Oi, ma olen aru saanud, et oma exiga armukese tagant magamine pidi kõige mõnusam olema.
Sex with ex
-
Külaline
-
Külaline
Valesti oled aru saanud.Guest kirjutas: ↑25 Apr 2026 16:57Oi, ma olen aru saanud, et oma exiga armukese tagant magamine pidi kõige mõnusam olema.
-
Külaline
Siin on põlvkondade vaheline erinevus. Vanem põlvkond, st päris vana põlvkond läks enamasti lahku alati teineteist vihates. Viha ja põlgus kestis surmani.
Mina olen see vahepealne põlvkond, kes läheb lahku ja jäävad rahus lapsi kasvatama. Sageli ei vihata üldse üksteist, nagu me vanemad.
Ja noorem põlvkond nüüd. Nemad jäävad peale lahkuminekut sõpradeks.
Mina olen see vahepealne põlvkond, kes läheb lahku ja jäävad rahus lapsi kasvatama. Sageli ei vihata üldse üksteist, nagu me vanemad.
Ja noorem põlvkond nüüd. Nemad jäävad peale lahkuminekut sõpradeks.
-
Külaline
Kuna ollakse sõbrad edasi ja uut partnerit veel tekkinud ei ole, siis võib vahel juu voodis linade vahel hullata. Selles ei ole ju midagi halba. Sõbralikult heade sõpradena.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 09:24Ja noorem põlvkond nüüd. Nemad jäävad peale lahkuminekut sõpradeks.
-
Külaline
Kui seksuaalne klapp ja mul endal partnerit poleks, siis kindlasti. Mehe naise olemasolu ei huvita, ise oma kaaslast ei petaks.
-
Külaline
Kogemus küll puudub, aga kui mees oleks mind teise naise pärast maha jätnud, siis ma võiks juba paljalt kättemaksust temaga magada küll. Hangiks veel foto sellest (isegi kui peaks need kallid kaameraga prillid ostma) ja saadaks sellele uuele naisele mingi laheda pealkirjaga.Tunnistan, et olen suht kättemaksuhimuline, kui keegi alatult käitub. Õnneks pole vaja läinud seda praktiseerima hakata. 
-
Külaline
No ma ei tea mis kättemaks. Ma siiani rohkem lusti pärast seda vanainimese asja olen teinudKülaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 22:22Kogemus küll puudub, aga kui mees oleks mind teise naise pärast maha jätnud, siis ma võiks juba paljalt kättemaksust temaga magada küll.
-
Külaline
Kättemaks alandab kättemaksjat ning on nõrga ning abitu inimese tunnus, kättemaksja on allakäinud ning üksildane isik.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 22:22 Kogemus küll puudub, aga kui mees oleks mind teise naise pärast maha jätnud, siis ma võiks juba paljalt kättemaksust temaga magada küll. Hangiks veel foto sellest (isegi kui peaks need kallid kaameraga prillid ostma) ja saadaks sellele uuele naisele mingi laheda pealkirjaga.Tunnistan, et olen suht kättemaksuhimuline, kui keegi alatult käitub. Õnneks pole vaja läinud seda praktiseerima hakata.![]()
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 23:00Kättemaks alandab kättemaksjat ning on nõrga ning abitu inimese tunnus, kättemaksja on allakäinud ning üksildane isik.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 22:22 Kogemus küll puudub, aga kui mees oleks mind teise naise pärast maha jätnud, siis ma võiks juba paljalt kättemaksust temaga magada küll. Hangiks veel foto sellest (isegi kui peaks need kallid kaameraga prillid ostma) ja saadaks sellele uuele naisele mingi laheda pealkirjaga.Tunnistan, et olen suht kättemaksuhimuline, kui keegi alatult käitub. Õnneks pole vaja läinud seda praktiseerima hakata.![]()
Just, armuke ongi alamliik, põhjakoristaja. Aga lükkab ju neidki tagant tung paljuneda, see ei tähenda seda, et kui on üks suhtest mees suhte madalpunktis saadud omale rebitud, et endine naine ei võiks temaga mõnu ja üleoleku rõõmu pärast veel ratsutada aeg ajalt. Füüsilise suhtega on see paar harjunud ju eelnevalt aastaid, uus emane tahab veel harjumist. Usun, et mõtestasin hästi lahti ka sinusuguse jaoks.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 12:17 Kui seksuaalne klapp ja mul endal partnerit poleks, siis kindlasti. Mehe naise olemasolu ei huvita, ise oma kaaslast ei petaks.
