Teise samba väljamakse
-
Külaline
Teise samba väljamakse
Olude sunnil pidin välja võtma oma teise samba raha. Polnud üldse väga palju, kuna ma ei ela Eestis, siis ega seda juurde ei kogune ka. Pension koguneb mul elukiha riigis.
Swedbankis oli. Kirjas oli, et väljamakse toimub mai kuus(avaldus tehtud sep).
Oskab keegi öelda, kas on ka mingi kindel kuupäev mai kuus või võib suvaliselt terve mai kuu jooksul laekuda?
Swedbankis oli. Kirjas oli, et väljamakse toimub mai kuus(avaldus tehtud sep).
Oskab keegi öelda, kas on ka mingi kindel kuupäev mai kuus või võib suvaliselt terve mai kuu jooksul laekuda?
-
Külaline
Pensinonikeskus vastas mulle, et kuni 20. kuupäevani teevad makseid. See on aga ka ilmselt varuga öeldud, sest inimesed, kellelt olen küsinud, on maininud, et kuu alguses poole tuleb väljamakse.
-
Külaline
Eelmisel aastal oli 5. mail laekunud.
Aga mul hoopis küsimus et miks pensionikeskuse lehel saab isikukoodi järgi vaadata kellel sammas alles ja kes kunas katkestanud? Kas saab kuskil teha avalduse et seda avalikult näha poleks? Võtsin ka nüüd välja sest elu kergelt f*cked up aga ei taha et mõni lähedane teada saaks, veits piinlik
Aga mul hoopis küsimus et miks pensionikeskuse lehel saab isikukoodi järgi vaadata kellel sammas alles ja kes kunas katkestanud? Kas saab kuskil teha avalduse et seda avalikult näha poleks? Võtsin ka nüüd välja sest elu kergelt f*cked up aga ei taha et mõni lähedane teada saaks, veits piinlik
-
Külaline
-
Külaline
Kas sul on sellised lähedased, kes võtavad su isikukoodi, toksivad sinna sisse, et näha, kas oled liitunud ja samba välja võtnud? Päris huvitavad lähedased siis küll.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2026 13:23 Eelmisel aastal oli 5. mail laekunud.
Aga mul hoopis küsimus et miks pensionikeskuse lehel saab isikukoodi järgi vaadata kellel sammas alles ja kes kunas katkestanud? Kas saab kuskil teha avalduse et seda avalikult näha poleks? Võtsin ka nüüd välja sest elu kergelt f*cked up aga ei taha et mõni lähedane teada saaks, veits piinlik![]()
-
Külaline
Ei, enamus ilmselt ei tuleks selle pealegi. Aga siiski häirib mõte et see info näha onGuest kirjutas: ↑02 Mai 2026 14:15Kas sul on sellised lähedased, kes võtavad su isikukoodi, toksivad sinna sisse, et näha, kas oled liitunud ja samba välja võtnud? Päris huvitavad lähedased siis küll.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2026 13:23 Eelmisel aastal oli 5. mail laekunud.
Aga mul hoopis küsimus et miks pensionikeskuse lehel saab isikukoodi järgi vaadata kellel sammas alles ja kes kunas katkestanud? Kas saab kuskil teha avalduse et seda avalikult näha poleks? Võtsin ka nüüd välja sest elu kergelt f*cked up aga ei taha et mõni lähedane teada saaks, veits piinlik![]()
-
Külaline
Naljanina.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2026 14:52Ei, enamus ilmselt ei tuleks selle pealegi. Aga siiski häirib mõte et see info näha onGuest kirjutas: ↑02 Mai 2026 14:15Kas sul on sellised lähedased, kes võtavad su isikukoodi, toksivad sinna sisse, et näha, kas oled liitunud ja samba välja võtnud? Päris huvitavad lähedased siis küll.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2026 13:23 Eelmisel aastal oli 5. mail laekunud.
![]()
-
Külaline
Kuskilt peab ju iga tööandja oma töötajate andmeid kontrollida saama, et maksed saaksid õigesti arvestatud. See kõik võib neil igal aastal muutuda. Eriti selle aasta algul võimalik muudatus protsentides.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2026 14:52Ei, enamus ilmselt ei tuleks selle pealegi. Aga siiski häirib mõte et see info näha on
-
Külaline
Olen TA. See aasta ka. Täna laekus makse.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2026 13:23Eelmisel aastal oli 5. mail laekunud.
-
Külaline
Mind häirib, et LHV äppi avades on nüüd iga kord näha, mis summa sammastes on. Eriti kui endal rahaliselt nutune seis ja selline summa vahib vastu, mis lahendaks suure osa su probleemidest. Pole ime, et nõrgema tahtejõuga inimesel näpud nii sügelema hakkavad, et võtabki välja.
-
Külaline
Kas seda peita ei saa nagu kontojääke?Külaline kirjutas: ↑05 Mai 2026 21:56 Mind häirib, et LHV äppi avades on nüüd iga kord näha, mis summa sammastes on. Eriti kui endal rahaliselt nutune seis ja selline summa vahib vastu, mis lahendaks suure osa su probleemidest. Pole ime, et nõrgema tahtejõuga inimesel näpud nii sügelema hakkavad, et võtabki välja.
-
Külaline
Ainult kõik korraga saab peitu panna, aga mind üldjuhul ikkagi kontojääk huvitab ning liigutan raha tihti kogumiskonto vahet sisse-välja, nii et ise ma seda peitmisfunktsiooni ei kasuta.Guest kirjutas: ↑05 Mai 2026 21:58Kas seda peita ei saa nagu kontojääke?Külaline kirjutas: ↑05 Mai 2026 21:56 Mind häirib, et LHV äppi avades on nüüd iga kord näha, mis summa sammastes on. Eriti kui endal rahaliselt nutune seis ja selline summa vahib vastu, mis lahendaks suure osa su probleemidest. Pole ime, et nõrgema tahtejõuga inimesel näpud nii sügelema hakkavad, et võtabki välja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 2 külalist