Kadri Voorand soovitab sookailu nuusutada
-
Külaline
Kadri Voorand soovitab sookailu nuusutada
Vaatan praegu Hommik Anuga saadet ja Kadri Voorand on uue laulu teinud, mille nimi on Sookail. Ise räägib, et see on selline tore taim, et kui seda nuusutad, siis tekib kerge õnnetunne. Mina teadsin, et ei tohi seda nuusutada ja kui tekib pearinglus, on see mitte õnnetunne, vaid mürgistus. Vanasti ei soovitatud kuuma ilmaga viibida kohtades, kus on sookail kasvamas, et tekib mürgistus ja segasusetunne.
-
Külaline
Kui marju korjates lähedal kasvas, siis hakkas pea valutama jah. Ju siis temale on see õnn 
-
Külaline
Huvitav, mulle pole kunagi mingit pidi mõjunud. Lihtsalt meelsiv hõng on rabas, kui sookail õitseb. Peab vist intensiivsemalt nuusutada üritama?
-
Külaline
-
Külaline
No see lõhnabki ju nagu parfüüm.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 12:07 Ta ju rase, ehk raseda aju muudab mürgi lõhnaks.
-
Külaline
-
Külaline
Kui mõnuga naeratab, siis see on tal nii loodud. Head tugevad terved hambad, las välgutab. Vat, kui hambaid poleks, oleks küll jube.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2026 19:30Miks ta hambad alati nii paljaks kisub
-
Külaline
-
Külaline
Rõõmus inimene on pildil, milles su probleem on? Tige eit oled. Ehk võiksid ise ka laiemalt naeratada, mitte vissis suuga tigedalt muiata.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2026 21:42 mina pildil mõnusat naeratust ei näe
-
Külaline
Ära ironiseeri. Pole selgeltnägemist vajagi, sa oma tekstiga näitad kohe ära, milline tigedik sa oled.
-
Külaline
Pildil on ilus ja õnnelik inimene. Üks parimaid jazzlauljaid eestis. Är ole kade.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist