Miks paneb meedia lugejatele sõnu suhu sellise pealkirjaga antud paari kohta

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 07:01
Kaunis saab olla paar, kes läheb paari põhjustamata teistele inimestele valu. Kaks inimest jäeti seljataha. Ühel osalistest purunes lapsega abielu. Teine sai ilmselt ka väga haiget, sest võitlusse tema eest asus toona ta õde.
Seda on ju E ise öelnud, et Jürgen polnud nende lahkumineku põhjus.

Üleüldiselt imelik moraliseeriv postitus. Inimesel on õigus edasi liikuda, kui olemasolev suhe teda mistahes põhjusel ei rahulda.

Mis tal muud üle jäi, kui nii öelda. Suhtes või abielus olles, kus on ka lapsed peaks ikka oma mitterahuldusest üle suutma olla juhul kui ei ole alkoholi, vaimse terrori ja peksuperekond.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mai 2026 22:06
Külaline kirjutas: 02 Mai 2026 21:57Kaks iibepuudelist paari, saamata on 5 last. Saadud nelja peale vaid 1.
Ei maksa nii kuri olla. Ma saan Gretest aru, tahtis ühte last, sai selle ja rohkem ei soovi. Normaalne. Jürgenist ei ole ma sottis saanud, mis soovid temal elus on.

Mina ei saa aru, kus on Eestis julged ajakirjanikud? Seda kõike saaks ju paaridelt otse küsida? Vilja meil siin foorumis käib, tema on ju julge, kas ta otse ei saa küsida, et miks Nüganeni tütar l... pani, kuidas Rõivasele nüüd tundub siis ja mis plaanid on Jürgenpoisul, saaksid ka vastuse viimase osas.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 07:41Mina ei saa aru, kus on Eestis julged ajakirjanikud? Seda kõike saaks ju paaridelt otse küsida? Vilja meil siin foorumis käib, tema on ju julge, kas ta otse ei saa küsida, et miks Nüganeni tütar l... pani, kuidas Rõivasele nüüd tundub siis ja mis plaanid on Jürgenpoisul, saaksid ka vastuse viimase osas.
Arvad tõesti, et keegi avameelselt ja tõsiselt räägiks? Niikuinii aetaks lihtsalt mingit meediakõlblikku juttu.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 07:57
Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 07:41Mina ei saa aru, kus on Eestis julged ajakirjanikud? Seda kõike saaks ju paaridelt otse küsida? Vilja meil siin foorumis käib, tema on ju julge, kas ta otse ei saa küsida, et miks Nüganeni tütar l... pani, kuidas Rõivasele nüüd tundub siis ja mis plaanid on Jürgenpoisul, saaksid ka vastuse viimase osas.
Arvad tõesti, et keegi avameelselt ja tõsiselt räägiks? Niikuinii aetaks lihtsalt mingit meediakõlblikku juttu.

Meil on ju niigi ajastu, mil uudistes näeb palju verbaalset kõhulahtisust. Igast viimasest kui inimese haigusest vorbitakse ka pikad lood justkui kõik peaksid teadma või nagu aitaks asjaosalist ennast kuidagi see pidev korrutamine, kui haige ta on.
Külaline

Jah, see on õige, aga mitte kogu tõde, kahjuks. Soomlased on ka pikalt arutanud seda teemat oma foorumis ja sealt koorub täiesti suurelt välja seisukoht, et algusest peale pannakse rõhku karjäärile, mehe ja pere olemasolu on teisejärguline, lapsi isegi ei taheta, kuigi hea palk ja iseseisvus olemas. Sama suund jõuab siiagi. Muidugi saame ühiskonnalt signaali et pead ise hakkama saama, aga teisest küljest on naised hakanud ka nautima iseseisvust, vabadust ja kohustuste puudumist. Ma ütleksin, et liigagi palju.
Mingi teine teema on just sellest, et naine pühendus perele, siis läks lahku ja nüüd pole tal midagi. See otseselt on vist küll väljamõeldud teema, aga nii see ju on. Kui palju on neid naisi hätta jäänud, kes on kodus istunud, pole karjääri teinud, ainult lapsi saanud ja kodu eest hoolitsenud. Ja siis kõik parastavad, et miks sa usaldasid meest, enda süü, et nüüd sa pole keegi ja sul raha pole, kodugi pole. Sina vist ütled, et mõlemat tuleb teha, karjääri ja lapsed ka veel, aga paljudele on sellist koormat liiga palju, eriti kui keegi ei aita. Osad naised tõesti on hakkama ka saanud, aga neil on siis ema või keegi, kes väga palju aitab ja toetab. Naistel on niigi karjääris kõrgele jõuda raskem kui meestel. Ma ütleks, et see on väga loogiline, et naised kardavad oma tuleviku pärast ja lapsi ei saa, sest ühiskonna signaal on, ära seda jumala eest tee. Kunagi sa ei tea, millal sinu härra uue ja noorema leiab.
Külaline

Mulle tundub, et mõni siin muretseb nende pärast rohkem kui asjaosalised ise.

