silm sinine

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma kukkusin kunagi vahetulst ennem tööintervjuud trepil nii lollisti, et esihammas lendas suust välja. Käisin vestlusel ära ja sain tööle ka.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2026 17:26
Külaline kirjutas: 04 Mai 2026 16:45Kui inimene saab talaga niimoodi vastu pead, et silm siniseks läheb on tegemist peapõrutusega.
Sääsest tehakse praegu elevant. Pisike lauaotsake riivas natukene silma alust näo piirkonda. Silm natukene läks siniseks, aga juba keegi räägib kuidas saadi priske palgiga otse lagipähe. Tule taevas appi!
olen TA. päris nii ei olnud. sain prussiga meelekohta ja võtsin perearsti soovitusel haiguslehe. esimene viis päeva tuleb lamada.
Külaline

Minu tuttav, kelle mees klobis siniseks, sai küll haiguslehe nii kauaks, kuni ära paranes.

Ma ise olen jooksnud pimedas ruumis vastu teravat uksenurka. Pihta sai vaid kulm (oli väga valus), aga siniseks terve silmaümbrus. Paha lugu oli see, et paari päeva pärast pidin minema tööintervjuule. Lasin meikaril teha korraliku meigi, aga ikka jäi välja paistma. Tööintervjueerijad imestasid, et pildil olen nii noorekene, aga intervjuule ilmus hoopis teistsuguse välimusega inimene. Tööd ma ei saanud. Ja see silm paranes kuradi kaua. Ikka mitu nädalat ja nagu ikka - algul sinine, siis roheline, siis kollane jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2026 22:41Ma ise olen jooksnud pimedas ruumis vastu teravat uksenurka. Pihta sai vaid kulm (oli väga valus), aga siniseks terve silmaümbrus. Paha lugu oli see, et paari päeva pärast pidin minema tööintervjuule. Lasin meikaril teha korraliku meigi, aga ikka jäi välja paistma. Tööintervjueerijad imestasid, et pildil olen nii noorekene, aga intervjuule ilmus hoopis teistsuguse välimusega inimene. Tööd ma ei saanud. Ja see silm paranes kuradi kaua. Ikka mitu nädalat ja nagu ikka - algul sinine, siis roheline, siis kollane jne.
Kas parem polnuks öelda, et jooksid pimedas vastu nurka?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mai 2026 20:35
Külaline kirjutas: 04 Mai 2026 22:41Ma ise olen jooksnud pimedas ruumis vastu teravat uksenurka. Pihta sai vaid kulm (oli väga valus), aga siniseks terve silmaümbrus. Paha lugu oli see, et paari päeva pärast pidin minema tööintervjuule. Lasin meikaril teha korraliku meigi, aga ikka jäi välja paistma. Tööintervjueerijad imestasid, et pildil olen nii noorekene, aga intervjuule ilmus hoopis teistsuguse välimusega inimene. Tööd ma ei saanud. Ja see silm paranes kuradi kaua. Ikka mitu nädalat ja nagu ikka - algul sinine, siis roheline, siis kollane jne.
Oleks seda siis usutud?
Pigem ongi probleem see, et esimene eeldus on, et mehelt peksa said.
Mis muidugi on mõnesmõttes hea(kui oleks ka reaalne olukord) aga nagu siin on välja toodud, et vaid ilgutakse ja tehakse tobedaid nalju omaette, siis tegelikult erilist kasu pole.

Mina isiklikult olen väga väga kohmakas inimene ja oleks ka korduvalt küll vastu uksi ja kappe kõndinud/pööranud/lausa kukkunud(kuradi valus on tõesti) aga õnneks näkku pole kunagi ühtegi sinikat tekkinud. Külla aga on mul käsivarred ja kintsud tihti sinised.
Viimati just tööl jäin ukselingi külge kinni. Miks, ei tea ja kuidas ka ei tea 😃 küünarnukk oli tükk aega sinine.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mai 2026 21:53Oleks seda siis usutud?
Pigem ongi probleem see, et esimene eeldus on, et mehelt peksa said.
Kuidas see saab olla esimene eeldus, kui sa inimest ei tunnegi? Kui töövestlusele lähed, siis ütledki, et pimedas läksin vastu nurka. Miks peaks arvama, et sa mehe käest peksa said?
Külaline