Põhjakiht.
-
Külaline
Ja sulle siis sobib, et mees seksib mitmega korraga. Oma naisega on kindalt kummita, sinuga ilmselt ka, vahetate oma mikrofloorat siis seal. Lisaks see mees on pidevalt kinni, sinu juurde tuleb millalgi viimases järjekorras. Tema juurde te minna ei saa, ainult sinu juures kogu aeg. Mina sellist varianti küll ei soovi.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2026 12:17 Kui seksuaalne klapp ja mul endal partnerit poleks, siis kindlasti. Mehe naise olemasolu ei huvita, ise oma kaaslast ei petaks.
-
Külaline
Mis kinni, mis minu juurde. Ega ma teda endale soovi. Kui jookseme kuskil üritusel kokku, tutvuskond ju ühine ja huvi on, siis why not, kui isu on.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 10:47Ja sulle siis sobib, et mees seksib mitmega korraga. Oma naisega on kindalt kummita, sinuga ilmselt ka, vahetate oma mikrofloorat siis seal. Lisaks see mees on pidevalt kinni, sinu juurde tuleb millalgi viimases järjekorras. Tema juurde te minna ei saa, ainult sinu juures kogu aeg. Mina sellist varianti küll ei soovi.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2026 12:17 Kui seksuaalne klapp ja mul endal partnerit poleks, siis kindlasti. Mehe naise olemasolu ei huvita, ise oma kaaslast ei petaks.
-
Külaline
Kättemaksja on põhjakoristaja. Kättemaksja jäeti maha, järelikult oli armuke etem. Miks kohe armuke? Leiti naine, kellega tulid tunded ja sinusugune jäeti maha, ega see naine seepärast armuke pole.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 07:38Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 23:00Kättemaks alandab kättemaksjat ning on nõrga ning abitu inimese tunnus, kättemaksja on allakäinud ning üksildane isik.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 22:22 Kogemus küll puudub, aga kui mees oleks mind teise naise pärast maha jätnud, siis ma võiks juba paljalt kättemaksust temaga magada küll. Hangiks veel foto sellest (isegi kui peaks need kallid kaameraga prillid ostma) ja saadaks sellele uuele naisele mingi laheda pealkirjaga.Tunnistan, et olen suht kättemaksuhimuline, kui keegi alatult käitub. Õnneks pole vaja läinud seda praktiseerima hakata.![]()
Just, armuke ongi alamliik, põhjakoristaja. Aga lükkab ju neidki tagant tung paljuneda, see ei tähenda seda, et kui on üks suhtest mees suhte madalpunktis saadud omale rebitud, et endine naine ei võiks temaga mõnu ja üleoleku rõõmu pärast veel ratsutada aeg ajalt. Füüsilise suhtega on see paar harjunud ju eelnevalt aastaid, uus emane tahab veel harjumist. Usun, et mõtestasin hästi lahti ka sinusuguse jaoks.
-
Külaline
Tegelt ei imestaks, et selline tola maha jäetakseKülaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 22:22 Kogemus küll puudub, aga kui mees oleks mind teise naise pärast maha jätnud, siis ma võiks juba paljalt kättemaksust temaga magada küll. Hangiks veel foto sellest (isegi kui peaks need kallid kaameraga prillid ostma) ja saadaks sellele uuele naisele mingi laheda pealkirjaga.Tunnistan, et olen suht kättemaksuhimuline, kui keegi alatult käitub. Õnneks pole vaja läinud seda praktiseerima hakata.![]()
-
Külaline
Ja mis sa peale enda lolliks tegemise siis sellega saavutaks? Mees vaataks, et jumal tänatud, et sellisest tolast lahti sai, otsus oli õige. Ja kui mees mitmega magab, siis ilmselt pole see tema naise jaoks mingi uudis.Kogemus küll puudub, aga kui mees oleks mind teise naise pärast maha jätnud, siis ma võiks juba paljalt kättemaksust temaga magada küll. Hangiks veel foto sellest (isegi kui peaks need kallid kaameraga prillid ostma) ja saadaks sellele uuele naisele mingi laheda pealkirjaga.Tunnistan, et olen suht kättemaksuhimuline, kui keegi alatult käitub. Õnneks pole vaja läinud seda praktiseerima hakata.