J eksnaine jalutab ringi J parima sõbraga. Ja kogu punt mahub ilusti ära ühele peole ning suudab omavahel normaalselt läbi saada. Ma saan aru, et mitte keegi ei nuta kodus patja. Vähemalt enam mitte.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Mai 2026 08:15 Loodus teeb ilusate naiste ja meestega vist mingit oma eksperimenti, et nad endast keskpärasemate partneritega kokku viib. Juba mitmes kord vaatan. Paare, kus mõlemad on piltilusad, muidugi leidub, aga mitte nii palju.
Kumb siin ilus ja kumb keskpärane on?
Külaline

Panin siia mõlema paari pildid, keegi ei jaganud ära kui täpselt sarnased ninad neil on :D
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 17:55 Panin siia mõlema paari pildid, keegi ei jaganud ära kui täpselt sarnased ninad neil on :D
Öeld siis kohe. Nüüd pidin ekstra tagasi kerima. Nii uudishimulik olen :)
Külaline

ma küsisin et kas keegi veel märkab seda
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 21:19 ma küsisin et kas keegi veel märkab seda
Märkasin, kuid ei pidanud vajalikuks hakata välja tooma.
Külaline

Varsti on Eestis nii, et ainsad avalikud tegelased, kes üleüldises koerapolkas ei osale ja Varro rajatud ideele lahutamatust abielust vapiinimesteks sobiksid perekond Härrased Haber Pillerid. Ääretult sümpaatne abielupaar ja perekond muide.
Külaline

Sul õigus jah, ka kaua koos püsinud paare on järsku armastus tabanud ja kohe lahutus.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2026 17:55 Panin siia mõlema paari pildid, keegi ei jaganud ära kui täpselt sarnased ninad neil on :D
Küll sa oled hüpertark, mitte keegi teine peale sinu ei jaganud nii tähtsat asja ära :)
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2026 23:11 Sul õigus jah, ka kaua koos püsinud paare on järsku armastus tabanud ja kohe lahutus.
Sageli on suhted jahedad juba ammu, lihtsalt pole seda vajalikku tõuget veel olnud, et lahkuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2026 09:54lihtsalt pole seda vajalikku tõuget veel olnud,
Tänaseks päevaks on paaristõukeid juba mitmel korral koos tehtud, eks ole :D
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2026 09:54
Guest kirjutas: 03 Mai 2026 23:11 Sul õigus jah, ka kaua koos püsinud paare on järsku armastus tabanud ja kohe lahutus.
Sageli on suhted jahedad juba ammu, lihtsalt pole seda vajalikku tõuget veel olnud, et lahkuda.
Või siis on pikk suhe jõudnud juba igavamasse faasi ja uus ja võõras erutab rohkem. Nii võibki ju terve elu ringi jooksma jääda. Miks ka mitte, aga sellised inimesed võiks lapsi mitte saada, lastele need erinevad perekonnad iga natukese aja tagant kasuks ei tule.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2026 17:36
Või siis on pikk suhe jõudnud juba igavamasse faasi ja uus ja võõras erutab rohkem. Nii võibki ju terve elu ringi jooksma jääda. Miks ka mitte, aga sellised inimesed võiks lapsi mitte saada, lastele need erinevad perekonnad iga natukese aja tagant kasuks ei tule.
Üks nendest kasvataski 22 aastat koera, mitte lapsi-ikka sulle ju ei sobi. Koer on nähtavasti nüüd õnnetu ja peab seda uut peremeest taluma :evil:
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2026 19:46
Külaline kirjutas: 04 Mai 2026 17:36
Üks nendest kasvataski 22 aastat koera, mitte lapsi-ikka sulle ju ei sobi. Koer on nähtavasti nüüd õnnetu ja peab seda uut peremeest taluma :evil:

Ikka naiste kraesse, kõik, naised tehku endale ise lapsi, tõstku ise iivet, toitku mees ja lapsed ning maksku ämmatajakale pensionit, aga vb olid hoopis uimased spermatosoidid?
Külaline

Tavaliselt tekib suur nördimus selliste lahkuminekute puhul siis, kui naine jättis mehe maha. Seda naist siis näägutavad nii mehed kui naised. Mitte kõik, muidugi.

Kui aga mees jätab maha mitte ainult naise, vaid ka väikesed lapsed, siis on neid hukka mõistjaid tunduvalt vähem. Teises teemas siis arutletakse, et ei tea, miks meil lapsi nii vähe sünnib. Huvitav, jah.

Selle konkreetse näite puhul ma ei saa aru, mille üle siin nii väga soiguda on. Naine abiellus endast vanema mehega, ning leidis mingi aja pärast noorema. Mehe puhul enamus samas olukorras parastaks naist, et mis ta siis arvas, kui noore mehega abiellus, jne.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist