Millisest paarisuhtes kui kõigil nende naistel on uued mehed juba ammu. Sõõrumaa on viimase noorimaga suhtes.
Ei saa aru ja ei mõista - ema ja tütre suhted
-
Külaline
-
Külaline
Abiellusid siis 15 aastaselt?Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 18:57Ei ole veel 60-aastanegi.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 18:5570 aastane oled? Inimesed ronivad kõrgete mägede tippu, ujuvad üle ookeanide... ma ei pea elama nende tegude järgi.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 18:53
Minu vanemad olid abielus 65 aastat. Minul täitub varsti 40 abielus oldud aastat.
Tean, sinu arust ulme! Ja kindlasti ka nõme! Palju õigem iga paari aasta tagant uuega abielluda.
Ma pole isegi abielus olnud.
-
Külaline
Ma ei näe selles, et sa oled 40 aastat abielus, mitte ühtki tunnustustväärivat asja.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 18:53Minu vanemad olid abielus 65 aastat. Minul täitub varsti 40 abielus oldud aastat.
Tean, sinu arust ulme! Ja kindlasti ka nõme! Palju õigem iga paari aasta tagant uuega abielluda.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 19:09Ma ei näe selles, et sa oled 40 aastat abielus, mitte ühtki tunnustustväärivat asja.
Minu arust ka see kui fakt iseenesest ei ütle mitte kui midagi. Rohkem huvitaks pigem, millist kvaliteeti on inimesed andnud, panustanud ühiskonna heaellu, aidanud kedagi, loonud väärtusi, millest paljud osa saavad 40 aasta jooksul? Neid 40 aastat abielus olnud inimesi on väga palju, kui tiksuti vaid oma kitsale perele, mehele, naisele, siis mäletama jäävadki vaid oma lapsed, heal juhul lapselapsed. Palju me ise ikka rohkem põlvi tagasi mäletame kui 2-3? Kolmandast ka pigem kuuldu põhjal.
-
Külaline
Ja, mis väärtust sa ise oled andnud ühiskonnale?Guest kirjutas: ↑09 Mai 2026 07:45Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 19:09Ma ei näe selles, et sa oled 40 aastat abielus, mitte ühtki tunnustustväärivat asja.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 18:53
Minu vanemad olid abielus 65 aastat. Minul täitub varsti 40 abielus oldud aastat.
Minu arust ka see kui fakt iseenesest ei ütle mitte kui midagi. Rohkem huvitaks pigem, millist kvaliteeti on inimesed andnud, panustanud ühiskonna heaellu, aidanud kedagi, loonud väärtusi, millest paljud osa saavad 40 aasta jooksul? Neid 40 aastat abielus olnud inimesi on väga palju, kui tiksuti vaid oma kitsale perele, mehele, naisele, siis mäletama jäävadki vaid oma lapsed, heal juhul lapselapsed. Palju me ise ikka rohkem põlvi tagasi mäletame kui 2-3? Kolmandast ka pigem kuuldu põhjal.
Ei saa aru, milleks tõmmata paralleele ühiskonda panustamisse, kui jutt käib abielust? Ma saan aru, et sa küsid, mis kvaliteediga see pikk suhe on, aga heietada midagi ühiskonda panustamisest...? Miks? Silmatorkavaid ja panustavaid inimesi on nagunii palju vähem kui tavalist elu elavaid inimesi.
-
Külaline
Minu arust on kõva mees ning hea ja õige isa see, kes ISE oma lapsed üles kasvatab, mitte see, kes teeb järjest lapsi erinevate naistega ja siis astub minema. Kompensatsiooniks topib mahajäetutel suud-silmad raha täis, ja käib küll!Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 18:56Muidugi, 5-6 naist on rahaliselt kaetud, 9 last samuti. Võimekas mees, mitut sellist naist teame?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2026 08:17Ja, mis väärtust sa ise oled andnud ühiskonnale?Guest kirjutas: ↑09 Mai 2026 07:45Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 19:09
Ma ei näe selles, et sa oled 40 aastat abielus, mitte ühtki tunnustustväärivat asja.
Ei saa aru, milleks tõmmata paralleele ühiskonda panustamisse, kui jutt käib abielust? Ma saan aru, et sa küsid, mis kvaliteediga see pikk suhe on, aga heietada midagi ühiskonda panustamisest...? Miks? Silmatorkavaid ja panustavaid inimesi on nagunii palju vähem kui tavalist elu elavaid inimesi.
Peetrus taeva väravas: “Tere Siiri, mis te tegite maa peal olles?
Siiri: “Ma olin 40 aastat abielus!”
Peetrus: “Natuke vähe Siiri, järgmine palun.”
-
Külaline
Küllap ta tegeleb oma lastega, tore, et lastel on rahalised võimalused elada hästi, tegeleda kalliteb hobidega ja saada hea haridus. Kindlasti oluliselt parem isa, kui enamik Eesti mehi.Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2026 08:20Minu arust on kõva mees ning hea ja õige isa see, kes ISE oma lapsed üles kasvatab, mitte see, kes teeb järjest lapsi erinevate naistega ja siis astub minema. Kompensatsiooniks topib mahajäetutel suud-silmad raha täis, ja käib küll!
-
Külaline
No seda küll, kui sinu arust on tavaline Eesti isa selline tont, kellel lapse jaoks nagunii aega pole, vahel ehk käib kuskil pühapäeval aega veetmas. Siis ka pead olema koos mingite suvaliste inimestega, kellega sa ei suhtle. Nagu need Yxiku Vembu-Tembu külastused. Aga noh, Sõõrukal vähemalt on raha. See vist ongi Eesti naise unistuste isa, sest latt on lihtsalt niivõrd madalal Eesti meeste puhul.Küllap ta tegeleb oma lastega, tore, et lastel on rahalised võimalused elada hästi, tegeleda kalliteb hobidega ja saada hea haridus. Kindlasti oluliselt parem isa, kui enamik Eesti mehi.
-
Külaline
Midagi head ju pole, siin on osad silmad punnis, kui kuulevad, et mehed on vanemahüvitisel lastega kodus. No mis suurepärased isad need sellised on.Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2026 10:57No seda küll, kui sinu arust on tavaline Eesti isa selline tont, kellel lapse jaoks nagunii aega pole, vahel ehk käib kuskil pühapäeval aega veetmas. Siis ka pead olema koos mingite suvaliste inimestega, kellega sa ei suhtle. Nagu need Yxiku Vembu-Tembu külastused. Aga noh, Sõõrukal vähemalt on raha. See vist ongi Eesti naise unistuste isa, sest latt on lihtsalt niivõrd madalal Eesti meeste puhul.Küllap ta tegeleb oma lastega, tore, et lastel on rahalised võimalused elada hästi, tegeleda kalliteb hobidega ja saada hea haridus. Kindlasti oluliselt parem isa, kui enamik Eesti mehi.
-
Külaline
Jah, kui nendest rohketest abieludest ei sünni lapsi. Kui sünnivad, siis terveid inimesi neist kindlasti ei kasva, kui iga paari aasta tagant uus isa kodus on.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 19:00
Minu hea sõbranna on olnud 5 korda abielus, lahutas viimase mõni aasta tagasi. Olen kindel, et abiellub varsti uuesti, uue mehega aastakese koos. On abiellujad tüübid ja on mitteabiellujad. Üks pole etem kui teine.
-
Külaline
Ja arvad, et kui Peetrusele vastata, et olin 5 kord abielus, siis on taevaväravad kohe avali?!Guest kirjutas: ↑09 Mai 2026 09:49
Peetrus taeva väravas: “Tere Siiri, mis te tegite maa peal olles?
Siiri: “Ma olin 40 aastat abielus!”
Peetrus: “Natuke vähe Siiri, järgmine palun.”
-
Külaline
Kas siis kui elad vabaabielu, aga vahepeal teed kõrvalt sapsakaid, kas siis ka taevaväravatest paradiisi lastakse?Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2026 12:51Ja arvad, et kui Peetrusele vastata, et olin 5 kord abielus, siis on taevaväravad kohe avali?!
-
Külaline
Muidugi mitte. Normaalne on oma lapsed teha ühe mehega.Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2026 12:49Jah, kui nendest rohketest abieludest ei sünni lapsi. Kui sünnivad, siis terveid inimesi neist kindlasti ei kasva, kui iga paari aasta tagant uus isa kodus on.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 19:00
Minu hea sõbranna on olnud 5 korda abielus, lahutas viimase mõni aasta tagasi. Olen kindel, et abiellub varsti uuesti, uue mehega aastakese koos. On abiellujad tüübid ja on mitteabiellujad. Üks pole etem kui teine.
-
Külaline
See nüüd küll mingi ilus asi öelda ei ole.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 19:09Ma ei näe selles, et sa oled 40 aastat abielus, mitte ühtki tunnustustväärivat asja.
Minu õde on oma mehega 43 aastat täitsa õnnelikus abielus olnud. Abiellusid üliõpilasena. Mõlemad on oma erialasel tööl tublid olnud. Neil on 3 last ja 7 lapselast.
Kas laste üles kasvamine stabiilses peres pole siis tunnustamist väärt?
Endal nii pikka abielu pole olnud. Esimene mees suri.
-
Külaline
Mis seos on paradiisil sellega kellega seksisid või kui paljudega seksisid? Vanasti mingi osa naisi elas kloostrites, nemad said kõik paradiisi kuna ei seksinud meestega, ehk nad seksisid seal omavahel. Rumalusi suudab ainult inimene välja mõelda, mitte Jumal. Miks üldse peaks mingi paradiis olemas olema, milleks ja mida seal tehakse?
-
Külaline
Kui su õde oleks olnud kolme mehega abielus, siis oleks ta kuidagi halvem inimene olnud?Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2026 14:27See nüüd küll mingi ilus asi öelda ei ole.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 19:09Ma ei näe selles, et sa oled 40 aastat abielus, mitte ühtki tunnustustväärivat asja.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 18:53
Minu õde on oma mehega 43 aastat täitsa õnnelikus abielus olnud. Abiellusid üliõpilasena. Mõlemad on oma erialasel tööl tublid olnud. Neil on 3 last ja 7 lapselast.
Kas laste üles kasvamine stabiilses peres pole siis tunnustamist väärt?
Endal nii pikka abielu pole olnud. Esimene mees suri.
-
Külaline
Ega see koosoldud aeg või abielu spordivõistlus pole, st koguda aastaid. Läheb kuidas läheb. Kui ikka koos oldud enam ei saa siis minnakse lahku, kui minnakse.
-
Külaline
Laste kasvatamise mõttes kindlasti. 90 protsenti probleemsetest lastest on purunenud perekondadest pärit.Kui su õde oleks olnud kolme mehega abielus, siis oleks ta kuidagi halvem inimene olnud?
-
Külaline
90% küll olla ei saa. Isegi Jürgen Ligi poeg käis poes vargil kuigi ei olnud purunenud perekonnast pärit.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist