See oleneb ju lähedastest, kas nad soovivad põhjust avaldada või ei soovi.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 22:12Mõisniku surma põhjus oli enesetapp ja see ju mainiti.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 21:31 Eestis on nii. Kui surma põhjust ei mainita siis on enesetapp, kui suri haigusesse siis öeldakse, kui õnnetusse siis öeldakse, kui suri ootamatult, siis oli insult või infarkt.
Milline on elu ilma depressiooni ja ärevuseta
-
Külaline
-
Külaline
Tal ei olnud ühtki pereliiget.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 22:28See oleneb ju lähedastest, kas nad soovivad põhjust avaldada või ei soovi.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 22:12Mõisniku surma põhjus oli enesetapp ja see ju mainiti.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 21:31 Eestis on nii. Kui surma põhjust ei mainita siis on enesetapp, kui suri haigusesse siis öeldakse, kui õnnetusse siis öeldakse, kui suri ootamatult, siis oli insult või infarkt.
Eestis ei mainita enesetappe seetõttu, et see vallandaks enesetapulaine, paljud saavad indu.
-
Külaline
Kes see Mõisnik on üldse?Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 23:41Tal ei olnud ühtki pereliiget.
Eestis ei mainita enesetappe seetõttu, et see vallandaks enesetapulaine, paljud saavad indu.
-
Külaline
Imre Sooäär. Pädaste mõisa omanik oli.
-
Külaline
Tema puhul ei jäänud ju küll vähimatki kahtlust, mis surma põhjus oli.
-
Külaline
Kui Imre Sooäärest jutt, siis oli küll tal pereliikmeid.Tal ei olnud ühtki pereliiget.
-
Külaline
Tema tegi suitsiidi, Gameboy mitte, millest te aru ei saa?
-
Külaline
Millest keegi aru ei saa sinu arust? Minu teada oli Sooäärel enesetapp, hüppas kõrgelt alla, surma põhjuses ei olnud mingit kahtlust. Tetris võttis üledoosi, ei olnud enesetapp, aga vaimse tervise probleemid aitasid surmale kaasa. Mis on sinu probleem, ei saa aru. Midagi muud pole siin väidetud.
-
Külaline
Kuidas teie nii täpselt teate?Guest kirjutas: ↑09 Mai 2026 22:11Millest keegi aru ei saa sinu arust? Minu teada oli Sooäärel enesetapp, hüppas kõrgelt alla, surma põhjuses ei olnud mingit kahtlust. Tetris võttis üledoosi, ei olnud enesetapp, aga vaimse tervise probleemid aitasid surmale kaasa. Mis on sinu probleem, ei saa aru. Midagi muud pole siin väidetud.
-
Külaline
Ja see ei ole võimalik, et 9-aastane mõistis tõde, et elu ei ole lõpmatu ja seetõttu ei ole võimalik rõõmu tunda?Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 22:15Huvitav, minu esimene mõte oli hoopis vaimne või füüsiline vägivald, kodused probleemid.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 14:58 Depressioon tekib ambitsioonidest või keskkonna survest olla keegi keda ei suudeta olla. 9 lapsel on depressioon kui teda koolis ei võeta omaks, vanemad sunnivad hästi õppima. Ambitsioon on olla teiste lastega võrdne ehk oleks teisega sõber ja õppimine võiks kergelt tulla. Kui need kaks ambitsioon ei täitu, tekib depressioon.
-
Külaline
Tal ei olnud ei elukaaslast ega järeltulijaid.Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2026 21:52Kui Imre Sooäärest jutt, siis oli küll tal pereliikmeid.Tal ei olnud ühtki pereliiget.
-
Külaline
Kuidas need vaimse tervise probleemid surmale kaasa aitavad? Kas inimese, kes suitsetavad, joovad või tarbivad aineid, on vaimsete probleemidega?Külaline kirjutas: ↑09 Mai 2026 22:11Millest keegi aru ei saa sinu arust? Minu teada oli Sooäärel enesetapp, hüppas kõrgelt alla, surma põhjuses ei olnud mingit kahtlust. Tetris võttis üledoosi, ei olnud enesetapp, aga vaimse tervise probleemid aitasid surmale kaasa. Mis on sinu probleem, ei saa aru. Midagi muud pole siin väidetud.
-
Külaline
Iga inimene teab, et ühel hetkel ta sureb. See, et inimesel on lapsest saadik hälve, on tõenäoliselt tõesti mingi muu trauma.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 14:03Ja see ei ole võimalik, et 9-aastane mõistis tõde, et elu ei ole lõpmatu ja seetõttu ei ole võimalik rõõmu tunda?Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 22:15Huvitav, minu esimene mõte oli hoopis vaimne või füüsiline vägivald, kodused probleemid.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 14:58 Depressioon tekib ambitsioonidest või keskkonna survest olla keegi keda ei suudeta olla. 9 lapsel on depressioon kui teda koolis ei võeta omaks, vanemad sunnivad hästi õppima. Ambitsioon on olla teiste lastega võrdne ehk oleks teisega sõber ja õppimine võiks kergelt tulla. Kui need kaks ambitsioon ei täitu, tekib depressioon.
-
Külaline
Hälve?Guest kirjutas: ↑11 Mai 2026 14:18Iga inimene teab, et ühel hetkel ta sureb. See, et inimesel on lapsest saadik hälve, on tõenäoliselt tõesti mingi muu trauma.
-
Külaline
Muidugi on see hälve. Kas sinu arust on see terve inimene, kes alates 9-ndast eluaastast ulub surma pärast?Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 15:29Hälve?Guest kirjutas: ↑11 Mai 2026 14:18Iga inimene teab, et ühel hetkel ta sureb. See, et inimesel on lapsest saadik hälve, on tõenäoliselt tõesti mingi muu trauma.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 14:03
Ja see ei ole võimalik, et 9-aastane mõistis tõde, et elu ei ole lõpmatu ja seetõttu ei ole võimalik rõõmu tunda?
-
Külaline
Mis haigus see võiks olla?Guest kirjutas: ↑11 Mai 2026 16:45Muidugi on see hälve. Kas sinu arust on see terve inimene, kes alates 9-ndast eluaastast ulub surma pärast?
-
Külaline
Muudkui räägid haigusest, aga ei too välja, mis haigust silmas pead.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:50Mis see intelligents siia puutub, inimesel on vaimse tervise häire. Selgemalt väljendudes HAIGUS.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:06Sa saad ju aru, et kõik teised surevad korra, sina aga tuhandeid ja kümneid tuhandeid kordi. Sadist. Miks sa seda endale teed? Intelligentne inimene oskab oma mõtteid suunata ja juhtida. Vastus sinu probleemile on mitte see, et sa kardad surra, vaid see, et sa kardad elada. Sa ei taha elada, muidu naudiksid oma elu.
-
Külaline
"Muudkui räägid" - siin on peale minu veel inimesi. Mina vastasin sellele küsimusele juba pea nädal aega tagasi.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 13:03Muudkui räägid haigusest, aga ei too välja, mis haigust silmas pead.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:50Mis see intelligents siia puutub, inimesel on vaimse tervise häire. Selgemalt väljendudes HAIGUS.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 18:06Sa saad ju aru, et kõik teised surevad korra, sina aga tuhandeid ja kümneid tuhandeid kordi. Sadist. Miks sa seda endale teed? Intelligentne inimene oskab oma mõtteid suunata ja juhtida. Vastus sinu probleemile on mitte see, et sa kardad surra, vaid see, et sa kardad elada. Sa ei taha elada, muidu naudiksid oma elu.
-
Külaline
Aga kui ikka veel arusaamatuks jääb, siis soovitaks pealkirja lugeda. Ei pea hakkama lehekülgi tagasi lappama.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 14:51"Muudkui räägid" - siin on peale minu veel inimesi. Mina vastasin sellele küsimusele juba pea nädal aega tagasi.
-
Külaline
Minu meelest nartsissism.Guest kirjutas: ↑11 Mai 2026 15:29Hälve?Guest kirjutas: ↑11 Mai 2026 14:18Iga inimene teab, et ühel hetkel ta sureb. See, et inimesel on lapsest saadik hälve, on tõenäoliselt tõesti mingi muu trauma.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 14:03
Ja see ei ole võimalik, et 9-aastane mõistis tõde, et elu ei ole lõpmatu ja seetõttu ei ole võimalik rõõmu tunda?
Ühelt poolt võimalus näidata end kannatajana, ma suren varsti, uuuu...mul on nii paha olla. Tähelepanu kerjamine. Netis trollimine. Selle asemel, et abi otsida.
Teiselt poolt pahatahtlikkus ja kadedus teiste suhtes. Ei ole vaja rõõmustada, te surete varsti.
Klapib. Kusjuures ma päris elus tundsin kunagi sellist inimest, mitte identset, aga midagi sinnapoole. Kui ta lõpuks siis tõesti suri, siis oli tunda teatud kergendust.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist