Ei olnud Kosmose marmelaad tulihapu

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 16:43 Teadlaste arvamus on selles, et isegi kui toituda täpselt kcal järgi, aga kui need on süsivesikutest tulevad, siis keha neid ära lõplikult ei kuluta ja paneb osa ikkagi keharasvaks. Teoreetiliselt toitud õigesti, aga praktiliselt kaal tõuseb.

Hoidke täpselt 3h toidu- ja näksimise pause ning kaal langeb kolinal. Samuti enne und 3h ei söö. Viimane toit kell 19.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 16:49
Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 16:43 Teadlaste arvamus on selles, et isegi kui toituda täpselt kcal järgi, aga kui need on süsivesikutest tulevad, siis keha neid ära lõplikult ei kuluta ja paneb osa ikkagi keharasvaks. Teoreetiliselt toitud õigesti, aga praktiliselt kaal tõuseb.

Hoidke täpselt 3h toidu- ja näksimise pause ning kaal langeb kolinal. Samuti enne und 3h ei söö. Viimane toit kell 19.
Mis vahet seal on?
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2026 16:49

Ei lange ta midagi. Olen eluaeg nii söönud, aga pole sale.
Külaline

Ma Kosmost niisama tuubist ei lutsinud. Tõesti hapu oli mu arust. Aga ma ostsin küpsiseid, panin sinna peale ja külm piim kõrvale. Oi, jeerum kui hea oli. Õunamarmelaad mulle ei maitsenud.
Külaline

Nõukaajal tehti ju ise moose-mahlu, miks keegi seda tuubi pidi ostma?
Külaline

Linnainimestel polnud mingeid põõsad ega marju.
Külaline

Mingi pasteet oli ka tuubis. Miks neid asju kõiki tuubi pidi toppima, ma ei saanud aru.
Külaline

Borši supp oli ka tuubis, ehk müüdi seda venemaale.
Külaline

Plastpakendeid ei olnud. Klaasi pasteeti panna ka jama. Isegi kõvasõna kui need tetrapakid ja kilepiim tekkis. Muidu oli hapukoor ka klaaspurgis.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2026 21:35 Borši supp oli ka tuubis, ehk müüdi seda venemaale.
Seda küll ette ei kujuta ega ei mäleta. Kuidas seda boršisupp siis sealt tuubist kätte sai? See oleks klaaspurgis loogiline.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2026 16:43 Teadlaste arvamus on selles, et isegi kui toituda täpselt kcal järgi, aga kui need on süsivesikutest tulevad, siis keha neid ära lõplikult ei kuluta ja paneb osa ikkagi keharasvaks. Teoreetiliselt toitud õigesti, aga praktiliselt kaal tõuseb.
Minul vist täpselt nii ongi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 21:39
Guest kirjutas: 06 Mai 2026 21:35 Borši supp oli ka tuubis, ehk müüdi seda venemaale.
Seda küll ette ei kujuta ega ei mäleta. Kuidas seda boršisupp siis sealt tuubist kätte sai? See oleks klaaspurgis loogiline.
Pigistades
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2026 21:44
Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 21:39
Pigistades
Kuidas sa neid kartuleid ja kapsaid sealt siis välja pigistad, ma ei saa küll aru.
Külaline

Pilt

Nii palju oli neid asju
Külaline

https://kultuur.err.ee/1609380206/polts ... 1&slide=14

Terve kogu ja pildigalerii. Isegi mesi oli neil tuubis olnud.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2026 21:33 Mingi pasteet oli ka tuubis. Miks neid asju kõiki tuubi pidi toppima, ma ei saanud aru.
Katsu sa kosmoses taldrikult süüa.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Mai 2026 16:43 Teadlaste arvamus on selles, et isegi kui toituda täpselt kcal järgi, aga kui need on süsivesikutest tulevad, siis keha neid ära lõplikult ei kuluta ja paneb osa ikkagi keharasvaks. Teoreetiliselt toitud õigesti, aga praktiliselt kaal tõuseb.
Prantsusmaal (ja mujalgi lõunapool) süüakse megakogustes saia, Itaalias pastat ja pitsat, ja pole seal mingisugust süsivesikutest tingitud ülekaalu. Ülekaal tuleb ülitöödeldud toidust, liigsest lihast, rasvaga liialdamisest.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 17:43
Guest kirjutas: 06 Mai 2026 16:49

Ei lange ta midagi. Olen eluaeg nii söönud, aga pole sale.

Ma ei mõelnud siin juba kaasuvate haigustega inimesi. Mille korral tuleb teisiti läheneda. 40+ - 55 see igatahes töötab, kui oled terve inimene muus mõttes ja lausrämpsu suust sisse ei aja.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mai 2026 07:29
Prantsusmaal (ja mujalgi lõunapool) süüakse megakogustes saia, Itaalias pastat ja pitsat, ja pole seal mingisugust süsivesikutest tingitud ülekaalu. Ülekaal tuleb ülitöödeldud toidust, liigsest lihast, rasvaga liialdamisest.

Uuri ka selle kohta, et saledus on seotud närvikavaga. Närvilisemad ja närvilist elu elavad inimesed ongi saledad, rahusadamasse jōudnud hakkavad ka kosuma vanusest 40 midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mai 2026 21:52 Pilt

Nii palju oli neid asju

Vägev, aitäh. Punasesõstra marmelaad oli ka väga hea, ilüldse ei mäleta tikri ja kirsi oma. Eks need pakendid olidki toona sellised, kreemide omad ju ka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], dmy, elke, Karlsson ja 11 külalist