No ise sa väitsid, et kõik on tehtud Hiinas. Tegelikult pole. Odavtööjõud? Sellest pole juttugi olnud. Mina ostaksin ka kalli tööjõuga, aga paljud siiski mitte, seetõttu ei ole mõtet seda mainidagi, ei paista tegelikult kedagi huvitavat.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2026 18:42Mul ongi Samsung
Ja see on siis parem ? Samuti odavtööjõud on need teinud tegelikult LK, Vietnamis ja Indias.
Aga on ka olnud mõned aastad Xiomi. Iphonei pole kunagi omanud.
TEMU kingitused 0 euro eest
-
Külaline
-
Külaline
Mind näiteks ei huvita. Mina elan oma elu Eestis. Sünnitasin siin 3 last, toidan ja kasvatan neid siinses põhjamaises kliimas ja meie üüratult kõrgete hindade juures. Mind ei huvita mitte mingi lapstööjõud kusagil teises riigis. See on nende riikide ja nende inimeste probleem.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2026 18:51Mina ostaksin ka kalli tööjõuga, aga paljud siiski mitte, seetõttu ei ole mõtet seda mainidagi, ei paista tegelikult kedagi huvitavat.
-
Külaline
Olen nõus, sellega peaksidki tegelema nende riikide inimesed ise või nende valitsused. Kuigi pikemas perspektiivis pole see meile kasulik, sest nii ostame palju odavat kehva kvaliteediga kaupa, mis varsti prügimäele liigub. Selle hävitamine omakorda nõuab raha ja energiat, mille kõik kinni maksame.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2026 14:48Mind näiteks ei huvita. Mina elan oma elu Eestis. Sünnitasin siin 3 last, toidan ja kasvatan neid siinses põhjamaises kliimas ja meie üüratult kõrgete hindade juures. Mind ei huvita mitte mingi lapstööjõud kusagil teises riigis. See on nende riikide ja nende inimeste probleem.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2026 18:51Mina ostaksin ka kalli tööjõuga, aga paljud siiski mitte, seetõttu ei ole mõtet seda mainidagi, ei paista tegelikult kedagi huvitavat.
-
Külaline
Aga mind ei huvita. Mina pean oma lapsed üles kasvatama riigis, kus on metsikult kõrged hinnad ja väga halb kliima. Kui palju peab eesti inimene raha ja energiat panustama küttele, eluasemele, soojadele riietele ja jalanõudele. Miks peks mind siis huvitama mingi Hiina lapstööjõud? Mul on sellest savi. Igaüks elab nii, nagu tal on võimalik ja nagu tal on parem.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2026 15:11Kuigi pikemas perspektiivis pole see meile kasulik, sest nii ostame palju odavat kehva kvaliteediga kaupa, mis varsti prügimäele liigub. Selle hävitamine omakorda nõuab raha ja energiat, mille kõik kinni maksame.
-
Külaline
kus riigis sa elad, et "metsikult kõrged hinnad ja väga halb kliima"? Meil siin Eestis on täiesti keskpärased hinnad ja kliima suht mõnus - pehme lumine talv, aprillis juba saab õues toimetada ja süüa, pole mingeid kliimaekstreemsusi. Jääb küll aega muretseda ka kaugete maade inimeste heaolu üle.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 17:25Aga mind ei huvita. Mina pean oma lapsed üles kasvatama riigis, kus on metsikult kõrged hinnad ja väga halb kliima. Kui palju peab eesti inimene raha ja energiat panustama küttele, eluasemele, soojadele riietele ja jalanõudele. Miks peks mind siis huvitama mingi Hiina lapstööjõud? Mul on sellest savi. Igaüks elab nii, nagu tal on võimalik ja nagu tal on parem.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2026 15:11Kuigi pikemas perspektiivis pole see meile kasulik, sest nii ostame palju odavat kehva kvaliteediga kaupa, mis varsti prügimäele liigub. Selle hävitamine omakorda nõuab raha ja energiat, mille kõik kinni maksame.
-
Külaline
Maitse asi, eksju.Külaline kirjutas: ↑04 Mai 2026 09:00kus riigis sa elad, et "metsikult kõrged hinnad ja väga halb kliima"? Meil siin Eestis on täiesti keskpärased hinnad ja kliima suht mõnus - pehme lumine talv, aprillis juba saab õues toimetada ja süüa, pole mingeid kliimaekstreemsusi. Jääb küll aega muretseda ka kaugete maade inimeste heaolu üle.
-
Külaline
Miks sa siis siin ikka veel elad? Alates täisealiseks saamisest on täiesti vaba voli vaadata endale elukohaks mingi selline paik, mis meeldib. Kui mulle Eestis ei meeldiks, ei veedaks siin ühte päeva ka mitte. Sina aga oled siin ja virised, miks küll?Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2026 17:25Aga mind ei huvita. Mina pean oma lapsed üles kasvatama riigis, kus on metsikult kõrged hinnad ja väga halb kliima. Kui palju peab eesti inimene raha ja energiat panustama küttele, eluasemele, soojadele riietele ja jalanõudele. Miks peks mind siis huvitama mingi Hiina lapstööjõud? Mul on sellest savi. Igaüks elab nii, nagu tal on võimalik ja nagu tal on parem.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2026 15:11Kuigi pikemas perspektiivis pole see meile kasulik, sest nii ostame palju odavat kehva kvaliteediga kaupa, mis varsti prügimäele liigub. Selle hävitamine omakorda nõuab raha ja energiat, mille kõik kinni maksame.
-
Külaline
Oli kunagi kuskil artikkel, miks inimestele meeldib Temust tellida - sest seal on nii ilusad ja erksates värvides asjad. Olgu need siis naiste kleidid või tekid või padjapüürid.
No ongi ägedad!
Pole küll kleite tellinud, aga välja näevad tõesti rõõmsad. Võrreldes kõigi meie poodidega. Või ka välismaiste e-poodidega. Tuhmid ja igavad kõik.
Miks ei saa EL ise toota midagi sama toredat? Meil on ju trükitud kangad täiesti lubatud.
No ongi ägedad!
Pole küll kleite tellinud, aga välja näevad tõesti rõõmsad. Võrreldes kõigi meie poodidega. Või ka välismaiste e-poodidega. Tuhmid ja igavad kõik.
Miks ei saa EL ise toota midagi sama toredat? Meil on ju trükitud kangad täiesti lubatud.
-
Külaline
Sest õnnetuseks olen ma eestlane. Mitte üheski teises riigis ei ole ma tegelikult oodatud, igal pool peale Eesti olen ma võõras. Mul pole kunagi olnud mingit illusiooni, et kusagil võõrriigis elades mind omaks võetaks.Külaline kirjutas: ↑04 Mai 2026 19:45Miks sa siis siin ikka veel elad? Alates täisealiseks saamisest on täiesti vaba voli vaadata endale elukohaks mingi selline paik, mis meeldib. Kui mulle Eestis ei meeldiks, ei veedaks siin ühte päeva ka mitte. Sina aga oled siin ja virised, miks küll?
-
Külaline
Mitmes võõrriigis sa siis elanud juba oled? Milleks sulle mingite inimeste omaksvõtt? Tähtis on sinu lähedased ja perekond, mis sul teistest? Küll on raske elada, kui eluõnn sõltub teiste heakskiidust.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2026 14:00Sest õnnetuseks olen ma eestlane. Mitte üheski teises riigis ei ole ma tegelikult oodatud, igal pool peale Eesti olen ma võõras. Mul pole kunagi olnud mingit illusiooni, et kusagil võõrriigis elades mind omaks võetaks.Külaline kirjutas: ↑04 Mai 2026 19:45Miks sa siis siin ikka veel elad? Alates täisealiseks saamisest on täiesti vaba voli vaadata endale elukohaks mingi selline paik, mis meeldib. Kui mulle Eestis ei meeldiks, ei veedaks siin ühte päeva ka mitte. Sina aga oled siin ja virised, miks küll?
