Kõige kehvem hotell, kus viibinud olete
-
Külaline
Mulle ei meeldi hotellid kus pole võimalik aru saada, kas voodiriided on kasutatud või kuivatist tulnud, e triikimata välimusega.
-
Külaline
kui nõuka-aja hotellikogemused ka arvesse lähevad, siis neist on isegi raske kõige jubedamat välja valida... Ilmselt siis üks Moskva gostinnitsa aastal 1989, jube numbrituba ja pesuruum, mis asus pimedas rõskes keldris. Naiste oma oli koridori lõpus, ja sinna saamiseks pidid minema mööda meeste dushiruumist, kus ukse ees passisid tõmmud mehed kes siis krabasid ja rõvedusi hüüdsid. Dushiruumi lukustada ei saanud ja pole elu sees nii ebaturvaliselt tundnud kui seal üksi olles.Guest kirjutas: ↑17 Jaan 2026 12:57 Minu on hull hotellikogemus oli 198ondate algul, klassiekskursioonil Leningradi Sputnik hotellis, kus olid küll nn luxtoad (igal toal eraldi duširuum), aga selle põrandal jooksid ringi suured prussakad ja ämblikud. Meie klassis oli suurem osa tüdrukuid ja vaid paar poissi, need käisid siis järjest toast tuppa ja pakkusid prussakate-ämblike tapmise teenust tüdrukutele. Pärast magama minnes selgus, et voodis olid ka paar putukat, kes hammustasid.
-
Külaline
Ma ei tea, kas seda just kõige kehvemaks saab nimetada, aga kõige meeldejäävamaks küll.
Olime perega Roomas (3 a tagasi) ja kuna oli tegemist ainult ühe ööga liiga hilja saabuva lennu tõttu, sai valitud pikalt kaalumata pealtnäha viisakate tubadega hotell kesklinnas. Telefoni tuli sõnumi peaukse koodiga ja märkus, et võtmed leiame vastuvõtust ümbrikust. Ei midagi muud.
Saabusime siis öösel maja ette, saime uksest sisse ja hakkasime vastuvõttu otsima.
Peaukse lähedal oli väike klaasist akendega putka ja sealt möödudes suure hall, millest trepid läksid kahelt poolt - vasakult ja paremalt üles kõrgematele korrustele. Ühtki inimest polnud, ühtki viita hotellile ka mitte. Seisnud hetke nõutult, otsustasime lõpuks, et alustame vasakult. Ilmselt polnud me esimesed, sest teekonnal koos kohvritega järsust trepist üles ronides nägime ustel järjest silte -siin pole hotell! Oli aru saada, et korterite hulgas oli ka kontoreid, ainus, mida polnud, oli meie hotell. Ronisime alla tagasi ja jäime aru pidama, ega see putka ometigi pole vastuvõtt...arvestades, et tegemist itaallastega, poleks kihla vedama hakanud. Kusjuures see putka oli lukus, aga laual oli mitu ümbrikku! Mis sa ikka teed, poisid kangutasid ühe klaasist akna lahti, nii et saime sellised paksemast papist ümbrikud kätte. Võtmeid polnud, ainult erakirjad, mis nüüd siis olid lahti tehtud.
Jää või aulasse magama. Vaatamata väga hilisele ajale tuli helistada kontaktiks antud numbril. Ja mis selgus, vastuvõtt oli paremalt üles minnes mitu korrust ülevalpool. Kas seda nüüd just vastuvõtuks oleks saanud nimetada, aga sellelt letilt me need võtmed lõpuks leidsimegi. Toad ise olid loomulikult vasakul ehk siis paremalt trepist alla ja uuesti vasakult trepist üles 5. korrusele, täiesti tavalise, nummerdatud ukse taha.
Saime aru, et see putka oligi tegelikult valvuriputka. Üritasime lahti muugitud klaasakent kuidagi tagasi kinni panna, mis eriti hästi muidugi ei õnnestunud. Arvatagi närveerisime hommikul, et äkki mingi valvekaamera on lindistanud meie putkasse sisse murdmise ja võõraste kirjade avamise. Kuidas sa seda siis selgitad.... Igaks juhuks lahkusime väga vara ja edaspidi olen hoolsam olnud.
Olime perega Roomas (3 a tagasi) ja kuna oli tegemist ainult ühe ööga liiga hilja saabuva lennu tõttu, sai valitud pikalt kaalumata pealtnäha viisakate tubadega hotell kesklinnas. Telefoni tuli sõnumi peaukse koodiga ja märkus, et võtmed leiame vastuvõtust ümbrikust. Ei midagi muud.
Saabusime siis öösel maja ette, saime uksest sisse ja hakkasime vastuvõttu otsima.
Peaukse lähedal oli väike klaasist akendega putka ja sealt möödudes suure hall, millest trepid läksid kahelt poolt - vasakult ja paremalt üles kõrgematele korrustele. Ühtki inimest polnud, ühtki viita hotellile ka mitte. Seisnud hetke nõutult, otsustasime lõpuks, et alustame vasakult. Ilmselt polnud me esimesed, sest teekonnal koos kohvritega järsust trepist üles ronides nägime ustel järjest silte -siin pole hotell! Oli aru saada, et korterite hulgas oli ka kontoreid, ainus, mida polnud, oli meie hotell. Ronisime alla tagasi ja jäime aru pidama, ega see putka ometigi pole vastuvõtt...arvestades, et tegemist itaallastega, poleks kihla vedama hakanud. Kusjuures see putka oli lukus, aga laual oli mitu ümbrikku! Mis sa ikka teed, poisid kangutasid ühe klaasist akna lahti, nii et saime sellised paksemast papist ümbrikud kätte. Võtmeid polnud, ainult erakirjad, mis nüüd siis olid lahti tehtud.
Jää või aulasse magama. Vaatamata väga hilisele ajale tuli helistada kontaktiks antud numbril. Ja mis selgus, vastuvõtt oli paremalt üles minnes mitu korrust ülevalpool. Kas seda nüüd just vastuvõtuks oleks saanud nimetada, aga sellelt letilt me need võtmed lõpuks leidsimegi. Toad ise olid loomulikult vasakul ehk siis paremalt trepist alla ja uuesti vasakult trepist üles 5. korrusele, täiesti tavalise, nummerdatud ukse taha.
Saime aru, et see putka oligi tegelikult valvuriputka. Üritasime lahti muugitud klaasakent kuidagi tagasi kinni panna, mis eriti hästi muidugi ei õnnestunud. Arvatagi närveerisime hommikul, et äkki mingi valvekaamera on lindistanud meie putkasse sisse murdmise ja võõraste kirjade avamise. Kuidas sa seda siis selgitad.... Igaks juhuks lahkusime väga vara ja edaspidi olen hoolsam olnud.
-
Külaline
Kaks lugu ühe reisi jooksul, ei teagi kumb hullem.
USA lounarannik 2022. Kaasas ema (78) ja laps (20). Mina kui reisikorraldaja-ekskursioonijuht-autojuht panin marsruudi, bronnisin hotellid jne.
Usasse oli Agodast odavam bronnida kui Bookingust ja sinna lõksu langesin - Agoda klienditeenindus on 0 kaitsega vs Booking otsib uue hotelli.
Lugu 1 - soidupaev 800km ja ööbima linnakesse enne Surmaorgu. Linnas on 4 hotelli. Joudsime bronnitud ja makstud hotelli umbes kell 21. Adminkutt, selgelt narkolaksu all ei ilustanud, vaid teatas, et ta muus mu toa uuesti valja ja raha tagasi ei saa. Seinal tema taga rippus jahipüss. Vabandasin ja tagurdasin uksest valja. Saime toa uhte teise hotelli, mis oli rapane ja hirmutav - samamoodi jahipüss seinal. Kogu see linn oli hirmus - hispaaniakeelne, ebasobralik jne.
Lugu 2, San Diego lahistel. Saabusime taas õhtul oma killavooriga ja mees luugi taga naitab makseterminali juhet - ei ulatu minuni. Utlen, et tulen sisse. Ei saa, ei tohi. (See oli vaike hotell ja mees leti taga omanik - naine ja lapsed sisenesid sinna ruumi vahepeal teisest uksest). Anna pin-koodid. Nalja teed? Ei, meil usas on see turvaline. Muidugi ei andnud ma talle oma koode. Mees noudis siis sularaha, mida meil polnud, aga mingi korgem voim oli meie poolt - leidsime rahakottidest dollaripealt oige summa ja ei müntigi rohkem. Toas oli silt, et telekapuldi kaotus maksab 200 dollarit. Magasin öösel pult padja all ja jargmisel paeval linnas kaies oli see mul kaekotis.
USA lounarannik 2022. Kaasas ema (78) ja laps (20). Mina kui reisikorraldaja-ekskursioonijuht-autojuht panin marsruudi, bronnisin hotellid jne.
Usasse oli Agodast odavam bronnida kui Bookingust ja sinna lõksu langesin - Agoda klienditeenindus on 0 kaitsega vs Booking otsib uue hotelli.
Lugu 1 - soidupaev 800km ja ööbima linnakesse enne Surmaorgu. Linnas on 4 hotelli. Joudsime bronnitud ja makstud hotelli umbes kell 21. Adminkutt, selgelt narkolaksu all ei ilustanud, vaid teatas, et ta muus mu toa uuesti valja ja raha tagasi ei saa. Seinal tema taga rippus jahipüss. Vabandasin ja tagurdasin uksest valja. Saime toa uhte teise hotelli, mis oli rapane ja hirmutav - samamoodi jahipüss seinal. Kogu see linn oli hirmus - hispaaniakeelne, ebasobralik jne.
Lugu 2, San Diego lahistel. Saabusime taas õhtul oma killavooriga ja mees luugi taga naitab makseterminali juhet - ei ulatu minuni. Utlen, et tulen sisse. Ei saa, ei tohi. (See oli vaike hotell ja mees leti taga omanik - naine ja lapsed sisenesid sinna ruumi vahepeal teisest uksest). Anna pin-koodid. Nalja teed? Ei, meil usas on see turvaline. Muidugi ei andnud ma talle oma koode. Mees noudis siis sularaha, mida meil polnud, aga mingi korgem voim oli meie poolt - leidsime rahakottidest dollaripealt oige summa ja ei müntigi rohkem. Toas oli silt, et telekapuldi kaotus maksab 200 dollarit. Magasin öösel pult padja all ja jargmisel paeval linnas kaies oli see mul kaekotis.
-
Külaline
Kõige naljakam oli hotell Chablis', Prantsusmaal. Kesklinn, ajalooline hoone, vaatamisväärsused paar minutit jalutada. Õhtul kell 23 hotelli saabudes saime kaardiga fuajeesse ja edasi mitte. Liftideni ja trepini viivad uksed ei avanenud. Kolkisime seal ja tiristasime ööadministraatori letil kella. Hakkasime end sinna toolidesse magama sättima, ükski infotelefon ei vastanud. Fuajees, nagu paljudes hotellides, olid ka tualetid. Sisenevad üks mees ja naine, räägivad prantsuse keeles, naeravad ja siirduvad kibekiiresti otse naiste tualetti. Prantslaste asi, ilmselt. Pikk jutt lühidalt, et hilisõhtust varahommikuni sai hotelli ühte tiiba läbi fuajee naiste tualeti ja teise tiiba läbi meeste tualeti, õigemini läbi mitme kabiiniga tualeti avara kraanikaussidega eesruumi. Keegi meile seda registreerumisel ei öelnud, ega me poleks uskunud vist ka.
-
Külaline
Kunagi, nii 20 aastat tagasi ööbisime mehega ühes Tartu kesklinna hotellis. Nime ei mäleta, aga asukoht oli kesklinn, vaatega üle keskväljaku. Teist nii hullu kohta väga ei meenu, kuigi olen palju reisinud.
Kušettvoodi madrats oli kulunud, vedrud väljas. Voodi kangas oli mustusest võidunud ja kole. Tuba ise imepisike ja minimaalselt sisustatud.
Vahel mehega meenutame ja naerame.
Kušettvoodi madrats oli kulunud, vedrud väljas. Voodi kangas oli mustusest võidunud ja kole. Tuba ise imepisike ja minimaalselt sisustatud.
-
Külaline
See oli vist ka hinna järgi valitud urgas?Külaline kirjutas: ↑29 Apr 2026 11:46 Kunagi, nii 20 aastat tagasi ööbisime mehega ühes Tartu kesklinna hotellis. Nime ei mäleta, aga asukoht oli kesklinn, vaatega üle keskväljaku. Teist nii hullu kohta väga ei meenu, kuigi olen palju reisinud.
Olen sellises paar aastat tagasi Berliinis ööbinud. Ka hinna järgi valitud kogemata.
-
Külaline
Kõige hullemad hotellid on olnud need kaks korda, kui olen Novatoursiga reisinud. Mõlemad olid 4-5 tärni hotellid Hispaanias, kuid Novatoursi kliendile anti kõige hullemad toad. Esimene kord oli 20 aastat tagasi. Hotell ise oli väga kena, aga meile anti tuba keldrikorrusel basseinitehnika kõrval. See põrises väga lärmakalt, toas polnud aknaid pluss haises kõvasti suitsu järele. Kui siis kaebasime, öeldi, et ega ei saagi ju Mercedest, kui maksad Fiati eest. Kusjuures meie ju Novatoursile maksime arvestatava summa. Hirmsa kisa peale Novatoursile saime kaks päeva hiljem normaalse toas mujal hotellis. Siis üle kümne aasta Novatoursiga ei reisinud, sest tundus väga jube firma. Siis mõtlesime, et asi on ju muutunud, võtsime taas paketi sealt. Hotell oli neli tärni, piltidel väga kena, aga meile anti taas mingisugune hirmus peldik. Kusjuures taas ei olnud meie makstud hind sugugi odav. Lisaks kooriti ekskursioonide eest palju rohkem raha, kui omal käel sinna minnes oleks kulunud. Rohkem selle firmaga elus ei reisi, paneme ise reisi kokku ja käime omaette.
-
Külaline
Mulle tundub, et te ei oska lihtsalt osta. Kui võtsite toa, mis oli nn määramatu, siis saategi kõige kehvema. Kui võtad korralikus hotellis merevaatega toa, saad hea toa. Olen Novatoursiga palju reisinud, erinevates riikides ja ei ole eelnimetatud probleeme olnud. Tuleb võtta superior või deluxe või sviit, merevaatega. Hispaanias käinud 30+ korda ja null probleemi.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 20:17 Kõige hullemad hotellid on olnud need kaks korda, kui olen Novatoursiga reisinud. Mõlemad olid 4-5 tärni hotellid Hispaanias, kuid Novatoursi kliendile anti kõige hullemad toad. Esimene kord oli 20 aastat tagasi. Hotell ise oli väga kena, aga meile anti tuba keldrikorrusel basseinitehnika kõrval. See põrises väga lärmakalt, toas polnud aknaid pluss haises kõvasti suitsu järele. Kui siis kaebasime, öeldi, et ega ei saagi ju Mercedest, kui maksad Fiati eest. Kusjuures meie ju Novatoursile maksime arvestatava summa. Hirmsa kisa peale Novatoursile saime kaks päeva hiljem normaalse toas mujal hotellis. Siis üle kümne aasta Novatoursiga ei reisinud, sest tundus väga jube firma. Siis mõtlesime, et asi on ju muutunud, võtsime taas paketi sealt. Hotell oli neli tärni, piltidel väga kena, aga meile anti taas mingisugune hirmus peldik. Kusjuures taas ei olnud meie makstud hind sugugi odav. Lisaks kooriti ekskursioonide eest palju rohkem raha, kui omal käel sinna minnes oleks kulunud. Rohkem selle firmaga elus ei reisi, paneme ise reisi kokku ja käime omaette.
-
Külaline
Kui mulle antakse kalli raha eest mingi peldik, siis on ikka küll siin firma süüdi. Ei saa aru, miks neile sentigi maksma peaks, kui ise kõik broneerides tuleb kordades odavam ja kvaliteet on mitu korda parem odavama raha eest. Kui mul on viietärni hotellis tuba, siis eeldaks normaalset kvaliteeti, ei pea selleks presidendi sviiti võtma, et tavaline tuba saada. Ja näe, eestlane kiidab ja maksab.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2026 21:04Mulle tundub, et te ei oska lihtsalt osta. Kui võtsite toa, mis oli nn määramatu, siis saategi kõige kehvema. Kui võtad korralikus hotellis merevaatega toa, saad hea toa. Olen Novatoursiga palju reisinud, erinevates riikides ja ei ole eelnimetatud probleeme olnud. Tuleb võtta superior või deluxe või sviit, merevaatega. Hispaanias käinud 30+ korda ja null probleemi.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 20:17 Kõige hullemad hotellid on olnud need kaks korda, kui olen Novatoursiga reisinud. Mõlemad olid 4-5 tärni hotellid Hispaanias, kuid Novatoursi kliendile anti kõige hullemad toad. Esimene kord oli 20 aastat tagasi. Hotell ise oli väga kena, aga meile anti tuba keldrikorrusel basseinitehnika kõrval. See põrises väga lärmakalt, toas polnud aknaid pluss haises kõvasti suitsu järele. Kui siis kaebasime, öeldi, et ega ei saagi ju Mercedest, kui maksad Fiati eest. Kusjuures meie ju Novatoursile maksime arvestatava summa. Hirmsa kisa peale Novatoursile saime kaks päeva hiljem normaalse toas mujal hotellis. Siis üle kümne aasta Novatoursiga ei reisinud, sest tundus väga jube firma. Siis mõtlesime, et asi on ju muutunud, võtsime taas paketi sealt. Hotell oli neli tärni, piltidel väga kena, aga meile anti taas mingisugune hirmus peldik. Kusjuures taas ei olnud meie makstud hind sugugi odav. Lisaks kooriti ekskursioonide eest palju rohkem raha, kui omal käel sinna minnes oleks kulunud. Rohkem selle firmaga elus ei reisi, paneme ise reisi kokku ja käime omaette.
-
Külaline
Sa ajad mingit jama. Kui ostad merevaatega kõrgel korrusel toa, ei saa sulle keegi anda keldris asuvat harjakappi. Ma ei tea, mis kallist raha te maksite, aga enne praegust kriisi, kui hinnad veel normaalsed olid, algas nädalane 4-tärni pakett kahele umbes 2800-st eurost ja 5-tärni oma kuskil alates 3600. Sellised toad, mis sina said, antakse kõige odavama, nn loteriimajutuse ostjatele.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 21:16Kui mulle antakse kalli raha eest mingi peldik, siis on ikka küll siin firma süüdi. Ei saa aru, miks neile sentigi maksma peaks, kui ise kõik broneerides tuleb kordades odavam ja kvaliteet on mitu korda parem odavama raha eest. Kui mul on viietärni hotellis tuba, siis eeldaks normaalset kvaliteeti, ei pea selleks presidendi sviiti võtma, et tavaline tuba saada. Ja näe, eestlane kiidab ja maksab.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2026 21:04Mulle tundub, et te ei oska lihtsalt osta. Kui võtsite toa, mis oli nn määramatu, siis saategi kõige kehvema. Kui võtad korralikus hotellis merevaatega toa, saad hea toa. Olen Novatoursiga palju reisinud, erinevates riikides ja ei ole eelnimetatud probleeme olnud. Tuleb võtta superior või deluxe või sviit, merevaatega. Hispaanias käinud 30+ korda ja null probleemi.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 20:17 Kõige hullemad hotellid on olnud need kaks korda, kui olen Novatoursiga reisinud. Mõlemad olid 4-5 tärni hotellid Hispaanias, kuid Novatoursi kliendile anti kõige hullemad toad. Esimene kord oli 20 aastat tagasi. Hotell ise oli väga kena, aga meile anti tuba keldrikorrusel basseinitehnika kõrval. See põrises väga lärmakalt, toas polnud aknaid pluss haises kõvasti suitsu järele. Kui siis kaebasime, öeldi, et ega ei saagi ju Mercedest, kui maksad Fiati eest. Kusjuures meie ju Novatoursile maksime arvestatava summa. Hirmsa kisa peale Novatoursile saime kaks päeva hiljem normaalse toas mujal hotellis. Siis üle kümne aasta Novatoursiga ei reisinud, sest tundus väga jube firma. Siis mõtlesime, et asi on ju muutunud, võtsime taas paketi sealt. Hotell oli neli tärni, piltidel väga kena, aga meile anti taas mingisugune hirmus peldik. Kusjuures taas ei olnud meie makstud hind sugugi odav. Lisaks kooriti ekskursioonide eest palju rohkem raha, kui omal käel sinna minnes oleks kulunud. Rohkem selle firmaga elus ei reisi, paneme ise reisi kokku ja käime omaette.
-
Külaline
Paketireisidel on ju võimalus tuba valida. Kallimat ja odavamat, merevaatega ja hoovivaatega. Maksad siis rohkem või vähem. Kui soov on võimalikult odav paketireis osta, siis võib jah juhtuda, et elad mingis hotelli soklikorruse toas müra sees.
-
Külaline
Talle ju öeldi konkreetselt otse, et kui maksad Fiati eest, siis Mercedest ei saa, aga ikka jaurab mingist kallist hinnast. Ta ise ostis kõige odavama, aga ootas selle eest ei tea mida.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 23:02 Paketireisidel on ju võimalus tuba valida. Kallimat ja odavamat, merevaatega ja hoovivaatega. Maksad siis rohkem või vähem. Kui soov on võimalikult odav paketireis osta, siis võib jah juhtuda, et elad mingis hotelli soklikorruse toas müra sees.
-
Külaline
No tõesti - ka paketireisidel saab ju ise hotelle ja tube valida. Maksad selle eest, mille ise valid.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 01:03Talle ju öeldi konkreetselt otse, et kui maksad Fiati eest, siis Mercedest ei saa, aga ikka jaurab mingist kallist hinnast. Ta ise ostis kõige odavama, aga ootas selle eest ei tea mida.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 23:02 Paketireisidel on ju võimalus tuba valida. Kallimat ja odavamat, merevaatega ja hoovivaatega. Maksad siis rohkem või vähem. Kui soov on võimalikult odav paketireis osta, siis võib jah juhtuda, et elad mingis hotelli soklikorruse toas müra sees.
-
Külaline
Just nii. Saad, mille eest maksad ja kui hotellil pole seda mingil põhjusel anda, siis saad oma broneeritust veel parema. Broneerisin Eestis äsja tavalise sviidi, kohapeal oli see ära antud ja topiti mulle Presidendi sviit. Mingi 4x kallim ja suurem.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 02:12No tõesti - ka paketireisidel saab ju ise hotelle ja tube valida. Maksad selle eest, mille ise valid.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 01:03Talle ju öeldi konkreetselt otse, et kui maksad Fiati eest, siis Mercedest ei saa, aga ikka jaurab mingist kallist hinnast. Ta ise ostis kõige odavama, aga ootas selle eest ei tea mida.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 23:02 Paketireisidel on ju võimalus tuba valida. Kallimat ja odavamat, merevaatega ja hoovivaatega. Maksad siis rohkem või vähem. Kui soov on võimalikult odav paketireis osta, siis võib jah juhtuda, et elad mingis hotelli soklikorruse toas müra sees.
-
Külaline
Selleset jutt ongi, et hotell oli ilus, toa pildid olid ilusad, aga anti peldik. Ja ma ei maksnud peldiku eest, minu käest võeti suur summa. Suure õiendamise peale sai tavalise toa. Ise endale broneerides saab odavamalt parema kvaliteedi. Ka kõiki reise pakuti väga suurte summade eest, ise minnes sai kaks korda odavamalt. Ei saa aru, miks keegi neid pakettreise võtab ja veel 30 korda.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2026 02:12No tõesti - ka paketireisidel saab ju ise hotelle ja tube valida. Maksad selle eest, mille ise valid.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 01:03Talle ju öeldi konkreetselt otse, et kui maksad Fiati eest, siis Mercedest ei saa, aga ikka jaurab mingist kallist hinnast. Ta ise ostis kõige odavama, aga ootas selle eest ei tea mida.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 23:02 Paketireisidel on ju võimalus tuba valida. Kallimat ja odavamat, merevaatega ja hoovivaatega. Maksad siis rohkem või vähem. Kui soov on võimalikult odav paketireis osta, siis võib jah juhtuda, et elad mingis hotelli soklikorruse toas müra sees.
-
Külaline
Mis asi on Tartu keskväljak?Külaline kirjutas: ↑29 Apr 2026 11:46 ööbisime mehega ühes Tartu kesklinna hotellis. Nime ei mäleta, aga asukoht oli kesklinn, vaatega üle keskväljaku.
-
Külaline
Aga kuidas teisiti nimeta piirkonda kesklinnas, mis sarbaneb keskväljakule? Piirkond kesklinnas, suure avara pargiga.
-
Külaline
Ju siis maksid siiski peldiku eest, muidu räägiksid sa, millise toa sa tellisid ja mis see suur summa on? Ma pole kuskil kirjutanud, et võtsin Hispaaniasse 30 pakettreisi, olen käinud nii ja naa. Ibiza, Kanaarid, Mallorca, Tenerife üldiselt paketikatega, Costa del Sol ise või paketikaga. Ma ei ütleks, et ise palju odavam tuleb.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 10:08Selleset jutt ongi, et hotell oli ilus, toa pildid olid ilusad, aga anti peldik. Ja ma ei maksnud peldiku eest, minu käest võeti suur summa. Suure õiendamise peale sai tavalise toa. Ise endale broneerides saab odavamalt parema kvaliteedi. Ka kõiki reise pakuti väga suurte summade eest, ise minnes sai kaks korda odavamalt. Ei saa aru, miks keegi neid pakettreise võtab ja veel 30 korda.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2026 02:12No tõesti - ka paketireisidel saab ju ise hotelle ja tube valida. Maksad selle eest, mille ise valid.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 01:03
Talle ju öeldi konkreetselt otse, et kui maksad Fiati eest, siis Mercedest ei saa, aga ikka jaurab mingist kallist hinnast. Ta ise ostis kõige odavama, aga ootas selle eest ei tea mida.
-
Külaline
Kultuurireise oleme palju paketikatega teinud. Poleks eluski selliseid kohti ise üles leidnud, kuhu meid viidi. Reisid ca 2-3 nädalat, 10-12 päeva täidetud huvitavate kohtade ja ekskursioonidega, hiljem rannapuhkus ja võimalus ise ringi reisida.
Kui ma oleks pidanud kõik need paigad ise välja otsima ja külastused bronnima, hulluks oleks läinud.
Liiati - nt Aasias oli asi ülimugav, ka hotellidesse registreerimise oli firma juba ära teinud. Astusid õhtul järgmisesse hotelli ja kohe ulatati toa võti. Kohvrid viidi tuppa ja jootraha oli ka makstud. Väga hea.
Tenerifelt ei saanud ära, sest lennuk ei tulnud - firma bronnis uue hotelli ja viis ka kohale, endal polnud mingit asjaajamist ega muret.
Mõne riigi puhul see odavus polegi eriti oluline.
Mu teada mõni aasta tagasi nt Kanaaridele liinilendudega ei saanudki otse? Vahemaandumine Londonis ja mõttetu passimine. Kas nüüd saab?
Tšarter viis otse kohale.
Kui ma oleks pidanud kõik need paigad ise välja otsima ja külastused bronnima, hulluks oleks läinud.
Liiati - nt Aasias oli asi ülimugav, ka hotellidesse registreerimise oli firma juba ära teinud. Astusid õhtul järgmisesse hotelli ja kohe ulatati toa võti. Kohvrid viidi tuppa ja jootraha oli ka makstud. Väga hea.
Tenerifelt ei saanud ära, sest lennuk ei tulnud - firma bronnis uue hotelli ja viis ka kohale, endal polnud mingit asjaajamist ega muret.
Mõne riigi puhul see odavus polegi eriti oluline.
Mu teada mõni aasta tagasi nt Kanaaridele liinilendudega ei saanudki otse? Vahemaandumine Londonis ja mõttetu passimine. Kas nüüd saab?
Tšarter viis otse kohale.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline