie suguvõsas rünnanud:j
Ja eriti kummastav on suhtumine, et kõik, mida Kelly postitab, on 100% tõde, aga absoluutselt kõik, mida Henry ütleb või postitab, on valed... oh, sry, unustasin - Henry ju ise ei oska ei kirjutada ega lugeda, sest saab kolme kuu pärast alles 20...
-
Külaline
ammu on puust ja punaseks tehtud, et see POLE Henry, kes enda nime alt postitab. Vahetr pole, kas ta oskab kirjutada või mitte, neid konkreetseid kommentaare üllitab issi (või isegi kasuemme).Guest kirjutas: ↑11 Mai 2026 12:36On ju ammu selge, et asi ei ole ainult rahas.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 10:26 Mul on sellest Kelly ja Tõnise asjast siiber. Vaidlevad ja vaidlevad ning lõppu ei ole. Kes on halb ja kes on hea, mina seda enam ei tea. Ilmselt ei saagi teada. Kohus võib otsustada, kuidas nende rahaasjadega oli, kes siis saab selle rahahunniku endale, aga kuidas nad pärast edasi elavad, seda mina ei oska öelda. Pada sõimab katelt värk, pole see Kelly puhas ja pole ka see Tõnis puhas. Paras kraaklejate punt.
Teema eskaleerus koheselt peale Henry medalivõitu - algas Kelly (= Kelly advokaadi poolt kirjutatud) kirjaga EOK-le ja sealt edasi on on ainult üks katkematu pasarahe Tõnise suunal - lõputud meediakajastused, ükshaaval välja ilmuvad lindistused ja kampaaniad jne jne.
Aga juba 5a taguses "Pealtnägija" saates rääkis Tõnis Kelly vägivaldsusest (kägistamine ja kannaga löömine), eilne Henry postitus kinnitas Tõnise öeldut:
Kelly Sildaru, minu õde, ei ole aastaid tulnud toime sellega, et ühel hetkel hakkasin temast paremini suusatama, talle võistluskavasid ette sõitma. Viimased aasta-kaks (2018-2019), kui veel koos sportisime, sain pea igas laagris või võistlusel õe käest peksa. Palusin isal mind Kellyga mitte kahekesi jätta. Ka ei ole ma ainuke, keda on Kelly meie suguvõsas rünnanud:j
Ja eriti kummastav on suhtumine, et kõik, mida Kelly postitab, on 100% tõde, aga absoluutselt kõik, mida Henry ütleb või postitab, on valed... oh, sry, unustasin - Henry ju ise ei oska ei kirjutada ega lugeda, sest saab kolme kuu pärast alles 20...
-
Külaline
„Neid /postitusi/ aitavad teha ka sõbrad-tuttavad ja pere,“ ei hakanud Henry Sildaru podcast'is salgama. „Mina kirjutan teksi valmis, siis aitavad isa, [kasu]ema, vanaema või mõni tuttav selle üle vaadata, aitavad parandada kirjavigu või parandavad sõnastust, et kõlaks paremini. Loomulikult – täiesti ise ma neid ei tee, kuid seda ka pole, et kogu aeg kirjutab keegi teine, kui on selline mulje jäänud. Aga seda pole ma proovinud ka varjata, et isa või pere aitab. Natuke abi kasutan.“ammu on puust ja punaseks tehtud, et see POLE Henry, kes enda nime alt postitab. Vahetr pole, kas ta oskab kirjutada või mitte, neid konkreetseid kommentaare üllitab issi (või isegi kasuemme).
https://www.ohtuleht.ee/sport/1155647/h ... pere-aitab
Puust ja punaseks - see ON Henry, kes enda nime alt postitab. Kas sinu arvates on teksti koostamisel kõrvalise abi kasutamine keelatud?
-
Külaline
Ja siis? Ju ta siis on nõus sellega, mis tema nime all avaldatakse. Ja mida sina siin issitad ja emmetad?Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 12:55ammu on puust ja punaseks tehtud, et see POLE Henry, kes enda nime alt postitab. Vahetr pole, kas ta oskab kirjutada või mitte, neid konkreetseid kommentaare üllitab issi (või isegi kasuemme).
-
Külaline
Enamusel intelligentsetest inimestest on siiski olemas see sisemine moraalne piir, millest üle ei astuta. See areneb täiskasvanuks saades ja kui aju on küpsenud (aastates 25-26), tekib ka võime oma tegevuse tagajärgi ette näha. See võime puudub teismelistel, mis seletab ka nende hulle tegevusi. See piir takistab meil teismelisele kallale minemast, kui viha lööb silme eest mustaks (teab iga lapsevanem), see takistab kas mehele tüki käigus supikaussi pähe viskamast või kriiskamast: "Juba sinu ema oli loll ja lohakas...." See piiriga on suuri probleeme nartsissistliku häirega inimestel, impulsikontrolli häirega ja seal on neid häireid veel...Aga, kõigil on üks ühine joon - alati on süüdi ohver.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 09:02Vaevalt nad mingid lowliferid on. Lihtsalt tüli ja ärapanemise käigus tulevad need kõige hullemad küljed esile, mille olemasolu ei usukski. Meis kõigis on need olemas.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 08:50 Ma ei saa aru ühest asjast, kuidas kahel lowliferil kaks nii mōistlikku last sündis nagu Kelly ja Henry.
Kõigil neil, kes siin süüdistavad Kellyt tasuks enda sisse vaadata ja selleks põhjust otsida. Need, kes ütlevad, et ei tea või oska seisukohta võtta, puudub huvi ja süüvimine, aga need, kes otse süüdistavad lapsi, jah, siis oleks põhjust eneseanalüüsiks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 10 külalist