Kui töökaaslane on rääkinud, et ta mees on vägivaldne ja ta ilmub tööle sinise silmaga, siis öelgu mis tahes, ikka arvatakse, et sai peksa. Aga kui normaalne inimene tuleb sinise silmaga ja ütleb, et lõi pimedas vastu kapinurka, siis ikka usutakse teda, mitte ei arvata, et sai rusikaga silma alla.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Mai 2026 20:35
Teistele ütlesingi nii, nagu asi oli. Kes uskus, see uskus. Tööintervjuul ma seda ei öelud, kuna lootsin, et paks meik petab ära. Aga ma takkajärgi ei ole siiski kuigi kindel, et see täitsa nähtamatu meigi alt oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mai 2026 22:01 Kui töökaaslane on rääkinud, et ta mees on vägivaldne ja ta ilmub tööle sinise silmaga, siis öelgu mis tahes, ikka arvatakse, et sai peksa. Aga kui normaalne inimene tuleb sinise silmaga ja ütleb, et lõi pimedas vastu kapinurka, siis ikka usutakse teda, mitte ei arvata, et sai rusikaga silma alla.
Aga äkki käib naine karate trennis ja trennis lõi kaastreenija harjutuse käigus silma siniseks?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mai 2026 22:18Aga äkki käib naine karate trennis ja trennis lõi kaastreenija harjutuse käigus silma siniseks?
Nt mu töökaaslased teavad, mis trennis ma käin. Äkki karated tõesti harrastama ei hakanud. Karate kohta valetada oleks ikka eriti imelik.
Aga see on tavaline jah, et kui on võõram kolleeg, siis esmalt arvatakse tõesti, et küllap mees äsas.
Kui on pikaaegne töösuhe, siis nii ei mõelda, sest tuntakse ja teatakse üksteist.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mai 2026 22:33
Külaline kirjutas: 05 Mai 2026 22:18Aga äkki käib naine karate trennis ja trennis lõi kaastreenija harjutuse käigus silma siniseks?
Nt mu töökaaslased teavad, mis trennis ma käin. Äkki karated tõesti harrastama ei hakanud. Karate kohta valetada oleks ikka eriti imelik.
Aga see on tavaline jah, et kui on võõram kolleeg, siis esmalt arvatakse tõesti, et küllap mees äsas.
Kui on pikaaegne töösuhe, siis nii ei mõelda, sest tuntakse ja teatakse üksteist.
Kas töökaaslased siis ei teadnudki et sul meest ei ole?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mai 2026 22:44
Selleks, et mehelt peksa saada, ei pea üldse oma mees(püsipartner) olemas olema 😃
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Mai 2026 22:50
Külaline kirjutas: 05 Mai 2026 22:44
Selleks, et mehelt peksa saada, ei pea üldse oma mees(püsipartner) olemas olema 😃
Tõsi, suure suuga naisterahvas võib peksa saada ka Kopli liinidel
Külaline

Kuidas te siis kõik arvate? Et tuleb teie ammune kolleeg, kelle meest te olete ka aastaid tundnud, tööle sinise silmaga, ütleb, et kukkus või mingi asi lõi, aga te ei usu? Ikka peate meest süüdlaseks?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Mai 2026 23:29 Kuidas te siis kõik arvate? Et tuleb teie ammune kolleeg, kelle meest te olete ka aastaid tundnud, tööle sinise silmaga, ütleb, et kukkus või mingi asi lõi, aga te ei usu? Ikka peate meest süüdlaseks?
Meil tuli üks vanem naine tööle, silm sinine ja ütles, et komistas trepil. Ei mõelnud küll keegi, et mees lõi või Kopli liinidel sai tappa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile, käguan, Tutiga Täi ja 20 külalist