Terviseportaal
-
Külaline
Terviseportaal
Miks sinna sisenemine on nüüd tehtud nii keeruliseks. No ei saa enam Smart ID-ga sisse
-
Külaline
Just proovisin ja sain sisse küll.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 16:02 Miks sinna sisenemine on nüüd tehtud nii keeruliseks. No ei saa enam Smart ID-ga sisse![]()
-
Külaline
Ei ole vaja. Proovisin just nii telefonis kui arvutis, mõlemat moodi saab sisse. Arvutis tõesti QR koodiga, aga enne oli ka ju telefoni kõrvale vaja, kui seda koodi polnud.
-
Külaline
Mul tuleb kiri, et ei saanud avada Smart- ID rakendust. Huvitav, et igale poole mujale saan sisse ja pole mingit probleemi.
-
Külaline
Mina ei saa telefonis enam ühtki neist lehtedest avada, mis Smart-ID puhul seda QR-koodi küsivad nüüd. Arvutis probleemi ei ole.
-
Külaline
Tee oma telefoni seaded korda, pane vaikumusi brauseriks chrome ja saad jälle.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 16:58 Mina ei saa telefonis enam ühtki neist lehtedest avada, mis Smart-ID puhul seda QR-koodi küsivad nüüd. Arvutis probleemi ei ole.
Sinul sama.Miks sinna sisenemine on nüüd tehtud nii keeruliseks. No ei saa enam Smart ID-ga sisse
-
Külaline
Suurimad tänud SulleKülaline kirjutas: ↑03 Mai 2026 17:25Tee oma telefoni seaded korda, pane vaikumusi brauseriks chrome ja saad jälle.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 16:58 Mina ei saa telefonis enam ühtki neist lehtedest avada, mis Smart-ID puhul seda QR-koodi küsivad nüüd. Arvutis probleemi ei ole.
Sinul sama.Miks sinna sisenemine on nüüd tehtud nii keeruliseks. No ei saa enam Smart ID-ga sisse
-
Külaline
Miks ma peaksin telefonis üldse Chrome'i üldse? Ma kasutan telefonis Opera brauserit. Sellel on sisseehitatud reklaamiblokeerija, jälitajate blokeerimine, tasuta brauseri-VPN ja andmesäästurežiim. Ma ei pea eraldi lisasid otsima ega seadistusi tuunima.
Ma ei peaks riigiteenuse kasutamiseks vahetama oma eelistatud brauserit, kui see brauser on muidu turvaline ja ajakohane. Riigi teenuse disain ei tohiks teha Chrome’ist vaikimisi normi. See on sama põhimõtteline küsimus nagu see, et riigiasutuse dokumendid ei tohiks olla kasutatavad ainult ühe tootja tarkvaras.
-
Külaline
Esita kaebus. Siin vahutamisest tolku pole.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 18:07Miks ma peaksin telefonis üldse Chrome'i üldse? Ma kasutan telefonis Opera brauserit. Sellel on sisseehitatud reklaamiblokeerija, jälitajate blokeerimine, tasuta brauseri-VPN ja andmesäästurežiim. Ma ei pea eraldi lisasid otsima ega seadistusi tuunima.
Ma ei peaks riigiteenuse kasutamiseks vahetama oma eelistatud brauserit, kui see brauser on muidu turvaline ja ajakohane. Riigi teenuse disain ei tohiks teha Chrome’ist vaikimisi normi. See on sama põhimõtteline küsimus nagu see, et riigiasutuse dokumendid ei tohiks olla kasutatavad ainult ühe tootja tarkvaras.
-
Külaline
Ei peagi. Siis lippa ja välguta ID kaarti. Smart ID on võimalus, mitte kohustus.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 18:07Miks ma peaksin telefonis üldse Chrome'i üldse? Ma kasutan telefonis Opera brauserit. Sellel on sisseehitatud reklaamiblokeerija, jälitajate blokeerimine, tasuta brauseri-VPN ja andmesäästurežiim. Ma ei pea eraldi lisasid otsima ega seadistusi tuunima.
-
Külaline
Mida ma telefonis selle ID-kaardiga sinu arvates teen? Ma rääkisin, et arvutis kõik töötab, telefonis ei tööta.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 18:32Ei peagi. Siis lippa ja välguta ID kaarti. Smart ID on võimalus, mitte kohustus.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 18:07Miks ma peaksin telefonis üldse Chrome'i üldse? Ma kasutan telefonis Opera brauserit. Sellel on sisseehitatud reklaamiblokeerija, jälitajate blokeerimine, tasuta brauseri-VPN ja andmesäästurežiim. Ma ei pea eraldi lisasid otsima ega seadistusi tuunima.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 17:25 Tee oma telefoni seaded korda, pane vaikumusi brauseriks chrome ja saad jälle.
-
Külaline
Ka telefonist ligipääs ei ole inimõigus. Kõigil rakendustel on omad tingimused, millistel nad töötavad - ja kui sulle tingimused ei sobi, siis ei ole mingit sundust neid kasutada. ID-kaardiga teed arvutis, mida vaja. Telefoni sel juhul kasutada ei saa.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 19:54Mida ma telefonis selle ID-kaardiga sinu arvates teen? Ma rääkisin, et arvutis kõik töötab, telefonis ei tööta.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 18:32Ei peagi. Siis lippa ja välguta ID kaarti. Smart ID on võimalus, mitte kohustus.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 18:07
Miks ma peaksin telefonis üldse Chrome'i üldse? Ma kasutan telefonis Opera brauserit. Sellel on sisseehitatud reklaamiblokeerija, jälitajate blokeerimine, tasuta brauseri-VPN ja andmesäästurežiim. Ma ei pea eraldi lisasid otsima ega seadistusi tuunima.
-
Külaline
Mobiil-ID-d saab siis kasutada.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 19:56Ka telefonist ligipääs ei ole inimõigus. Kõigil rakendustel on omad tingimused, millistel nad töötavad - ja kui sulle tingimused ei sobi, siis ei ole mingit sundust neid kasutada. ID-kaardiga teed arvutis, mida vaja. Telefoni sel juhul kasutada ei saa.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, elke, Karlsson ja 10 külalist