-
Külaline
Erksavärvilisi riideid on küll, oled ilmselt otsinud odavama hinnaklassi poodidest. Kui vaatad näiteks:https://www.dvf.com/?srsltid=AfmBOoq0na ... UqNkjjT4Fd (hea kvaliteet, ka siidist, hinda väärt, olen ostnud mitmeid esemeid) või https://www.boden.com/collections/womens-dresses (odavam, aga suht populaarne) jne leiad värve piisavalt. Kui ise ei suuda leida, lase Chatil otsida oma kirjelduse ja hinnaeelistuse järgi.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2026 01:30 Oli kunagi kuskil artikkel, miks inimestele meeldib Temust tellida - sest seal on nii ilusad ja erksates värvides asjad. Olgu need siis naiste kleidid või tekid või padjapüürid.
No ongi ägedad!
Meie enda poodidest ostavad ilmselt suuremas osas vanemad inimesed, kes eelistavad tumedamaid kangaid, sellest siis ka valik. Nooremad ostavad välismaalt e-poodidest või reisidelt. Ma ise ka armastan värve ja kapp suht kirju.
-
Külaline
Vaevalt arutle foorumi 55+-70 aastased tädid ostavad 500 euroseid kleite. Või miks vaadata 500 euroseid kleite? Korralik kleit algab ikka 1500 eurost.
-
Külaline
Vaevalt jah, olen nõus. Miks mitte, eks sõltubki vajadusest, maitsest ja võimalustest. Hind iseenesest siiski ei garanteeri stiili ega sobivust.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2026 15:10 Vaevalt arutle foorumi 55+-70 aastased tädid ostavad 500 euroseid kleite. Või miks vaadata 500 euroseid kleite? Korralik kleit algab ikka 1500 eurost.
-
Külaline
Võrreldes Temuga ikka suht tuimad ja uinamuina mustrid tõesti.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2026 15:03Erksavärvilisi riideid on küll, oled ilmselt otsinud odavama hinnaklassi poodidest. Kui vaatad näiteks:https://www.dvf.com/?srsltid=AfmBOoq0na ... UqNkjjT4Fd (hea kvaliteet, ka siidist, hinda väärt, olen ostnud mitmeid esemeid) või https://www.boden.com/collections/womens-dresses (odavam, aga suht populaarne) jne leiad värve piisavalt. Kui ise ei suuda leida, lase Chatil otsida oma kirjelduse ja hinnaeelistuse järgi.
Kaks kleiti tundusid vähe särtsakamad, aga ikka nii tavalised.
Ma ei hakka Temust kleite tellima, aga disainud on ägedad.
Kui kogu Hiina teeb kogu maailma moekunsti lõdvalt järele, miks ELi tootjad ei võiks siis natuke Temu piltidest snitti võtta? Pole ju autoriõigustega kaitstud.
Just viskas jälle FBs reklaami ette - no ostaks iga kell, kui me toodaks norm materjalist.
-
Külaline
Osad pildid on nad küll ise kuskilt pihta pannud ja tegelik ese sarnaneb pildiga nagu siga ja kägu.Kui kogu Hiina teeb kogu maailma moekunsti lõdvalt järele, miks ELi tootjad ei võiks siis natuke Temu piltidest snitti võtta? Pole ju autoriõigustega kaitstud.
-
Külaline
Kui Hiina teeb meie pealt maha, kuidas meie siis saame Hiina pealt maha teha? Temu veebilehel keeratakse piltidele värve juurde, ongi uhkem. See mis sa pakiga saad, ei kipu pildiga sarnane olema. Kuna see on nii odav, siis viskad minema.Külaline kirjutas: ↑07 Mai 2026 22:24
Kui kogu Hiina teeb kogu maailma moekunsti lõdvalt järele, miks ELi tootjad ei võiks siis natuke Temu piltidest snitti võtta? Pole ju autoriõigustega kaitstud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 4 külalist