-
Külaline
Te ei saanud pointile pihta. Minu jaoks poleks suhte lõppemine mingi probleem, mehed on nagu trammid, alati tuleb uus. Aga, ma hindan inimestes eelkõige otsekohesust ja sirgjoonelisust. Kui tundeid enam pole, tuleb seda ausalt ütelda ja lahku minna, enne uue sebimist. Ja teiselt poolt, ükski normaalne naine ei asu suhtesse enne, kui mees on vaba. Seda, kas on vaba, saab iga naine ruttu aru, imelihtne testida. Seega, kui sellest ei hooli, peabki ennast paremaks, arvates, et nüüd leidis väärt mehe. Selline "kättemaks" annab puuduolevat elutarkust. Aga jah, mul ei õnnestu seda praktikas katsetada.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 13:12Ja mis sa peale enda lolliks tegemise siis sellega saavutaks? Mees vaataks, et jumal tänatud, et sellisest tolast lahti sai, otsus oli õige. Ja kui mees mitmega magab, siis ilmselt pole see tema naise jaoks mingi uudis.Kogemus küll puudub, aga kui mees oleks mind teise naise pärast maha jätnud, siis ma võiks juba paljalt kättemaksust temaga magada küll. Hangiks veel foto sellest (isegi kui peaks need kallid kaameraga prillid ostma) ja saadaks sellele uuele naisele mingi laheda pealkirjaga.Tunnistan, et olen suht kättemaksuhimuline, kui keegi alatult käitub. Õnneks pole vaja läinud seda praktiseerima hakata.
-
Külaline
See lootus sul kahjuks ei teostu, ma olen juba pikemat aega õnnelikus abielus ja valisin hästi. Aga saaksin vajadusel suurepäraselt ka üksinda hakkama.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 13:08Tegelt ei imestaks, et selline tola maha jäetakseKülaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 22:22 Kogemus küll puudub, aga kui mees oleks mind teise naise pärast maha jätnud, siis ma võiks juba paljalt kättemaksust temaga magada küll. Hangiks veel foto sellest (isegi kui peaks need kallid kaameraga prillid ostma) ja saadaks sellele uuele naisele mingi laheda pealkirjaga.Tunnistan, et olen suht kättemaksuhimuline, kui keegi alatult käitub. Õnneks pole vaja läinud seda praktiseerima hakata.![]()
![]()
-
Külaline
Paraku sellised, kel aeg-ajalt tunded peal käivad, ei muutu. Varsti oled sina juba see, kes uue pärast maha jäetakse, kuna jälle "tulid tunded."Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 13:07Miks kohe armuke? Leiti naine, kellega tulid tunded ja sinusugune jäeti maha, ega see naine seepärast armuke pole.
-
Külaline
Nii ta on. Loen imestusega selliste naiste hala ajakirjanduses. Evelin Ilves, Ieva Ilves, Vilja Toomast: kõik alustasid ise armukesena, aga siis on masendus ja depressioon, kui tuleb välja, et nüüd on nemad need vanad naised, keda petetakse.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2026 15:15Paraku sellised, kel aeg-ajalt tunded peal käivad, ei muutu. Varsti oled sina juba see, kes uue pärast maha jäetakse, kuna jälle "tulid tunded."Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 13:07Miks kohe armuke? Leiti naine, kellega tulid tunded ja sinusugune jäeti maha, ega see naine seepärast armuke pole.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 13:07Kättemaksja on põhjakoristaja. Kättemaksja jäeti maha, järelikult oli armuke etem. Miks kohe armuke? Leiti naine, kellega tulid tunded ja sinusugune jäeti maha, ega see naine seepärast armuke pole.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 07:38Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2026 23:00
Kättemaks alandab kättemaksjat ning on nõrga ning abitu inimese tunnus, kättemaksja on allakäinud ning üksildane isik.
Jah, kulistagi aina veini edasi ja kinnita seda endale peegli ees üha uuesti ja uuesti, sest probleem on selles, et sa ise ei usu seda. Teistel ammu savi. Mõni jätab ka ise mehe maha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist